Spuitende lullen oud maar geil

spuitende lullen oud maar geil

.

Gangbang zuid holland negerin anaal neukenspuitende lullen oud maar geil

.

Ik keek haar aan en antwoordde, ja geil. Ze heeft best nog lekkere tieten vind je niet, als je wilt mag die van mij ook wel even bevoelen. Ik keek naar haar bloesje, vind je dat niet erg dan? Natuurlijk niet je bent mijn zoon. Zonder moeite knoopte ze haar bloesje los en pakte ze mijn hand, nu moet je het zelf verder doen, want anders kan ik je niet meer aftrekken, wierp ze me toe en terwijl zij rustig bleef verder gaan liet ik mijn hand haar HBtje in glijden.

Op het scherm lag de jonge knaap nu hard de oma te neuken en betaste ik nu mijn moeders tiet. Gelukzalig keek ze me aan, dit is toch lekker of niet, Ze kuste me op mijn mond en weer was daar die blik.

Zou ik je tiet eens mogen likken, bracht ik uit. Natuurlijk, antwoordde ze, als jij dat lekker vind. Ik bukte iets en weldra zoog ik me vast aan haar zachte vlees. Ineens begon ze nu zachtjes te kreunen, Lekker jongen? Ik zoog aan haar tepel en antwoordde ja lekker zacht. Je zou zo in zo'n film kunnen spelen, kreunde ze nu iets harder, je doet het goed. Ik liet haar los en keek nar de nieuwe beelden en zag nu een andere jongen een vrouw van in de vijftig schaken.

Wat denk je, moeder laat zich rijden en dan ben jij de zoon van die vrouw. Ik keek haar aan, zou je dat dan niet erg vinden, je zoon te zien met iemand net zo oud als jouw. IK niet, antwoordde ze ,Annemarie misschien. Ik keek haar diep in haar ogen en kuste haar vol op haar mond, je bent lief mama, maar ik denk dat ik dan toch steeds aan jouw zou moeten denken.

Aan mij, antwoordde ze verbaasd, zou je aan mij denken als die mooie vrouw je naait. Tja, kreunde ik opweg naar mijn eerste lozing, kun je het je vorstellen, als ik wordt gepijpt en ik moet lekker mama zeggen tegen haar, Dan denk ik steeds aan jouw met je mond rond mijn lul, dan kom ik vast niet meer. Spontaan stopte ze met trekken aan mijn pik. Ik weet niet hoe je over me denkt maar dat lijkt mij juist een eer als ik zou weten dat je aan mij denkt als je wordt gepijpte. Dus je zou het niet vervelend vinden als ik dan in gedachte mijn zaad in je mond loos.

Nee, dat is toch geil, ik zou zo met zo'n vrouw willen ruilen. Weer bleef het even stil om het te verwerken. Ik vind het wel een geil idee, verzuchte ik haar toe, Wat, dat ik jouw zou pijpen? Ja, Ik droomde er wel eens van, hoe ik met je lag te neuken en hoe je me dan afzoog. Al die tijd keken we alleen nog maar naar elkaar en bleef ze me heerlijk aftrekken. Mmmmm, kierde ze nu, Maria pijpt zoon af, Klinkt wel heel geil hé.

O ja, zuchte ik terug. Haar ogen lichte op als lichtjes en ineens hoorde ik haar zeggen, zal ik het gewoon eens doen. Je bedoelt dat je me echt wil pijpen. Ja antwoordde ze zachtjes, waarom niet, ik wil die pik wel eens proeven. Je hebt een lekkere lul en je moeder wil die best wel eens lekker afzuigen.

Oké, bracht ik uit, als je dat echt wil graag. Mmmmmmm, kreunde ze me toe, hij is lekker, dat smaakt naar meer, Uitgebreid liet ik haar nu pijpen en met het uitzicht op haar gezicht genoot ik van het moment. Ze trok me af en zoog aan mijn ballen, is dit nu wat je had verwacht?

Nee, wierp ik haar toe, het is veel lekkerder en ontiegelijk geil Het met je te doen. Hard rukte ze weer aan mijn paal en pijpte ze mijn pik weer in haar mond.

