Sm meesteres gezocht kale spleet

sm meesteres gezocht kale spleet

Maar wie was mij dan aan het pijpen. Al snel kwam ik er achter toen het toilet wegging, een slaaf, net zo glad geschoren als ik, had mijn lul nu helemaal achter in zijn mond zitten en de Meesters zei me dat ik zijn bek vol moest spuiten, ik wilde toch een sexslaaf zijn. Terwijl ik gepijpt werd door een slaaf moest ik langzaam op mijn knieen gaan zitten met mijn handen in mijn nek.

Plotseling voelde ik een snerpende pijn op mijn billen en was de Meesteres begonnen met mij te slaan op billen en rug. Ze sloeg me helemaal rood van boven tot beneden en tussendoor zei ze me dat er geen stopwoord was, hetgeen ik zelf gevraagd had. Door het gepijpt worden en de sensatie van de pijn voelde ik dat ik weer klaar zou gaan komen, ik begon te kreunen, de slaaf kneep met zijn ene hand in mijn ballen en met zijn andere hand duwde hij plotseling een vinger in mijn kont.

Ik gilde en stootte mijn bekken naar voren en duwde mijn pik in één beweging helemaal achter in de keel van de pijpslaaf. Ik kwam klaar alsof ik die dag nog geen orgasme had gehad. Maar ook de Meesteres bleef door slaan op mijn rug en kont.

Nadat mijn orgasme verminderd was, liet de slaaf mijn lul uit zijn mond glippen en kwam op me af. Wat ik vreesde gebeurde, ik moest wederom mijn eigen zaad proeven, hij duwde zijn mond op mijn slavenbek en met zijn tong bracht hij mijn zaad over in mijn mond. Nadat al mijn zaad in mijn mond zat, kwam de slaaf met zijn pik voor mij staan en werd ik gesommeerd om de slaaf te gaan pijpen. Pfffff, geil was ik niet meer, na twee van zulke orgasmen, dus ik hield me in en deed nog eens even niets.

Ik deed wat mij gevraagd werd en werd vastgebonden aan het plafond. Daar zat ik op mijn knieen, handen in de lucht strak vast gebonden, met een slavenlul op nog geen vijf centimeter afstand van mijn mond. En om er kracht bij te zetten begon ze mij weer te slaan op rug en billen.

De slavin was er ondertussen ook bijgekomen en zij begon aan mijn voorkant allerlei pijn te ontwikkelen. Klemmen werden op mijn tepels gezet en met haar handen kneep ze nogal hardhandig in mijn ballen. En weer werd ik geil, ik was echt een sexslaaf, ze misbruikten mij zoals ik het wilde. De slaaf die ik aan het pijpen was begon ook te kreunen en ik zag dat ook hij geslagen werd door de Meesteres. Ik voelde zijn lul in mijn mond reageren en niet veel later voelde ik voor het eerst van mijn leven sperma in mijn mond spuiten.

Ik kokhalsde en probeerde het door te slikken, maar vond het wel vreemd. Maar er komt nog meer beloofde ze mij. Ik werd losgemaakt en werd meegenomen naar het kruis, daar moest ik met mijn rug tegenaan gaan staan en weer werd ik met mijn handen omhoog vastgebonden langs het kruis. Een riem om mijn middel trok me met mijn rug strak tegen het kruis en met de benen wijd werden mijn enkels vastgeklonken aan het kruis. De klemmen op mijn tepels zaten er nog en werden door de Meesteres nog eens strakker gezet.

De slavin kwam met een touwtje aan en gaf dit aan de Meesteres, “zo” zei ze, “we zullen die slavenpik van jou met zijn ballen eens mooi af gaan binden voordat we je voorkant helemaal rood gaan slaan”. Vakkundig en behendig bond ze het touwtje om mijn ballen en pik, strak en vast. Mijn lul reageerde er op hetgeen de Meesteres niet ontging. Nadat mijn pik zo opgebonden was, dat hij helemaal stijf omhoog stond pakte ze een paar zwepen en canes van het rek af en ze beloofde mij dat ik ze allemaal zou gaan voelen.

Smeken om genade hoefde ik niet te doen, ik had immers in de email aangegeven dat ik graag zonder stopwoord wilde spelen, dus ik zou mijn zin krijgen. Maar voordat ze begon, hing ze nog even wat gewichten aan mijn tepelklemmen, waardoor de pijn in mijn tepels weer toenam. De slavin kwam bij me staan en zei me dat ze me moed in zou praten, want het zou zwaar worden. De Meesteres begon rustig, eerst met een cane een beetje op mijn borst, beetje op mijn buik en al wat harder op mijn bovenbenen.

Een cane komt, mits goed gehanteerd, hard aan en zal altijd striemen achter laten. Ik kreunde en draaide in mijn boeien, de slavin moedigde mij aan en kriebelde zachtjes aan mijn ballen en pik. De Meesteres zei dat ze daar mee door moest gaan en pakte een andere zweep. Nu was het echte werk aan de beurt, ze sloeg me op mijn borst, net langs de gewichten en mijn tepels, hard en genadeloos, maar ook met een strokenzweep sloeg ze me op mijn buik. Ik kreunde en steunde, het deed vreselijk zeer, maar ik wilde niet opgeven.

De slavin kneep bij elke slag ook nog eens in mijn pijnlijke ballen hetgeen mij weer mateloos opwond en ik nog geiler werd. Ik was helemaal rood, dikke striemen stonden op mijn lijf en benen, na verloop van tijd stopte de Meesteres met slaan en begon mij te strelen, ze stond heel kort bij me en ik rook haar zaligheid. Waar ik niet op gerekend had gebeurde, ze gaf me een knietje, zo hard dat ik sterretjes voor mijn ogen zag en even dreigde flauw te vallen. De Meesteres zag dat, trok aan mijn tepelklemmen en zei “stel je niet aan slaaf”.

Door deze pijn kwam ik weer terug en pufte even na en stond met mijn ogen dicht bij te komen. Auw… weer een knietje, nu van de andere kant en weer trok ze aan één van de tepelklemmen en weer bleef ik bij de tijd maar mijn pik was wel geslonken tot model mini. Je bent helemaal niets meer dan mijn eigendom, mijn slaaf, waarover ik beslis wat er mee gebeurd”. Ik werd los gemaakt van het kruis en moest mee naar een krukje die in het midden van de ruimte stond. Hier moest ik overheen gaan liggen met mijn kont omhoog aan de ene kant en mijn hoofd aan de andere zijde.

De Meesters dirigeerde de slavin met haar kut zo voor mijn gezicht, dat ik haar goed kon likken, de slaaf moest tussen mijn benen gaan zitten om zo mijn kont te kunnen likken en mijn pik en ballen kon verwennen, aldus de Meesteres. De kut van de slavin rook heerlijk naar mijn sperma en haar eigen geile sappen en er droop nog steeds veel geiligheid uit haar spleet. Ik begon te likken en de slavin reageerde direct door met heel haar onderlichaam te draaien en haar kut goed in mijn gezicht te duwen, zodat ik ook bij haar sterretje kon komen.

De slaaf begon mijn sterretje te likken en met zijn handen begon hij mijn nog steeds opgebonden ballen en pik te strelen. Door deze twee bezigheden werd ik toch weer geil en mijn lul begon weer te groeien.

De Meesteres begon op mijn rug te slaan en ze vertelde mij dat ze er een mooi patroon van zou maken dat wel een paar weken te zien zou zijn. Ik vond het best, zolang ik maar verwend werd aan voor en achterkant en pijn is fijn.

Maar ze sloeg hard, zo hard dat ik telkens weer in een reflex in elkaar dook en steeds even de kut van de slavin los moest laten. Ik bleef likken in en aan de kut en kont van de slavin, maar ook de slaaf liet zich niet onbetuigd, hij was inmiddels op zijn rug gaan liggen en had mijn pik weer in zijn mond genomen en was mij weer gaan pijpen.

Ik besefte me dat ik in een wel zeer vernederende houding lag, maar dat dit was wat ik wilde. Doordat de slaaf onder mij lag waren mijn billen vrij, hetgeen ook de Meesteres zag. Ze begon met een batje op mijn kont te slaan, steeds een stukje verder, steeds een beetje harder. Maar ook weer met de cane, beginnend op mijn benen, langzaam omhoog naar mijn billen. Daar aangekomen moest ik hardop mee tellen en ze zou me op elke bil 25 slagen geven, waarbij ze bij elke vijfde slag extra hard zou slaan.

Oef iedere vijfde slag was een hel, zo hard en zo gemeen, maar ondanks de helse pijn voelde ik dat ik weer klaar zou gaan komen, de Meesteres had dit in de gaten en droeg me op om klaar te komen, pas dan kon ik genieten van de pijn zei ze. Ze sloeg door op mijn kont en ik kwam voor de derde keer deze dag klaar, dit keer in de mond van de slaaf. Ongelofelijk lekker is dat, klaar komen onder het genot van felle pijn.

Maar ook nog steeds de kut van de slavin tegen mijn gezicht aan was een factor die het genot deed verhogen en ook de slavin kwam bij het zien van zoveel geweld weer klaar tegen mijn gezicht aan, ze spoot haar geil werkelijk mijn mond in.

Nadat ik uitgeraasd was en de slavin bijgekomen was werd ik losgemaakt en vertelde de Meesteres mij dat ik nu nog als pisslaaf misbruikt zal worden en dat ik mezelf voor de vierde keer moest zien klaar te maken.

De bondage werd van mijn pik en ballen gehaald, ik moest op mijn rug op de grond gaan liggen en weer werden mijn voeten vastgebonden. Benen wijd uit elkaar.

Mijn rechterarm werd omhoog ook vastgebonden en de Meesteres zei mij dat ik alleen mijn linkerarm mocht gebruiken om mijn vieze pik af te trekken terwijl zij over mij heen zouden pissen.

Tot op heden had ik van de Meesteres alleen nog maar haar kut gezien toen ze op het Meesteressen toilet zat en mijn mond volpiste. De slavin was mooi slank met een mooie stevige B-cup tieten en met kleine beschaafde tepels erop. De slaaf had een pik van zo’n 18 cm. Was geheel geschoren en mooi gespierd. Ik zag dat de Meesteres zich ook uit begon te kleden, ze zei me dat ik het verdiend had om ook haar helemaal naakt te zien. Ik had ontzettend goed mijn best gedaan en ze was nog nooit in een eerste spel met een slaaf zo ver gegaan als vandaag met mij.

De Meesteres was geheel naakt, mooie grote tieten, met grote spenen van tepels, Een mooie strakke buik met een prachtige kale kut daaronder. Ik lag dus op de grond en de slaaf, slavin en de Meesteres kwamen over mij heen staan. De slavin stond met haar kut boven mijn gezicht, de slaaf boven mijn borst en buik met zijn gezicht en pik richting de slavin en de Meesters positioneerde zich boven mijn pik. Ik besefte mij dat ik voor het eerst ook urine van een man te drinken kon krijgen, zoals de slaaf er bij stond kon het niet missen als dat hij ook over mijn gezicht zou pissen.

Ik lag me met links af te trekken, maar voelde dat het niet vanzelf zou gaan, tenslotte was ik al drie keer klaar gekomen deze middag. Maar mijn lul reageerde wel met het zien van twee mooie kale kutjes en een kale lul.

De Meesteres spoorde de anderen aan om los te gaan, ze begonnen te kreunen en te jammeren dat het ging komen, alle drie, zodat ze van elkaar hoorden hoe ver het was. Tot op een mooie avond op Kinkytijd. Ze herinnerde zich onze laatste chat nog goed, al was het al een dikke maand geleden dat we mekaar gesproken hadden op de chat.

