Stijve lul in broek homo sex contact

stijve lul in broek homo sex contact

Knoop zijn broek open en voel nog even lekker door zijn boxer heen, maar kan toch niet langer wachten. En duik er als een bezetene bovenop.. Zuig, lik pijp hem echt super geil!

Ik zie vanuit mijn oog hoeken iets bewegen en zie dat het die eerste hardloper is, staat daar lekker naar ons te kijken met zijn heerlijke strakke broekje en dus een lekker zichtbare bobbel! Ik kom om hoog en doe net als ik die ene man niet zie. Dan is het zijn beurt weer en hij begint mijn kontje te likken, en drukt 2 vingers naar binnen, hij draait me om en begint me weer te pijpen! Met die andere man in het vizier kom ik veel te snel klaar en hij zuigt de resten sperma nog uit mijn lul!

Nu mag ik weer pijpen! Dat duurde ook niet heel lang en hij kwam ook heerlijk klaar! Ik zuig zijn sperma nog ff op en lik met het sperma in mijn mond nog ff aan zijn ballen en tepels!

De man trekt zijn broek op. Jammer denk ik, had hem ook nog ff willen zuigen! We zeggen niks tegen elkaar en lopen gewoon door! Er gebeuren nog vaak lekkere dingen in het spaarbank bos bij Hoogeveen! Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite? Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren. In het bos bij Hoogeveen, Waargebeurd!! Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback!

We zullen deze zsm in behandeling nemen. Maar ja, wanneer zou ik dit broekje nou eens aandoen? Eerst maar eens een paar broeken over het ondergoed heen passen. Bij een spijkerbroek wordt alles weer een beetje teruggedrukt, maar er was dan duidelijk te zien dat je wel wat groots te verbergen hebt. Bij een joggingbroek werd het gewoon een erg grote bobbel. Ik besloot om eerst maar eens met een spijkerbroek naar de lokale kroeg te gaan, in een donkere kroeg zal het vast wel wat meevallen dacht ik.

Eenmaal in de kroeg steeg de zenuwen mij wel een beetje naar de keel, want ja spannend was het wel. Maar het was er erg gezellig en ik was al snel vergeten dat ik dit broekje aan had, maar het viel mij wel op dat er toch wel gekeken werd naar mijn bobbel. De uren verstreken en ik had al zeker 5 of 6 vrouwen gezien die duidelijk naar mijn bobbel hadden gekeken, en telkens als ik bij de bar bestelde en mij tussen de mensen moest wurmen dan was er 1 vrouw die opzettelijk bleef staan en tegen mij aan schuurde.

Ik probeerde uiteraard om dat toch een beetje te vermijden, want een erectie in deze boxershort was eigenlijk onmogelijk, dus zo snel mogelijk er ook weer weglopen. Eenmaal thuis was ik erg blij met mijn aanschaf, gewoon een leuk broekje voor de lol en fun, niks meer niks minder. Nu haal ik ook wel eens patat bij die kroeg, dus ik besloot dat nu ook eens in mijn joggingbroek te doen. De bobbel was nu zeker te zien, maar ik dacht patat bestellen en meteen weer weg dan valt het zo min mogelijk op.

Eenmaal binnen was het weer erg gezellig en al snel werd me een biertje aangeboden nog voordat ik kon bestellen. Het was nu nog drukker dan eerst en je kon amper ergens rustig staan zonder iemand aan te raken. Ik was door de muziek en de drukte en de drank totaal vergeten dat ik dit broekje aan had, en was nog meer op mijn gemak dan de vorige keer.

Ik had ook totaal niet in de gaten dat er naar mijn bobbel werd gekeken omdat ik druk in gesprek was met andere mensen. Ik vond het vervelend dat er steeds mensen tussen mij en mijn gesprekspartner doorliepen. Ineens had ik het door; aah ja natuurlijk.

Nu ik het doorhad ging ik er een beetje op letten, en ja hoor diverse dames zaten gewoon te staren naar mijn bobbel en met elkaar te giechelen. Nu ik dit wist wilde ik er ook een beetje gebruik van maken en liet de vrouwen die langs mij wilde lopen expres tegen mij aan schuren. Ik werd er opgewonden van en dat was ook zeker te zien, mijn bobbel werd niet alleen duidelijker te zien maar ook steviger, mijn half stijve pik stond te kloppen in mijn broekje.

Er ging een mooie jonge vrouw voor mij staan om te bestellen. Ik draaide me een klein beetje om zodat haar billen lichtjes mijn penis aanraakte. Zij had mij duidelijk al eerder gezien en ze ging uiterst langzaam meer mijn richting op met haar billen totdat ze stevig tegen mijn penis aandrukte.

Ze bestelde haar drankje en leunde daardoor weer iets naar voren. Toen ze haar drankje had legde ze 1 hand op haar rug, ze ging weer rechtop staan en plots leunde ze met haar open hand tegen mijn penis aan.

Ik wachtte rustig af wat ging gebeuren en bleef gewoon roerloos staan. Het was zeer druk dus niemand zag iets, ze ging een beetje heen en weer bewegen alsof ze een beetje dronken was en zo nu en dan had ze mijn penis zogenaamd per ongeluk vol in haar vlakke hand. Omdat ik niks deed durfde ze steeds een beetje meer te doen, en nu ging ik zelfs een beetje meer naar voren zodat ze geen ruimte meer had om te bewegen. Ze had mijn penis nu gewoon in haar hand en ze kneedde heel voorzichtig met haar vingers.

Het kneden werd steeds heviger en al gauw was ze me me aan het bevredigen door de joggingbroek heen. Ik kende deze meid wel, ze had een vriend en een kind uit een andere relatie en ze was redelijk preuts, dacht ik altijd. En dat ze mij zo betaste en bevredigde had ik nooit van haar en van mijzelf verwacht.

