Stijve klit pissende lullen

stijve klit pissende lullen

Opeens schiet het idee me te binnen naar een beetje "spanning" op zoek te gaan. Enigzins nerveus loop ik naar de trap en luister of alles boven stil is. Dan sluit ik de woonkamer deur en begin tussen de videobanden te snuffellen. Niets, dan de proviand kast en de boekenkast. Met uitgestrekte arm voel ik iets achter de Dikke van Dalen. Zonder titel of hoes. Mijn spanning neemt toe. Ik luister nog een keer zachtjes onder aan de trap. Sluit de kamerdeur en stop de band in de recorder. Geluid uit en op het videokanaal.

Ik voel een kramp in mijn buik als op het scherm een lekker geil wijf verschijnt die met hete wellust aan een behoorlijke grote lul ligt te zuigen. Zachtjes zet ik geluid aan en ga weer zitten. M'n ballen bewegen in mij kaalgeschoren zak. Met een hand op mijn gezwollen pik lig ik op de bank.

Ik heb alles nog aan maar moet zo echt een keer aan m'n pik trekken! Ik ga rechtopzitten en wil een sigaret pakken. In een schrikreactie probeer ik de afstandsbediening te grijpen, maar te laat.

Kim en haar vriendin staan in de kamer. Ik zet de video stop maar ze hebben het allebei gezien. Met drie roodaangelopen gezichten in de kamer zegt Kim: Ja hoor stamel ik. Eerst wordt er niet over het voorval gesproken maar er hangt een benauwende spanning in de kamer. Is die film van jou? Nee van een vriend van mij, lieg ik. Hij zij dat ik dit eens moest zien. Mogen wij ook eens kijken vraagt Kim giegelend. Vindt je moeder dat wel goed vraag ik een beetje stoer.

Hoeft zij toch niet te weten. Ik zet de band weer aan en op het scherm liggen twee meisjes elkaar zalig te likken. De spanning in de kamer neemt toe. Nadat de meisjes allebei twee breesers hebben gedronken en stiekem samen een sigret hebben gerookt,Verschijnt er een doktersstoel op TV een kleine brunette met hele geile ogen neukt zichzelf met een roze dildo.

Ik voel mijn pik in mén broek drukken en hou het kussen wat in de buurt ligt voor mijn opgezwollen paal. Waarom zit je zo vraagt KIm. Ik wordt hier nogal opgewonden van, zeg ik. Wat gebeurt er dan als je opgewonden wordt? Met bonzend hart en naar woorden zoekend zeg ik, Dan euh dan Ik wordt hier bloedgeil van merk ik en probeer de meisjes een beetje te paaien. Wat gebeurt er dan bij een meisje?

Ik weet niet, het voelt heel lekker in mijn buikje. Heb jij weleens een bloot meisje gezien zegt het vriendinnetje. Ja maar nog niet zo vaak. En jullie weleens een jongen? Nee antwoordt Kim maar ik zou het best eens willen zien.

Mogen we jou zien vraagt de vriendin. Godverdomme denk ik, waat moet ik hier mee aan! Als ik dan ook naar jullie mag kijken. Ok zeggen ze dan allebei. Ik sta op en trek mijn shirt uit. Kim heeft een klein bh-tje aan en haar vriendin niet eens.

Haar jonge rijpende tietjes staan mooi rechtop en haar tepeltjes moeten zich duidelijk nog verder ontwikkellen. Schaamteloos staat ze midden in de kamer en ik voel mijn opgezwollen eikel tegen m'n rits duwen. De meisjes zitten beide naakt op de bank.

Ik sta voor ze met een enorme stijf geworden lul. Aandachtig kijken ze wat me enorm geil maakt. Je mag er wel aanzitten merk ik op. Voorzichtig strekt Kim haar handje uit en pakt de lul beet. Lekker warm en zacht zegt ze met bevende stem.

Ook haar vriendin raakt nu m'n pik aan en ik zou van opwinding bijna over hun lieve gechtjes kunnen spuiten! Doe je beentjes eens uit elkaar vraag ik. Ze doen het tegelijk en ik zie twee van de mooiste kutjes uit mijn leven. Als ik mijn tanden net gepoetst heb stapt Toine binnen. Hij gaat achter me staan, geef me een kus in mijn nek en terwijl hij “goedemorgen” zegt pakt hij allebei mijn tieten stevig vast. Toine doet zijn boxershort omlaag, pakt zijn halfstijve lul en begint te plassen.