Het werd me haast te veel en ineens voelde ik het komen. Ik trok me terug en mijn moeder schreeuwde, net als in de flim spuit me in mijn gezicht. Ik pakte haar hoofd beet en met mijn rechterhand begon ik me klaar te sjorren. Ze opende haar mond voor me open en met kracht spoot ik mijn zaad op haar leeg.

Ze wapperde met haar tong en probeerde mijn spuitende lul iets in haar te nemen, ze likte mijn eikel en ik liet haar gaan. Haar hele gezicht had ik ondergespoten en ook haar bloes had ik geraakt.

Uitgebreid had ze me leeg gepijpt en slikte ze mijn zaad door. Zo was dat geil of niet kreunde ze terwijl ze opstond en nu haar bloesje maar op de grond liet zakken. O mam je maakt me vreselijk geil. Haar lach sprak boekdelen en ze antwoordde, mooi lik jij dan nog maar eens even lekker aan mijn tepels. Ze deed nu haar bh helemaal los en terwijl ik haar tieten weer één voor één onderhanden nam ritste ze ook haar rokje uit.

Gehuld in enkel nog haar zwarte slipje liet ze me heerlijk gaan. Ik bevoelde haar iets rimpelende buikje en liet mijn hand haar slip in gaan. O ja, mijn liefste, wat ben je nog lekker geil stop een vinger in mamas kutje. Ik vingerde haar stevig en ze genoot van alles wat ik met haar deed. Ze deed haar slipje uit en vroeg me nu haar poes te likken.

ZE lag zich neer op het bed en met haar benen ver omwijd gaf ze me haar pruim Ooooo jaaaa, lekker kierde ze, lekker mijn eigen zoon die mijn kut likt, lik maar, lik maar.

Lik me uit, stop je gezicht in mijn kut, oooo dit is geil. Met horten en stoten maakte ik haar klaar en stak ik mijn tong diep in haar ouderlijke spleet. Ze schokte nog wat na en daarna draaide ze zich naar me om. Nu moet je me neuken, wierp ze me op. Ik wil je lul in me voelen gaan.

Met liefde zette ik hem tegen haar poort en in één keer schoof ik naar binnen. Jaaaa, voel me, is dit niet heerlijk, voel mijn kutje om je sluiten. Ik stoote in en uit, o mama, dit is inderdaad heerlijk, wat een lekker kutje heb jij. Een kutje dat geneukt moet worden door jouw lul, de lul van een echte zoon, een kutje dat is gemaakt om geneukt te worden door de zoon die ik eruit heb gebaard.

Hoe bedreven jullie je seks dan? Gewoon erop en er weer af. Geen geile praatjes ook tegen elkaar? Wat een saaie bedoening zeg, nou bij mij was hij allang weg geweest. Door haar raakte ik steeds meer losser. In mijn hoofd bleven die beelden mij ontwaken. Wel mooi en geil hoor die grote stijve pikken. Ik betrapte mij erop dat ik steeds meer ging vingeren en te verlangen om er weer zoiets in te hebben. Toen ik een keer bij haar boven was om iets met haar te passen, zag ik een grote kunstpik op haar bed liggen.

Ze kon hem niet meer verbergen want ik zag hem duidelijk. Dom van mij, maar ik vroeg, wat is dat? Sorry meid ik wil je niet kwetsen, maar dat is een dildo. Nu ging er een lichtje op, dat was waar ik veel de mannen over hoorden. Mag ik het eens zien? Ik pakte hem beet en voelde met mijn hand erlangs.

Wat een dikkerd joh. Waar heb jij die voor als ik het vragen mag? Nou kijk, mijn man raakt ook een beetje ui geblust en dan heb ik deze nog. Breng jij die dan in? Ja, gaat vanzelf hoor. Waar zit die flap voor aan dan? Ik wil je alles vertellen, maar je moet mij niet uitlachen en ook geen vies wijf vinden, bijna iedereen heeft er een paar hoor. Zal het je wel op de computer laten zien. Ze plakte hem tegen de kast deur aan, ze wist goed de hoogte. Nou denk eens na, wat staat daar nou, toch net een vent.