Erotische massage kerkrade amateur hoer amersfoort

Het was donker en ik zag niet zoveel. We kwamen in een hoekje waar een sling hing. Ik kroop er in en werd prompt aan enkels en polsen vastgemaakt, terwijl ik met mijn benen wijd open lag en mijn kut klaar was om geneukt te worden. Kennelijk had de man al een stijve, want hij deed zijn broek uit en duwde direct zijn lul naar binnen.

Gelukkig was deze een stuk minder fors dan die van de veilingmeester. Omdat ik nog vol zaad van de veilingmeester zat en glijmiddel van zijn fistsessie gleed deze lul soepel in en uit mijn kut.

De man leefde zich helemaal uit en hield het erg lang vol. Uiteindelijk trok hij zijn lul uit me en spoot zich over me heen leeg. Het zaad zat in mijn haar en op mijn gezicht en buik, lekker warm en ik vond het eigenlijk wel geil.

Hij maakte me los en nam me weer mee naar de ingang. Daar werd ik weer aan de veilingmeester toevertrouwd. Die had waarschijnlijk al wat rond gevraagd want ik direct met een volgende klant mee. Deze man was flink behaard. Had een baard en snor en ook zijn borst en rug zaten vol haar.

Hij was niet groot. Hij was gekleed in een leren gilet en droeg een leren broek en laarzen. Hij nam me mee naar een rustig hoekje en ging op een bank zitten. Dus ik knielde voor hem neer en knoopte zijn broek open en stroopte die omlaag. Ik schrok van wat er te voorschijn kwam. Ik had de paardenlul van de veilingmeester gehad en dacht dat die wel zo’n beetje de maximale grootte had, maar deze lul was ook enorm. Voor ik verder nog iets kon denken werd mijn hoofd vastgepakt en naar de lul geduwd.

Ik begon te pijpen. Wat je noemt een mond vol. Maar ik klaagde niet, ik wilde pijpen en ik kon me uitleven. Ik liet mijn tong lekker over zijn eikel glijden en zoog zijn lul diep in mijn mond. Aan het gekreun te horen vond hij het lekker. Ik leefde me uit en pijpte zo goed als ik kon. Het duurde niet lang of hij kwam overeind.

Hij duwde me voorover en nam me ruw en hard. Zijn lul werd keer op keer in me gebeukt en hij hield op geen enkele manier rekening met me. In en uit mijn kut ging zijn lul. Steeds sneller neukte hij me en hij greep mijn haren vast zodat hij harder kon stoten.

Hij naderde nu snel zijn climax en onder luid gebrul voelde ik zijn warme zaad in mijn darmen golven. Hij spoot enorm veel en toen hij dan eindelijk zijn lul uit mijn kut trok liep het zaad er uit.

Hij draaide mij om en stopte zijn lul in mijn mond en hield mijn hoofd stevig vast. Zonder me nog een blik te gunnen liep hij daarna weg. Ongemerkt was de veilingmeester ook er bij komen staan met nog een andere man. Mijn volgende klant bleek.

Hij nam me mee naar een ruimte met zeil op de grond. Kus me’ zei hij. Ik liep op hem toe en hij pakte mijn hoofd en duwde zijn mond op de mijne. Al vlug kwam zijn tong tussen mijn lippen en begon hij me te tongen. Na een tijdje geil tongen moest ik hem pijpen. Hij had een lekkere lul, eindelijk een met een normale maat. Ik pijpte hem lekker nat en hoerig terwijl ik hem aankeek.

Hij gromde van genot. Na een tijdje haalde hij zijn lul uit mijn mond. Ik dacht dat hij wilde neuken, maar nee. Hij kwam boven me staan en richtte zijn lul op mijn mond. Ik dacht nog hij gaat lekker in me spuiten. Maar wat hij spoot was niet wat in verwachtte. Een harde straal urine werd in mijn open mond gespoten. Omdat ik het niet verwachtte moest ik wel slikken.

Hij piste me helemaal onder. Ik pijpte hem verder. Hij maar grommen, ik zuigen en likken. Tot hij klaar kwam en nu zijn zaad in mijn keel spoot. Zuigen en slikken jij. Alles moet er uit’. En ik slikte zijn zaad door en zoog daarna zijn lul helemaal leeg. Weer werd ik achtergelaten en kwam de veilingmeester me halen. Nog een klant en je mag op de slavenveiling komen. Maar eerst pijp je mij nog even want je maakt me enorm geil.

Je bent een echte hoer. En omdat je zo’n goede hoer bent zal ik vanaf nu je pooier zijn. En een ding moet duidelijk voor je zijn. Mijn hoeren pijpen me wanneer ik dat wil en ik neuk mijn hoeren wanneer ik dat wil. En voordat je naar een klant gaat zorg ik dat je goed ingereden bent. Je moet elke lul kunnen hebben’. Vervolgens duwde hij zijn paardenlul in mijn mond en begon me weer in mijn bek te neuken. Zijn lul gleed in en uit mijn mond.

Ik had moeite me adem krijgen, zij enorme paal blokkeerde me gewoon. Ik hield me stevig vast aan zijn billen, terwijl hij mijn hoofd beet had. Hij bleef zijn lul in me rammen tot hij klaar kwam en ik de zoveelste lading in mijn keel kreeg.

Weer moest ik alles doorslikken. Ik had even nodig om op adem te komen. Maar veel tijd kreeg ik niet. De veilingmeester nam me mee de zaak in en leidde me naar een kamertje.

Ik moest op mijn knieen en ellebogen op de grond gaan liggen. De veilingmeester schoof een soort kussen onder mijn borst. In de hoeken van het kussen zaten grote lussen. Ik kreeg banden om mijn polsen en enkels en die werden aan de lussen bevestigd. Mij achterlatend met mijn naakte kont omhoog gestoken in een ongemakkelijke houding.