Na een tijdje stelde Meesteres Tifanny, zelf voor of ik zin had om op haar MSN- adres wat nader kennis te maken en elkaar ook eens te zien, mits we beide een webcam hadden. Natuurlijk was ik hier voor te vinden en na de adresuitwisseling zaten we al gauw op de privé-chat te praten en besliste we van de cam zo op te zetten dat we elkaars gezicht voorlopig niet zagen, wat ik best vond.

Wat ik zag , deed me glunderen van heerlijkheid, de lange strakke haren over haar schouder en haar dikke witte wollen blouse, die best wat maten te groot was. Ze zei me voor de cam uit te gaan, me te ontkleden en me na 5 minuten proper gewassen voor haar te tonen. Wanneer ik me gewassen had moest ik voor nylontouw zorgen en me na het verlopen van de tijd wijdbeens voor haar te presenteren, zichtbaar tot net onder mn kin.

Ze drukte erop om niet te vroeg en zeker! Niet te laat op post te zijn, of ik anders al meteen gefaald had, en ik dus best een chronometer zou meenemen. Uit de nachtlade pakte ik de rol nylontouw en ging naar de kamer waar mijn PC stond, daar zag ik dat ik nog 26 seconden overhad en telde deze lange seconden af,…3.

Daar ging ik wijdbeens staan en keek naar het scherm, daar zat Meesteres Tifani, wijdbeens op haar stoel,gekleed in een sexy wit verpleegstersuniform, compleet met witte nylons en een hoedje. De toon van haar stem was plots helemaal veranderd, en bracht me direct compleet in haar macht. In deze vernederende houding liet Ze me een dikke vijf minuten staan. Nu gaan we je pijngrens eens onderzoeken, ga terug recht staan en laat je billen los.

Schud je lichaam terug soepel en neem het touw. Zo sta ik 1 minuut. Dan eindelijk, na 20 minuten hoor ik geklap uit de boxen komen…Ik schiet uit mn roes maar draai me niet om. Ik draai me terug naar de camera en zie Meesteres Tifanny die van outfit veranderd heeft naar me kijken, ook zij heeft de camera nu zo gericht dat ik haar helemaal bewonderen kan.

Prachtige groene ogen kijken me aan, en haar borsten die net nog in het witte uniform verhuld waren staan strak naar me gericht boven haar strak aangetrokken lederen corset. Haar lederen broek vertoont een ritssluiting aan haar kruis , die ze tergend langzaam open trekt, en haar kale kutje begint op te warmen met haar gelakt vingers. Ik toon haar mn hand die ik tot een kommetje heb gevormd en hoor haar heerlijke stem zeggen dat het een mooie lading is. Voor de derde maal heeft Meesteres Tiffany zich omgekleed en zit nu terug in haar oorspronkelijke outfit, een hele gewone jeansbroek en haar dikke witte wollen blouse.

Wanneer ze me opnieuw aanspreekt is er van de bevelende toon niets meer te merken en is ze weer zo lief als voor de sessie. We kletsen nog een stuk in de avond door over alles en nog wat en tegen het eind van ons gesprek vraagt Ze of ik niet eens zin heb om bij haar op bezoek te komen.

We wonen slechts een vijftien kilometer van elkaar verwijdert , en ik, die zoiets nog nooit in real life gedaan heb, stem aarzelend toe. Volgende week zaterdag mag ik naar haar toe, om 15uur stipt,de juiste instructies zal ze me bezorgen per email. Eén ding kan Ze me alvast vertellen, ik mag niet meer klaarkomen tot die dag. De volgende donderdag vind ik in de mailbox eindelijk de mail waarop ik hoopte, en die ging als volgt:.

Nu zaterdag, om 15uur stipt meld je je aan bij Mij, Meesteres Tiffany, perfect gewassen, vanbinnen en vanbuitenen volledig geschoren,je zal een maatpak dragen met das en geklede schoenen, zonder ondergoed. In die hal staat een rode zetel waarop je je outfit voor onze sessie zal vinden. Je kleed je volledig uit, plooit je kledij netjes en legt ze in de zak die daar zal staan. Je trekt de outfit aan en gaat met je gezicht , gericht naar de voordeur, op je knieen wachten, je handen gevouwd in je nek, je spreekt geen woord tot je daar toestemming voor krijgt en ondergaat dit alles zonder tegenstribbelen.

Wanneer je echter niet meer zou kunnen geldt slecht één woord als stopwoord, namelijk: Anakwaboe Volg deze aanwijzigen tot op de letter en je zal een aangename avond hebben, anders…. Het bad liet ik vollopen met lekker heet water afgewerkt met een heerlijk geurende olie.

Na een tijd geweekt te hebben en me goed gewassen te hebben begon de scheerbeurt. Ik bekeek mezelf in de spiegel en zag dat het goed was. Zo stond ik een tijdje voor de spiegel, mezelf moed insprekend en ging toen, geheel glimmend naar de auto. Ik verplaatste me naar het afgesproken adres, pikte onderweg nog een mooi boeket bloemen mee en parkeerde de wagen op een goede honderd meter van het afgesproken huis.

Nog 8 minuten wachten, want er stond wederom erg duidelijk dat ik noch te vroeg, noch te laat mocht zijn; Ik bestudeerde het huis en aan de omheining te zien, was dit 18eeuwse landhuis omringt door een gigantische tuin. Enkele seconden wachten, en daar werd de deur opengebuzt. Met bezwete hand opende ik de deur en betrad een pratige hal, aan weerszijde begon een reusachtige trap die in het midden samenkwam in een trapbalkon.

Mooi in het midden stond de vooraf aangekondigde lederen zetel, in glanzend rood leder, met daarop een plastiek tas. Ik keek om me heen en zag niemand dus stapte ik met knikkende knieen naar de zak en bekeek de inhoud ervan. In het besef dat er nu geen weg terug meer was begon ik aan mijn opdracht. Zo zat ik enkele minuten, waren het er 5 of misschien 10, wie zal het zeggen. Voor mij leek het allesinds een eeuwigheid. Een minuut of twee later opnieuw. De deurbel, gepraat, duidelijk 2 vrouwenstemmen, de deur gaat open en de stemmen verstommen.

De haren werden gelost en onder een vernederend gelach verlieten de twee vrouwen ook de kamer. Nu bleef het zeker een halfuur stil tot er achter me plots een deur openging en ik wederom voetstappen in mijn richting hoorde komen. Na enkele tientalle meters gekropen te hebben kwamen we bij de zoveelste deur, deze ging open en meteen voelde ik de frisse buitenlucht.

Zonder ook maar iets te zien liep ik nu buiten, op handen en knieen, enkel gekleed in mijn slavenoutfit. Met een korte ruk aan de halsband werd me duidelijk gemaakt dat ik moest stoppen. De ketting rond de nek werd losgemaakt en mijn armen werden boven mijn hoofd vastgemaakt aan een soort metalen staaf gevolgd door de benen, die, na gespreid te worden, ook aan iets werden vastgeklikt, eindelijk ging de blindoek af.

Ik bevond me in een prachtige tuin langs een zwembad en voor me, gezeten op strandstoelen zaten vier jonge vrouwen, naar mijn schatting geen van hen ouder dan 20 jaar. Eén van hen herkende ik direct als Meesteres Tiffany, ze was gekleed in een rood latex corset met witte veters op de rug, witte pumps tot over haar knieen en haar voorheen blonde krullen in een strakke dot.

Langs haar zat een Aziatische schone, een stuk kleiner, hooguit een meter 50, Haar lippen en lange nagels vuurrood geverfd en haar goddelijke lijf als gegoten in een zwart latex catsuit. In haar hand een lange zweep met meerdere punten. Wat ik daarlangs zag zitten deed me toch even met de ogen knipperen , een blonde tweeling, van zeker een meter 80, in identieke kledij. Hoge zwarte naaldhakken van zeker 15 cm, wit zwart geruit rokje, en slechts een bh, waarin hun welgevormde boezem uitstak, en naar mijn schatting waren dit beiden zeker 90 D.

Evenmin ga je stijf worden zonder daar toestemming voor gekregen te hebben, begrepen? De pijn overtrof echter niet de geilheid en Meesteres Aiki trad terug op de voorgrond. Met de zweep die ze in haar hand had zei ze dat ik moest meetellen in hoeveel slagen ze de klemmen er af sloeg.

Gangbang drenthe kut likkers

Sex Speeltjes, Panty's, Panty's Laatst bewerkt: Ik mag graag over mannen fantaseren, Ik mag graag over mannen fantaseren, Mondje open en sperma laden. Net Voorkomen Belangstelling voor: Tranny in haar strakke anus geneukt, Aziatisch sletje twee keer achter elkaar geneukt, slanke meid van 40 heeft veel zin in een heerlijke keiharde beurt. Een beetje kruid in mijn dagelijkse, Meerdere mannen mogen mij bespelen, Wrijvend met de kutten tegen elkaar komen de meisjes klaar.

Erotische Lingerie, Panty's, Voyeurisme Laatst bewerkt: Zijn buurvrouw is een ouwe geile sm meesteres, Zoveel zuigkracht! Groepsex, Neuken Met 3, Kontlikken Algemene voorkeuren: Masturberen, Masturberen, Sensuele Massage Laatst bewerkt: Jonge vrouw wil eigenlijk alleen maar genieten, Paar vingers in haar geile kale kut, Vriendinnen hebben geile pret met dildo. Ik kreeg nu wel een beetje een raar gevoel in mijn buik.

Ik stond daar dan met alleen mijn slipje nog aan en m'n borsten die een beetje in hun blootje op m'n borstkas lagen te bengelen. Er liep een paar keer vrouwen voorbij die mij en elkaar een beetje vreemd aankeken en een beetje giechelden.

Nadat de vrouwen weer weg waren kwam er een aantrekkelijke man aan lopen. Snel trok ik mijn slip uit en ging met mijn benen een beetje uit elkaar staan. De mijn keek mij aan en liet zijn ogen over mijn hele lichaam gaan.

Ik werd daarop best een beetje opgewonden van en voelde dat mijn tepels stijf begonnen te worden. Ook werd mijn poes een beetje nat. De man lachte vriendelijk naar mij en ik lachte terug. Hij knickte een paar keer goedkeurend en liep daarna toch maar door. Een aantal keer liepen er nog een aantal keren een man langs, die mij allemaal uitvoerig bekeken. Sommigen bleven eventjes staan om beter te kijken. Na een tijdje kwam er een jonge vrouw langs.

Ook zij bleef staan om naar mij te kijken. Ik gunde haar dan ook maar een blik op mijn billen door mij om te draaien en de papieren op te pakken van de grond waarop mijn opdrachten stonden. Waarna ik de volgende opdracht begon te lezen terwijl zij nog steeds naar mij stond te kijken. De opdracht luidde 'Ga naar de badkamer en onthaar je oksels en je poesje. Nu hield ik normaal wel een strakke bikini lijn en knipte de overige haartje wel kort, maar helemaal kaal nog niet eerder.

Ik liep de kamer uit en keek nog even om naar de vrouw die nog steeds nog stond te kijken naar mij en ging naar boven, naar de badkamer. Ik pakte de ontharingscreme uit het kastje en onthaarde mijn oksels er mee. Zo die zijn mooi glad, dacht ik. Ik las nogmaals de instructies die mijn Meesteres had geschreven en volgde ze op. Ik pakte een maandverbandje en stopte die tussen mijn schaamlippen.

Voorzichtig smeerde ik de creme op mijn schaamlippen en liet het even intrekken, waarna ik mijn schaamstreek voorzichtig schoonmaakte. Ik smeerde me nog even in met babyolie, zoals mijn Meesteres had aangegeven en klaar was ik.

Ik keek eens naar mijn kale kutje en streelde mijn schaamlippen zacht. Heerlijk zacht voelden ze aan. Ik zocht het opdrachtenbriefje weer op en las de volgende opdracht. Daar ligt een grote doos onder het bed. Pak deze en breng hem naar de woonkamer, maar open hem NIET'.

