Vakantie sex geile glazenwasser

Onmiddellijk was m'n aandacht weg van de tv en volledig gericht op wat er nog meer naar boven kwam. Vervolgens zag ik een mooie harige en gebruinde borst, waar het zweet in straaltjes vanaf liep. Dat antwoord liet niet lang op zich wachten. Twee welgevormde benen staken in een kort afgeknipte en daardoor lekker strak spijkerbroekje!

Hij knikte vriendelijk, terwijl ik liggend vanaf de bank toekeek hoe hij begon met het insoppen van het raam. Hij keek me weer even aan en glimlachte. Even leek het erop dat hij m'n gedachten kon lezen, maar al gauw was-ie driftig aan het wassen. Hij boog licht om z'n spons van nieuw water te voorzien en ik kon duidelijk de meer dan sensuele lijnen van z'n lichaam zien.

Ik realiseerde me helemaal niet dat ik hem de hele tijd maar aan bleef kijken en weer keek hij m'n richting uit. Ik glimlachte naar hem en hij deed hetzelfde bij mij. Nu begon m'n hart toch behoorlijk te bonzen van pure opwinding! We bleven elkaar wat langer dan normaal aankijken. Tijdens het lappen en zemen bleven we elkaar steeds met lange tussenpozen aankijken. Ik besefte opeens dat ik niets liever wilde dan hem dicht bij me te hebben, hem vast te houden en z'n hele lichaam af te tasten, te strelen en te kussen.

Hier moest ik werk van maken, want straks was-ie klaar en was het te laat; ik besefte toen niet dat ik er, vanuit zijn standpunt gezien, wel erg verleidelijk bij lag op de bank in m'n kortje broek en strakke t-shirt, maar dat zou hij me pas later ooit eens vertellen. Nog voordat ik iets had verzonnen, klom hij vanaf z'n ladder op m'n balkon en stak z'n hoofd door de openstaande deur. Ik nam de emmer van hem aan en hij ging op de tweezits-bank zitten die haaks stond op de driezitter waarop ik net nog lag.

In de keuken liet ik het water in de emmer lopen en riep: Ik stak m'n hoofd door de keukendeur en vroeg: Terwijl ik het bier in z'n glas schonk, liep ik de woonkamer weer in en zette het voor hem neer. Hij genoot van het bier en ging ontspannen achterover zitten op de bank. We stelden elkaar voor en keken elkaar aan. Ik voelde dat er meer in zou zitten. Daar moesten we allebei hartelijk om lachen. Ik ging weer op de bank liggen en zei: Ik speelde een belangrijke troef uit en liet hem zo merken dat ik hem erg leuk vond.

Ik zag inderdaad wat ik al door het raam zag: Z'n billen puilden uitdagend, bijna uitnodigend uit z'n korte spijkerbroek en ik voelde m'n paal harder en harder worden. Het kon bijna niet anders dan dat hij dat moest zien en inderdaad: Ik kon en wilde het niet verbergen. Toen speelde ik m'n laatste troef uit: Nu liep hij op me af en ging voor me staan. Ik keek, nog steeds op de bank liggend, naar hem op.

Ik keek weer omhoog en terwijl ik langzaam en sensueel over m'n harde paal wreef zei ik zachtjes: Hij glimlachte weer en zei: Nu was het inderdaad tijd voor aktie en ik draaide me naar hem toe. Voorzichtig begon ik hem aan de binnenkant van z'n dijen te kussen, terwijl ik hem bij z'n heupen vasthield. Langzaam likte, zoende en zoog ik me naar boven toe en kwam bij z'n kruis aan. Ik pakte hem stevig bij z'n billen en likte aan z'n harde bobbel; hij was al zo lekker hard en ik verlangde nu vurig naar z'n harde lul!

Ik maakte het knoopje van z'n broek los en trok langzaam z'n rits open. Een werkelijk prachtig strak, zwart slipje kwam tevoorschijn toen ik z'n broek naar beneden trok. In z'n broekje zag ik duidelijk de countouren van een grote en dikke paal die erop wachtte om bevrijd te worden door me! Ik haakte m'n duimen aan de achterkant van z'n slipje en trok als eerste z'n billen tevoorschijn. Terwijl ik aan z'n drijfnatte slipje aan de voorkant begon te zuigen, begon ik z'n billen heel sensueel te masseren.

Ik hoorde Pieter nu ook kreunen. Ik wil 'm in je mond hebben! Ik gehoorzaamde onmiddellijk en trok nu z'n slipje helemaal uit.

Een harde, grote en drijfnatte paal sprong tevoorschijn en hing druipend voor m'n gezicht. Ik schoof iets op en Pieter zette zich met een knie op de bank en bracht met z'n hand z'n hete paal naar m'n lippen! Ik opende gewillig m'n mond en nam z'n eikel tussen m'n verlangende lippen.

Hij smaakte werkelijk zalig en ik nam z'n heerlijke voorvocht helemaal tot me. Dan zette Pieter zich met z'n knieën aan weerskanten van me en kwam op m'n borst zitten. Hij duwde z'n hete paal tegen m'n gezicht aan en ik kon hem nu comfortabel vanaf z'n ballen tot aan z'n natte eikel aflikken. Ik voelde z'n hand achter zich reiken en dwingend over m'n sportbroekje beginnen te wrijven.