Na enige tijd hoorde ik geluiden bij de ingang. Doordat ik met mijn gezicht naar de andere kant vastzat kon ik echter niet zien wat er achter me gebeurde.

Totdat meerdere handen over me heen gleden. Mijn billen werden gestreeld, mijn rug, mijn ballen en tenslotte ook mijn lul. Die werd flink stijf van alle aandacht.

Af en toe voelde ik iets glibberigs langs me strijken. Mijn billen werden uit elkaar geduwd en een tong begon mijn anus te likken. En voor me verscheen ook een lekkere lul die in mijn mond werd gestoken. En ik voelde zeker 2 pikken die tegen mijn billen werden geduwd. Na al het voorafgaande kon een kleine gang bang er ook nog wel bij. En dat werd het. Nadat mijn anus lekker was gerimd en zachtjes door een aantal tongen was geneukt begon daar het echte werk.

De eerste lul werd in mijn nog altijd geile kontje gestopt en ik werd weer heerlijk genomen. Voor me wisselden de mannen af en kreeg ik de ene lekkere pik na de andere in mijn geile pijpbekje. Toen het pakketje eenmaal in brievenbus lag, ging ik het meteen openmaken, want op internet kon ik niet goed zien hoe dat broekje werkte.

Nu zag ik duidelijk een soort zakje waar je je ballen en penis door moest doen. Dus ik snel kleren uittrekken en het broekje passen. Nu ben ik redelijk normaal geschapen als ik een slappe penis heb, maar ik heb wel een redelijke grote balzak. Ik schrok hoe groot de bobbel was in de boxershort, het hele zaakje wordt wat naar voren gelift en dan vooral je ballen.

Normaal hangen je ballen tegen je benen aan maar nu werd het dus naar voren gelift en daaroverheen hangt dan je penis. Het gaat trouwens om een boxer van Andrew Cristian en dan de show it collectie. Maar ja, wanneer zou ik dit broekje nou eens aandoen?

Eerst maar eens een paar broeken over het ondergoed heen passen. Bij een spijkerbroek wordt alles weer een beetje teruggedrukt, maar er was dan duidelijk te zien dat je wel wat groots te verbergen hebt.

Bij een joggingbroek werd het gewoon een erg grote bobbel. Ik besloot om eerst maar eens met een spijkerbroek naar de lokale kroeg te gaan, in een donkere kroeg zal het vast wel wat meevallen dacht ik.

Eenmaal in de kroeg steeg de zenuwen mij wel een beetje naar de keel, want ja spannend was het wel. Maar het was er erg gezellig en ik was al snel vergeten dat ik dit broekje aan had, maar het viel mij wel op dat er toch wel gekeken werd naar mijn bobbel. De uren verstreken en ik had al zeker 5 of 6 vrouwen gezien die duidelijk naar mijn bobbel hadden gekeken, en telkens als ik bij de bar bestelde en mij tussen de mensen moest wurmen dan was er 1 vrouw die opzettelijk bleef staan en tegen mij aan schuurde.

Ik probeerde uiteraard om dat toch een beetje te vermijden, want een erectie in deze boxershort was eigenlijk onmogelijk, dus zo snel mogelijk er ook weer weglopen. Eenmaal thuis was ik erg blij met mijn aanschaf, gewoon een leuk broekje voor de lol en fun, niks meer niks minder.

Nu haal ik ook wel eens patat bij die kroeg, dus ik besloot dat nu ook eens in mijn joggingbroek te doen.

De bobbel was nu zeker te zien, maar ik dacht patat bestellen en meteen weer weg dan valt het zo min mogelijk op. Eenmaal binnen was het weer erg gezellig en al snel werd me een biertje aangeboden nog voordat ik kon bestellen. Het was nu nog drukker dan eerst en je kon amper ergens rustig staan zonder iemand aan te raken.

Ik was door de muziek en de drukte en de drank totaal vergeten dat ik dit broekje aan had, en was nog meer op mijn gemak dan de vorige keer. Ik had ook totaal niet in de gaten dat er naar mijn bobbel werd gekeken omdat ik druk in gesprek was met andere mensen.

Ik vond het vervelend dat er steeds mensen tussen mij en mijn gesprekspartner doorliepen. Ineens had ik het door; aah ja natuurlijk. Nu ik het doorhad ging ik er een beetje op letten, en ja hoor diverse dames zaten gewoon te staren naar mijn bobbel en met elkaar te giechelen.

Nu ik dit wist wilde ik er ook een beetje gebruik van maken en liet de vrouwen die langs mij wilde lopen expres tegen mij aan schuren. Ik werd er opgewonden van en dat was ook zeker te zien, mijn bobbel werd niet alleen duidelijker te zien maar ook steviger, mijn half stijve pik stond te kloppen in mijn broekje. Er ging een mooie jonge vrouw voor mij staan om te bestellen. Ik draaide me een klein beetje om zodat haar billen lichtjes mijn penis aanraakte.

Zij had mij duidelijk al eerder gezien en ze ging uiterst langzaam meer mijn richting op met haar billen totdat ze stevig tegen mijn penis aandrukte. Ze bestelde haar drankje en leunde daardoor weer iets naar voren. Toen ze haar drankje had legde ze 1 hand op haar rug, ze ging weer rechtop staan en plots leunde ze met haar open hand tegen mijn penis aan.stijve lul in broek homo sex contact

Knoop zijn broek open en voel nog even lekker door zijn boxer heen, maar kan toch niet langer wachten. En duik er als een bezetene bovenop..