Goh, die moet zie hier eergisteren zeker neer gezet hebben dacht ik nog. Die avond had Zij me namelijk flink billenkoek gegeven en me in een tamelijk pijnlijke positie op de slaapkamer een half uur laten wachten. Ik pakte dus de doos die ze bedoelde, tilde hem op en liep naar beneden.

De doos rammelde wat toen ik de trap afliep en ik vroeg me dan ook af wat daar nu in zou zitten. Ik zette de doos in de woonkamer neer en las de volgende opdracht. Ik keek nog even naar buiten, maar de vrouw die me een tijdje geleden zo bewonderd had was verdwenen. Jammer dacht ik nog, had ik haar mooi mijn lekkere kale kut kunnen laten zien.

Enfin de opdracht was 'haal de matras van het bed in de logeerkamer op en breng het in de woonkamer. Laat al het beddengoed in de slaapkamer achter. Leg de matras in het midden van de kamer met de korte kant naar het raam ' Dus ging ik maar weer naar boven.

Eerst haalde ik al het beddengoed van het bed af. Die matras was dus best wel zwaar, en het was een twee-persoons ook nog. Ik sleurde het ding uit het bed en zo goed en kwaad als het ging trok ik hem achter me aan naar de trap. Ik duwde hem van de trap af en met wat duwen lukte het om de matras beneden te krijgen, waarna ik heb naar de woonkamer sleepte en daar neerlegde, in het midden van de kamer. Ik was inmiddels flink bezweet geworden, kleine pareltjes zweet drupten van mijn lichaam, en ik tintelde een beetje als er een druppeltje over mijn poesje liep.

Ik had ook al wel wat dorst gekregen, maar ik ging toch maar niets drinken. De opdracht luidde toch duidelijk 'niets anders', dacht ik nog. Goed dus las ik de volgende opdracht maar. Bovenop ligt een bord. Aan de ene kant is die wit en aan de andere kant rood.

Hang het links voor het raam met de rode kant naar het raam. Het touwtje dat er aanzit rol je uit en leg je naast de matras neer. Daarna maak je het slotje dat op de witte zijde zit los. Zet de constructie in elkaar en leg hem rond de matras, met de onderkant zoals aangeven in de tekening naar het venster toe. Verder zitten er een aantal banden in die je op de aangegeven manier aan de constructie moet vastgemaken.

Maar goed ik ging de flink aan de slag met de constructie. Eigenlijk zonder me te realiseren dat ik naakt door de kamer liep en iedereen me kon zien.

Na een tijdje had ik de constructie zo in elkaar gezet als was aangegeven en plaatste het ding rond de matras. Tot mijn verbazing paste het er precies om heen. Vervolgens maakte ik de banden aan de constructie vast.

De banden waren van leer gemaakt en zaten vast aan een metalen pen die in het frame paste. Verder zat er een gesp aan zodat de band gesloten kon worden. Uiteindelijk had ik na een half uurtje ongeveer de hele constructie klaar en las toen de volgende opdracht maar weer.

Breng de doos naar boven. Hierna mag je wat eten en drinken pakken en op de matras gaan liggen en een kwartiertje uit rusten. Daarna moet je naar de WC gaan. Ik ging een toen even liggen op de matras en probeerde wat te ontspannen. Zo nu en dan zag ik dat iemand naar me keek wat me best wel opwond.

Ik lette goed op de klok zodat ik op tijd zou stoppen en nadat het kwartiertje was verstreken, stond ik op en ging naar de WC waar ik mijn blaas ledigde en ook mijn endeldarm leegde. Terug in de woonkamer las ik de volgende opdracht weer.

Zorg ervoor dat je goed schoon bent. Neem daarna een douche en smeer jezelf volledig in met babyolie. Ik bukte en voorzichtig stopte ik het slangetje in mijn anus. Vervolgens vulde ik mijn endeldarm met het water. Het voelde geweldig, dat water in mijn endeldarm. Toen ik voelde dat ik vol was gaf ik toch nog een flinke kneep in de zak met water en trok vervolgens de slang voorzichtig uit mijn aars.

Het voelde als of ik op knappen stond en voorzichtig liep ik naar de WC en ging zitten. Ik wachtte nog even en liet toen het water uit mijn darmen lopen de WC in.

Ik perste alles er uit. Ik herhaalde het proces nog een keer en ging toen een douche nemen. Ik zeepte me flink in, vooral mijn poesje en aarsje schrobte ik lekker schoon. Nadat ik gedoucht was, pakte ik de babyolie uit de kast en begon mijn hele lijf er mee in te smeren. Ik ging toen weer naar beneden met mijn glimmende lijf om de volgende opdracht te lezen.

Ik klem hem stevig vast. Mijn tepels werden gelijk keihard. De andere tepel zette ik ook tepel stevig vast in de klem. De heftige druk op mijn tepels zorgte ervoor dat mijn poes al weer flink nat aan het worden was.

De volgende opdracht dan maar weer. Draai het vier keer op elke borst heen en knoop het goed stevig vast tussen je borsten in. Daarna hang je de gewichten aan de tepelklemmen. Ga nu naar de voordeur toe en zet die op een kiertje.

Het ruwe touw schuurde flink en volde branderig aan. De gewichten die ik daarna aan de klemmen vast maakte, rekten mijn tepels flink uit. Mijn borsten voelden nu flink pijnlijk aan. Toch las ik maar weer de volgende opdracht. Daarna pak je het bit en maak je het vast in je mond. Vervolgens ga je op de matras zitten, met je voeten naar het venster toe. Spreid je benen en maak je voeten vast in de banden. Bond de banden rond mijn dijen, zette het bit vast in mijn mond en gespte het vast achter mijn hoofd.

Ik spreidde mijn benen zover mogelijk en zette ze vast in de banden. Ondertussen voelde ik een beetje pijn en jeuk in mijn borsten ontstaan. Ik besteedde verder weinig aandacht aan. Eigenlijk vond ik het ook wel een lekker gevoel. Nu lag ik daar dus met mijn benen gespreid voor iedereen te kijk. Ik las echter de volgende opdracht.

Stel ze zo af dat je schaamlippen goed naar buiten worden getrokken. Daarna pak je kleine dildo en stop die in je anus. De grote dilde stop je in je kut. Vervolgens maak je een stuk touw vast om je middel en haal het door de ringen die aan de achterkant van de dildos zitten en zet het zaakje goed strak vast.

Ik maakte mijn schaamlippen vast aan de krijpers en spande de koorden goed strak. Mijn lipjes werden nu flink aangetrokken en de druk van de knijpers op mijn gevoelige lipjes was pijnlijk. Ik genoot er even van pakte toen de dildos. Voorzichtig drukte ik de kleine in mijn aars. Zo klein was die nou ook weer niet, eigenlijk was het een flinke grote. Zo'n 25 cm tot de verdikking onderaan toe en een doorsnee van ruim vier. Ik drukte hem diep in mijn kont tot de verdikking tegen mijn anus aan kwam.

Het gaf me een flink vol gevoel van binnen, maar het was wel een lekker gevoel. De andere dildo, die nog iets langer was zo'n 28 cm en ook iets dikker ruim 6 cm, duwde ik in mijn inmiddels kletsnat geworden kut. Ik duwde hem helemaal naar binnen toe, wat best soepel ging, want ik was al kleddernat geworden, tot de dildo tegen mijn baarmoeder aan kwam. Toen bond ik het touw rond mijn middel en haalde het tussen mijn billen door.

Dit vereistte een aantal gymnasiastische beweging, omdit ik vast zat aan het bed en niet kon gaan zitten vanwege de dildos. Het bewegen van mijn onderlijf zorgde ervoor dat ook de dildos in mij flink bewogen en nog een beetje dieper in mij gingen. Ik haalde het touw door de ringen van beide dildos en bond het vast aan het touw om mijn middel. Het touw zat nu lekker strak, zodat de dildos in geen geval uit mij konden glijen.

De laatste opdracht luidde 'maak de halsband vast om je nek en maak hem vast met een riem aan de bovenkant van het frame. Daarna, klik je je linker hand vast met in de handboeien en ook die maak je vast aan het frame. Vervolgens trek je aan het touw dat aan het bord voor het raam hangt. Zorg ervoor dat het goed opent. Daarna maak je ook je rechterhand vast. Ik kom in de loop van de dag langs om te kijken of je het goed hebt gedaan en misschien maak ik je los. Mijn hoofd werd hierdoor flink achterover getrokken zodat ik niets meer kon zien behalve de muur achter mij.

En ook mijn linker hand maakte ik vast. De handboeien klikten vast om mijn pols en om het frame. Ik trok aan het touwtje maar er gebeurde niets. Ik trok er toen nog een keer aan, ietsje harder.

Nu Klapte er een deel van het bord omlaag. Wat er precies gebeurde weet ik niet. Toen maakte ik ook mijn andere hand vast aan het frame. Nu lag ik volledig hulpeloos vast gebonden op bed. Mijn benen wijd gespreid en mijn onderlichaam gevuld. Iedereen kon mij zien. Zeker nu het donker was geworden buiten en de verlichting binnen brandde, had iedereen van buiten een goed zicht op mijn.

Echter kon ik niet zien wat er buiten gebeurde. Ik lag daar maar, wachten tot mijn meesteres kwam om mij te bevrijden. Zo nu en dan hoorde ik wat geroezemoes bij het raam.

Ik leidde daar uit af dat er mensen naar mij keken. Op zich maakte me dit erg heet en er begon wat vocht mijn poes zo voelde ik. Verder gebeurde er niet veel. Ik lag daar te liggen, en te liggen, mijn borsten begonnen steeds een beetje pijnlijker aan te voelen en ook mijn schaamlippen werden steeds pijnlijker.

Ik hoopte maar dat mijn Meesteres snel zou komen. Na, ik schat, een uurtje hoorde ik wat gerommel bij de deur. Ik hoorde deze open gaan en er liep iemand naar binnen. Eindelijk, zo dacht ik, daar is mijn Meesteres.

Ik hoorde voetstappen, maar kon niet zien wie het was. Plotseling voelde ik een hand op mijn been, ik probeerde op te kijken, maar dat lukte niet. De hand streelde mijn onderbeen zachtjes. Steeds hoger ging die hand, over mijn dijen en richting mijn buik. De hand streelde mijn buik zachtjes en ging toen weer steeds hoger.

De hand verdween toen het mijn borst raakte. De hand kneep nu in mijn pijnlijke borst, eerst zachtjes en toen steeds harder. Een andere hand pakte mijn andere borst beet en kneep daar ik. De handen knepen nu flink hard in mijn borsten en ik probeerde te schreeuwen, maar het bit in mijn mond verhinderde dat. Er kwam slechts een klein beetje geluid uit. Plotseling verdwenen de handen weer. Ik voelde ze de knoop om mijn middel los maken en het touw te verwijderen. De dildo in mijn kut werd er uit getrokken en de knijpers op mijn schaamlippen werden los gemaakt.

De hand streelde nu mijn kletsnatte, gapende kut en kneep op de pijnlijke plekken waar de knijpers hadden gezeten. God, wat deed dat een pijn zeg. Ik hoorde een rits los gaan. Vreemd, dacht ik nog. Even later voelde ik een harig lichaam boven op mij gaan liggen. Dit is niet mijn Meesteres dacht ik. Ik probeerde opnieuw te schreeuwen en bewoog mij wild. Het hielp echter niet. De man, dat was nu wel duidelijk, had zich uitgekleed en lag bovenop mij.
sm meesteres gezocht kale spleet

Maar wie was mij dan aan het pijpen. Al snel kwam ik er achter toen het toilet wegging, een slaaf, net zo glad geschoren als ik, had mijn lul nu helemaal achter in zijn mond zitten en de Meesters zei me dat ik zijn bek vol moest spuiten, ik wilde toch een sexslaaf zijn.