Als ik al niet hard was, dan was ik het nu zeker! Wat een fantastisch standje! Die heerlijke paal vlakbij m'n gezicht en tegelijkertijd z'n hand tussen m'n benen over m'n kruis voelen gaan! Pieter klom nu verder over me heen en manoevreerde zich in een heerlijke 69'er. Ik deed mijn sportbroekje vliegensvlug uit en bood hem wijdbeens m'n uit de naden barstende slipje aan.

Prachtig gevormde, ronde billen; een lekker harige, mannelijke spleet en een ongetwijfeld zalig gaatje daarbinnen! Ik streelde en kneedde eerst Pieter's heerlijk strakke bilpartij, precies op het moment dat hij m'n slipje naar beneden schoof en m'n harde, drijfnatte paal tevoorschijn haalde. Hij boog zich eindelijk naar voren en even later voelde ik twee warme lippen zich over m'n eikel ontfermen. Ik zuchtte en kreunde van opwinding en ging automatisch ook tot aktie over. Met de duimtoppen van beide handen, spreidde ik lichtjes z'n billen uiteen.

Een heerlijke, mannelijke en opwindende spleet opende zich voor me en ik liet m'n tong bijna vanaf z'n ballen, helemaal tot bijna aan de onderkant van z'n rug een korte "verkenningstocht" maken.

Hij smaakte heerlijk opwindend en dat beloofde wat voor de rest! Ik concentreerde me nu helemaal op die geile bilnaad en begon Pieter nu totaal, volledig en helemaal uit te likken! Af en toe zoende en likte ik over z'n welgevormde billen en ging daarna onverdroten verder met z'n hete spleet.

Ondertussen was Pieter bezig met een ongekend lekker pijpbeurt; soepel gleden z'n lippen helemaal tot aan m'n zakharen en weer omhoog. Z'n tong speelde regelmatig even met m'n bijna paarse eikel om me vervolgens weer vakkundig verder te pijpen. Ik voelde niet een keer per ongeluk z'n tanden, iets wat me wel eens gebeurde met andere mannen. Hij had z'n handen onder m'n billen geschoven en hield ze beide lekker stevig vast.

Pieter was werkelijk fantastisch; ik was nog nooit eerder zo lekker gepijpt door een kerel en al helemaal niet tijdens zo'n waanzinnig lekkere 69'er die ik nu met deze hunk had! Al snel voelde ik m'n orgasme opkomen en zo snel wilde ik nog niet klaarkomen; bovendien, nadat ik zo lekker lang z'n hete bilspleet had uitgelikt, kreeg ik nu 'trek' in de voorkant en verlangde ik ontzettend naar z'n geile, dikke paal. Tot m'n vreugde dacht Pieter daar net zo over en alsof het afgesproken werk was, hield ik op met likken, precies op het moment dat hij m'n paal voor de laatste keer uit z'n mond liet komen en zich bovenop me omdraaide.

Hij schoof naar voren op m'n borst en bracht z'n grote en drijfnatte paal naar m'n mond: Ik wil je diep in je mond neuken! Je verlangd naar me, zeg het! En toen begon het Pieter leunde over me heen en ondersteunde zich met beide handen. Ik greep hem stevig vast bij z'n heerlijke billen en opende gulzig m'n mond. Langzaam verdween z'n hele paal bij me naar binnen en ik proefde onmiddellijk z'n heerlijke voorvocht.

Toen begon hij me zo waanzinnig lekker in m'n mond te neuken, dacht ik dat ik zowat gek werd! Z'n hete lul was dik en nat en gleed heerlijk soepel bij me naar binnen. Eerst langzaam, toen wat sneller en ten slotte stootte hij met kracht z'n paal diep in m'n mond.

M'n lippen zaten strak om z'n lul heen en tegelijkertijd zoog ik er heel geil aan. Voor Pieter, zou later blijken, was dit bijna het ultieme genot: Voor mij, als onderdanige partij in bed, was het in m'n mond neuken eveneens zowat het lekkerste wat ik me voor kon stellen: Na enkele van de geilste minuten die ik ooit met een man had gehad, voelde en merkte ik aan alles dat-ie zou gaan komen: Z'n ruwe taal maakte het alleen nog maar geiler voor me en toen hij zich oprichtte en z'n lul uit m'n mond trok, wist ik dat z'n heerlijke orgasme eraan kwam!

Hij begon zich boven m'n gezicht af te trekken en ik opende hunkerend m'n mond om Pieter's hete sperma te ontvangen Grote klodders sperma sloegen met kracht tegen m'n gezicht aan en ik proefde onmiddellijk z'n hete liefdes-nectar in m'n mond en over m'n lippen gaan!

Met open mond en m'n gezicht half opgericht, probeerde ik zoveel mogelijk golven op te vangen! Ik zat binnen enkele seconden helemaal onder en ik likte geil over m'n lippen om maar zoveel mogelijk van Pieter's sperma te proeven!

Langzaam werd z'n lekkere paal echter slapper en kwam er steeds minder uit. Toen ik dat merkte boog ik me nog verder naar voren en nam z'n slappe, maar nog steeds heerlijk opwindende lul in m'n mond en sabbelde er genotvol aan om de laatste druppels geil eruit te krijgen. Ten slotte was Pieter helemaal leeg en ik helemaal vol!