Mijn man weet het ook niet hoor, ik heb er nog meer. Kijk dat doe je zo, en ze bukte met haar kont naar die pik toe. Ze had wel haar kleren aan, maar ze liet hem zo tussen haar benen verdwijnen. Nou zo neuk je die dildo, heerlijk meid. Ik liep er alle dagen over na te denken, was wel een geil gezicht. Dat ik weer bij haar was begon ik er toch over. Ze liet mij op de pc zien wat er allemaal was. Tjonge ik schrok me kapot van al die soorten en maten. Die dienden allemaal om in je kut te stoppen.

Hoe kom jij eraan dan? Moet ik er een bestellen voor je? Zoek maar uit welke je wil, je hebt ze gewoon en op batterij en elektrisch. Groot klein, wat wil je? Ja maar weet niemand het dan?

Nee meid , niemand die het weet, je betaald via de bank. Kom maar mee dan zal ik het je voor doen. Ze was zo op die site en ik keek nog eens goed. Wat dacht jij welke maat ik moet. Ja hou je van diep of dik. Ze wees er een aan, dat was een beste. Ze klikte het weg en zei, morgen is hij er al. Ik keek ook de volgende dag of de post al kwam.

Hij belde aan en ik schaamde me. Wist ik het dat hij niet weet wat erin zit. Snel naar binnen en uitgepakt. Wat een groot ding zeg. Hij lag voor me en ik voelde mij zo warm worden van de schaamte. Ik nam hem in mijn handen en mijn duim gleed over de knop. Mooie strakke pik met aderen erop. Ik voelde het zachte spul en ze tikte ermee op mijn andere hand. Ik werd er geil van.

Ik deed mijn bloes omhoog en streek er mee over mijn blote buik. MMMM dat voelde wel lekker. Zachtjes met de punt tussen haar rokje in. Dat ging zo een tijdje door en ik zakte er verder mee.

Ik keek de kamer rond, maar ze was toch alleen. Ik trok mijn rokje iets omhoog dat mijn dijen bloot kwamen. Met de dildo zachtjes mijn binnen kant strelen en ik voelde mijn kutje gloeien. Verder en verder ging ik tot de knop tegen mijn slip aan kwam.Geile turkse vrouwen neukende lesbies


Tjonge ik schrok me kapot van al die soorten en maten. Die dienden allemaal om in je kut te stoppen. Hoe kom jij eraan dan? Moet ik er een bestellen voor je? Zoek maar uit welke je wil, je hebt ze gewoon en op batterij en elektrisch. Groot klein, wat wil je? Ja maar weet niemand het dan? Nee meid , niemand die het weet, je betaald via de bank. Kom maar mee dan zal ik het je voor doen.

Ze was zo op die site en ik keek nog eens goed. Wat dacht jij welke maat ik moet. Ja hou je van diep of dik. Ze wees er een aan, dat was een beste. Ze klikte het weg en zei, morgen is hij er al. Ik keek ook de volgende dag of de post al kwam. Hij belde aan en ik schaamde me. Wist ik het dat hij niet weet wat erin zit. Snel naar binnen en uitgepakt. Wat een groot ding zeg.

Hij lag voor me en ik voelde mij zo warm worden van de schaamte. Ik nam hem in mijn handen en mijn duim gleed over de knop. Mooie strakke pik met aderen erop. Ik voelde het zachte spul en ze tikte ermee op mijn andere hand. Ik werd er geil van. Ik deed mijn bloes omhoog en streek er mee over mijn blote buik. MMMM dat voelde wel lekker.

Zachtjes met de punt tussen haar rokje in. Dat ging zo een tijdje door en ik zakte er verder mee. Ik keek de kamer rond, maar ze was toch alleen. Ik trok mijn rokje iets omhoog dat mijn dijen bloot kwamen. Met de dildo zachtjes mijn binnen kant strelen en ik voelde mijn kutje gloeien.

Verder en verder ging ik tot de knop tegen mijn slip aan kwam. Ik streek ermee langs mijn natte kruis. Ik duwde hem steviger tegen mijn kruis aan. Mijn slip zat half in mijn natte spleet. Door het schuren ging mijn slip iets opzij en streek over de buitenkant van mijn kut. Ohh half achterover met mijn hoofd ging ik zo door, Mijn kut gloeide en verlangde naar meer. Zonder het te weten trok ik mijn slip opzij zodat ik met die dikke eikel tussen mijn lippen kwam.