Terwijl ik gepijpt werd door een slaaf moest ik langzaam op mijn knieen gaan zitten met mijn handen in mijn nek. Plotseling voelde ik een snerpende pijn op mijn billen en was de Meesteres begonnen met mij te slaan op billen en rug. Ze sloeg me helemaal rood van boven tot beneden en tussendoor zei ze me dat er geen stopwoord was, hetgeen ik zelf gevraagd had. Door het gepijpt worden en de sensatie van de pijn voelde ik dat ik weer klaar zou gaan komen, ik begon te kreunen, de slaaf kneep met zijn ene hand in mijn ballen en met zijn andere hand duwde hij plotseling een vinger in mijn kont.

Ik gilde en stootte mijn bekken naar voren en duwde mijn pik in één beweging helemaal achter in de keel van de pijpslaaf. Ik kwam klaar alsof ik die dag nog geen orgasme had gehad. Maar ook de Meesteres bleef door slaan op mijn rug en kont. Nadat mijn orgasme verminderd was, liet de slaaf mijn lul uit zijn mond glippen en kwam op me af.

Wat ik vreesde gebeurde, ik moest wederom mijn eigen zaad proeven, hij duwde zijn mond op mijn slavenbek en met zijn tong bracht hij mijn zaad over in mijn mond.

Nadat al mijn zaad in mijn mond zat, kwam de slaaf met zijn pik voor mij staan en werd ik gesommeerd om de slaaf te gaan pijpen. Pfffff, geil was ik niet meer, na twee van zulke orgasmen, dus ik hield me in en deed nog eens even niets.

Ik deed wat mij gevraagd werd en werd vastgebonden aan het plafond. Daar zat ik op mijn knieen, handen in de lucht strak vast gebonden, met een slavenlul op nog geen vijf centimeter afstand van mijn mond. En om er kracht bij te zetten begon ze mij weer te slaan op rug en billen.

De slavin was er ondertussen ook bijgekomen en zij begon aan mijn voorkant allerlei pijn te ontwikkelen. Klemmen werden op mijn tepels gezet en met haar handen kneep ze nogal hardhandig in mijn ballen. En weer werd ik geil, ik was echt een sexslaaf, ze misbruikten mij zoals ik het wilde.

De slaaf die ik aan het pijpen was begon ook te kreunen en ik zag dat ook hij geslagen werd door de Meesteres. Ik voelde zijn lul in mijn mond reageren en niet veel later voelde ik voor het eerst van mijn leven sperma in mijn mond spuiten. Ik kokhalsde en probeerde het door te slikken, maar vond het wel vreemd.

Maar er komt nog meer beloofde ze mij. Ik werd losgemaakt en werd meegenomen naar het kruis, daar moest ik met mijn rug tegenaan gaan staan en weer werd ik met mijn handen omhoog vastgebonden langs het kruis. Een riem om mijn middel trok me met mijn rug strak tegen het kruis en met de benen wijd werden mijn enkels vastgeklonken aan het kruis. De klemmen op mijn tepels zaten er nog en werden door de Meesteres nog eens strakker gezet. De slavin kwam met een touwtje aan en gaf dit aan de Meesteres, “zo” zei ze, “we zullen die slavenpik van jou met zijn ballen eens mooi af gaan binden voordat we je voorkant helemaal rood gaan slaan”.

Vakkundig en behendig bond ze het touwtje om mijn ballen en pik, strak en vast. Mijn lul reageerde er op hetgeen de Meesteres niet ontging. Nadat mijn pik zo opgebonden was, dat hij helemaal stijf omhoog stond pakte ze een paar zwepen en canes van het rek af en ze beloofde mij dat ik ze allemaal zou gaan voelen. Smeken om genade hoefde ik niet te doen, ik had immers in de email aangegeven dat ik graag zonder stopwoord wilde spelen, dus ik zou mijn zin krijgen. Maar voordat ze begon, hing ze nog even wat gewichten aan mijn tepelklemmen, waardoor de pijn in mijn tepels weer toenam.

De slavin kwam bij me staan en zei me dat ze me moed in zou praten, want het zou zwaar worden. De Meesteres begon rustig, eerst met een cane een beetje op mijn borst, beetje op mijn buik en al wat harder op mijn bovenbenen.

Een cane komt, mits goed gehanteerd, hard aan en zal altijd striemen achter laten. Ik kreunde en draaide in mijn boeien, de slavin moedigde mij aan en kriebelde zachtjes aan mijn ballen en pik.

De Meesteres zei dat ze daar mee door moest gaan en pakte een andere zweep. Nu was het echte werk aan de beurt, ze sloeg me op mijn borst, net langs de gewichten en mijn tepels, hard en genadeloos, maar ook met een strokenzweep sloeg ze me op mijn buik. Ik kreunde en steunde, het deed vreselijk zeer, maar ik wilde niet opgeven. De slavin kneep bij elke slag ook nog eens in mijn pijnlijke ballen hetgeen mij weer mateloos opwond en ik nog geiler werd.

Ik was helemaal rood, dikke striemen stonden op mijn lijf en benen, na verloop van tijd stopte de Meesteres met slaan en begon mij te strelen, ze stond heel kort bij me en ik rook haar zaligheid. Waar ik niet op gerekend had gebeurde, ze gaf me een knietje, zo hard dat ik sterretjes voor mijn ogen zag en even dreigde flauw te vallen. De Meesteres zag dat, trok aan mijn tepelklemmen en zei “stel je niet aan slaaf”.

Door deze pijn kwam ik weer terug en pufte even na en stond met mijn ogen dicht bij te komen. Auw… weer een knietje, nu van de andere kant en weer trok ze aan één van de tepelklemmen en weer bleef ik bij de tijd maar mijn pik was wel geslonken tot model mini. Je bent helemaal niets meer dan mijn eigendom, mijn slaaf, waarover ik beslis wat er mee gebeurd”. Ik werd los gemaakt van het kruis en moest mee naar een krukje die in het midden van de ruimte stond.

Hier moest ik overheen gaan liggen met mijn kont omhoog aan de ene kant en mijn hoofd aan de andere zijde. De Meesters dirigeerde de slavin met haar kut zo voor mijn gezicht, dat ik haar goed kon likken, de slaaf moest tussen mijn benen gaan zitten om zo mijn kont te kunnen likken en mijn pik en ballen kon verwennen, aldus de Meesteres. De kut van de slavin rook heerlijk naar mijn sperma en haar eigen geile sappen en er droop nog steeds veel geiligheid uit haar spleet.

Ik begon te likken en de slavin reageerde direct door met heel haar onderlichaam te draaien en haar kut goed in mijn gezicht te duwen, zodat ik ook bij haar sterretje kon komen. De slaaf begon mijn sterretje te likken en met zijn handen begon hij mijn nog steeds opgebonden ballen en pik te strelen.

Door deze twee bezigheden werd ik toch weer geil en mijn lul begon weer te groeien. De Meesteres begon op mijn rug te slaan en ze vertelde mij dat ze er een mooi patroon van zou maken dat wel een paar weken te zien zou zijn. Ik vond het best, zolang ik maar verwend werd aan voor en achterkant en pijn is fijn. Maar ze sloeg hard, zo hard dat ik telkens weer in een reflex in elkaar dook en steeds even de kut van de slavin los moest laten. Ik bleef likken in en aan de kut en kont van de slavin, maar ook de slaaf liet zich niet onbetuigd, hij was inmiddels op zijn rug gaan liggen en had mijn pik weer in zijn mond genomen en was mij weer gaan pijpen.

Ik besefte me dat ik in een wel zeer vernederende houding lag, maar dat dit was wat ik wilde. Doordat de slaaf onder mij lag waren mijn billen vrij, hetgeen ook de Meesteres zag. Ze begon met een batje op mijn kont te slaan, steeds een stukje verder, steeds een beetje harder. Maar ook weer met de cane, beginnend op mijn benen, langzaam omhoog naar mijn billen. Daar aangekomen moest ik hardop mee tellen en ze zou me op elke bil 25 slagen geven, waarbij ze bij elke vijfde slag extra hard zou slaan.

Oef iedere vijfde slag was een hel, zo hard en zo gemeen, maar ondanks de helse pijn voelde ik dat ik weer klaar zou gaan komen, de Meesteres had dit in de gaten en droeg me op om klaar te komen, pas dan kon ik genieten van de pijn zei ze. Ze sloeg door op mijn kont en ik kwam voor de derde keer deze dag klaar, dit keer in de mond van de slaaf. Ongelofelijk lekker is dat, klaar komen onder het genot van felle pijn. Maar ook nog steeds de kut van de slavin tegen mijn gezicht aan was een factor die het genot deed verhogen en ook de slavin kwam bij het zien van zoveel geweld weer klaar tegen mijn gezicht aan, ze spoot haar geil werkelijk mijn mond in.

Nadat ik uitgeraasd was en de slavin bijgekomen was werd ik losgemaakt en vertelde de Meesteres mij dat ik nu nog als pisslaaf misbruikt zal worden en dat ik mezelf voor de vierde keer moest zien klaar te maken.

De bondage werd van mijn pik en ballen gehaald, ik moest op mijn rug op de grond gaan liggen en weer werden mijn voeten vastgebonden. Benen wijd uit elkaar. Mijn rechterarm werd omhoog ook vastgebonden en de Meesteres zei mij dat ik alleen mijn linkerarm mocht gebruiken om mijn vieze pik af te trekken terwijl zij over mij heen zouden pissen.

Tot op heden had ik van de Meesteres alleen nog maar haar kut gezien toen ze op het Meesteressen toilet zat en mijn mond volpiste. De slavin was mooi slank met een mooie stevige B-cup tieten en met kleine beschaafde tepels erop. De slaaf had een pik van zo’n 18 cm. Was geheel geschoren en mooi gespierd.

Ik zag dat de Meesteres zich ook uit begon te kleden, ze zei me dat ik het verdiend had om ook haar helemaal naakt te zien. Ik had ontzettend goed mijn best gedaan en ze was nog nooit in een eerste spel met een slaaf zo ver gegaan als vandaag met mij. De Meesteres was geheel naakt, mooie grote tieten, met grote spenen van tepels, Een mooie strakke buik met een prachtige kale kut daaronder.

Ik lag dus op de grond en de slaaf, slavin en de Meesteres kwamen over mij heen staan. De slavin stond met haar kut boven mijn gezicht, de slaaf boven mijn borst en buik met zijn gezicht en pik richting de slavin en de Meesters positioneerde zich boven mijn pik. Ik besefte mij dat ik voor het eerst ook urine van een man te drinken kon krijgen, zoals de slaaf er bij stond kon het niet missen als dat hij ook over mijn gezicht zou pissen.

Ik lag me met links af te trekken, maar voelde dat het niet vanzelf zou gaan, tenslotte was ik al drie keer klaar gekomen deze middag. Maar mijn lul reageerde wel met het zien van twee mooie kale kutjes en een kale lul. De Meesteres spoorde de anderen aan om los te gaan, ze begonnen te kreunen en te jammeren dat het ging komen, alle drie, zodat ze van elkaar hoorden hoe ver het was.

Tot op een mooie avond op Kinkytijd. Ze herinnerde zich onze laatste chat nog goed, al was het al een dikke maand geleden dat we mekaar gesproken hadden op de chat.

Na een tijdje stelde Meesteres Tifanny, zelf voor of ik zin had om op haar MSN- adres wat nader kennis te maken en elkaar ook eens te zien, mits we beide een webcam hadden. Natuurlijk was ik hier voor te vinden en na de adresuitwisseling zaten we al gauw op de privé-chat te praten en besliste we van de cam zo op te zetten dat we elkaars gezicht voorlopig niet zagen, wat ik best vond.