Zuig, lik pijp hem echt super geil! Ik zie vanuit mijn oog hoeken iets bewegen en zie dat het die eerste hardloper is, staat daar lekker naar ons te kijken met zijn heerlijke strakke broekje en dus een lekker zichtbare bobbel! Ik kom om hoog en doe net als ik die ene man niet zie. Dan is het zijn beurt weer en hij begint mijn kontje te likken, en drukt 2 vingers naar binnen, hij draait me om en begint me weer te pijpen! Met die andere man in het vizier kom ik veel te snel klaar en hij zuigt de resten sperma nog uit mijn lul!

Nu mag ik weer pijpen! Dat duurde ook niet heel lang en hij kwam ook heerlijk klaar! Ik zuig zijn sperma nog ff op en lik met het sperma in mijn mond nog ff aan zijn ballen en tepels! De man trekt zijn broek op. Jammer denk ik, had hem ook nog ff willen zuigen! We zeggen niks tegen elkaar en lopen gewoon door!

Er gebeuren nog vaak lekkere dingen in het spaarbank bos bij Hoogeveen! Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite? Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren. In het bos bij Hoogeveen, Waargebeurd!! Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback!

We zullen deze zsm in behandeling nemen. Maar ja, wanneer zou ik dit broekje nou eens aandoen? Eerst maar eens een paar broeken over het ondergoed heen passen.

Bij een spijkerbroek wordt alles weer een beetje teruggedrukt, maar er was dan duidelijk te zien dat je wel wat groots te verbergen hebt. Bij een joggingbroek werd het gewoon een erg grote bobbel.

Ik besloot om eerst maar eens met een spijkerbroek naar de lokale kroeg te gaan, in een donkere kroeg zal het vast wel wat meevallen dacht ik. Eenmaal in de kroeg steeg de zenuwen mij wel een beetje naar de keel, want ja spannend was het wel. Maar het was er erg gezellig en ik was al snel vergeten dat ik dit broekje aan had, maar het viel mij wel op dat er toch wel gekeken werd naar mijn bobbel. De uren verstreken en ik had al zeker 5 of 6 vrouwen gezien die duidelijk naar mijn bobbel hadden gekeken, en telkens als ik bij de bar bestelde en mij tussen de mensen moest wurmen dan was er 1 vrouw die opzettelijk bleef staan en tegen mij aan schuurde.

Ik probeerde uiteraard om dat toch een beetje te vermijden, want een erectie in deze boxershort was eigenlijk onmogelijk, dus zo snel mogelijk er ook weer weglopen. Eenmaal thuis was ik erg blij met mijn aanschaf, gewoon een leuk broekje voor de lol en fun, niks meer niks minder. Nu haal ik ook wel eens patat bij die kroeg, dus ik besloot dat nu ook eens in mijn joggingbroek te doen.

De bobbel was nu zeker te zien, maar ik dacht patat bestellen en meteen weer weg dan valt het zo min mogelijk op. Eenmaal binnen was het weer erg gezellig en al snel werd me een biertje aangeboden nog voordat ik kon bestellen. Het was nu nog drukker dan eerst en je kon amper ergens rustig staan zonder iemand aan te raken. Ik was door de muziek en de drukte en de drank totaal vergeten dat ik dit broekje aan had, en was nog meer op mijn gemak dan de vorige keer.

Ik had ook totaal niet in de gaten dat er naar mijn bobbel werd gekeken omdat ik druk in gesprek was met andere mensen. Ik vond het vervelend dat er steeds mensen tussen mij en mijn gesprekspartner doorliepen. Ineens had ik het door; aah ja natuurlijk. Nu ik het doorhad ging ik er een beetje op letten, en ja hoor diverse dames zaten gewoon te staren naar mijn bobbel en met elkaar te giechelen. Nu ik dit wist wilde ik er ook een beetje gebruik van maken en liet de vrouwen die langs mij wilde lopen expres tegen mij aan schuren.

Ik werd er opgewonden van en dat was ook zeker te zien, mijn bobbel werd niet alleen duidelijker te zien maar ook steviger, mijn half stijve pik stond te kloppen in mijn broekje. Er ging een mooie jonge vrouw voor mij staan om te bestellen. Ik draaide me een klein beetje om zodat haar billen lichtjes mijn penis aanraakte. Zij had mij duidelijk al eerder gezien en ze ging uiterst langzaam meer mijn richting op met haar billen totdat ze stevig tegen mijn penis aandrukte.

Ze bestelde haar drankje en leunde daardoor weer iets naar voren. Toen ze haar drankje had legde ze 1 hand op haar rug, ze ging weer rechtop staan en plots leunde ze met haar open hand tegen mijn penis aan. Ik wachtte rustig af wat ging gebeuren en bleef gewoon roerloos staan. Het was zeer druk dus niemand zag iets, ze ging een beetje heen en weer bewegen alsof ze een beetje dronken was en zo nu en dan had ze mijn penis zogenaamd per ongeluk vol in haar vlakke hand.

Omdat ik niks deed durfde ze steeds een beetje meer te doen, en nu ging ik zelfs een beetje meer naar voren zodat ze geen ruimte meer had om te bewegen. Ze had mijn penis nu gewoon in haar hand en ze kneedde heel voorzichtig met haar vingers.

Het kneden werd steeds heviger en al gauw was ze me me aan het bevredigen door de joggingbroek heen. Ik kende deze meid wel, ze had een vriend en een kind uit een andere relatie en ze was redelijk preuts, dacht ik altijd.

En dat ze mij zo betaste en bevredigde had ik nooit van haar en van mijzelf verwacht.


En na wat biljetten aan de veilingmeester gegeven te hebben nam hij me mee de club in. Het was donker en ik zag niet zoveel. We kwamen in een hoekje waar een sling hing. Ik kroop er in en werd prompt aan enkels en polsen vastgemaakt, terwijl ik met mijn benen wijd open lag en mijn kut klaar was om geneukt te worden. Kennelijk had de man al een stijve, want hij deed zijn broek uit en duwde direct zijn lul naar binnen.