Hij kroop van me af en ging uitgeput aan het eind van de bank zitten, terwijl ik nog steeds languit vanaf de andere kant lag uit te hijgen. Ze kreunde het uit van genot. Haar rug kromde zich waardoor haar tieten nog meer naar voren en omhoog kwamen te staan.

Ze keek om zich heen, en trok een mandje met wasknijpers onder de tafel vandaan. Een greep in het mandje en vervolgens werden twee wasknijpers voorzichtig op haar tepels vastgeklemd.

O God, wat was dat heerlijk, de genotsgolven schoten door haar buik naar haar nu soppende kutje heen. Ze zette haar benen aan weerszijden van de stoel neer zodat haar kutje nu flink openstond en goed zichtbaar was. Genietend gleed ze met de vingers van haar rechterhand over haar buik heen op weg naar haar natte gleufje, ze gleden door haar lipjes heen, op zoek naar haar opgezwollen klit, die al gauw gevonden was.

Haar klitje deed niet onder voor haar stijve tepels en stond stijf rechtop tussen haar lippen klaar om bespeeld te worden. Haar linkerhand speelde nu met de knijpers door er flink aan te trekken, en met haar rechterhand speelde ze met haar natte, soppende klit en kutje. Af en toe sopten haar vingers haar kutje in, al sneller en al dieper. Nog wijder deed ze haar benen uiteen.

Ze wilde gezien worden. Met haar ogen dicht fantaseerde ze nu dat de glazenwasser de tuin in zou komen, hoe hij haar zou zien liggen terwijl ze zichzelf aan het bevredigen was, hoe hij zijn stijve paal uit zijn broek zou halen.

Ze kreunde nu zo luid dat de buren het ongetwijfeld gehoord zouden hebben als ze thuis waren geweest. Ze opende haar ogen, ging wat meer rechtop zitten zodat ze goed tussen haar benen kon kijken en ontspande zich helemaal. Even gebeurde er niets, en toen liet ze haar plas lopen. Met volle overgave en een enorm genot plaste ze met een grote boog terwijl haar vingers doorgingen met het verwennen van haar klit.

Niets maakte haar zo geil als dit. In het openbaar en voor iedereen zichtbaar plassen. De warme straal urine voelde heerlijk aan. Haar vingers werden naar terwijl ze verwoed doorging met het wrijven over haar klitje en soppend haar kutje verwende. De stoel en de stenen rondom haar stoel waren nu flink nat.

Ze voelde hoe haar orgasme er aan kwam. Meer was er niet nodig. Ze kwam explosief klaar. Ze schreeuwde het uit van genot. En tijdens dit fantastische, explosieve orgasme zag ze hoe op de uitbouw bij de buren de glazenwasser naar haar stond te kijken. En dat was niet het enige dat hij deed. Met zijn broek op zijn knieën, zijn stijve pik in de hand stond hij daar zijn enorme paal stevig af te rukken En terwijl haar orgasme langzaam wegebde en haar vingers nog nagenietend door haar natte poesje gleden, keek Nynke met half geloken ogen naar haar aanbidder.

Hij mocht dan wel van haar genoten hebben, en met haar meegenoten hebben, hij maakte zijn werk niet af. Zijn broek werd weer opgehesen, zijn stijve paal werd er op de één of andere manier ingeduwd en toen werd de broek dichtgeritst. Nynke kreeg een grote knipoog en weg was de man. Teleurgesteld lag ze na te genieten in haar stoel. Wat jammer nou, daar was nou iemand geweest met wie ze best wel eens nader kennis had willen maken.

Niks aan te doen en ze doezelde weg in het heerlijke warme zonnetje. Ze werd wakker door een luid geluid. Even wist ze niet waar ze was of hoe lang ze al had geslapen. Een blik op haar horloge liet zien dat ze slechts een kwartiertje onder zeil was geweest.

Het geluid bleek haar deurbel te zijn, die nu nogmaals zeer dringend werd ingedrukt. Ze zuchtte, zeker weer een pakje dat afgeleverd werd, en liep op haar hoge hakken door de keukendeur heen het huis binnen. Ze greep de lange rode peignoir die over een stoel in de huiskamer lag, trok hem gauw aan en maakte toen de deur open.

Ze verwachtte de postbode te zien en stond dan ook even zeer verbaasd te kijken toen het hem niet was. Het was de glazenwasser die net bij haar buren achter in de tuin bezig was geweest. Ik moet nogal dringend plassen. Zou ik misschien even van het toilet gebruik mogen maken?

Door deze beweging gleed de centuur van haar peignoir los en stond zij in haar volle naakte glorie voor de man. Nynke werd er echter niet koud of warm van. Tenslotte had hij haar een half uurtje geleden ook al zo gezien, niet waar, en ervan genoten. De man stapte bij haar naar binnen, keek goedkeurend naar haar lichaam maar zei niets. Hij deed inderdaad eerst waarvoor hij aangebeld had. Hij ging naar het toilet. Nynke wachtte gespannen af wat er nu zou gebeuren. Ze hoopte eigenlijk op wat sexy speelvertier.

Zou hij daar ook zin in hebben. Dat kon toch haast niet anders? Tenslotte kwam hij toch niet alleen hier bij haar aan de deur om naar het toilet te gaan? Aan de andere kant, er waren maar weinig mensen thuis tegenwoordig, dus als je naar het toilet moest waren er maar weinig mogelijkheden. Hoewel in de bosjes natuurlijk ook nog kon.

.