Wat ik zag , deed me glunderen van heerlijkheid, de lange strakke haren over haar schouder en haar dikke witte wollen blouse, die best wat maten te groot was. Ze zei me voor de cam uit te gaan, me te ontkleden en me na 5 minuten proper gewassen voor haar te tonen.

Wanneer ik me gewassen had moest ik voor nylontouw zorgen en me na het verlopen van de tijd wijdbeens voor haar te presenteren, zichtbaar tot net onder mn kin.

Ze drukte erop om niet te vroeg en zeker! Niet te laat op post te zijn, of ik anders al meteen gefaald had, en ik dus best een chronometer zou meenemen. Uit de nachtlade pakte ik de rol nylontouw en ging naar de kamer waar mijn PC stond, daar zag ik dat ik nog 26 seconden overhad en telde deze lange seconden af,…3. Daar ging ik wijdbeens staan en keek naar het scherm, daar zat Meesteres Tifani, wijdbeens op haar stoel,gekleed in een sexy wit verpleegstersuniform, compleet met witte nylons en een hoedje.

De toon van haar stem was plots helemaal veranderd, en bracht me direct compleet in haar macht. In deze vernederende houding liet Ze me een dikke vijf minuten staan. Nu gaan we je pijngrens eens onderzoeken, ga terug recht staan en laat je billen los. Schud je lichaam terug soepel en neem het touw. Zo sta ik 1 minuut. Dan eindelijk, na 20 minuten hoor ik geklap uit de boxen komen…Ik schiet uit mn roes maar draai me niet om.

Ik draai me terug naar de camera en zie Meesteres Tifanny die van outfit veranderd heeft naar me kijken, ook zij heeft de camera nu zo gericht dat ik haar helemaal bewonderen kan. Prachtige groene ogen kijken me aan, en haar borsten die net nog in het witte uniform verhuld waren staan strak naar me gericht boven haar strak aangetrokken lederen corset.

Haar lederen broek vertoont een ritssluiting aan haar kruis , die ze tergend langzaam open trekt, en haar kale kutje begint op te warmen met haar gelakt vingers. Ik toon haar mn hand die ik tot een kommetje heb gevormd en hoor haar heerlijke stem zeggen dat het een mooie lading is. Voor de derde maal heeft Meesteres Tiffany zich omgekleed en zit nu terug in haar oorspronkelijke outfit, een hele gewone jeansbroek en haar dikke witte wollen blouse.

Wanneer ze me opnieuw aanspreekt is er van de bevelende toon niets meer te merken en is ze weer zo lief als voor de sessie. We kletsen nog een stuk in de avond door over alles en nog wat en tegen het eind van ons gesprek vraagt Ze of ik niet eens zin heb om bij haar op bezoek te komen.

We wonen slechts een vijftien kilometer van elkaar verwijdert , en ik, die zoiets nog nooit in real life gedaan heb, stem aarzelend toe. Volgende week zaterdag mag ik naar haar toe, om 15uur stipt,de juiste instructies zal ze me bezorgen per email. Eén ding kan Ze me alvast vertellen, ik mag niet meer klaarkomen tot die dag. De volgende donderdag vind ik in de mailbox eindelijk de mail waarop ik hoopte, en die ging als volgt:.

Nu zaterdag, om 15uur stipt meld je je aan bij Mij, Meesteres Tiffany, perfect gewassen, vanbinnen en vanbuitenen volledig geschoren,je zal een maatpak dragen met das en geklede schoenen, zonder ondergoed. In die hal staat een rode zetel waarop je je outfit voor onze sessie zal vinden. Je kleed je volledig uit, plooit je kledij netjes en legt ze in de zak die daar zal staan.

Je trekt de outfit aan en gaat met je gezicht , gericht naar de voordeur, op je knieen wachten, je handen gevouwd in je nek, je spreekt geen woord tot je daar toestemming voor krijgt en ondergaat dit alles zonder tegenstribbelen. Wanneer je echter niet meer zou kunnen geldt slecht één woord als stopwoord, namelijk: Anakwaboe Volg deze aanwijzigen tot op de letter en je zal een aangename avond hebben, anders….

Het bad liet ik vollopen met lekker heet water afgewerkt met een heerlijk geurende olie. Na een tijd geweekt te hebben en me goed gewassen te hebben begon de scheerbeurt. Ik bekeek mezelf in de spiegel en zag dat het goed was.

Zo stond ik een tijdje voor de spiegel, mezelf moed insprekend en ging toen, geheel glimmend naar de auto. Ik verplaatste me naar het afgesproken adres, pikte onderweg nog een mooi boeket bloemen mee en parkeerde de wagen op een goede honderd meter van het afgesproken huis. Nog 8 minuten wachten, want er stond wederom erg duidelijk dat ik noch te vroeg, noch te laat mocht zijn; Ik bestudeerde het huis en aan de omheining te zien, was dit 18eeuwse landhuis omringt door een gigantische tuin.

Enkele seconden wachten, en daar werd de deur opengebuzt. Met bezwete hand opende ik de deur en betrad een pratige hal, aan weerszijde begon een reusachtige trap die in het midden samenkwam in een trapbalkon. Mooi in het midden stond de vooraf aangekondigde lederen zetel, in glanzend rood leder, met daarop een plastiek tas.

Ik keek om me heen en zag niemand dus stapte ik met knikkende knieen naar de zak en bekeek de inhoud ervan. In het besef dat er nu geen weg terug meer was begon ik aan mijn opdracht.

Zo zat ik enkele minuten, waren het er 5 of misschien 10, wie zal het zeggen. Voor mij leek het allesinds een eeuwigheid. Een minuut of twee later opnieuw. De deurbel, gepraat, duidelijk 2 vrouwenstemmen, de deur gaat open en de stemmen verstommen. De haren werden gelost en onder een vernederend gelach verlieten de twee vrouwen ook de kamer.

Nu bleef het zeker een halfuur stil tot er achter me plots een deur openging en ik wederom voetstappen in mijn richting hoorde komen. Na enkele tientalle meters gekropen te hebben kwamen we bij de zoveelste deur, deze ging open en meteen voelde ik de frisse buitenlucht. Zonder ook maar iets te zien liep ik nu buiten, op handen en knieen, enkel gekleed in mijn slavenoutfit. Met een korte ruk aan de halsband werd me duidelijk gemaakt dat ik moest stoppen. De ketting rond de nek werd losgemaakt en mijn armen werden boven mijn hoofd vastgemaakt aan een soort metalen staaf gevolgd door de benen, die, na gespreid te worden, ook aan iets werden vastgeklikt, eindelijk ging de blindoek af.

Ik bevond me in een prachtige tuin langs een zwembad en voor me, gezeten op strandstoelen zaten vier jonge vrouwen, naar mijn schatting geen van hen ouder dan 20 jaar. Eén van hen herkende ik direct als Meesteres Tiffany, ze was gekleed in een rood latex corset met witte veters op de rug, witte pumps tot over haar knieen en haar voorheen blonde krullen in een strakke dot.

Langs haar zat een Aziatische schone, een stuk kleiner, hooguit een meter 50, Haar lippen en lange nagels vuurrood geverfd en haar goddelijke lijf als gegoten in een zwart latex catsuit. In haar hand een lange zweep met meerdere punten. Wat ik daarlangs zag zitten deed me toch even met de ogen knipperen , een blonde tweeling, van zeker een meter 80, in identieke kledij.

Hoge zwarte naaldhakken van zeker 15 cm, wit zwart geruit rokje, en slechts een bh, waarin hun welgevormde boezem uitstak, en naar mijn schatting waren dit beiden zeker 90 D.

Evenmin ga je stijf worden zonder daar toestemming voor gekregen te hebben, begrepen? De pijn overtrof echter niet de geilheid en Meesteres Aiki trad terug op de voorgrond. Met de zweep die ze in haar hand had zei ze dat ik moest meetellen in hoeveel slagen ze de klemmen er af sloeg.


Wij gingen een beetje beverig akkoord met de voorstellen. Welnu, nu gaan jullie die trap daar op en boven gekomen zie twee stoelen op de overloop staan en daar ga je dan op zitten en wacht je tot de nieuwe opdracht. De stoelen zagen er wel een beetje raar uit, rubberen zittingen met grote rubberen punten die recht overeind stonden, als je er op ging zitten dan voelde je die punten door je kleren heen maar ze prikten niet. Even daarna kwam de meesteres die er voortreffelijk uitzag, lange laarzen met hoge hakken, een latex zwarte short tot halverwege haar dijen en ongeveer 20 cm onder haar navel, een uitdagend latex BH waar haar borsten half uitstaken.

Van haar kregen wij de opdracht om andere kleren aan te trekken maar voordat wij dat mochten moesten wij ons eerste reinigen in de badkamer onder toezicht van de meesteres. Zij bracht ons naar de badkamer en wij wilden ons uitkleden, nee niet ieder voor zich, Linda moest mij uitkleden en ik Linda.

Het bad met heerlijk warm water stond klaar en ik moest Linda wassen alles werd goed gecontroleerd door de meesteres. Vooral schaamstreek, billen en anus moesten goed gereinigd worden, van de meesteres moest ik haar kutje extra goed wassen en gelukkig was Linda bijna kaal rond haar kutje en kon het de goedkeuring van haar wegdragen.

Toen was ik aan de beurt, eerst moest Linda mij kaal scheren, Linda kreeg een kwast met scheerzeep en zo’n ouderwets schaarmes zij zeepte mij grondig in en begon met het mes alle schaamhaar weg te scheren. Dit vond ik een angstige operatie zo’n groot mes vlak bij je pik en ballen maar met behulp van de meesteres werd alles keurig rond mijn pil en balzak weggeschoren.

Nog even het restant van de zeep weg wassen waarbij tevens mijn anus en pik goed gereinigd werden, vervolgens pakte de meesteres een flesje after save en smeerde mijn zak en buik hiermee in, het was een lekker luchtje maar… mijn zak begon vreselijk te prikken en te gloeien het was net of hij er afgebrand werd. Na goedkeuring van de meesteres konden wij ons kleden met de gegeven kledingstukken.

Mijn vriendin moest een rood latex pakje met een diep decolaté aantrekken met een ritsluiting vanaf haar navel tot op haar stuitje en een ritsluiting vanaf haar deoclate tot haar navel. Ik kreeg een soort zwarte short met hele korte pijpen en een opening op de billen zodat mijn billen bloot bleven, van voren zat een ritsluiting vanaf mijn ballen naar de rand van de short. Ik kreeg leren riemen met ringen om polsen en enkels, en een halsband om. Na inspectie van de meesteres werden wij en kamer ingeleid waar allerlei attributen stonden en hingen die ons het ergste deden vermoeden.

Maar ja we hadden A gezegd en dus moesten wij er B. Eerst werd mij bevolen met mijn handen voorover op een bankje te steunen, de meesteres moest eerst even wat maten opnemen om te kijken wat ik verdragen kon. Zij pakte een operatiehandschoen smeerde die met olie en zij stak eerst 1 vinger in mijn anus, met de andere hand werd mijn billen uit elkaar geduwd en ging zij met een tweede vinger mijn anus binnen, dit deed wel zeer en ik was bang dat ik zou inscheuren.

Wees niet benauwd zij ze want ik moet je anus oprekken voor eventuele volgende attributen dus ging er ook nog een derde vinger bij, ik kon het haast niet uithouden maar vond het toch op een of andere manier een prettig gevoel, daar kwam bij dat aan de voorkant met mijn pik een aardige spanning werd opgebouwd die amper in bedwang gehouden kon worden, het broekje zorgde er voor dat alles onder controle bleef. Na dit onderzoek werd ik met mijn polsbanden vastgemaakt aan een wand tegenover een spiegel, blijf hier maar staan dan ga ik nu eerst Linda onderzoeken en kan jij toekijken.