Ohhh jaaaa wat lekker na zes jaar zo,n ding te voelen, ook al is het maar kunst. Zachtjes en behoedzaam duwde ik verder en zonder moeite gleed hij erin. Zo,n dik en groot ding was maar een peulenschil. Met mijn handen onder de flap duwde ik hem tot het eind erin. Mijn kut was wijd genoeg. Ik was zo bezig en mijn orgasme waren niet meer te houden.

Ik kronkelde en stootte steeds harder hem er diep in. Vier of vijf keer klaar en ik ruste wat. Ik stond op en ik zette hem even weg op die houten stoel.

Nam wat te drinken en keek ernaar. Hij stond zo mooi rechtop die stoel dat ik dacht. Ik ga er op zitten. Ik gooide nu mijn kleren uit en liep bloot op mijn dildo af.

Ik zette hem op de rand neer en ik ging met mijn kont naar achteren om erover heen te zakken. Voelde hoe hij mij schede ingleed. Ik zakte en zakte tot ik op de flap zat. Mijn kut was zo nat en wijd dat hij erin kon zwemmen. Had ik nu toch maar die grotere genomen. Ik neukte me weer een paar keer klaar. De volgende dag vroeg de buuv of ik hem al had.

Ja hij is net binnen, zal hem vanavond proberen. Maar ik liet me eerst nog uit leggen hoe je dat via de pc kon bestellen…. Reactie van Bert op 30 september om Reactie van thuisbezorger op 17 februari om Ja vertel my wat, ik hebt dezelfde ervaring , wat is dat lekker om zo,n grote lul in je kut te voelen glijden krijgt er niet genoeg van!!!!

Reactie van girly op 15 februari om Astrid keek over de douche- deurtjes heen en fluisterde: Ik pakte een grote warme handdoek en hing die over de douchedeurtjes heen. Ik draaide de kraan open en zocht naar een stukje zeep, maar kon niets vinden. Astrid stond naast me, de handdoek om haar heen gewikkeld en druipend van het water. Ik werd vuurrood en zei: Ze keek me aan, pakte mijn hand en wreef met haar vinger door het sperma.

Mijn lul stond kaarsrecht mijn broek en ik voelde hoe mijn ballen begonnen te knijpen. Ik wist niet waar ik moest kijken, maar wist donders goed wat er ging gebeuren. Ze kwam nog iets dichterbij en likte nu met haar tong langs mijn hele hand: Ik kon me niet meer beheersen, sloeg mijn armen om haar heen en perste mijn lippen op de hare.

Direkt voelde ik een warme tong mijn mond in komen, die een worsteling met de mijne aanging alsof mijn leven er vanaf hing. Mijn lul prikte bijna dwars door mijn boekje heen haar handdoek in, zo geil was ik geworden. Ik trok de knoop uit haar handdoek, ze stapte iets naar achter en liet de handdoek van zich af vallen. Jezus, wat was die griet mooi.

Prachtige borsten waar ik de hele dag wel aan had willen zuigen, een strakke buik, een heerlijk kutje, lange geile benen en een bloedmooi smoeltje. Ze stond me hijgend aan te kijken en zei: Ik knikte en stapte weer op haar af. Ik legde mijn handen op haar volle borsten en begon die te kneden. Ze sloot haar ogen en begon iets te kreunen. Ik bleef met mijn ene hand haar borsten wrijven en ging met mijn andere hand langs haar rug zachtjes naar beneden.

Toen ik met een vinger door haar bilspleet ging slaakte ze een klein gilletje en perste haar mond weer op de mijne. Ik was nu met mijn hand diep tussen haar billen verdwenen en kon met het topje van mijn vinger net bij haar kutje komen.

Dat was drijf en drijfnat, en echt niet alleen van het douchewater. Ik duwde haar iets van me af, keek om me heen, zag de WC en deed de bril en de klep naar beneden.

Zacht maar resoluut duwde ik haar naar achter en naar beneden, zodat ze op de WC bril kwam te zitten. Ik opende haar benen een beetje en kwam op mijn hurken voor haar zitten.