Lesbische meisjes beffen natte gleuf

Onmiddellijk was m'n aandacht weg van de tv en volledig gericht op wat er nog meer naar boven kwam. Vervolgens zag ik een mooie harige en gebruinde borst, waar het zweet in straaltjes vanaf liep.

Dat antwoord liet niet lang op zich wachten. Twee welgevormde benen staken in een kort afgeknipte en daardoor lekker strak spijkerbroekje!

Hij knikte vriendelijk, terwijl ik liggend vanaf de bank toekeek hoe hij begon met het insoppen van het raam. Hij keek me weer even aan en glimlachte. Even leek het erop dat hij m'n gedachten kon lezen, maar al gauw was-ie driftig aan het wassen. Hij boog licht om z'n spons van nieuw water te voorzien en ik kon duidelijk de meer dan sensuele lijnen van z'n lichaam zien. Ik realiseerde me helemaal niet dat ik hem de hele tijd maar aan bleef kijken en weer keek hij m'n richting uit.

Ik glimlachte naar hem en hij deed hetzelfde bij mij. Nu begon m'n hart toch behoorlijk te bonzen van pure opwinding! We bleven elkaar wat langer dan normaal aankijken. Tijdens het lappen en zemen bleven we elkaar steeds met lange tussenpozen aankijken.

Ik besefte opeens dat ik niets liever wilde dan hem dicht bij me te hebben, hem vast te houden en z'n hele lichaam af te tasten, te strelen en te kussen. Hier moest ik werk van maken, want straks was-ie klaar en was het te laat; ik besefte toen niet dat ik er, vanuit zijn standpunt gezien, wel erg verleidelijk bij lag op de bank in m'n kortje broek en strakke t-shirt, maar dat zou hij me pas later ooit eens vertellen.

Nog voordat ik iets had verzonnen, klom hij vanaf z'n ladder op m'n balkon en stak z'n hoofd door de openstaande deur. Ik nam de emmer van hem aan en hij ging op de tweezits-bank zitten die haaks stond op de driezitter waarop ik net nog lag. In de keuken liet ik het water in de emmer lopen en riep: Ik stak m'n hoofd door de keukendeur en vroeg: Terwijl ik het bier in z'n glas schonk, liep ik de woonkamer weer in en zette het voor hem neer.

Hij genoot van het bier en ging ontspannen achterover zitten op de bank. We stelden elkaar voor en keken elkaar aan. Ik voelde dat er meer in zou zitten. Daar moesten we allebei hartelijk om lachen. Ik ging weer op de bank liggen en zei: Ik speelde een belangrijke troef uit en liet hem zo merken dat ik hem erg leuk vond. Ik zag inderdaad wat ik al door het raam zag: Z'n billen puilden uitdagend, bijna uitnodigend uit z'n korte spijkerbroek en ik voelde m'n paal harder en harder worden.

Het kon bijna niet anders dan dat hij dat moest zien en inderdaad: Ik kon en wilde het niet verbergen. Toen speelde ik m'n laatste troef uit: Nu liep hij op me af en ging voor me staan.

Ik keek, nog steeds op de bank liggend, naar hem op. Ik keek weer omhoog en terwijl ik langzaam en sensueel over m'n harde paal wreef zei ik zachtjes: Hij glimlachte weer en zei: Nu was het inderdaad tijd voor aktie en ik draaide me naar hem toe. Voorzichtig begon ik hem aan de binnenkant van z'n dijen te kussen, terwijl ik hem bij z'n heupen vasthield. Langzaam likte, zoende en zoog ik me naar boven toe en kwam bij z'n kruis aan. Ik pakte hem stevig bij z'n billen en likte aan z'n harde bobbel; hij was al zo lekker hard en ik verlangde nu vurig naar z'n harde lul!

Ik maakte het knoopje van z'n broek los en trok langzaam z'n rits open. Een werkelijk prachtig strak, zwart slipje kwam tevoorschijn toen ik z'n broek naar beneden trok. In z'n broekje zag ik duidelijk de countouren van een grote en dikke paal die erop wachtte om bevrijd te worden door me!

Ik haakte m'n duimen aan de achterkant van z'n slipje en trok als eerste z'n billen tevoorschijn. Terwijl ik aan z'n drijfnatte slipje aan de voorkant begon te zuigen, begon ik z'n billen heel sensueel te masseren. Ik hoorde Pieter nu ook kreunen.

Ik wil 'm in je mond hebben! Ik gehoorzaamde onmiddellijk en trok nu z'n slipje helemaal uit. Een harde, grote en drijfnatte paal sprong tevoorschijn en hing druipend voor m'n gezicht. Ik schoof iets op en Pieter zette zich met een knie op de bank en bracht met z'n hand z'n hete paal naar m'n lippen!

Ik opende gewillig m'n mond en nam z'n eikel tussen m'n verlangende lippen. Hij smaakte werkelijk zalig en ik nam z'n heerlijke voorvocht helemaal tot me.

Dan zette Pieter zich met z'n knieën aan weerskanten van me en kwam op m'n borst zitten. Hij duwde z'n hete paal tegen m'n gezicht aan en ik kon hem nu comfortabel vanaf z'n ballen tot aan z'n natte eikel aflikken. Ik voelde z'n hand achter zich reiken en dwingend over m'n sportbroekje beginnen te wrijven. Als ik al niet hard was, dan was ik het nu zeker! Wat een fantastisch standje! Die heerlijke paal vlakbij m'n gezicht en tegelijkertijd z'n hand tussen m'n benen over m'n kruis voelen gaan!

