Pissen in de natuur stijve lul in onderbroek

pissen in de natuur stijve lul in onderbroek

...

Lekkerekut spuitende lesbopissen in de natuur stijve lul in onderbroek

...


Zelf heb ik altijd een strakke onderbroek, model slip, aan. Dan blijft het klokkenspel gewoon op zijn plaats. Naast sporten dans ik ook tango en dan is er echt wel eens een aanleiding om een stijve te krijgen, maar het gebeurt me eigenlijk nooit zomaar. Wat hierboven  staat klopt. Je kunt wel degelijk "gewoon een stijve" krijgen.

Dat kan nou eenmaal gewoon gebeuren. Gewoon niet aan denken, dan gaat het weer het snelst weg. Als je jezelf erop gaat focussen wordt het erger en de erectie zal langer blijven.

Als je van die erectie afwil, moet je dus een manier verzinnen om dat bloed uit je lul te krijgen. Een goede manier om dat te doen is opdrukken of andere zware spieroefeningen om het bloed uit je lul naar de bloedvaten in de spieren te laten stromen. Jongen van 15, ik kan me voorstellen dat je een stijve krijgt van die kleding. Ik ben toen ik zo'n jaar was ook een jaartje misdienaar geweest. Ik deed helemaal niets onder dat misdienaarskleed aan, maar kreeg daar ook een stijve van. Geeft toch ook niks, is alleen een geil gevoel.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het erg verdacht vind hoeveel jongeren hier grofweg hetzelfde posten, namelijk dat ze EN geil worden van sportkleding niks mis mee, word ik namelijk ook EN van misdienaarkleren op zichzelf ook niets mis mee. De eerste keren dat je dat hebt in een kleedkamer zo bijvoorbeeld is het wel wat storend. Bij mij was het omdat ik dacht dat iedereen er naar keek, eigenlijk was dat niet zo. Schaam je er niet voor want wij meiden vinden het alleen maar prachtig en geil als je zo'n zichtbare stijve pik hebt.

Ik krijg ook regelmatig een stijve pik. Ik geniet er  van. Wees maar blij dat je pik stijf wordt. Ja Lekker jezelf aftrekken heerlijk genieten van gevoel en genot is wel het heerlijkste moment. Wat is er mis met een stijve pik? Is toch heel gewoon en wees blij dat je een stijve kan krijgen! Ik vind het heel mooi om te zien en krijg er zelf meestal geile kriebels van, wat ook weer heel normaal is.

Waarom zou je je moeten schamen voor een natuurlijke reactie van je lichaam?! De meeste meisjes vinden het prachtig en soms zijn jongens er jaloers op dat je het goed laat zien. Een spontane erectie is volkomen normaal, en komt zeker als je jong bent regelmatig voor.

Zoals het woord "spontaan" al aangeeft heeft het vaak helemaal niets met seks te maken, het is een gewone fysiologische reactie van je lichaam, waar je niets aan kunt doen.

Dus wie beweert dat een erectie je eigen schuld is, of begint over 'respectloos' lult uit 'r nek, met alle respect Schaam je er dus vooral NIET voor, elke jongen heeft dat wel eens. Als je een sportbroek aanhebt o. Als je het probeert te verstoppen wat toch niet lukt gaan ze juist pesten. Als je een beetje stoer doet en er zelf een grapje over maakt hebben ze niks meer te zeggen. Zelfs als je helemaal bloot bent, en je krijgt een paal onder de douche, zoals mij vroeger ook regelmatig is overkomen en ik zat ook toen al ruim boven de 20cm, dus iedereen keek.

Ik heb het ook wel eens gehad met een echte herenpyama die een tante voor me had gekocht tijdens het logeren. Dat was best een luxe pyama, van dunne gladde stof. Als je dat op je blote lijf voelt kan dat een reactie geven. Daar stond ik op de overloop, pal tegenover m'n tante, die me net welterusten kwam wensen, met m'n blote voeten op het hoogpolig tapijt, met alleen een dunne pyjamabroek over een kaarsrechte boner die met geen mogelijkheid te missen was. Ik stond als aan de grond genageld, maar tante begon te lachen en maakte een grapje dat ik een grote vent was, dus toen was de spanning gelijk uit de lucht.

Ze gaf een knipoog en ze "lekker stofje hè", waardoor we allebei moesten lachen. Dat is de beste manier om er mee om te gaan! Dan is het ding er al, en dat ziet er gewoon uit als een uitnodiging. En zo voelt het ook. Ook niet gek dus Soms gebeurt dit 's nachts, zoals elke jongen weet, maar overdag kan het ook gebeuren. Soms helemaal spontaan, en soms door iets onschuldigs als touwklimmen. En haal je schouders op, het kan de beste overkomen! Ik kreeg een spontane erectie, die vrij lang duurde.