Mijn vriendin moest op een onderzoekstafel gaan liggen met haar benen in beugels, deze werden zo wijd mogelijk uitgespreid en de meesteres maakte de ritssluiting open hierdoor kon ze eenvoudig haar kutje en anus onderzoeken. Met een chirurgenhandschoen en olie onderzocht zij met haar vingers haar kut en trok de schaamlippen uit elkaar en ging met haar vingers naar binnen daarna volgde haar anus, ik kon dit op een afstand bekijken en vond dit een bijzonder geil gezicht en mijn lul steigerde in mijn latex broekje.

Na dit onderzoek werden de ritsen weer gesloten en moest ze van de onderzoektafel af komen. Zij moest nu recht tegenover mij gaan staan met ongeveer een 50 cm. Tussenruimte, de meesteres kwam naast ons staan en voelde afwisselend in ons kruis of alles nog netjes op zijn plaats zat. Voorts ging zij met haar handen naar boven en kneep venijnig in mijn tepels wat verrekte zeer deed, vervolgens haalde zij de borsten van mijn vriendin uit het latex pakje en kneep ook bij haar in de tepels ik kon merken dat dit bij mijn vriendin een pijnlijke uitwerking had.

De meesteres haalde 2 stel tepelklemmen en plaatste deze op mijn en op de tepels van Linda. Ik stond dus nog steeds vast met mijn armen boven mijn hoofd aan de muur, mijn vriendin moest nu op haar knieën voor mij gaan zitten, zo zij de meesteres wij zullen hem wat meer bewegingsvrijheid geven, daarmee doelde zij op mijn lul die behoorlijk in de knel zat.

Ze gaf mijn vriendin opdracht om langzaam heel langzaam de ritsluiting vanaf onder mijn ballen los te maken en elk deel wat vrij kwam met haar tong af te likken. Zij begon langzaam aan de ritsluiting te trekken en mijn ballen schoten naar buiten zij wilde verder gaan maar de meesteres verbood dat eerst moest zij mijn ballen goed likken voordat zij verder mocht gaan.

Dit was een heerlijk gevoel maar wat minder prettig was dat de meesteres aan mijn tepelklemmen begon te trekken. Je komt hier niet voor genot maar voor pijn, zij ze! Nu mocht mijn vriendin de rits verder openen en met een sprong kwam mijn lul naar buiten, eerst even de voorhuid naar achteren trekken en dan weer likken, zij deed dit heerlijk en ik kreunde van genot totdat er wild in mijn ballen geknepen werd.

Zo, zei de meesteres, trek zijn broekje maar uit dan zullen wij het genot wat je beleefd hebt af gaan straffen. Mijn vriendin keek beteuterd en vroeg zich af wat er nu weer ging gebeuren?

Ik had geen idee wat de bedoeling was, maar goed. In de woonkamer was nu een lege ruimte ontstaan. Ik kon nu de straat waaraan ik woonde goed zien, en iedereen die passeerde kon mij goed zien.

Ik pakte het vel weer op en las de volgende opdracht. Elke keer als er een man voorbij komt trek je meteen een kledingstuk uit. Als je helemaal naakt ben wacht je tot er een vrouw passeert en moet je de volgende opdracht uitvoeren'. Ik deed wat mij gezegd werd en positioneerde mij voor het venster. Na een minuut of wat, zo druk was de straat nu ook weer niet, kwam er een vrouw langslopen. Ze keek een beetje vreemd naar me en ik glimlachte maar terug.

Vrij snel daarna zag ik een oudere man aankomen. Toen hij vlak voor mijn huis was begon ik mijn trui uit te doen. De man keek mij aan, maar liep verder gewoon door.

Ondertussen had ik mijn trui helemaal uitgedaan en op de grond gegooid. Kort daarna liep er een jong stel voorbij. Ik moest dus wederom iets en besloot mijn bloes los te maken. Toen ik alle knoopjes los had gemaakt was het stel al voorbij. Ze hadden niets gezien. En ik trok daarop mijn bloes maar verder uit.

Mijn boven lijf was nu alleen nog gehuld in een BH, en mijn grote borsten waar al flink zichtbaar. Eerst kwam er weer een vrouw langs, dit maal met een jongen van een jaar of twaalf. Ik besloot dat hij niet als man gold en vond dat ik dus niets hoefde uit te trekken. De jongen kon zijn ogen niet van mij en keek nadat ze gepasseerd waren nog een paar keer op. Vervolgens kwam er een man voorbij lopen, blijkbaar tamelijk gehaast wat hij zag mij niet staan. Ik maakte de veters van mijn schoenen los, en trok mijn schoenen vervolgens uit.

De volgende die passeerde was een jongeman van een jaar of 25 die mij uitgebreid aanschouwde en bleef staan kijken terwijl ik mijn rok langzaam los maakte en liet vallen en er uit stapte.

De jongeman keek nog even en liep toen naar mijn voordeur toe en belde aan. Even twijfelde ik, maar deed niet open. Ik mocht immers niets anders doen dan in de opdrachten stond onomschreven. De man kwam weer voor mij staan en gebaarde mij de deur open te maken en begon schreeuwend te vertellen dat hij mij wel eens lekker zou verwennen.

Ik schudde nee waarop de man mij zijn middelvinger toonde en kwaad wegliep. Even later passeerde er een jonge vrouw die aandachtig bestudeerde hoe ik in mijn sexy lingerie voor het raam stond. Ze lachte vriendelijk en ik lachte terug. Opnieuw passeerde er een jonge vrouw, echter deze keek naar mij en keek toen maar weer snel de andere kant uit. Het duurde een tijdje , ik schat zo'n tien minuten voordat er weer iemand langs kwam. Dit maal waren het twee mannen die mij beide aandachtig bestudeerden terwijl ik begon de kousen van mijn jarretel gordel losmaakte en een voor een naar beneden rolden.

Niet veel later volgde er wederom een man, en ik deed mijn BH los. De man echter zag mij niet staan. Ik kreeg nu wel een beetje een raar gevoel in mijn buik. Ik stond daar dan met alleen mijn slipje nog aan en m'n borsten die een beetje in hun blootje op m'n borstkas lagen te bengelen.

Er liep een paar keer vrouwen voorbij die mij en elkaar een beetje vreemd aankeken en een beetje giechelden. Nadat de vrouwen weer weg waren kwam er een aantrekkelijke man aan lopen. Snel trok ik mijn slip uit en ging met mijn benen een beetje uit elkaar staan. De mijn keek mij aan en liet zijn ogen over mijn hele lichaam gaan. Ik werd daarop best een beetje opgewonden van en voelde dat mijn tepels stijf begonnen te worden. Ook werd mijn poes een beetje nat.

De man lachte vriendelijk naar mij en ik lachte terug. Hij knickte een paar keer goedkeurend en liep daarna toch maar door. Een aantal keer liepen er nog een aantal keren een man langs, die mij allemaal uitvoerig bekeken. Sommigen bleven eventjes staan om beter te kijken. Na een tijdje kwam er een jonge vrouw langs. Ook zij bleef staan om naar mij te kijken. Ik gunde haar dan ook maar een blik op mijn billen door mij om te draaien en de papieren op te pakken van de grond waarop mijn opdrachten stonden.

Waarna ik de volgende opdracht begon te lezen terwijl zij nog steeds naar mij stond te kijken. De opdracht luidde 'Ga naar de badkamer en onthaar je oksels en je poesje. Nu hield ik normaal wel een strakke bikini lijn en knipte de overige haartje wel kort, maar helemaal kaal nog niet eerder. Ik liep de kamer uit en keek nog even om naar de vrouw die nog steeds nog stond te kijken naar mij en ging naar boven, naar de badkamer. Ik pakte de ontharingscreme uit het kastje en onthaarde mijn oksels er mee.

Zo die zijn mooi glad, dacht ik. Ik las nogmaals de instructies die mijn Meesteres had geschreven en volgde ze op. Ik pakte een maandverbandje en stopte die tussen mijn schaamlippen. Voorzichtig smeerde ik de creme op mijn schaamlippen en liet het even intrekken, waarna ik mijn schaamstreek voorzichtig schoonmaakte.

Ik smeerde me nog even in met babyolie, zoals mijn Meesteres had aangegeven en klaar was ik. Ik keek eens naar mijn kale kutje en streelde mijn schaamlippen zacht. Heerlijk zacht voelden ze aan. Ik zocht het opdrachtenbriefje weer op en las de volgende opdracht. Daar ligt een grote doos onder het bed. Pak deze en breng hem naar de woonkamer, maar open hem NIET'. Goh, die moet zie hier eergisteren zeker neer gezet hebben dacht ik nog. Die avond had Zij me namelijk flink billenkoek gegeven en me in een tamelijk pijnlijke positie op de slaapkamer een half uur laten wachten.

Ik pakte dus de doos die ze bedoelde, tilde hem op en liep naar beneden. De doos rammelde wat toen ik de trap afliep en ik vroeg me dan ook af wat daar nu in zou zitten. Ik zette de doos in de woonkamer neer en las de volgende opdracht. Ik keek nog even naar buiten, maar de vrouw die me een tijdje geleden zo bewonderd had was verdwenen. Jammer dacht ik nog, had ik haar mooi mijn lekkere kale kut kunnen laten zien. Enfin de opdracht was 'haal de matras van het bed in de logeerkamer op en breng het in de woonkamer.

Laat al het beddengoed in de slaapkamer achter. Leg de matras in het midden van de kamer met de korte kant naar het raam ' Dus ging ik maar weer naar boven. Eerst haalde ik al het beddengoed van het bed af. Die matras was dus best wel zwaar, en het was een twee-persoons ook nog. Ik sleurde het ding uit het bed en zo goed en kwaad als het ging trok ik hem achter me aan naar de trap.

Ik duwde hem van de trap af en met wat duwen lukte het om de matras beneden te krijgen, waarna ik heb naar de woonkamer sleepte en daar neerlegde, in het midden van de kamer. Ik was inmiddels flink bezweet geworden, kleine pareltjes zweet drupten van mijn lichaam, en ik tintelde een beetje als er een druppeltje over mijn poesje liep. Ik had ook al wel wat dorst gekregen, maar ik ging toch maar niets drinken. De opdracht luidde toch duidelijk 'niets anders', dacht ik nog. Goed dus las ik de volgende opdracht maar.

Bovenop ligt een bord. Aan de ene kant is die wit en aan de andere kant rood. Hang het links voor het raam met de rode kant naar het raam. Het touwtje dat er aanzit rol je uit en leg je naast de matras neer. Daarna maak je het slotje dat op de witte zijde zit los. Zet de constructie in elkaar en leg hem rond de matras, met de onderkant zoals aangeven in de tekening naar het venster toe. Verder zitten er een aantal banden in die je op de aangegeven manier aan de constructie moet vastgemaken.

Maar goed ik ging de flink aan de slag met de constructie. Eigenlijk zonder me te realiseren dat ik naakt door de kamer liep en iedereen me kon zien. Na een tijdje had ik de constructie zo in elkaar gezet als was aangegeven en plaatste het ding rond de matras. Tot mijn verbazing paste het er precies om heen.

Vervolgens maakte ik de banden aan de constructie vast. De banden waren van leer gemaakt en zaten vast aan een metalen pen die in het frame paste. Verder zat er een gesp aan zodat de band gesloten kon worden. Uiteindelijk had ik na een half uurtje ongeveer de hele constructie klaar en las toen de volgende opdracht maar weer.

Breng de doos naar boven. Hierna mag je wat eten en drinken pakken en op de matras gaan liggen en een kwartiertje uit rusten. Daarna moet je naar de WC gaan. Ik ging een toen even liggen op de matras en probeerde wat te ontspannen. Zo nu en dan zag ik dat iemand naar me keek wat me best wel opwond.