Pieter klom nu verder over me heen en manoevreerde zich in een heerlijke 69'er. Ik deed mijn sportbroekje vliegensvlug uit en bood hem wijdbeens m'n uit de naden barstende slipje aan. Prachtig gevormde, ronde billen; een lekker harige, mannelijke spleet en een ongetwijfeld zalig gaatje daarbinnen! Ik streelde en kneedde eerst Pieter's heerlijk strakke bilpartij, precies op het moment dat hij m'n slipje naar beneden schoof en m'n harde, drijfnatte paal tevoorschijn haalde. Hij boog zich eindelijk naar voren en even later voelde ik twee warme lippen zich over m'n eikel ontfermen.

Ik zuchtte en kreunde van opwinding en ging automatisch ook tot aktie over. Met de duimtoppen van beide handen, spreidde ik lichtjes z'n billen uiteen. Een heerlijke, mannelijke en opwindende spleet opende zich voor me en ik liet m'n tong bijna vanaf z'n ballen, helemaal tot bijna aan de onderkant van z'n rug een korte "verkenningstocht" maken.

Hij smaakte heerlijk opwindend en dat beloofde wat voor de rest! Ik concentreerde me nu helemaal op die geile bilnaad en begon Pieter nu totaal, volledig en helemaal uit te likken! Af en toe zoende en likte ik over z'n welgevormde billen en ging daarna onverdroten verder met z'n hete spleet.

Ondertussen was Pieter bezig met een ongekend lekker pijpbeurt; soepel gleden z'n lippen helemaal tot aan m'n zakharen en weer omhoog. Z'n tong speelde regelmatig even met m'n bijna paarse eikel om me vervolgens weer vakkundig verder te pijpen. Ik voelde niet een keer per ongeluk z'n tanden, iets wat me wel eens gebeurde met andere mannen. Hij had z'n handen onder m'n billen geschoven en hield ze beide lekker stevig vast.

Pieter was werkelijk fantastisch; ik was nog nooit eerder zo lekker gepijpt door een kerel en al helemaal niet tijdens zo'n waanzinnig lekkere 69'er die ik nu met deze hunk had!

Al snel voelde ik m'n orgasme opkomen en zo snel wilde ik nog niet klaarkomen; bovendien, nadat ik zo lekker lang z'n hete bilspleet had uitgelikt, kreeg ik nu 'trek' in de voorkant en verlangde ik ontzettend naar z'n geile, dikke paal.

Tot m'n vreugde dacht Pieter daar net zo over en alsof het afgesproken werk was, hield ik op met likken, precies op het moment dat hij m'n paal voor de laatste keer uit z'n mond liet komen en zich bovenop me omdraaide. Hij schoof naar voren op m'n borst en bracht z'n grote en drijfnatte paal naar m'n mond: Ik wil je diep in je mond neuken!

Je verlangd naar me, zeg het! En toen begon het Pieter leunde over me heen en ondersteunde zich met beide handen. Ik greep hem stevig vast bij z'n heerlijke billen en opende gulzig m'n mond. Langzaam verdween z'n hele paal bij me naar binnen en ik proefde onmiddellijk z'n heerlijke voorvocht. Toen begon hij me zo waanzinnig lekker in m'n mond te neuken, dacht ik dat ik zowat gek werd! Z'n hete lul was dik en nat en gleed heerlijk soepel bij me naar binnen.

Eerst langzaam, toen wat sneller en ten slotte stootte hij met kracht z'n paal diep in m'n mond. M'n lippen zaten strak om z'n lul heen en tegelijkertijd zoog ik er heel geil aan. Voor Pieter, zou later blijken, was dit bijna het ultieme genot: Voor mij, als onderdanige partij in bed, was het in m'n mond neuken eveneens zowat het lekkerste wat ik me voor kon stellen: Na enkele van de geilste minuten die ik ooit met een man had gehad, voelde en merkte ik aan alles dat-ie zou gaan komen: Z'n ruwe taal maakte het alleen nog maar geiler voor me en toen hij zich oprichtte en z'n lul uit m'n mond trok, wist ik dat z'n heerlijke orgasme eraan kwam!

Hij begon zich boven m'n gezicht af te trekken en ik opende hunkerend m'n mond om Pieter's hete sperma te ontvangen Grote klodders sperma sloegen met kracht tegen m'n gezicht aan en ik proefde onmiddellijk z'n hete liefdes-nectar in m'n mond en over m'n lippen gaan!

Met open mond en m'n gezicht half opgericht, probeerde ik zoveel mogelijk golven op te vangen! Ik zat binnen enkele seconden helemaal onder en ik likte geil over m'n lippen om maar zoveel mogelijk van Pieter's sperma te proeven! Langzaam werd z'n lekkere paal echter slapper en kwam er steeds minder uit. Toen ik dat merkte boog ik me nog verder naar voren en nam z'n slappe, maar nog steeds heerlijk opwindende lul in m'n mond en sabbelde er genotvol aan om de laatste druppels geil eruit te krijgen.

Ten slotte was Pieter helemaal leeg en ik helemaal vol! Hij kroop van me af en ging uitgeput aan het eind van de bank zitten, terwijl ik nog steeds languit vanaf de andere kant lag uit te hijgen. Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince.

Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir.Onmiddellijk was m'n aandacht weg van de tv en volledig gericht op wat er nog meer naar boven kwam. Vervolgens zag ik een mooie harige en gebruinde borst, waar het zweet in straaltjes vanaf liep. Dat antwoord liet niet lang op zich wachten. Twee welgevormde benen staken in een kort afgeknipte en daardoor lekker strak spijkerbroekje! Hij knikte vriendelijk, terwijl ik liggend vanaf de bank toekeek hoe hij begon met het insoppen van het raam.

Hij keek me weer even aan en glimlachte. Even leek het erop dat hij m'n gedachten kon lezen, maar al gauw was-ie driftig aan het wassen. Hij boog licht om z'n spons van nieuw water te voorzien en ik kon duidelijk de meer dan sensuele lijnen van z'n lichaam zien.

Ik realiseerde me helemaal niet dat ik hem de hele tijd maar aan bleef kijken en weer keek hij m'n richting uit. Ik glimlachte naar hem en hij deed hetzelfde bij mij. Nu begon m'n hart toch behoorlijk te bonzen van pure opwinding! We bleven elkaar wat langer dan normaal aankijken. Tijdens het lappen en zemen bleven we elkaar steeds met lange tussenpozen aankijken.

Ik besefte opeens dat ik niets liever wilde dan hem dicht bij me te hebben, hem vast te houden en z'n hele lichaam af te tasten, te strelen en te kussen. Hier moest ik werk van maken, want straks was-ie klaar en was het te laat; ik besefte toen niet dat ik er, vanuit zijn standpunt gezien, wel erg verleidelijk bij lag op de bank in m'n kortje broek en strakke t-shirt, maar dat zou hij me pas later ooit eens vertellen.

Nog voordat ik iets had verzonnen, klom hij vanaf z'n ladder op m'n balkon en stak z'n hoofd door de openstaande deur. Ik nam de emmer van hem aan en hij ging op de tweezits-bank zitten die haaks stond op de driezitter waarop ik net nog lag. In de keuken liet ik het water in de emmer lopen en riep: Ik stak m'n hoofd door de keukendeur en vroeg: Terwijl ik het bier in z'n glas schonk, liep ik de woonkamer weer in en zette het voor hem neer.

Hij genoot van het bier en ging ontspannen achterover zitten op de bank. We stelden elkaar voor en keken elkaar aan. Ik voelde dat er meer in zou zitten. Daar moesten we allebei hartelijk om lachen.

Ik ging weer op de bank liggen en zei: Ik speelde een belangrijke troef uit en liet hem zo merken dat ik hem erg leuk vond. Ik zag inderdaad wat ik al door het raam zag: Z'n billen puilden uitdagend, bijna uitnodigend uit z'n korte spijkerbroek en ik voelde m'n paal harder en harder worden. Het kon bijna niet anders dan dat hij dat moest zien en inderdaad: Ik kon en wilde het niet verbergen. Toen speelde ik m'n laatste troef uit: Nu liep hij op me af en ging voor me staan.

Ik keek, nog steeds op de bank liggend, naar hem op. Ik keek weer omhoog en terwijl ik langzaam en sensueel over m'n harde paal wreef zei ik zachtjes: Hij glimlachte weer en zei: Nu was het inderdaad tijd voor aktie en ik draaide me naar hem toe. Voorzichtig begon ik hem aan de binnenkant van z'n dijen te kussen, terwijl ik hem bij z'n heupen vasthield.

Langzaam likte, zoende en zoog ik me naar boven toe en kwam bij z'n kruis aan. Ik pakte hem stevig bij z'n billen en likte aan z'n harde bobbel; hij was al zo lekker hard en ik verlangde nu vurig naar z'n harde lul! Ik maakte het knoopje van z'n broek los en trok langzaam z'n rits open.

Een werkelijk prachtig strak, zwart slipje kwam tevoorschijn toen ik z'n broek naar beneden trok. In z'n broekje zag ik duidelijk de countouren van een grote en dikke paal die erop wachtte om bevrijd te worden door me! Ik haakte m'n duimen aan de achterkant van z'n slipje en trok als eerste z'n billen tevoorschijn. Terwijl ik aan z'n drijfnatte slipje aan de voorkant begon te zuigen, begon ik z'n billen heel sensueel te masseren.

Ik hoorde Pieter nu ook kreunen. Ik wil 'm in je mond hebben! Ik gehoorzaamde onmiddellijk en trok nu z'n slipje helemaal uit. Een harde, grote en drijfnatte paal sprong tevoorschijn en hing druipend voor m'n gezicht. Ik schoof iets op en Pieter zette zich met een knie op de bank en bracht met z'n hand z'n hete paal naar m'n lippen! Ik opende gewillig m'n mond en nam z'n eikel tussen m'n verlangende lippen.

Hij smaakte werkelijk zalig en ik nam z'n heerlijke voorvocht helemaal tot me. Dan zette Pieter zich met z'n knieën aan weerskanten van me en kwam op m'n borst zitten. Hij duwde z'n hete paal tegen m'n gezicht aan en ik kon hem nu comfortabel vanaf z'n ballen tot aan z'n natte eikel aflikken. Ik voelde z'n hand achter zich reiken en dwingend over m'n sportbroekje beginnen te wrijven.

