Zak likken meesteres zoekt

zak likken meesteres zoekt

..

Erotische massage voor mannen geile milf anal




zak likken meesteres zoekt

..



Gratispjes mooi klein kutje


Ik trok de jas aan. Gelukkig bedekte deze jas alles. Aan mijn collar werd een hondenriem vastgemaakt. Mrs Karin zei "Meekomen". We liepen met zijn drieën door de keuken, gingen een deur door en kwamen in de garage. Mrs Karin deed de achterdeur van de auto open en ik moest op de achterbank gaan zitten. Mr en Mrs gingen voorin zitten. Mrs Karin zei "Zo nu zal ik even de prostaatstimulator aanzetten. En slaaf, waag het niet om klaar te komen! Gedurende de rit zal de staaf aanblijven". Ineens voelde ik de prostaatstimulator in mijn kontje trillen.

Ik voelde me gevuld en het trillen maakte me geil mijn pik ging recht overeind staan. De rit duurde een klein uurtje. Ik werd steeds geiler en het kostte inderdaad moeite om niet te komen. Het was een heftig gevoel. Ik werd helemaal dol van dat ding. Ik zag dat we bij een winkelcentrum waren.

Het was gelukkig niet in ons eigen dorp. Mrs parkeerde de auto wat achteraf. Zij stapte uit en ik moest ook uitstappen. Mr deed mijn jas open en beide keken naar mijn stijve pik die loeihard was. Mr zei "Zo, slaafje is geil" en pakte mijn pik en begon er aan te trekken. Op een gegeven moment hield hij op. Mrs pakte nu mijn pik en begon hem te masseren en er zachtjes over te wrijven.

Ook zij stopte en zei "Ik zal je nog niet laten klaarkomen". De jas werd dichtgeknoopt en ze namen me mee. Mrs had de hondenriem vast en ik liep achter hen aan. Ik voelde me vernederd. Als een hondje moest ik meelopen. De ogen van andere mensen brandden op me. Op een gegeven moment kwam er een meisje op ons toelopen.

Ze begon met Mrs en Mr te praten. Het bleek een vriendin te zijn van het stel. Voor vandaag en misschien in de toekomst wat langer". Mag ik hem even bekijken? We liepen naar een wat stille hoek van het winkelcentrum. Ik moest de jas opendoen. Het meisje kwam op me toegelopen en bekeek me. Ze tilde de jas aan de achterkant op en zei "En ook een lekkere kont". Ze deed mijn billen uit elkaar en vroeg "Wat zit er in zijn hol?

Ze was nog niet uitgesproken of Mrs Karin zette hem aan. Ik gaf een kreun en kreeg gelijk een klap in mijn gezicht van Mr Rob. Het meisje moest er wel om lachen. Ze zei "Nog veel plezier jullie drieën" en ze knipoogde naar me.

Ik voelde me net een stuk vlees dat gekeurd werd. Midden in een winkelcentrum voor mijn gevoel. Het was vernederend, zo gekeurd te worden. We gingen boodschappen doen, de supermarkt in en nog wat andere winkels.

Ik werd het al gewoon dat mensen naar ons keken. Regelmatig werd de stimulator aangezet. De eerste keer dat zij het deed zei Mrs Karin "Dit is om je bij de les te houden". Toen we klaar waren gingen we terug naar de auto.

Toen we in de auto zaten ging de stimulator weer aan. Weer kreeg ik eerst het gevoel dat ik moest plassen, dat gevoel werd later omgezet in een geil gevoel. De reis duurde lang omdat ik nadacht over wat er gebeurd was en daar werd ik nog eens extra geil van. Thuis aangekomen werden de boodschappen uitgeladen. Ik moest de jas uitdoen en in de huiskamer op mijn knieën wachten. Na een tijdje kwamen Mr Rob en Mrs Karin binnen. Nog steeds waren ze aangekleed. Ik vroeg me af wat er verder ging gebeuren.

Mr Rob had drinken gepakt. Ik kreeg ook drinken. Toen we ons drinken op hadden werd ik meegenomen aan de leiband. We gingen een trap af.