Ik lette goed op de klok zodat ik op tijd zou stoppen en nadat het kwartiertje was verstreken, stond ik op en ging naar de WC waar ik mijn blaas ledigde en ook mijn endeldarm leegde.

Terug in de woonkamer las ik de volgende opdracht weer. Zorg ervoor dat je goed schoon bent. Neem daarna een douche en smeer jezelf volledig in met babyolie. Ik bukte en voorzichtig stopte ik het slangetje in mijn anus. Vervolgens vulde ik mijn endeldarm met het water. Het voelde geweldig, dat water in mijn endeldarm. Toen ik voelde dat ik vol was gaf ik toch nog een flinke kneep in de zak met water en trok vervolgens de slang voorzichtig uit mijn aars. Het voelde als of ik op knappen stond en voorzichtig liep ik naar de WC en ging zitten.

Ik wachtte nog even en liet toen het water uit mijn darmen lopen de WC in. Ik perste alles er uit. Ik herhaalde het proces nog een keer en ging toen een douche nemen. Ik zeepte me flink in, vooral mijn poesje en aarsje schrobte ik lekker schoon. Nadat ik gedoucht was, pakte ik de babyolie uit de kast en begon mijn hele lijf er mee in te smeren.

Ik ging toen weer naar beneden met mijn glimmende lijf om de volgende opdracht te lezen. Ik klem hem stevig vast. Mijn tepels werden gelijk keihard. De andere tepel zette ik ook tepel stevig vast in de klem.

De heftige druk op mijn tepels zorgte ervoor dat mijn poes al weer flink nat aan het worden was. De volgende opdracht dan maar weer. Draai het vier keer op elke borst heen en knoop het goed stevig vast tussen je borsten in.

Daarna hang je de gewichten aan de tepelklemmen. Ga nu naar de voordeur toe en zet die op een kiertje. Het ruwe touw schuurde flink en volde branderig aan.

De gewichten die ik daarna aan de klemmen vast maakte, rekten mijn tepels flink uit. Mijn borsten voelden nu flink pijnlijk aan. Toch las ik maar weer de volgende opdracht.

Daarna pak je het bit en maak je het vast in je mond. Vervolgens ga je op de matras zitten, met je voeten naar het venster toe. Spreid je benen en maak je voeten vast in de banden. Bond de banden rond mijn dijen, zette het bit vast in mijn mond en gespte het vast achter mijn hoofd.

Ik spreidde mijn benen zover mogelijk en zette ze vast in de banden. Ondertussen voelde ik een beetje pijn en jeuk in mijn borsten ontstaan. Ik besteedde verder weinig aandacht aan. Eigenlijk vond ik het ook wel een lekker gevoel. Nu lag ik daar dus met mijn benen gespreid voor iedereen te kijk. Ik las echter de volgende opdracht. Stel ze zo af dat je schaamlippen goed naar buiten worden getrokken.

Daarna pak je kleine dildo en stop die in je anus. De grote dilde stop je in je kut. Vervolgens maak je een stuk touw vast om je middel en haal het door de ringen die aan de achterkant van de dildos zitten en zet het zaakje goed strak vast. Ik maakte mijn schaamlippen vast aan de krijpers en spande de koorden goed strak. Mijn lipjes werden nu flink aangetrokken en de druk van de knijpers op mijn gevoelige lipjes was pijnlijk. Ik genoot er even van pakte toen de dildos. Voorzichtig drukte ik de kleine in mijn aars.

Zo klein was die nou ook weer niet, eigenlijk was het een flinke grote. Zo'n 25 cm tot de verdikking onderaan toe en een doorsnee van ruim vier. Ik drukte hem diep in mijn kont tot de verdikking tegen mijn anus aan kwam. Het gaf me een flink vol gevoel van binnen, maar het was wel een lekker gevoel. De andere dildo, die nog iets langer was zo'n 28 cm en ook iets dikker ruim 6 cm, duwde ik in mijn inmiddels kletsnat geworden kut.

Ik duwde hem helemaal naar binnen toe, wat best soepel ging, want ik was al kleddernat geworden, tot de dildo tegen mijn baarmoeder aan kwam. Toen bond ik het touw rond mijn middel en haalde het tussen mijn billen door. Dit vereistte een aantal gymnasiastische beweging, omdit ik vast zat aan het bed en niet kon gaan zitten vanwege de dildos.

Het bewegen van mijn onderlijf zorgde ervoor dat ook de dildos in mij flink bewogen en nog een beetje dieper in mij gingen. Ik haalde het touw door de ringen van beide dildos en bond het vast aan het touw om mijn middel. Het touw zat nu lekker strak, zodat de dildos in geen geval uit mij konden glijen.

De laatste opdracht luidde 'maak de halsband vast om je nek en maak hem vast met een riem aan de bovenkant van het frame. Daarna, klik je je linker hand vast met in de handboeien en ook die maak je vast aan het frame.

Vervolgens trek je aan het touw dat aan het bord voor het raam hangt. Zorg ervoor dat het goed opent. Daarna maak je ook je rechterhand vast. Ik kom in de loop van de dag langs om te kijken of je het goed hebt gedaan en misschien maak ik je los. Mijn hoofd werd hierdoor flink achterover getrokken zodat ik niets meer kon zien behalve de muur achter mij.

En ook mijn linker hand maakte ik vast. De handboeien klikten vast om mijn pols en om het frame. Ik trok aan het touwtje maar er gebeurde niets. Ik trok er toen nog een keer aan, ietsje harder. Nu Klapte er een deel van het bord omlaag. Wat er precies gebeurde weet ik niet. Toen maakte ik ook mijn andere hand vast aan het frame.Gratis shemale s acteur gezocht


Ik kreunde en steunde, het deed vreselijk zeer, maar ik wilde niet opgeven. De slavin kneep bij elke slag ook nog eens in mijn pijnlijke ballen hetgeen mij weer mateloos opwond en ik nog geiler werd.

Ik was helemaal rood, dikke striemen stonden op mijn lijf en benen, na verloop van tijd stopte de Meesteres met slaan en begon mij te strelen, ze stond heel kort bij me en ik rook haar zaligheid. Waar ik niet op gerekend had gebeurde, ze gaf me een knietje, zo hard dat ik sterretjes voor mijn ogen zag en even dreigde flauw te vallen. De Meesteres zag dat, trok aan mijn tepelklemmen en zei “stel je niet aan slaaf”.

Door deze pijn kwam ik weer terug en pufte even na en stond met mijn ogen dicht bij te komen. Auw… weer een knietje, nu van de andere kant en weer trok ze aan één van de tepelklemmen en weer bleef ik bij de tijd maar mijn pik was wel geslonken tot model mini.

Je bent helemaal niets meer dan mijn eigendom, mijn slaaf, waarover ik beslis wat er mee gebeurd”. Ik werd los gemaakt van het kruis en moest mee naar een krukje die in het midden van de ruimte stond.

Hier moest ik overheen gaan liggen met mijn kont omhoog aan de ene kant en mijn hoofd aan de andere zijde. De Meesters dirigeerde de slavin met haar kut zo voor mijn gezicht, dat ik haar goed kon likken, de slaaf moest tussen mijn benen gaan zitten om zo mijn kont te kunnen likken en mijn pik en ballen kon verwennen, aldus de Meesteres.

De kut van de slavin rook heerlijk naar mijn sperma en haar eigen geile sappen en er droop nog steeds veel geiligheid uit haar spleet. Ik begon te likken en de slavin reageerde direct door met heel haar onderlichaam te draaien en haar kut goed in mijn gezicht te duwen, zodat ik ook bij haar sterretje kon komen. De slaaf begon mijn sterretje te likken en met zijn handen begon hij mijn nog steeds opgebonden ballen en pik te strelen. Door deze twee bezigheden werd ik toch weer geil en mijn lul begon weer te groeien.

De Meesteres begon op mijn rug te slaan en ze vertelde mij dat ze er een mooi patroon van zou maken dat wel een paar weken te zien zou zijn. Ik vond het best, zolang ik maar verwend werd aan voor en achterkant en pijn is fijn. Maar ze sloeg hard, zo hard dat ik telkens weer in een reflex in elkaar dook en steeds even de kut van de slavin los moest laten.

Ik bleef likken in en aan de kut en kont van de slavin, maar ook de slaaf liet zich niet onbetuigd, hij was inmiddels op zijn rug gaan liggen en had mijn pik weer in zijn mond genomen en was mij weer gaan pijpen. Ik besefte me dat ik in een wel zeer vernederende houding lag, maar dat dit was wat ik wilde. Doordat de slaaf onder mij lag waren mijn billen vrij, hetgeen ook de Meesteres zag.

Ze begon met een batje op mijn kont te slaan, steeds een stukje verder, steeds een beetje harder. Maar ook weer met de cane, beginnend op mijn benen, langzaam omhoog naar mijn billen. Daar aangekomen moest ik hardop mee tellen en ze zou me op elke bil 25 slagen geven, waarbij ze bij elke vijfde slag extra hard zou slaan. Oef iedere vijfde slag was een hel, zo hard en zo gemeen, maar ondanks de helse pijn voelde ik dat ik weer klaar zou gaan komen, de Meesteres had dit in de gaten en droeg me op om klaar te komen, pas dan kon ik genieten van de pijn zei ze.

Ze sloeg door op mijn kont en ik kwam voor de derde keer deze dag klaar, dit keer in de mond van de slaaf. Ongelofelijk lekker is dat, klaar komen onder het genot van felle pijn. Maar ook nog steeds de kut van de slavin tegen mijn gezicht aan was een factor die het genot deed verhogen en ook de slavin kwam bij het zien van zoveel geweld weer klaar tegen mijn gezicht aan, ze spoot haar geil werkelijk mijn mond in.

Nadat ik uitgeraasd was en de slavin bijgekomen was werd ik losgemaakt en vertelde de Meesteres mij dat ik nu nog als pisslaaf misbruikt zal worden en dat ik mezelf voor de vierde keer moest zien klaar te maken. De bondage werd van mijn pik en ballen gehaald, ik moest op mijn rug op de grond gaan liggen en weer werden mijn voeten vastgebonden. Benen wijd uit elkaar.

Mijn rechterarm werd omhoog ook vastgebonden en de Meesteres zei mij dat ik alleen mijn linkerarm mocht gebruiken om mijn vieze pik af te trekken terwijl zij over mij heen zouden pissen.

Tot op heden had ik van de Meesteres alleen nog maar haar kut gezien toen ze op het Meesteressen toilet zat en mijn mond volpiste. De slavin was mooi slank met een mooie stevige B-cup tieten en met kleine beschaafde tepels erop. De slaaf had een pik van zo’n 18 cm. Was geheel geschoren en mooi gespierd. Ik zag dat de Meesteres zich ook uit begon te kleden, ze zei me dat ik het verdiend had om ook haar helemaal naakt te zien. Ik had ontzettend goed mijn best gedaan en ze was nog nooit in een eerste spel met een slaaf zo ver gegaan als vandaag met mij.

De Meesteres was geheel naakt, mooie grote tieten, met grote spenen van tepels, Een mooie strakke buik met een prachtige kale kut daaronder. Ik lag dus op de grond en de slaaf, slavin en de Meesteres kwamen over mij heen staan. De slavin stond met haar kut boven mijn gezicht, de slaaf boven mijn borst en buik met zijn gezicht en pik richting de slavin en de Meesters positioneerde zich boven mijn pik. Ik besefte mij dat ik voor het eerst ook urine van een man te drinken kon krijgen, zoals de slaaf er bij stond kon het niet missen als dat hij ook over mijn gezicht zou pissen.