Als ik al niet hard was, dan was ik het nu zeker! Wat een fantastisch standje! Die heerlijke paal vlakbij m'n gezicht en tegelijkertijd z'n hand tussen m'n benen over m'n kruis voelen gaan! Pieter klom nu verder over me heen en manoevreerde zich in een heerlijke 69'er. Ik deed mijn sportbroekje vliegensvlug uit en bood hem wijdbeens m'n uit de naden barstende slipje aan.

Prachtig gevormde, ronde billen; een lekker harige, mannelijke spleet en een ongetwijfeld zalig gaatje daarbinnen! Ik streelde en kneedde eerst Pieter's heerlijk strakke bilpartij, precies op het moment dat hij m'n slipje naar beneden schoof en m'n harde, drijfnatte paal tevoorschijn haalde.

Hij boog zich eindelijk naar voren en even later voelde ik twee warme lippen zich over m'n eikel ontfermen. Ik zuchtte en kreunde van opwinding en ging automatisch ook tot aktie over.

Met de duimtoppen van beide handen, spreidde ik lichtjes z'n billen uiteen. Een heerlijke, mannelijke en opwindende spleet opende zich voor me en ik liet m'n tong bijna vanaf z'n ballen, helemaal tot bijna aan de onderkant van z'n rug een korte "verkenningstocht" maken.

Hij smaakte heerlijk opwindend en dat beloofde wat voor de rest! Ik concentreerde me nu helemaal op die geile bilnaad en begon Pieter nu totaal, volledig en helemaal uit te likken! Af en toe zoende en likte ik over z'n welgevormde billen en ging daarna onverdroten verder met z'n hete spleet.

Ondertussen was Pieter bezig met een ongekend lekker pijpbeurt; soepel gleden z'n lippen helemaal tot aan m'n zakharen en weer omhoog. Z'n tong speelde regelmatig even met m'n bijna paarse eikel om me vervolgens weer vakkundig verder te pijpen. Ik voelde niet een keer per ongeluk z'n tanden, iets wat me wel eens gebeurde met andere mannen. Hij had z'n handen onder m'n billen geschoven en hield ze beide lekker stevig vast.

Pieter was werkelijk fantastisch; ik was nog nooit eerder zo lekker gepijpt door een kerel en al helemaal niet tijdens zo'n waanzinnig lekkere 69'er die ik nu met deze hunk had! Al snel voelde ik m'n orgasme opkomen en zo snel wilde ik nog niet klaarkomen; bovendien, nadat ik zo lekker lang z'n hete bilspleet had uitgelikt, kreeg ik nu 'trek' in de voorkant en verlangde ik ontzettend naar z'n geile, dikke paal.

Tot m'n vreugde dacht Pieter daar net zo over en alsof het afgesproken werk was, hield ik op met likken, precies op het moment dat hij m'n paal voor de laatste keer uit z'n mond liet komen en zich bovenop me omdraaide. Hij schoof naar voren op m'n borst en bracht z'n grote en drijfnatte paal naar m'n mond: Ik wil je diep in je mond neuken! Je verlangd naar me, zeg het! En toen begon het Pieter leunde over me heen en ondersteunde zich met beide handen.

Ik greep hem stevig vast bij z'n heerlijke billen en opende gulzig m'n mond. Langzaam verdween z'n hele paal bij me naar binnen en ik proefde onmiddellijk z'n heerlijke voorvocht.

Toen begon hij me zo waanzinnig lekker in m'n mond te neuken, dacht ik dat ik zowat gek werd! Z'n hete lul was dik en nat en gleed heerlijk soepel bij me naar binnen. Eerst langzaam, toen wat sneller en ten slotte stootte hij met kracht z'n paal diep in m'n mond.

M'n lippen zaten strak om z'n lul heen en tegelijkertijd zoog ik er heel geil aan. Voor Pieter, zou later blijken, was dit bijna het ultieme genot: Voor mij, als onderdanige partij in bed, was het in m'n mond neuken eveneens zowat het lekkerste wat ik me voor kon stellen: Na enkele van de geilste minuten die ik ooit met een man had gehad, voelde en merkte ik aan alles dat-ie zou gaan komen: Z'n ruwe taal maakte het alleen nog maar geiler voor me en toen hij zich oprichtte en z'n lul uit m'n mond trok, wist ik dat z'n heerlijke orgasme eraan kwam!

Hij begon zich boven m'n gezicht af te trekken en ik opende hunkerend m'n mond om Pieter's hete sperma te ontvangen Grote klodders sperma sloegen met kracht tegen m'n gezicht aan en ik proefde onmiddellijk z'n hete liefdes-nectar in m'n mond en over m'n lippen gaan! Met open mond en m'n gezicht half opgericht, probeerde ik zoveel mogelijk golven op te vangen! Ik zat binnen enkele seconden helemaal onder en ik likte geil over m'n lippen om maar zoveel mogelijk van Pieter's sperma te proeven!

Langzaam werd z'n lekkere paal echter slapper en kwam er steeds minder uit. Toen ik dat merkte boog ik me nog verder naar voren en nam z'n slappe, maar nog steeds heerlijk opwindende lul in m'n mond en sabbelde er genotvol aan om de laatste druppels geil eruit te krijgen.