Ik deed niks, dacht dat het vanzelf wel over zou gaan wat meestal ook zo is. Maar na een tijdje begon hij ineens te schokken, en spoot hij uit zichzelf over m'n buik kijk mam, zonder handen, lol.

Ik geneerde me op dat moment ook dood, maar heb het opgeveegd met een handdoekje en ben een stuk gaan zwemmen. Je doet het er toch niet om? Het verbaasd me dat er zoveel jongens een probleem mee hebben of zich schamen voor een stijve. Het is een van de mooiste onderdelen van je lichaam en dat mag wat mij betreft iedereen zien.

Destijds kwam ik ook wel eens klaar bij het touwklimmen en trok me daar toen al niks van aan. Ik merk wel dat meiden een stijve vaak mooi en geil vinden.

Dus als ik een stijve heb laat ik dat zo totdat die vanzelf verdwijnt. Geen probleem van maken want sperma is zeker niet vies of zo en droogt snel. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy.

Kan gewoon Wat hierboven  staat klopt. Bij mij werkt het altijd! Ik garandeer het je ;. Gewoon voor dat je het heb ff rukken.

Of je neemt ff een oud shirt mee Ruk je daar in. Doe dat thuis ook als ik een stijfe heb in me Bed. Gewoon rukken spuit ik me shirt vol Veeg het daar in af en gooi hem in de was. Alle jongens hebben dat toch, met touwklimmen.

Gewoon omdat je lul en ballen zo lekker langs het touw schuren. Tja, kan soms genant zijn, maar gelukkig hebben álle jongens het wel Dat gaat wel erg ver hoor, je gymbroek volspuiten. En dan met die natte plek daarin naar omlaag? Sta je toch mooi voor lul, met zo'n donkere plek erin. Werd het klimtouw niet glibberig, hihi? Een stijve ja, maar klaarkomen, getver, eigenlijk toch wel.

Een stijve, dat is normaal. De opwinding weerd je gewoon héél snel te machtig. Lastig wel als dat je zo overkomt. Enne, touwklimmen zal voor jou, zoals voor zoveel jongens, altijd gepaard gaan met de herinnering aan dat ruwe touw wat langs je gymbroek, en daarbinnen pal tegen je eikel aan schuurde.

Zo snel als je daarvan kunt klaarkomen, hihi. Hopen maar dat de volgende touwklimmer niet ineens een natte plek voelde aan dat touw Of, misschien was het wel een meisje dat in dat touw klom, hihi. Nogmaals, fijn dat je zo reageert. Ik krijg soms bij gym met omkleden een stijve hoe kan dat? Dan zie je andere piemels in de onderbroeke zitten en daar kijk je naar en je hout van andere piemels. Ik ook bij het douchen. En ik had een gymleraar die altijd op mijn vorige school wilde zien dat we gedoucht hadden en dan moest je bloot voor hem gaan staan.

Ik kreeg daar een keer ook en grote stijve piemel van en toen schaamde ik me wel heel erg, dat ik daar helemaal bloot voor hem stond and dat ie naar mijn stijve piemel keek.

Ik was toen 13 maar nu op deze school hoeft het niet bloot. Wát een eikel van een gymleraar zeg. Die typering past hier geloof ik wel. Dat ie wil zien dat jullie gedoucht hebben is tot daar aan toe. Maar dat hoeft niet bloot, toch? Immers, als je bovenlijf nat is dan kán het niet anders of je onderlijf is dat ook.

Dus met een handdoek om laten zien dat je nat bent is gewoon genoeg. Die man geilde waarschijnlijk gewoon op het zien van jongenspikken, en mogelijk deed hij het óók bij meiden. En natúúrlijk schaamde je je rot toen je een stijve kreeg, en daarmee naar de kleedkamer moest lopen. Het is dat je nu op een andere school zit, maar die gymleraar van je vorige school zou moeten worden aangegeven.

Was dat lopen naar de kleedkamer ook gezien door meisjes? Zowel de meiden als de jongens hadden bij turnen een glad, strak broekje en hemdje aan zodat je bij beiden alles erg goed zag zitten, dus bij de meiden vaak een cameltoe of vaak harde tepels en bij de jongens vaak een stijve pik.

De meesten en ook ik hadden daar geen enkel probleem mee, integendeel zelfs! Hallo jongen van 15, het is toch niet vervelend dat je een stijve hebt in zo'n soort lycra broekje en onder je misdienaars toog klaarkomen lijkt me zelfs spannend! Ik kwam ook wel eens klaar bij gym en dat zag je wel erg goed, wat best geil was begreep ik van andere jongens, dus laat je stijve lul z'n gang maar gaan!