Gelukkig was deze een stuk minder fors dan die van de veilingmeester. Omdat ik nog vol zaad van de veilingmeester zat en glijmiddel van zijn fistsessie gleed deze lul soepel in en uit mijn kut. De man leefde zich helemaal uit en hield het erg lang vol. Uiteindelijk trok hij zijn lul uit me en spoot zich over me heen leeg.

Het zaad zat in mijn haar en op mijn gezicht en buik, lekker warm en ik vond het eigenlijk wel geil. Hij maakte me los en nam me weer mee naar de ingang. Daar werd ik weer aan de veilingmeester toevertrouwd. Die had waarschijnlijk al wat rond gevraagd want ik direct met een volgende klant mee. Deze man was flink behaard. Had een baard en snor en ook zijn borst en rug zaten vol haar. Hij was niet groot. Hij was gekleed in een leren gilet en droeg een leren broek en laarzen.

Hij nam me mee naar een rustig hoekje en ging op een bank zitten. Dus ik knielde voor hem neer en knoopte zijn broek open en stroopte die omlaag. Ik schrok van wat er te voorschijn kwam. Ik had de paardenlul van de veilingmeester gehad en dacht dat die wel zo’n beetje de maximale grootte had, maar deze lul was ook enorm. Voor ik verder nog iets kon denken werd mijn hoofd vastgepakt en naar de lul geduwd.

Ik begon te pijpen. Wat je noemt een mond vol. Maar ik klaagde niet, ik wilde pijpen en ik kon me uitleven. Ik liet mijn tong lekker over zijn eikel glijden en zoog zijn lul diep in mijn mond.

Aan het gekreun te horen vond hij het lekker. Ik leefde me uit en pijpte zo goed als ik kon. Het duurde niet lang of hij kwam overeind. Hij duwde me voorover en nam me ruw en hard. Zijn lul werd keer op keer in me gebeukt en hij hield op geen enkele manier rekening met me. In en uit mijn kut ging zijn lul. Steeds sneller neukte hij me en hij greep mijn haren vast zodat hij harder kon stoten.

Hij naderde nu snel zijn climax en onder luid gebrul voelde ik zijn warme zaad in mijn darmen golven. Hij spoot enorm veel en toen hij dan eindelijk zijn lul uit mijn kut trok liep het zaad er uit. Hij draaide mij om en stopte zijn lul in mijn mond en hield mijn hoofd stevig vast. Zonder me nog een blik te gunnen liep hij daarna weg.

Ongemerkt was de veilingmeester ook er bij komen staan met nog een andere man. Mijn volgende klant bleek. Hij nam me mee naar een ruimte met zeil op de grond. Kus me’ zei hij. Ik liep op hem toe en hij pakte mijn hoofd en duwde zijn mond op de mijne. Al vlug kwam zijn tong tussen mijn lippen en begon hij me te tongen. Na een tijdje geil tongen moest ik hem pijpen. Hij had een lekkere lul, eindelijk een met een normale maat. Ik pijpte hem lekker nat en hoerig terwijl ik hem aankeek.

Hij gromde van genot. Na een tijdje haalde hij zijn lul uit mijn mond. Ik dacht dat hij wilde neuken, maar nee. Hij kwam boven me staan en richtte zijn lul op mijn mond. Ik dacht nog hij gaat lekker in me spuiten. Maar wat hij spoot was niet wat in verwachtte.

Een harde straal urine werd in mijn open mond gespoten. Omdat ik het niet verwachtte moest ik wel slikken. Hij piste me helemaal onder. Ik pijpte hem verder. Hij maar grommen, ik zuigen en likken. Tot hij klaar kwam en nu zijn zaad in mijn keel spoot. Zuigen en slikken jij. Alles moet er uit’. En ik slikte zijn zaad door en zoog daarna zijn lul helemaal leeg. Weer werd ik achtergelaten en kwam de veilingmeester me halen. Nog een klant en je mag op de slavenveiling komen. Maar eerst pijp je mij nog even want je maakt me enorm geil.

Je bent een echte hoer. En omdat je zo’n goede hoer bent zal ik vanaf nu je pooier zijn. En een ding moet duidelijk voor je zijn. Mijn hoeren pijpen me wanneer ik dat wil en ik neuk mijn hoeren wanneer ik dat wil. En voordat je naar een klant gaat zorg ik dat je goed ingereden bent. Je moet elke lul kunnen hebben’. Vervolgens duwde hij zijn paardenlul in mijn mond en begon me weer in mijn bek te neuken. Zijn lul gleed in en uit mijn mond. Ik had moeite me adem krijgen, zij enorme paal blokkeerde me gewoon.

Ik hield me stevig vast aan zijn billen, terwijl hij mijn hoofd beet had. Hij bleef zijn lul in me rammen tot hij klaar kwam en ik de zoveelste lading in mijn keel kreeg. Weer moest ik alles doorslikken. Ik had even nodig om op adem te komen. Maar veel tijd kreeg ik niet.

De veilingmeester nam me mee de zaak in en leidde me naar een kamertje. Ik moest op mijn knieen en ellebogen op de grond gaan liggen. De veilingmeester schoof een soort kussen onder mijn borst. In de hoeken van het kussen zaten grote lussen. Ik kreeg banden om mijn polsen en enkels en die werden aan de lussen bevestigd.

Mij achterlatend met mijn naakte kont omhoog gestoken in een ongemakkelijke houding. Na enige tijd hoorde ik geluiden bij de ingang. Doordat ik met mijn gezicht naar de andere kant vastzat kon ik echter niet zien wat er achter me gebeurde. Totdat meerdere handen over me heen gleden. Mijn billen werden gestreeld, mijn rug, mijn ballen en tenslotte ook mijn lul.