Een deur werd opengedaan. We stonden ineens in een hele mooie en uitgebreide sm kamer. Wat mij opviel was een groot beeldscherm aan de muur. Mrs Karin zette het beeldscherm aan en je zag de hele ruimte op het beeldscherm. Ze liet ook zien dat er ingezoomd kon worden, bijvoorbeeld op het andreaskruis. De bok die er stond. Ze zoomde ook in op mijn pik die ik nu meer dan levensgroot op het scherm zag. Ook Mrs Karin en Mr Rob kleedden zich nu uit. Toen ze naakt waren zag ik hoe knap ze waren.

Ze hadden allebei mooie lichamen. Mrs Karin met mooie tieten en Mr Rob met een wel erg dikke grote pik. Die was zo dik dat ik bang was uit te scheuren als die me zou neuken. Mr Rob zag de angst in mijn ogen. Hij zei "Ja met die pik ga ik je uitwonen. Ik zal je zo hard neuken dat je vraagt om meer en harder". Mrs Karin keek naar mijn pik en zei "Die pik van jou mag er ook wezen, die wil ik wel in mijn kutje of kontje voelen".

Op mijn knieën kroop ik naar Mr en begon hem te pijpen. Ik mijn ooghoeken zag ik het scherm en zag dat ik daar Mr Rob pijpte. Blijkbaar bediende Mrs Karin de camera's. Na een poosje moest ik ophouden. Mr Rob zei "En nu ga je Mrs Karin beffen". Ik keek angstig naar Mr Rob omhoog, maar die zei "Komt er nog wat van?

Dat zal je duur te staan komen ventje". Mr Rob zei "Meekomen" en ik kroop achter hem aan. Hij duwde me tegen het kruis aan en zette mij vast aan het kruis. Ondertussen was Mrs Karin bij ons komen staan. Ik zag dat ze een stroken zweep in haar handen had en in die stroken zaten knopen. Het waren dunne stroken dus kleine knopen. Ik keek haar in de ogen. Die ogen spuwde vuur.

Ze ging achter me staan. Ze sloeg hard op mijn billen. Zo koud geslagen te worden houdt in dat de slag hard en pijnlijk aankomt. Mrs Karin ging door. Zonder ophouden sloeg ze regelmatig hard op mijn billen en op mijn rug. Dit deed ze afwisselend. Na een behoorlijk aantal slagen gilde ik het uit.

Het leek wel of er geen vel meer op mijn rug en billen zat. Ik dacht "Ze geeft het op". Even later zag ik dat ze naar de kast was gelopen en terugkwam met in haar handen een handvat met daaraan een dubbel gevouwen koord. Ze ging achter me staan en sloeg er ineens hard mee op mijn billen. Ik gilde het uit. Ik denk na zo twintig slagen stopte ze en liep weg. Ik zag haar richting de wand lopen en zag dat ze een heel dun spaans rietje pakte.

Nu wist ik uit ervaring, hoe dunner het rietje hoe zeerder het deed. Mr Rob maakt me los en liep met mij naar de bok. Ik werd er overheen gelegd. Mijn kont stak in de lucht. Mijn polsen en enkels werden aan de poten vastgemaakt. Mrs Karin ging achter me staan en sloeg me hard op mijn reet. Genadeloos sloeg ze op mijn reet. Ik gilde het uit bij iedere slag, ik huilde van de pijn. Na tien slagen vroeg ik haar "Mrs Karin mag ik alstublieft uw kutje likken? Ze zei "Dat mag je". Mr Rob maakte me los.

Ondertussen was Mrs Karin op een rubberen matras gaan liggen. Daar lag ze met haar benen wijd. Ik ging op mijn knieën en kroop tussen de benen van Mrs Karin. Ik keek haar aan in de hoop dat het niet meer hoefde. Maar die hoop was tevergeefs. Zij zei "Komop slaaf komt er nog wat van of moet ik overnieuw beginnen met straffen? Ik vond haar klitje en bespeelde dat met mijn tong. De smaak van haar kutje en haar sappen vielen me niet tegen. Mijn lul reageerde ook en werd stijf.