De harde urinestraal klettert in de wc. Ik zak als vanzelf door mijn knieën en kus aan de zijkant de pissende lul. Als Toine stopt dan schuif ik mijn lippen rondom zijn heerlijke eikel. Als ik zijn lul goed in mijn mond heb spuit Toine nog een korte nastraal. De zoete urinesmaak vult mijn mond. Normaal ben ik er niet zo van maar nu het van mijn eigen zoon is voel ik mijn kut ervan krampen.

Toines lul wordt keihard zoals ik van hem gewend ben en proef bijna meteen het voorvocht. Ik laat even los en zeg: Ik word er weer helemaal te gek geil van”. Meteen kom ik omhoog. Achterover leunend zit ik op de rand van het bad. Toine zet zijn harde lul tegen mijn kut waar hij makkelijk inschuift. Hard begint hij te neuken terwijl hij mijn tieten pakt.

Zijn ballen komen tegen mijn billen waardoor ik almaar geiler word. Toine begint aan mijn tepels te trekken en soms knijpt hij hard in mijn tieten. Al een tijdje weet ik dat hem dat extra opgeilt dus ik laat het maar zo.

Ik ga er van komen”. Snel duw ik hem terug en duik naar zijn lul want ik wil zijn heerlijke zaad niet in mijn kut maar in mijn mond. Toine spuit bijna meteen kreunend zijn zaad in mijn keel. Bedreven ben ik genoeg om niet meteen alles door te slikken zodat ik langer van de zoutige smaak kan genieten. Ik doe mijn ogen open en kijk pardoes ook naar de halfstijve lul van Jan die naast Toine staat wiens lul wel gewoon stijf blijft.

Allebei , zowel Jan als ik, kijken verbaasd hoe Toine de lul van zijn pa pakt. Jan pist en Toine mikt goed. Als de laatste druppels eruit zijn beweegt Toine de voorhuid op en neer zoals elke man na het pissen doet. Toine stopt niet en begint Jan af te trekken. Dan is mij eigen pa wel zo veilig”. Intussen zie ik dat Jans hand de stijve lul van Toine pakt.

Dit is teveel”, kreun ik terwijl mijn hard krampende kut klaar komt. Allebei de lullen kus ik. Dan stoppen ze ermee. Jan lacht en zegt: Kom laten we eerst douchen en ontbijten”.

Gedrieën onder de douche is krap maar kan net en wassen we elkaar lekkere spullen goed waarna we naar beneden gaan. Als we aan het ontbijt zitten, de mannen in een boxer en ik in mijn korte nachthemdje, vraag ik hoe het de dag ervoor met de voetbalclub is gegaan. Toine vertelt dat ze met 30 jongens en 10 meiden uit het meidenteam van de voetbalclub naar Amsterdam zijn geweest.

Allemaal 16 of 17 jaar oud. Na hun belevenissen over de dag gehoord te hebben komt de terugreis. Allemaal met een biertje en sommigen ook nog een jointje erbij geeft de juiste vette sfeer.

Eén van de jongens stelde voor om er een orgie van te maken. Dat is dan 3 lullen per meid stelden we vast. We zijn goed gepijpt en hebben alle meiden flink geneukt. En dan al die lekkere meidentieten. Een wilde eerst niet meedoen. Je weet wel Carla hier verderop uit de straat die uit dat superchristelijke gezin komt. Nou die wilde eerst dus niet.

Daar kwam ze natuurlijk niet mee weg. Eerst samen met de andere meiden hebben we haar een beetje op weg geholpen. Je kent het wel een beetje voelen en vingeren, onder druk zetten door vlak voor haar gezicht 10 man die aan hun lul en dan gaat het vanzelf. Ze was de enige met een bos haar op haar kut wat ook wel leuk is voor een keer.