Die werd flink stijf van alle aandacht. Af en toe voelde ik iets glibberigs langs me strijken. Mijn billen werden uit elkaar geduwd en een tong begon mijn anus te likken. En voor me verscheen ook een lekkere lul die in mijn mond werd gestoken. En ik voelde zeker 2 pikken die tegen mijn billen werden geduwd. Na al het voorafgaande kon een kleine gang bang er ook nog wel bij. En dat werd het. Nadat mijn anus lekker was gerimd en zachtjes door een aantal tongen was geneukt begon daar het echte werk.

De eerste lul werd in mijn nog altijd geile kontje gestopt en ik werd weer heerlijk genomen. Ik kom bijna klaar, maar dan komt hij omhoog en is het mijn beurt! Knoop zijn broek open en voel nog even lekker door zijn boxer heen, maar kan toch niet langer wachten. En duik er als een bezetene bovenop.. Zuig, lik pijp hem echt super geil! Ik zie vanuit mijn oog hoeken iets bewegen en zie dat het die eerste hardloper is, staat daar lekker naar ons te kijken met zijn heerlijke strakke broekje en dus een lekker zichtbare bobbel!

Ik kom om hoog en doe net als ik die ene man niet zie. Dan is het zijn beurt weer en hij begint mijn kontje te likken, en drukt 2 vingers naar binnen, hij draait me om en begint me weer te pijpen!

Met die andere man in het vizier kom ik veel te snel klaar en hij zuigt de resten sperma nog uit mijn lul! Nu mag ik weer pijpen! Dat duurde ook niet heel lang en hij kwam ook heerlijk klaar! Ik zuig zijn sperma nog ff op en lik met het sperma in mijn mond nog ff aan zijn ballen en tepels! De man trekt zijn broek op. Jammer denk ik, had hem ook nog ff willen zuigen! We zeggen niks tegen elkaar en lopen gewoon door! Er gebeuren nog vaak lekkere dingen in het spaarbank bos bij Hoogeveen!

Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite? Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren. In het bos bij Hoogeveen, Waargebeurd!! Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback!Gratis neuken utrecht escorte in limburg


Dat leek ons ook geen goed idee. We liepen snel achter elkaar naar binnen. Mijn broertje liep voor op die gelijk door liep naar zijn kamer die op zolder was. Wij liepen hem naakt achter na met onze kleren in ons hand. Want het is wat lastig om naakt naar beneden te lopen en doen of er niets aan de hand was moecht er iemand thuis komen: Mij pik daar integen stond iets naar links al hij hard en stijf was.

Tristans pik was net iets groter als die van mij en was minstens 19 cm die van mij was op zijn buurt weer ietshjes groter dan die van me broertje.

Tristan klom ook op het bed en ging op mijn broertje liggen en kuste hem op zijn mond. Mijn broertje kuste hem geil terug. Tristans mond zakte toen naar beneden naar zijn nek en beet er zachtjes in. Ik zag me broertje volop genieten. Terwijl Tristan met me broertje aan het vrijen was bleef ik staan kijken. Tristan maakt kleine neuk bewegingen en schuurde dan ook zijn pik over die van me broertje. Ik werd super geil van die twee vrijende jogens.

Tristan ging met zijn hoofd verder naar beneden en bewerkte nu de tepels van me broertje. Terwijl hij dat deed ging hij op zijn knieën zitten zodat ik weer duidelijk hun lekkere pikken kon zien. Op mijn broertjes buik was duidelijk een natte plek zichbaar die afkomstig moest zijn van Tristans pik. Tristan zakte verder naar beneden en likte zijn eigen geil op en likte daarna mijn broertjes ballen, die met zijn ogen dicht duidelijk aan het genieten was.

Zijn ene hand hield hij in de lucht terwijl zijn ander hand door de haardos van Tristan streek. Hij kruinde luid en zei zachtjes pijp me neem me pik in je mond. Tristan pakte hier op zijn pik in zijn hand en schoof het velletje over zijn eikel naar beneden. Zodat er een mooie roze eikel te voor schijnt kwam.

Eerst plaagde Tristan mijn broertje door er af en toe aan te likken. Maar mijn broertje werd wat ongeduldig en stoten duidelijk ze heupen wat omhoog en kermde pijp zei ik en niet likken. Waarop Tristan zijn pik in ze mond nam Ik zag hoe tristan zijn mooie lippen om de pik van me broertje sloot en hem verder naar binnen lied glijden. Dit was echt een super mooi en geil gezicht. Ik zag mijn broertjes pik in en bijna uit zijn mond glijden.

Dit werd te geil voor me en ik kon dan ook niet langer langer toe kijken. Ik legde me zelf naast me broertje met me pik naar zijn mond gericht en nam de harde pik van Tristan in me mond. Gulzig zoog ik aan zijn lul die echt kei hard was.

Hij was duidelijk enorm geil. Me broertje wilde afhankelijk niet aan me pik zuigen, hij lag te veel te genieten van zijn pijp beurt die Tristan hem gaf.

Maar nadat ik mijn pik zo beetje in zijn mond aan het persen was Nam hij toch mijn pik in zin mond en begon er nu ook gulzig aan te zuigen. De warme mond van me broertje omsloot heerlijk me harde paal. Die op springen stond. Ik weet niet hoe het kwam maar naar nog geen minuut voelde ik me orgasme al op komen. Het mond voelde zo heerlijk warm en lekker aan. Dat ik niet anders kon doen dan me lading in zijn mond spuiten De pik van Tristan was daar mede oorzaak aan, zijn voor vocht liep weer eens lekker uit zijn harde paal me mond in en dat was best geil.