Wat als je een vrouwelijke gymdocent hebt Ik doe altijd hoofdrekenen. Probeer x uit te rekenen onder de douche. Nog geen last gehad van een ongewenste stijve ;.

Ja jongen 14, bij een kapper ook gehad doordat die steeds met z'n lul tegen mijn elleboog hing. Volgens mij hadden we allebei een stijve pik en ik ben toch echt geen homo! Hey ik weet het ik ben een meisje Je moet er mee akkoord dat je een stijve krijgt En als je het echt niet wilt denk aan iets anders Of wat hun zeggen ga ff rukken in de wc Niemand die het ziet. Krijg vaak zo een stijve als ik met me Vriendin op me kamer zit op me bed.

Vaak leg ze haar hand tussen me been. Of ze doet me broek los, en naar beneden Zo dat ik in me boxer zit. Voor ik het weet krijg ik dan al een spuiter En zit ne short vol. Heb dat liever later. Dat klinkt goed je hele boxer vol heb je zo,n enorme zaadlozing dan? Nou jongen van 16, je hoeft echt geen 13 te zijn om af en toe een stijve te krijgen.

Ik ben 20 en heb regelmatig een stijve piemel, soms door dunne gladde broekjes waarin alles goed zichtbaar is en zeker als ik bv. Meisje van 15, wat bedoel je met 'bij ons' en wanneer moeten die 'schoffies' een gitzwarte pyjama aan??

Overigens kun je overal en ongewild een stijve pik van krijgen, is nauwelijks beheersbaar. Ik heb wel als ik zo speedo zwemslip Aan doe. Vaak doe ik die dan in bed aan. Speedo zwem Ik niet mee maar als onderbroek.

Ik zwem vaak wel in een Speedo en krijg daar ook vaak een stijve van maar is wel opwindend ook voor meisjes blijkbaar want die kijken ernaar alsof ze hem eruit willen kijken. Ik trek mezelf ook altijd alleen af, tenzij er een meisje bij is maargoed. Hoe trek je jezelf dan af in de bus enzo? Heeft toch wel een vrij opvallende beweging en meestal zijn er meer passagiers in de bus.

En waar laat je je sperma??? Ik doe dat ook regelmatig omdat ik het ook erg geil vind. Maar je moet wel oppassen dat je er niet mee te koop loopt want een pic is zo gemaakt en doorgestuurd. Verder loop je het risico dat iemand de politie belt. Als je het kicken vindt om iemand te choqueren, dan weet je wat voor gevaar je loopt want je bent wel strafbaar.

Toen ik een jaar of 14 was, ontdekte ik een plek wat later een ontmoetingsplek voor bimannen en homo's bleek te zijn. Maar daar kwam ik pas na maanden achter. En daar liepen mannen gewoon naakt rond, met en zonder stijve. Dat was wel een afgelegen plek waar bijvoorbeeld geen wandelaars komen of gezinnen met kinderen. Ik vond dat toen wel erg geil om die gasten daar te zien liggen of rond te zien lopen en ben er nog vaak naartoe geweest.

Ik vinger me regelmatig op een bankje bij ons in het park. Altijd spannend of er een fietser aankomt en als dat zo is dan weer heel braaf zitten en kijken alsof er niets aan de hand is: Ik heb m'n benen extra wijd gedaan en gewoon door gevingerd.

Hahahaha ik dacht dat hij van z'n fiets zou vallen zo bleef hij naar me kijken. Ik ben een jongen en trek me dagelijks af buiten in de openlucht. Het idee dat je betrapt zou kunnen worden is spannend, maar doe het wel altijd op rustige plekjes waar je geen andere mensen stoort.

Wordt je daar betrapt dan vind diegene het waarschijnlijk niet zo erg. Het geeft op sommige momenten ook een soort oer-gevoel, bijna alsof je seks hebt met het universum of zoiets. Vooral 's nachts of op andere momenten dat het helemaal verlaten is op het strand of pal bovenop een duintop, naakt tussen de elementen. Net zoiets als zomers in je blootje door de stromende regen lopen, dat voelt ook heel lekker, alsof je een bent met de natuur.

Ik heb het ook een paar keer samen met andere jongens gedaan, en ook wel buitenseks gehad met m'n vriendin. Was allemaal erg leuk. Vandaag nog Rustig plekje natuur met veel bomen e. Ik was er al wel eens vaker langs gereden en zag dat er nooit iemand was, dus vandaag m'n kansje gepakt en daar helemaal naakt de omgeving verkend. M'n kleren had ik op een redelijk beschutte plek neergelegd, weet niet waarom maar stel voor er is tog iemand die n kut geintje wil uithalen?? Zodat ik naakt naar huis moet rijden scooter.