Om aan te likken vond ik het wel minder trouwens. En weet je, ze is volgens mij de geilste van allemaal. Vlak voor dat we terug waren is de chauffeur gestopt op een parkeerterrein. En terwijl Carla zich in doggystyle laat neuken door een groepje pijpt ze de chauffeur helemaal tot de laatste druppel klaar.

Op de voetbal hebben we nooit wat gemerkt maar ze komt toch uit een groot gezien. Nou nu we gezien hebben hoe goed ze kan neuken en pijpen wordt ze volgens mij door die vier oudere broers van haar goed voorzien”. Het verhaal heeft ons natuurlijk flink opgegeild. Op dat moment stapt Sanne binnen. Omdat het december is ze dik gekleed. Daar wij bijna in ons blootje zitten is het behoorlijk warm in huis. De meid gooit haar kleren uit en zit al snel net als wij in haar slipje en t-shirtje.

Plompverloren zegt ze erachteraan: Josiens pa heeft veel zaad zeg. Tegelijk legt ze haar hand op Toines bobbel in zijn boxer en zegt: Intussen haalt ze zijn stijve lul tevoorschijn, bukt en kust de halfblote eikel en zegt: Omdat ik nu grote mannenlullen zuig ga ik deze geile lul van mijn grote broer echt niet vergeten”. Tegelijk sluit ze haar lippen eromheen. Even laat ze los als Toine haar shirtje over haar hoofd trekt. Jan en ik kijken naar onze dertien jarige dochter die al zo geil is.

Toine speelt met de kleine tietjes die wel wat gegroeid zijn de laatste tijd maar nog niet meer zijn dan kleine appeltjes met keiharde omhoogstaande punters. Haar donkere krullenkop met haar kijkers die met een geil verlangen naar de wereld blikken.

En een mondje dat op elke lul aanvalt die ze maar krijgen kan. Jan zit langzaam trekkend toe te kijken terwijl zijn andere hand zacht over mijn klit wrijft. Trots en geil tegelijk voel ik me als ik onze jonge dochter zie zuigen op de jonge stijve van haar broer. Toine heeft zijn boxer uitgedaan en zit nu met zijn benen wijd.

..

Wapdates sex op marktplaatsstijve klit pissende lullen

Opeens schiet het idee me te binnen naar een beetje "spanning" op zoek te gaan. Enigzins nerveus loop ik naar de trap en luister of alles boven stil is.

Dan sluit ik de woonkamer deur en begin tussen de videobanden te snuffellen. Niets, dan de proviand kast en de boekenkast. Met uitgestrekte arm voel ik iets achter de Dikke van Dalen. Zonder titel of hoes. Mijn spanning neemt toe. Ik luister nog een keer zachtjes onder aan de trap. Sluit de kamerdeur en stop de band in de recorder. Geluid uit en op het videokanaal. Ik voel een kramp in mijn buik als op het scherm een lekker geil wijf verschijnt die met hete wellust aan een behoorlijke grote lul ligt te zuigen.

Zachtjes zet ik geluid aan en ga weer zitten. M'n ballen bewegen in mij kaalgeschoren zak. Met een hand op mijn gezwollen pik lig ik op de bank. Ik heb alles nog aan maar moet zo echt een keer aan m'n pik trekken! Ik ga rechtopzitten en wil een sigaret pakken. In een schrikreactie probeer ik de afstandsbediening te grijpen, maar te laat. Kim en haar vriendin staan in de kamer. Ik zet de video stop maar ze hebben het allebei gezien.

Met drie roodaangelopen gezichten in de kamer zegt Kim: Ja hoor stamel ik. Eerst wordt er niet over het voorval gesproken maar er hangt een benauwende spanning in de kamer. Is die film van jou? Nee van een vriend van mij, lieg ik. Hij zij dat ik dit eens moest zien. Mogen wij ook eens kijken vraagt Kim giegelend. Vindt je moeder dat wel goed vraag ik een beetje stoer. Hoeft zij toch niet te weten.

Ik zet de band weer aan en op het scherm liggen twee meisjes elkaar zalig te likken. De spanning in de kamer neemt toe. Nadat de meisjes allebei twee breesers hebben gedronken en stiekem samen een sigret hebben gerookt,Verschijnt er een doktersstoel op TV een kleine brunette met hele geile ogen neukt zichzelf met een roze dildo. Ik voel mijn pik in mén broek drukken en hou het kussen wat in de buurt ligt voor mijn opgezwollen paal.