Mrs Karin pakte mijn hoofd en drukte dat tegen haar kutje aan. Opeens voelde ik de handen van Mr Rob op mijn billen. Hij spoot glijmiddel op mijn sterretje. Met een vinger ging hij mijn hol binnen. Dit maakte me nog geiler. Hij stak steeds meer vingers in mijn hol. Hij neukte me met zijn vingers terwijl ik Mrs Karin befte.

Opeens hield hij op. Ik voelde dat hij achter me ging zitten. Toen voelde ik zijn eikel tegen mijn sterretje. Hij duwde zonder omhaal zijn harde paal ineens bij me naar binnen. Gelukkig bleek ik die grote dikke pik te kunnen hebben. Het deed niet zoveel pijn dan ik verwachtte.

Mr Rob begon me nu hard te neuken terwijl ik nog steeds Mrs Karin befte. Mrs Karin liet me stoppen met beffen. Ze stond op en ik zag haar weer weglopen. Na een poosje kwam ze terug en ik zag dat ze een voorbinddildo om had.

Ze ging achter Mr Rob zitten en duwde in eens die dildo in zijn hol. Deze gedachte maakte mij berengeil en mijn paal en ballen stonden op klappen. Ineens stopte Mr Rob en zo ook Mrs Karin. Alledrie moesten we wat bijkomen. Op een tafel zag ik drie glazen drinken staan. Mr en Mrs liepen naar een bank en gingen daarop zitten. Mij werd geboden om op een kussen te gaan zitten. Ik was zo geil en keek maar naar die mooie lichamen.

Mr en Mrs zeiden "Je geilt nu op ons beiden hè slaaf? Ikzelf begon te twijfelen; zou ik ik toch geilen op dominante vrouwen?? Nadat we ons drinken ophadden stonden Mr Rob en Mrs Karin op. Ik volgde hen op mijn knieën. Ze liepen naar het rubberen matras. Ze brengt haar vinger naar mijn mond en ik lik hem gehoorzaam af. Als haar vinger weer schoon is duwt ze met haar vlakke hand tegen mijn borstkas, waardoor ik langzaam achteruit loop totdat ik tegen het Andreaskruis aan sta met mijn rug.

Snel boeit mijn Meesteres mij vast aan het kruis en roept haar slavin. De slavin krijgt opdracht om mijn pik en ballen goed strak af te binden. Dit doet ze snel en vakkundig, maar trekt het touw ook wel heel strak aan. Vervolgens vraagt mijn Meesteres haar wat ze nu nog verder met mij zou willen doen.

De slavin zegt dat ze mij nog wel verder wil versieren en krijgt van de Meesteres hier 10 minuten de tijd voor. Mijn Meesteres verlaat de kamer en we zijn alleen.

De slavin pakt een aantal stevige gewichten en hang die aan mijn zak die hierdoor flink uitgerekt wordt. Ze komt dicht tegen me aanstaan en terwijl ze de gewichten heen weer laat zwaaien, hijgt ze in mijn oor dat zij vandaag gaat genieten en als ik gehoorzaam ik misschien ook wel. Vervolgens loopt ze weg en komt terug met een aantal gemene tepelklemmen met daartussen een ketting. Ze plaatst deze op mijn tepels en ik kreun van de pijn als zij deze aandraait.

Een geil en gemeen lachje speelt er om haar schitterend lippen als ze aan deze ketting ook nog eens een paar behoorlijke gewichten hangt. De 10 minuten zijn voorbij en mijn Meesteres komt binnen. Ze keurt me geen blik waardig en commandeert de slavin voor haar op de grond te gaan knielen.

Mijn Meesteres gaat pal voor haar staan en beveelt haar om haar laarzen te likken. Als deze nog meer glimmen van het speeksel en goed schoon zijn trekt mijn Meesteres de slavin aan haar haren omhoog en duwt haar hardhandig op het bed. Ze moet op haar rug gaan liggen met haar benen naar mij toe.