Ik lag me met links af te trekken, maar voelde dat het niet vanzelf zou gaan, tenslotte was ik al drie keer klaar gekomen deze middag. Maar mijn lul reageerde wel met het zien van twee mooie kale kutjes en een kale lul. De Meesteres spoorde de anderen aan om los te gaan, ze begonnen te kreunen en te jammeren dat het ging komen, alle drie, zodat ze van elkaar hoorden hoe ver het was.

Als eerste voelde en zag ik de pis van de slavin over mijn gezicht stromen en in mijn mond, onmiddellijk gevolgd door een grote hoeveelheid van de slaaf die zijn half slappe pik zo bewoog dat hij goed mijn gezicht en mond kon bereiken. Ik hoestte en proestte en verslikte me uiteraard, zoveel te drinken krijgen in één keer was niet te verwerken. Maar ook de Meesteres stond met haar kut boven mijn pik te kreunen en liet ook alles weer lopen. Ik voelde het heerlijke nat over mijn lul heen spoelen, zo naar beneden en door mij bilspleet heen, mijn vingers onder haar urine, Het verbaasde mij, maar ik kwam weer klaar en spoot een nog redelijke hoeveelheid sperma over mijn buik.

De vierde keer vandaag. Alsof het afgesproken was zakten ze alle drie tegelijk naar beneden, de slavin met haar pissleuf op mijn mond, De Meesteres op mijn pik en de slaaf ging op mijn borst zitten, met zijn pik in de buurt van mijn mond en dus in de buurt van de kut van de slavin. De Meesteres schurkte met haar kut over mijn pik, maar daar was het leven uit. Een klein verschrompeld pikkie lag boven op mijn ballen.

Ze lachte me uit “nu mag je de Meesteres neuken en dan kun je niet meer”. De slaaf schoof verder naar voren, zijn ballen kwamen boven mijn mond te hangen en hij duwde zijn harde stijve pik in de slavinnenkut. Tussenruimte, de meesteres kwam naast ons staan en voelde afwisselend in ons kruis of alles nog netjes op zijn plaats zat. Voorts ging zij met haar handen naar boven en kneep venijnig in mijn tepels wat verrekte zeer deed, vervolgens haalde zij de borsten van mijn vriendin uit het latex pakje en kneep ook bij haar in de tepels ik kon merken dat dit bij mijn vriendin een pijnlijke uitwerking had.

De meesteres haalde 2 stel tepelklemmen en plaatste deze op mijn en op de tepels van Linda. Ik stond dus nog steeds vast met mijn armen boven mijn hoofd aan de muur, mijn vriendin moest nu op haar knieën voor mij gaan zitten, zo zij de meesteres wij zullen hem wat meer bewegingsvrijheid geven, daarmee doelde zij op mijn lul die behoorlijk in de knel zat.

Ze gaf mijn vriendin opdracht om langzaam heel langzaam de ritsluiting vanaf onder mijn ballen los te maken en elk deel wat vrij kwam met haar tong af te likken. Zij begon langzaam aan de ritsluiting te trekken en mijn ballen schoten naar buiten zij wilde verder gaan maar de meesteres verbood dat eerst moest zij mijn ballen goed likken voordat zij verder mocht gaan. Dit was een heerlijk gevoel maar wat minder prettig was dat de meesteres aan mijn tepelklemmen begon te trekken.

Je komt hier niet voor genot maar voor pijn, zij ze! Nu mocht mijn vriendin de rits verder openen en met een sprong kwam mijn lul naar buiten, eerst even de voorhuid naar achteren trekken en dan weer likken, zij deed dit heerlijk en ik kreunde van genot totdat er wild in mijn ballen geknepen werd. Zo, zei de meesteres, trek zijn broekje maar uit dan zullen wij het genot wat je beleefd hebt af gaan straffen.

Mijn vriendin keek beteuterd en vroeg zich af wat er nu weer ging gebeuren? De meesteres gaf Linda een brede rubberen ring en een ovale ring met allemaal haartjes er op. Zo zei de meesteres doe zijn ballen een voor een door die rubberen ring en trek hem zover mogelijk naar beneden zodat alleen zijn ballen goed onder die ring te zien zijn.

Doe deze harige ring om zijn eikel zodat hij achter de plooi van zijn eikel blijft zitten, nog een klein dingetje dan is het versiersel gereed, zij gaf Linda een ketting met aan de ene kant een haak en aan de andere kant een behoorlijk gewicht, hang dit aan het oogje van de rubberen ring dan wordt zijn zak lekker uitgerekt. Met die versiering gaan wij Linda eens goed onder handen nemen.

Ik werd losgemaakt van de muur en Linda werd in een schandblok vastgezet, nu stond zij haaks gebogen vast en moest ik de ritsluiting van Linda’s rode pakje met mijn mond openen.

Door het voorspel zag ik dat het kutje van Linda al aardig nat geworden was, ik zat nu op de grond met mijn hoofd ter hoogte van Linda’s kruis, de meesters zei dat ik nu eerst het kutje van mijn vriendin moest schoonlikken en daarna haar billen uit elkaar trekken en de anus met mijn tong bewerken.

Zowel Linda als ik genoten hiervan tot er weer aan de tepelklemmen getrokken werd, stop!!! Trek nu eerst het pakje van Linda uit en volg mij. Ik volgde de meesteres zij haalde het gewicht van mijn ballen en zette er nu een paar venijnige klemmen op dit deed verrekte zeer, ga nu voor Linda staan, die stond nog steeds vast in het schandblok, en Linda kreeg de opdracht om mijn lul in haar mond te nemen en zachtjes er op te bijten, die haartjes aan die ring kriebelde rond haar mond waardoor ze moest giechelen dit werd afgestraft met een paar zweepslagen op Linda’s mooie billetjes.

Hierna kreeg ook ik een paar ferme zweepslagen op mijn billen. Linda werd bevrijd uit het schandblok en zij moest weer op de tafel gaan liggen, nu pakte de meesteres twee grote klemmen en bevestigde die op haar buitenste schaamlippen, deze werden vervolgens met riempjes rond haardijen vastgegespt, zo ga nu maar staan en loop de kamer rond, dit was geen prettig gevoel voor haar want haar schaamlippen werden om beurten uitgerekt.

Ga nu met je billen op die bank zitten en ga liggen zo dat je benen geheel vrij zijn, doe nu je benen zo wijt mogelijk uit elkaar dan kan ik goed in je kutje kijken en maak nu knijpbewegingen met je kutje alsof je er een dikke lul in hebt zitten, ik zie je spieren goed samentrekken. Nu pakte de meesteres twee kastjes met draden uit de kast, aan kastje zaten twee draden met aan het uiteinde een klem en plaatste die op de klemmen van de schaamlippen van Linda.

Zo stond ik een tijdje voor de spiegel, mezelf moed insprekend en ging toen, geheel glimmend naar de auto. Ik verplaatste me naar het afgesproken adres, pikte onderweg nog een mooi boeket bloemen mee en parkeerde de wagen op een goede honderd meter van het afgesproken huis. Nog 8 minuten wachten, want er stond wederom erg duidelijk dat ik noch te vroeg, noch te laat mocht zijn; Ik bestudeerde het huis en aan de omheining te zien, was dit 18eeuwse landhuis omringt door een gigantische tuin.

Enkele seconden wachten, en daar werd de deur opengebuzt. Met bezwete hand opende ik de deur en betrad een pratige hal, aan weerszijde begon een reusachtige trap die in het midden samenkwam in een trapbalkon. Mooi in het midden stond de vooraf aangekondigde lederen zetel, in glanzend rood leder, met daarop een plastiek tas.

Ik keek om me heen en zag niemand dus stapte ik met knikkende knieen naar de zak en bekeek de inhoud ervan.

In het besef dat er nu geen weg terug meer was begon ik aan mijn opdracht. Zo zat ik enkele minuten, waren het er 5 of misschien 10, wie zal het zeggen. Voor mij leek het allesinds een eeuwigheid. Een minuut of twee later opnieuw. De deurbel, gepraat, duidelijk 2 vrouwenstemmen, de deur gaat open en de stemmen verstommen. De haren werden gelost en onder een vernederend gelach verlieten de twee vrouwen ook de kamer. Nu bleef het zeker een halfuur stil tot er achter me plots een deur openging en ik wederom voetstappen in mijn richting hoorde komen.

Na enkele tientalle meters gekropen te hebben kwamen we bij de zoveelste deur, deze ging open en meteen voelde ik de frisse buitenlucht. Zonder ook maar iets te zien liep ik nu buiten, op handen en knieen, enkel gekleed in mijn slavenoutfit.

Met een korte ruk aan de halsband werd me duidelijk gemaakt dat ik moest stoppen. De ketting rond de nek werd losgemaakt en mijn armen werden boven mijn hoofd vastgemaakt aan een soort metalen staaf gevolgd door de benen, die, na gespreid te worden, ook aan iets werden vastgeklikt, eindelijk ging de blindoek af. Ik bevond me in een prachtige tuin langs een zwembad en voor me, gezeten op strandstoelen zaten vier jonge vrouwen, naar mijn schatting geen van hen ouder dan 20 jaar.

Eén van hen herkende ik direct als Meesteres Tiffany, ze was gekleed in een rood latex corset met witte veters op de rug, witte pumps tot over haar knieen en haar voorheen blonde krullen in een strakke dot. Langs haar zat een Aziatische schone, een stuk kleiner, hooguit een meter 50, Haar lippen en lange nagels vuurrood geverfd en haar goddelijke lijf als gegoten in een zwart latex catsuit. In haar hand een lange zweep met meerdere punten.

Wat ik daarlangs zag zitten deed me toch even met de ogen knipperen , een blonde tweeling, van zeker een meter 80, in identieke kledij. Hoge zwarte naaldhakken van zeker 15 cm, wit zwart geruit rokje, en slechts een bh, waarin hun welgevormde boezem uitstak, en naar mijn schatting waren dit beiden zeker 90 D.

Evenmin ga je stijf worden zonder daar toestemming voor gekregen te hebben, begrepen? De pijn overtrof echter niet de geilheid en Meesteres Aiki trad terug op de voorgrond. Met de zweep die ze in haar hand had zei ze dat ik moest meetellen in hoeveel slagen ze de klemmen er af sloeg.

Alsof ze het expres deed raakte ze regelmatig mijn kin met een scherpe pijn tot gevolg. Ik telde mee, 1 Meesteres, 2 Meestres,3…, tot Bij de tiende slag sloeg ze eindelijk de linkerklem af, wat een pijn. Ik kon een kleine kreet niet stilhouden en dit was natuurlijk niet de afspraak. Meesteres Tifanny ging op haar beurt naar de koffer en haalde er een rode mondgag uit.

Meesteres Aiki ging nu verder terwijl ik ook meetelde en na 15 slagen ging door een keiharde slag de rechterklem los. De Dames hadden blijkbaar genoeg van me en besloten even te gaan zwemmen. De pakjes werden uitgedaan en naakt sprongen ze met hun viertjes in het zwembad, terwijl ik daar nog steeds gegagd ophing.

Zo speelden ze een dik kwartier in het water en fluisterden ze elkaar geregeld vanalles toe waarnaar ze me aankeken en in de lach schoten. De tweeling kwam als eerst het zwembad uit en kwam op een strandstoel vlak voor me zitten.

Ze begonnen elkaar te kussen en de handen vonden snel elkaars kutje. Natuurlijke reactie, een stijve als een paard. Dit was natuurlijk wat ze gehoopt hadden en de anderen werden er bij geroepen. De andere jonge dames lagen wijdbeens op me te wachten en ik kreeg het bevel ieder 5 minuten te likken, zittend om handen en knieen. Zonder enige waarschuwing werd er plots iets in mn reet geduwd.

sm meesteres gezocht kale spleet

Vicky Brumbaugh  
Azucena Tippetts