Waarom zit je zo vraagt KIm. Ik wordt hier nogal opgewonden van, zeg ik. Wat gebeurt er dan als je opgewonden wordt? Met bonzend hart en naar woorden zoekend zeg ik, Dan euh dan Ik wordt hier bloedgeil van merk ik en probeer de meisjes een beetje te paaien. Wat gebeurt er dan bij een meisje? Ik weet niet, het voelt heel lekker in mijn buikje.

Heb jij weleens een bloot meisje gezien zegt het vriendinnetje. Ja maar nog niet zo vaak. En jullie weleens een jongen? Nee antwoordt Kim maar ik zou het best eens willen zien. Mogen we jou zien vraagt de vriendin. Godverdomme denk ik, waat moet ik hier mee aan! Als ik dan ook naar jullie mag kijken. Ok zeggen ze dan allebei.

Ik sta op en trek mijn shirt uit. Kim heeft een klein bh-tje aan en haar vriendin niet eens. Haar jonge rijpende tietjes staan mooi rechtop en haar tepeltjes moeten zich duidelijk nog verder ontwikkellen.

Schaamteloos staat ze midden in de kamer en ik voel mijn opgezwollen eikel tegen m'n rits duwen. De meisjes zitten beide naakt op de bank. Ik sta voor ze met een enorme stijf geworden lul. Aandachtig kijken ze wat me enorm geil maakt.

Je mag er wel aanzitten merk ik op. Voorzichtig strekt Kim haar handje uit en pakt de lul beet. Lekker warm en zacht zegt ze met bevende stem. Ook haar vriendin raakt nu m'n pik aan en ik zou van opwinding bijna over hun lieve gechtjes kunnen spuiten! Doe je beentjes eens uit elkaar vraag ik. Ze doen het tegelijk en ik zie twee van de mooiste kutjes uit mijn leven.

Als ik mijn tanden net gepoetst heb stapt Toine binnen. Hij gaat achter me staan, geef me een kus in mijn nek en terwijl hij “goedemorgen” zegt pakt hij allebei mijn tieten stevig vast.

Toine doet zijn boxershort omlaag, pakt zijn halfstijve lul en begint te plassen. De harde urinestraal klettert in de wc. Ik zak als vanzelf door mijn knieën en kus aan de zijkant de pissende lul. Als Toine stopt dan schuif ik mijn lippen rondom zijn heerlijke eikel. Als ik zijn lul goed in mijn mond heb spuit Toine nog een korte nastraal.

De zoete urinesmaak vult mijn mond. Normaal ben ik er niet zo van maar nu het van mijn eigen zoon is voel ik mijn kut ervan krampen. Toines lul wordt keihard zoals ik van hem gewend ben en proef bijna meteen het voorvocht. Ik laat even los en zeg: Ik word er weer helemaal te gek geil van”.

Meteen kom ik omhoog. Achterover leunend zit ik op de rand van het bad. Toine zet zijn harde lul tegen mijn kut waar hij makkelijk inschuift. Hard begint hij te neuken terwijl hij mijn tieten pakt. Zijn ballen komen tegen mijn billen waardoor ik almaar geiler word. Toine begint aan mijn tepels te trekken en soms knijpt hij hard in mijn tieten. Al een tijdje weet ik dat hem dat extra opgeilt dus ik laat het maar zo. Ik ga er van komen”. Snel duw ik hem terug en duik naar zijn lul want ik wil zijn heerlijke zaad niet in mijn kut maar in mijn mond.

Toine spuit bijna meteen kreunend zijn zaad in mijn keel. Bedreven ben ik genoeg om niet meteen alles door te slikken zodat ik langer van de zoutige smaak kan genieten. Ik doe mijn ogen open en kijk pardoes ook naar de halfstijve lul van Jan die naast Toine staat wiens lul wel gewoon stijf blijft. Allebei , zowel Jan als ik, kijken verbaasd hoe Toine de lul van zijn pa pakt. Jan pist en Toine mikt goed.