Mijn Meesteres spreidt en bindt haar handen evenals haar benen vast aan stevige ogen aan het bed. Ze ligt daar machteloos en ik heb een mooi uitzicht op haar heerlijke donkere kut met een mooie roze binnenkant. Haar tepels steken uit haar hestje en staan mooi overeind, een geilere aanblik als dit ken ik niet. Mijn Meesteres gaat in een 69 houding boven de slavin zitten en beveelt haar om haar Meesteressenkut uit te likken.

De slavin bedankt haar hiervoor en begint heerlijk aan de kut die ik zo goed ken te likken en te zuigen. Ondertussen kijkt mijn Meesteres mij strak aan en ik zie haar genieten. Na een paar minuten begint mijn Meesteres de slavin langzaam over haar dijen te strelen en gaat langzaam naar haar kut die al zie glimmen van kutgeil en verlangen. Langzaam begint mijn Meesteres haar te vingeren en ik zie hun beide genieten, wat een heerlijke show. Na een paar minuten zacht en teder met die slavinnenkut gespeeld te hebben zie ik mijn Meesteres steeds meer vinger bij haar naar binnen schuiven en op laatst haar hele hand.

Als een gek gaat mijn Meesteres los op deze hoerige kut en ramt haar hele hand hard heen en weer. De slavin ligt te kermen van genot en kan bijna mijn Meesteres niet meer likken. Mijn Meesteres maakt haar andere hand nat met het kutgeil wat werkelijk uit de slavinnenkut druipt en drukt gelijk 3 vingers tegelijk hard in haar aars.

Mijn Meesteres beveelt haar om door te likken, maar door haar spastische beweging lukt dit niet. Mijn Meesteres waarschuwt haar voor de consequenties als zij eerder klaarkomt dan mijn Meesteres, maar de slavin is zo ver op weg naar een enorm orgasme dat ze het niet meer tegen kan houden en komt ongelooflijk hard klaar. Het kutvocht spuit uit haar kut en even is ze helemaal van de wereld.

Mijn Meesteres trekt haar handen uit de kut en kont van de slavin en hurkt boven haar neer. Terwijl de slavin nog ligt bij te komen zet mijn Meesteres haar sluizen open en pist haar helemaal onder. Als ze hiermee klaar is gaat ze weer op het gezicht van de slavin zitten en rijd zich ruw naar een enorm orgasme, mij ondertussen strak aankijkend.

Ze gaat zo wild tekeer met haar kut over het gezicht van de slavin dat ik denk dat ze zal stikken. Als mijn Meesteres klaar komt kijkt ze mij met glazige ogen maar ook triomfantelijk aan. Als mijn Meesteres is bijgekomen van haar orgasme staat ze op en loopt naar me toe. Ik ben zo geil geworden van deze show dat ondanks de gewichten aan mijn zak mijn paal strak vooruit staat en druipt van het voorvocht. Als mijn Meesteres dit ziet krijg ik uit het niets een 10tal harde slagen met een zweep tegen mijn pik en ballen.

Hierdoor krimpt mijn pik weer tot zoals mijn Meesteres dat noemt een zielig lulletje. De slavin ligt nog steeds vast gebonden op bed bij te komen en allebei haar gaten staan nog open. Mijn Meesteres maakt mij los en draagt mij op de slavin schoon te maken met mijn tong.

Ik kruip naar het bed en begin haar bij haar voeten schoon te likken en werk mij een weg naar boven. Helaas verbied mijn Meesteres mij om haar kut en kont schoon te likken. Al het kutgeil en pis van mijn Meesteres lik van de slavin af en ik geniet. Als de slavin weer helemaal schoon is maakt mijn Meesteres haar los en worden de rollen omgedraaid.

Ik moet op mijn rug op het bed gaan liggen. Ze boeit mijn armen en maakt mijn benen vast aan touwen die met een katrol aan het plafond vast zitten. Zo trekt ze mijn benen omhoog en uit elkaar.

Dannielle Modlin  
Monica Swearengin