Ze keek me aan en fluisterde zachtjes: Ik wist niet wat ik hoorde maar dook gelijk met mijn hoofd tussen haar benen. Met mijn tong cirkelde ik een paar keer rond haar gladde lipjes, maar ze pakte mijn hoofd vast en duwde mijn mond ineens op haar drijfnatte kutje.

Met mijn tong schoot ik zo snel als de vleugels van een kolibri heen en weer, mijn mond liep vol met een heerlijk zoet smakend sap, te lekker voor woorden. Ik slikte en ik slikte, maar mijn mond bleef vollopen met water en kutsap. Ze zat te schokken op de bril, met gesloten ogen zat ze achterover te genieten. Ik voelde hoe haar kutlipjes zich om mijn tong heensloten als ik hem naar binnen perste en hoe de rest van haar kutje trilde als ik met mijn tong door haar spleetje ging.

Trillend van genot zat ze me aan te kijken. Haar volle rode lippen waren nog veel roder geworden en zagen er net zo nat uit als haar kutje smaakte. Plotseling voelde ik hoe ze al haar spiertjes samentrok en er een grote golf heerlijk smakend kutsap over mijn lippen en mijn tong stroomde. Haar hele lichaam trilde van haar orgasme.

Haar tepels stonden als harde puntjes naar voren en er liepen wat zweetdruppeltj es langs haar voorhoofd. Met haar handen wreef ze lekker ruw door mijn haar en ik voelde hoe ik bijna spontaan een enorme lading sperma tegen de WC-pot spoot, zo opgewonden raakte ik van dit heerlijke neuk-diertje, dat gewillig onder mijn tong lag klaar te komen. Toen de laatste schokken uit haar trillende lijfje waren verdwenen trok ze me aan mijn haar overeind.

Ik ging voor haar staan en schrok bijna van haar reaktie. In een keer nam ze mijn toch zeker niet kleine lul diep achter in haar mondje. Ze opende haar mond zo ver als ze kon en ik zag hoe ze haar best deed zo veel mogelijk in haar keel te persen.

Ik voelde de strakte van haar keelgat rond mijn eikel, dus wist gewoon dat ze probeerde hem in te slikken. Ze pijpte me alsof ze nog nooit iets anders gedaan had, heerlijk likte ze met haar tong over mijn hele lul, om hem daarna weer ineens diep in haar mond te laten verdwijnen.

Af en toe kriebelde ze met haar tongetje over mijn ballen heen, waardoor ik een paar keer alles op alles moest zetten om haar niet te laten verdrinken in een zondvloed van sperma. Ik stond te trillen op mijn benen; ik was wel vaker gepijpt, maar nog nooit zo lekker en zo enthousiast als deze keer.

Astrid zoog af en toe lekker hard aan mijn lul, slikte hem dan zover mogelijk in en liet hem dan zuigend weer uit haar mondje schieten. Ik kon me niet meer beheersen, zo geil werd ik van dit heerlijke schepseltje. Ik pakte haar bij haar hoofd en begon diepe neukbewegingen in haar mondje te maken. Het koste haar geen enkele moeite om mijn lul diep in haar keel te laten verdwijnen, waardoor mijn lul alleen nog maar groter werd.

Zo geil was ik nog nooit geweest. Ik zag hoe ze haar wangen om mijn lul spande als ik hem er uit trok en voelde hoe ze met haar tong langs haar onderlip mijn zak probeerde te likken als ik hem weer in haar mond stootte. Plotseling voelde ik mijn zak samentrekken. Dat gebeurt uiteraard altijd als je klaarkomt, maar deze keer deed het bijna pijn. Met een veel te luide kreet spoot ik mijn eerste straal diep in haar keel.

Ze verslikte zich en probeerde mijn spuitende lul naar buiten te duwen, waardoor ze de rest over haar gezicht, haar en borsten kreeg. Het leek wel of ik bleef spuiten, zo lekker was ik nog nooit klaargekomen. Ze opende haar mond en probeerde zoveel mogelijk stralen op te vangen, zodat er grote vlokken sperma op haar hele gezichtje kwamen te zitten.

Ik werd bloedgeil van dat lieve gezichtje besmeurd met mijn sperma, en spoot mijn laatste straaltje midden in haar mond. Ze keek me met half geopende ogen aan en slikte zichtbaar genietend de volle lading door. Ze moest twee keer slikken, zo veel had ik haar gegeven.