Ten slotte was Pieter helemaal leeg en ik helemaal vol! Hij kroop van me af en ging uitgeput aan het eind van de bank zitten, terwijl ik nog steeds languit vanaf de andere kant lag uit te hijgen. Ze kreunde het uit van genot. Haar rug kromde zich waardoor haar tieten nog meer naar voren en omhoog kwamen te staan. Ze keek om zich heen, en trok een mandje met wasknijpers onder de tafel vandaan. Een greep in het mandje en vervolgens werden twee wasknijpers voorzichtig op haar tepels vastgeklemd.

O God, wat was dat heerlijk, de genotsgolven schoten door haar buik naar haar nu soppende kutje heen. Ze zette haar benen aan weerszijden van de stoel neer zodat haar kutje nu flink openstond en goed zichtbaar was.

Genietend gleed ze met de vingers van haar rechterhand over haar buik heen op weg naar haar natte gleufje, ze gleden door haar lipjes heen, op zoek naar haar opgezwollen klit, die al gauw gevonden was.

Haar klitje deed niet onder voor haar stijve tepels en stond stijf rechtop tussen haar lippen klaar om bespeeld te worden. Haar linkerhand speelde nu met de knijpers door er flink aan te trekken, en met haar rechterhand speelde ze met haar natte, soppende klit en kutje. Af en toe sopten haar vingers haar kutje in, al sneller en al dieper. Nog wijder deed ze haar benen uiteen. Ze wilde gezien worden.

Met haar ogen dicht fantaseerde ze nu dat de glazenwasser de tuin in zou komen, hoe hij haar zou zien liggen terwijl ze zichzelf aan het bevredigen was, hoe hij zijn stijve paal uit zijn broek zou halen. Ze kreunde nu zo luid dat de buren het ongetwijfeld gehoord zouden hebben als ze thuis waren geweest. Ze opende haar ogen, ging wat meer rechtop zitten zodat ze goed tussen haar benen kon kijken en ontspande zich helemaal. Even gebeurde er niets, en toen liet ze haar plas lopen.

Met volle overgave en een enorm genot plaste ze met een grote boog terwijl haar vingers doorgingen met het verwennen van haar klit. Niets maakte haar zo geil als dit. In het openbaar en voor iedereen zichtbaar plassen. De warme straal urine voelde heerlijk aan. Haar vingers werden naar terwijl ze verwoed doorging met het wrijven over haar klitje en soppend haar kutje verwende.

De stoel en de stenen rondom haar stoel waren nu flink nat. Ze voelde hoe haar orgasme er aan kwam. Meer was er niet nodig. Ze kwam explosief klaar. Ze schreeuwde het uit van genot. En tijdens dit fantastische, explosieve orgasme zag ze hoe op de uitbouw bij de buren de glazenwasser naar haar stond te kijken.

En dat was niet het enige dat hij deed. Met zijn broek op zijn knieën, zijn stijve pik in de hand stond hij daar zijn enorme paal stevig af te rukken En terwijl haar orgasme langzaam wegebde en haar vingers nog nagenietend door haar natte poesje gleden, keek Nynke met half geloken ogen naar haar aanbidder.

Hij mocht dan wel van haar genoten hebben, en met haar meegenoten hebben, hij maakte zijn werk niet af. Zijn broek werd weer opgehesen, zijn stijve paal werd er op de één of andere manier ingeduwd en toen werd de broek dichtgeritst. Nynke kreeg een grote knipoog en weg was de man. Teleurgesteld lag ze na te genieten in haar stoel.

Wat jammer nou, daar was nou iemand geweest met wie ze best wel eens nader kennis had willen maken. Niks aan te doen en ze doezelde weg in het heerlijke warme zonnetje. Ze werd wakker door een luid geluid. Even wist ze niet waar ze was of hoe lang ze al had geslapen.

Een blik op haar horloge liet zien dat ze slechts een kwartiertje onder zeil was geweest. Het geluid bleek haar deurbel te zijn, die nu nogmaals zeer dringend werd ingedrukt. Ze zuchtte, zeker weer een pakje dat afgeleverd werd, en liep op haar hoge hakken door de keukendeur heen het huis binnen. Ze greep de lange rode peignoir die over een stoel in de huiskamer lag, trok hem gauw aan en maakte toen de deur open.

Ze verwachtte de postbode te zien en stond dan ook even zeer verbaasd te kijken toen het hem niet was. Het was de glazenwasser die net bij haar buren achter in de tuin bezig was geweest. Ik moet nogal dringend plassen. Zou ik misschien even van het toilet gebruik mogen maken? Door deze beweging gleed de centuur van haar peignoir los en stond zij in haar volle naakte glorie voor de man. Nynke werd er echter niet koud of warm van.

Tenslotte had hij haar een half uurtje geleden ook al zo gezien, niet waar, en ervan genoten. De man stapte bij haar naar binnen, keek goedkeurend naar haar lichaam maar zei niets. Hij deed inderdaad eerst waarvoor hij aangebeld had. Hij ging naar het toilet. Nynke wachtte gespannen af wat er nu zou gebeuren. Ze hoopte eigenlijk op wat sexy speelvertier. Zou hij daar ook zin in hebben.

Dat kon toch haast niet anders? Tenslotte kwam hij toch niet alleen hier bij haar aan de deur om naar het toilet te gaan? Aan de andere kant, er waren maar weinig mensen thuis tegenwoordig, dus als je naar het toilet moest waren er maar weinig mogelijkheden. Hoewel in de bosjes natuurlijk ook nog kon.

.Escort vrouwen limburg sexdate haarlem


Stuart Puente  
Otelia Augustine