Als de laatste druppels eruit zijn beweegt Toine de voorhuid op en neer zoals elke man na het pissen doet. Toine stopt niet en begint Jan af te trekken. Dan is mij eigen pa wel zo veilig”. Intussen zie ik dat Jans hand de stijve lul van Toine pakt. Dit is teveel”, kreun ik terwijl mijn hard krampende kut klaar komt. Allebei de lullen kus ik. Dan stoppen ze ermee. Jan lacht en zegt: Kom laten we eerst douchen en ontbijten”. Gedrieën onder de douche is krap maar kan net en wassen we elkaar lekkere spullen goed waarna we naar beneden gaan.

Als we aan het ontbijt zitten, de mannen in een boxer en ik in mijn korte nachthemdje, vraag ik hoe het de dag ervoor met de voetbalclub is gegaan.

Toine vertelt dat ze met 30 jongens en 10 meiden uit het meidenteam van de voetbalclub naar Amsterdam zijn geweest. Allemaal 16 of 17 jaar oud. Na hun belevenissen over de dag gehoord te hebben komt de terugreis. Allemaal met een biertje en sommigen ook nog een jointje erbij geeft de juiste vette sfeer. Eén van de jongens stelde voor om er een orgie van te maken.

Dat is dan 3 lullen per meid stelden we vast. We zijn goed gepijpt en hebben alle meiden flink geneukt. En dan al die lekkere meidentieten. Een wilde eerst niet meedoen. Je weet wel Carla hier verderop uit de straat die uit dat superchristelijke gezin komt. Nou die wilde eerst dus niet. Daar kwam ze natuurlijk niet mee weg. Eerst samen met de andere meiden hebben we haar een beetje op weg geholpen. Je kent het wel een beetje voelen en vingeren, onder druk zetten door vlak voor haar gezicht 10 man die aan hun lul en dan gaat het vanzelf.

Ze was de enige met een bos haar op haar kut wat ook wel leuk is voor een keer. Om aan te likken vond ik het wel minder trouwens. En weet je, ze is volgens mij de geilste van allemaal. Vlak voor dat we terug waren is de chauffeur gestopt op een parkeerterrein.

En terwijl Carla zich in doggystyle laat neuken door een groepje pijpt ze de chauffeur helemaal tot de laatste druppel klaar.

Op de voetbal hebben we nooit wat gemerkt maar ze komt toch uit een groot gezien. Nou nu we gezien hebben hoe goed ze kan neuken en pijpen wordt ze volgens mij door die vier oudere broers van haar goed voorzien”. Het verhaal heeft ons natuurlijk flink opgegeild. Op dat moment stapt Sanne binnen. Omdat het december is ze dik gekleed.

Daar wij bijna in ons blootje zitten is het behoorlijk warm in huis. De meid gooit haar kleren uit en zit al snel net als wij in haar slipje en t-shirtje.

Plompverloren zegt ze erachteraan: Josiens pa heeft veel zaad zeg. Tegelijk legt ze haar hand op Toines bobbel in zijn boxer en zegt: Intussen haalt ze zijn stijve lul tevoorschijn, bukt en kust de halfblote eikel en zegt: Omdat ik nu grote mannenlullen zuig ga ik deze geile lul van mijn grote broer echt niet vergeten”.

Tegelijk sluit ze haar lippen eromheen. Even laat ze los als Toine haar shirtje over haar hoofd trekt. Jan en ik kijken naar onze dertien jarige dochter die al zo geil is. Toine speelt met de kleine tietjes die wel wat gegroeid zijn de laatste tijd maar nog niet meer zijn dan kleine appeltjes met keiharde omhoogstaande punters. Haar donkere krullenkop met haar kijkers die met een geil verlangen naar de wereld blikken.

En een mondje dat op elke lul aanvalt die ze maar krijgen kan. Jan zit langzaam trekkend toe te kijken terwijl zijn andere hand zacht over mijn klit wrijft. Trots en geil tegelijk voel ik me als ik onze jonge dochter zie zuigen op de jonge stijve van haar broer.

Toine heeft zijn boxer uitgedaan en zit nu met zijn benen wijd.

..

Kleine lul pijpen borsten en kutjes


Priscila Herd  
Melodie Ashman