Ik zakte door mijn knieen en viel voor haar op de grond. Ze zakte van de WC-pot af en kwam naast me zitten. Haar borsten hingen boven mijn hoofd en ik stak mijn tong uit.

Ze boog iets verder voorover waardoor ik een tepel in mijn mond kon nemen. Ik proefde de zoute smaak van mijn eigen sperma en haar zweet, maar kon me haast niet meer bewegen, zoveel energie had mij dit gekost. Met mijn tong likte ik over haar tepel en met mijn handen streelde ik haar rug. Ze keek me lachend aan en zei: Lachend keek ik haar aan en zei: Ik herinner me die dag in de fietsenstallin g als gisteren en vind het nog steeds jammer dat we toen niet verder zijn gegaan.

Kun je eigenlijk niet hier blijven een tijdje, dan kunnen we nog eens lekker babbelen en andere leuke dingen doen? Terwijl ze zat te praten streelde ze zachtjes met haar vingers over mijn lul, die al weer licht begon te stijgeren.

Maar als je iets leuks wilt doen: Lachend keek ze me aan en gaf me een vette tongzoen. Ik proefde de zoutige smaak van mijn sperma in combinatie met de heerlijke smaak van haar mond, en voelde dat er steeds meer aktie in mijn lul kwam. Ze liet mijn hoofd zakken zodat ik languit op de badkamermat kwam te liggen en kwam toen languit naast me liggen, met haar hoofd vlak bij mijn lul.

Ze blies zachtjes door mijn schaamhaar waardoor mijn lul weer een stukje verder omhoog kwam. Ze boog zich nog iets verder voorover en nam mijn eikel in haar mond. Kreunend begon ze te zuigen. Volgens mij deed ze het voor het eerst en echt leuk vond ze het volgens mij niet. Later heeft Sandra me eens gepijpt, dat was echt onwijs lekker! Zo, die wist wel hoe ze een stijve moest verwennen, ik dacht dat ik gek werd.

Die slikte hem ook helemaal in. Ze likte zelfs de restjes van mijn ballen'. Astrid likte nu heerlijk over mijn ballen en mijn lul bereikte door de gedachte aan Linda en Sandra weer de hoogste stand. Astrid stond op, ging wijdbeens over me heen staan en zei: Ik keek haar aan en kon alleen maar knikken, zo opgewonden was ik geraakt van haar lichaam en manier van gedragen. Ze zakte door haar knieen en liet haar kutje vlak boven mijn lul hangen.

Ik hield het haast niet meer en stootte mijn lul hard omhoog. Hij gleed er in een keer soepel in, zo nat was ze ondertussen geworden. Astrid slaakte een gilletje en viel met haar bovenlichaam naar voren, waardoor haar lekkere borsten op mijn borst drukten.

Ik pakte haar billen vast en begon op en neer te stoten, waarbij ik met mijn duimen over mijn inen uitgaande lul streek.

Daar wordt ik vreselijk geil van, dan voel je precies hoe dat lekkere natte glibberige kutsap zich vermengt met je eigen geil. Astrid begon zelf mee te wippen, zodat ik mijn handen kon gebruiken om haar billen eens lekker onder handen te nemen. Ik kneedde het kontvlees lekker stevig en ik voelde dat ze zwaarder begon te hijgen. Met mijn vinger ging ik eerst even langs haar boternatte kutje zodat hij lekker nat was en priemde hem toen in haar kontgaatje.

Dat had ze blijkbaar nog nooit meegemaakt, ze keek me even verschrikt aan maar liet zich toen meeslepen door het heerlijke gevoel dat ze kreeg.

Ik voelde hoe strak ze was en hoe mijn lul in en uit haar kutje schoof. Met mijn vinger neukte ik haar diep en hard in haar kontje, terwijl mijn lul zich dieper en dieper in haar kutje stootte. Ze kwam weer overeind en ging op haar hurken zitten.

Met haar ogen gesloten en haar mond open begon ze op en neer te wippen. Ik zag haar prachtige borsten voor mijn ogen op en neer dansen en pakte ze met mijn handen stevig vast.

Edna Sager  
Serita Kuehn