Verder de geur van onze zwetende en hijgende lichamen maakte me nog geiler met veel gekreun en gehijg spoot ik me lading sperma in me broertje mond, die zijn best deed dit allemaal door te slikken wat hem echter niet lukte. Mijn sperma liep uit zijn mondhoeken naar buiten, De rest slikte hij toch dapper door. Met mijn pik nog in zijn mond begon hij ook harde te kreunen en te hijgen het was duidelijk dat hij zijn sperma in de mond van Tristan aan het lozen was.

Die niet echt zijn lippen nog beter om zijn pik sloot en hem gretig aan zijn pik zoog. Mijn broertje kermde van genot en stoten zijn onder lichaam geil omhoog. Wat Tristan bijna deed kokhalzen omdat de eikel zo ongeveer in ze keel verdween maar toch hield hij zijn mond stevig om zijn pik gesloten en slikte al zijn sperma door. Nadat Mijn broertje weer wat rustiger werd liet Tristans de nog steeds harde pik uit zijn mond geleiden en likte de laatste druppels zaad van zijn pik.

Ik bleef tristan pijpen. Ik wilde ook zaad proeven net als de andere jongens en deed dus me best om Tristans naar een hoogte punt te brengen. Tristans ging wat rechter op zitten. Ik maakte mijn vinger nat en duwde deze zachtjes tegen zijn gaatje. Wat hij duidelijk prettig vond. Langzaam verdween me vinger in zijn strakke jongens kutje.

Hij begon meteen harder te kreunen en te hijgen en ik voelde zijn eikel opzwellen. Het zal niet lang meer duren of hij zal zijn sperma in me mond spuiten. Ik bleef hem gulzig pijpen en haalde zachtjes me vinger in en uit zijn gaatje. Plots voelde ik me mond vol stromen met zijn sperma een enorme hoeveelheid zaad vulde mijn mond. Ik verbaasde me er steeds weer over waar hij die enorme sperma productie toch vandaan haalde. Hij spoot altijd zeker voor twee. Me mond zat dan ook binnen de korstte keren helemaal vol met zijn jongens sap.

Door zijn neuk bewegingen stroomde er wat uit mijn mond hoeken naar buiten. Ik slikte zo veel mogelijk door Maar kon echt niet voor komen dat er wat uit me mond stroomde en over me wang en kin liep. Kreunend haalde hij zijn pik uit me mond. Zijn sperma smaakte weer heerlijk. Mijn mond zat er nu helemaal vol mee en ik slikte beetje voor beetje door. Mijn broertje zat naast me zijn pik stond nog steeds recht over eind.

Terwijl Tristan en ik een half harde pik hadden en even bij moesten komen van ons orgasme. Me broertje ging op me liggen en likte Tristan sperma van me gezicht zijn harde pik wreef hij tegen me buik aan.. Plots richten hij zich op en pakte iets van onder zijn bed. Het was een flensje baby olie die hij kennelijk naar mij voorbeeld ook wel is gebruikte om zich lekker te bevredigen.

Hij smeerde de olie lekker dik over zijn pik. Mijn Werd het al snel duidelijk wat hij van plan was. Hij wilde me neuken. Aangezien ik hem beloofd had dat hij me ook eens mocht neuken nadat ik hem heerlijk had volgespoten, kon ik nu niet weigeren.

Dit wilde ik trouwens ook helemaal niet. Ik wilde dat mijn broertje me is lekker neukte en zijn jongens vocht in me kontje loosd.. Hij duwde zijn vinger tegen me gaatje en duwde deze vrij soepel naar binnen. Haalde zijn gladde vinger een paar keer heen en weer en haalde hem er toen snel weer uit wat ik eigenlijk wel jammer vond. Maar hij kon kennelijk niet wachten hij beurde me benen op en duwde een kussen onder me billen zodat me kontje wat hoger kwam te liggen. Hij legde mijn benen over zijn schouders en pakte zijn gladde harde pik beet en duwde deze tegen mijn gaatje aan.

Langzaam schoof hij zijn pik bij me naar binnen. Het deed me helemaal niet pijn blijkbaar had ik al genoeg geoefend met ene dildo die ik laatst in een had gekocht. Zijn gezicht vertoonde een geile grijns en hij keek me triomfantelijk aan terwijl hij zijn pik helemaal in me gaatje had geschoven. Trots lied hij dit aan Tristan Zien die het trafeel gade sloeg het wond hem duidelijk op, want je zag zijn pik met schokjes weer omhoog komen.

Mijn broertje keek hoe zijn pik in en uit me kontje verdween. Wou dit is een echt geil gezicht zei hij. Langzaam verhoogde hij zijn tempo terwijl hij gefascineerd naar zijn pik bleef kijken die hij nu snel in en uit me kont aan het stoten was. Jeetje geil is dit man. Na een tijdje stopte hij even en zei eventjes wachten hoor, ik wil nog niet komen.

Mijn pik lag ook weer hard op me buik en ik voelde me weer steeds geiler worden. De gedachte dat me broertje me zo lekker ging vol spuiten maakte me weer super geil. Langzaam kwam mijn broertje weer in beweging zijn pik stoten hij weer met lange zachte halen in en uit me kontje. Na ongeveer 5 minuten en af en toe een keer gestopt te hebben, kon hij het blijkbaar niet meer houden.

Hij zei dat hij me nu vol ging spuiten en zetten zich zelf weer in beweging. Met langzame lange halen stoten hij zijn harde pik in en uit me kontje. Langzaam versnelde zijn ademhaling en het was duidelijk dat het niet lang meer duurder voor dat hij zijn sperma in me kontje zou spuiten.

Ik moedigde hem aan en ook Tristan deed mee. Hij aaide mijn broertje over zijn strakke kontje. Het was duidelijk dat hij me nu aan het vol spuiten was. Gek genoeg voelde ik daar niks van, in tegen stelling tot je wel eens hoort of leest eigenlijk. Hij genoot duidelijk van zijn orgasme. Uiteindelijk liet hij zich om me neer vallen Hij fluisterde in me oor dat hij het geweldig vond en dit meer wilde doen.

Ik stemde toe dat hij dit zeker nog een keer mocht doen. Mijn broertjes lul vulde echt heel lekker me kontje. Langzaam trok me broertje zijn half stijve lul uit me gaatje. Nu werd ook duidelijk dat hij toch echt in me had gespoten zijn lul was behoorlijk nat van het glijmiddel en zijn sperma ik voelde ook wat sperma over me billen uit me gaatje lopen. Mijn broertje stond op en ging naast het bed staan hij was echt helemaal voldaan en zijn pik bungelde dan ook tussen zijn bennen.

Tristans nam zijn kans waar en ging nu achter me zitten hij tilde me benen op en duwde zonder iets te vragen zijn grote harde eikel tegen me gaatje. Het leek me echt super om ook door Tristans geneukt te worden dus ik lied hem zijn gang gaan.

Langzaam duwde hij zijn eikel tegen me gaatje en naar de neuk beurt van me broertje gleed Tristans pik die iets groter was makkelijk bij me naar binnen. Tristan kreunde zachtjes wooou dit is zeker lekker. Tristans neukte blijkbaar voor het eerst een jongen. Dat haalde ik te minsten uit zijn opmerkingen. Jeetje dat voelt lekker strak aan, dit is echt super lekker en hij begon zijn pik in en en uit me gaatje te stoten.

Terwijl hij naar zijn pik keek die in en uit me jongens kutje verdween. Langzaam versnelde zijn tempo. Maar zakte toen weer weg en stopte soms net zoals mijn broertje dit deed.

Hij kreunde en hijgde flink als hij zijn pik in en uit me bewoog. Ik had ook totaal niet in de gaten dat er naar mijn bobbel werd gekeken omdat ik druk in gesprek was met andere mensen. Ik vond het vervelend dat er steeds mensen tussen mij en mijn gesprekspartner doorliepen. Ineens had ik het door; aah ja natuurlijk. Nu ik het doorhad ging ik er een beetje op letten, en ja hoor diverse dames zaten gewoon te staren naar mijn bobbel en met elkaar te giechelen.

Nu ik dit wist wilde ik er ook een beetje gebruik van maken en liet de vrouwen die langs mij wilde lopen expres tegen mij aan schuren. Ik werd er opgewonden van en dat was ook zeker te zien, mijn bobbel werd niet alleen duidelijker te zien maar ook steviger, mijn half stijve pik stond te kloppen in mijn broekje.

Er ging een mooie jonge vrouw voor mij staan om te bestellen. Ik draaide me een klein beetje om zodat haar billen lichtjes mijn penis aanraakte. Zij had mij duidelijk al eerder gezien en ze ging uiterst langzaam meer mijn richting op met haar billen totdat ze stevig tegen mijn penis aandrukte.

Ze bestelde haar drankje en leunde daardoor weer iets naar voren. Toen ze haar drankje had legde ze 1 hand op haar rug, ze ging weer rechtop staan en plots leunde ze met haar open hand tegen mijn penis aan. Ik wachtte rustig af wat ging gebeuren en bleef gewoon roerloos staan. Het was zeer druk dus niemand zag iets, ze ging een beetje heen en weer bewegen alsof ze een beetje dronken was en zo nu en dan had ze mijn penis zogenaamd per ongeluk vol in haar vlakke hand.

Omdat ik niks deed durfde ze steeds een beetje meer te doen, en nu ging ik zelfs een beetje meer naar voren zodat ze geen ruimte meer had om te bewegen.

Ze had mijn penis nu gewoon in haar hand en ze kneedde heel voorzichtig met haar vingers. Het kneden werd steeds heviger en al gauw was ze me me aan het bevredigen door de joggingbroek heen. Ik kende deze meid wel, ze had een vriend en een kind uit een andere relatie en ze was redelijk preuts, dacht ik altijd.

En dat ze mij zo betaste en bevredigde had ik nooit van haar en van mijzelf verwacht. Ik voelde dat mijn penis begon te schokken en ook zij voelde dat en ze voerde tempo wat op. Toen ik eenmaal klaarkwam draaide ze zich om keek mij aan en lachte even naar mij met een geile kop en liep weg, mij achterlatend met een grote natte vlek in mijn broek. Een week later hadden we ringrijden in het dorp, dat is met paarden.

Mensen moeten met een paard en wagen dan met een stokje een ring steken van een paal. Ik zat toen buiten voor mijn huis, want ze gaan altijd voor mijn huis langs, toen ik ineens diezelfde meid zag lopen uit de kroeg. Ik dacht, laat ik maar niks zeggen en doen alsof er nooit wat tussen ons gebeurd is.

Maar zij liep regelrecht op me af en vroeg of ze naast me mocht zitten op het bankje. Toen ze naast me zat zei ze: Ik hoop dat je tegen niemand wat hebt gezegd over laatst in de kroeg. Nee natuurlijk niet, zei ik, ik vond het wel spannend en grappig. Ja ik ook, antwoordde ze, ik heb je jammer genoeg daarna niet meer in de kroeg gezien.

Hoezo vroeg ik plagerig had je het dan nog een keertje willen doen. Nou misschien wel, zei ze. Je pik voelde best wel lekker, zei ze met een rood hoofd. Sindsdien komt ze elke maand een keertje langs midden in de nacht zodat niemand het ziet.

stijve lul in broek homo sex contact

Seks almere shemale gelderland


stijve lul in broek homo sex contact

Antione Troyer  
Leontine Loth