Ik wist niet wat ik moest doen omdat het helemaal geen nudisten gebied ofzo is, dus begin ik maar te rennen. Ik was er zo mee bezig dat hij mij niet naakt zag dat ik zon 15 meter voorbij mijn kleren heen loop. Toen ik nog naakt stond en net mijn trui wilde aandoen zag ik de jongen lopen, was best wel een raar figuur liep met grote AH tas. Kleren aangedaan en snel naar huis gereden. Achteraf had ik ook gewoon kunnen vragen of hij er problemen mee had dat ik naakt rondliep, maar ik durfte het gewoon niet.

Hoogstwaarschijnlijk heeft hij wel m'n lul gezien omdat hij me uiteindelijk recht aankeek en volgensmij hoorde ik ook iets van een lachje toen ik wegrende. In het vervolg zoek ik plekken waar absoluut niemand kan komen! Mijn buurman en ik lopen hard. Halverwege gaan we uit de broek. We trekken dan ff lekker en soms spuiten we ook, hangt er vanaf hoe geil we allebei zijn. Ik vind het supergeil want mijn buurman is een stuk ouder dan ik, half 35 denk ik en ook getrouwd.

Het samen rukken is heel toevallig ontstaan tijdens het lopen. Hij moest pissen en ging aan de rand van de weg staan en toen ging ik voor de flauwekul kijken naar zijn lul.

Ik had verwacht dat hij zou omdraaien maar dat deed hij niet. Hij schudde zijn lul af na het pissen, trok zijn voorhuid enkele keren naar achter en begon heel voorzichtig te trekken. En in no-time was ie hard, en die van mij ook natuurlijk.

Sindsdien pakken we elkaar lul altijd even vast tijdens het lopen of rusten. Als ik bij hem thuis ben, doen we het ook vaak. Leuk als je dit met een maatje kunt doen.

Toen we een jaar of dertien waren hebben m'n vriendje en ik als uitdaging bloot door de duinen gelopen met onze kleren opgeborgen in de rugtas. We hadden alleen sneakers aan en allebei een rugtas om. Het was niet erg druk, maar er liepen en fietsten ons af en toe wel mensen tegemoet op hetzelfde pad. Iedereen reageerde eigenlijk positief, de meeste volwassenen lachten, en sommige jongeren staken een duim omhoog, en een paar jongens en meiden op de fiets deden een wolf whistle.

Waarschijnlijk had niemand er problemen mee omdat we nog zo jong waren. Nu zou ik het niet meer zo openlijk durven, omdat mensen vermoedelijk ook anders reageren als je wat ouder bent? We doen het wel op rustige plekken en natuurlijk op het naaktstrand.

Ik snap zelf niet hoe we het toen gedurfd hebben, maar samen heb je gewoon meer lef denk ik. Aan het eind van de middag we waren bloot gaan zwemmen en zonnen op een rustig strand, maar geen naaktstrand hebben we een duinpan opgezocht omdat we allebei steeds meer met een stijve liepen.

Daar even elkaar verwend, en toen weer op dezelfde manier terug, en pas aangekleed bij de rand van het duingebied. Een eindje verder gingen wij in het hoge gras liggen en ik zag dat mijn oom een stijve had. Ik zij tegen hem dat er weinig ruimte in zijn broek was, en hij zei erop ,, haal hem maar eruit! Nou ik knoopte zijn gulp open en zijn grote lul met de Paarse Eikel stond in de Zon, ik begon hem lekker af te trekken en zo waren met ons allen heerlijk klaar ge kommen heerlijk geil!

Hoi, Het is inderdaad heerlijk om jezelf buiten te rukken. Ik ga meestal naar een bos bij mij in de buurt. Het is wel eens voorgekomen dat ik een andere rukker tegenkwam en toen hebben we 'het' samen gedaan. In de zomer, bij mooi weer, ga ik vaak zeilen met een vriend. Wanneer we een eind uit de kust zijn, trekken we alles uit en zeilen we naakt.

Dat zie je wel vaker. Soms worden we zo geil door de zon en het water dat we de de spanning er af moeten halen. Iemand riep wat door de megafoon en daarna een bulderende lach. Niks gebeurd maar wel flink geschrokken. Deze zomer nog toen ik met een vriendje in het bos ging spelen.

Opeens moest ik plassen en zoek een boom. Maar mijn vriendje was mij stil gevolgd. En toen ik mij nog aan het afschudden was, nam hij mijn piemel beet en ik verbaasd hé wat doe je.

Maar hij zei niks en toen heeft hij mij afgetrokken tot ik spoot. Bloot is heel gewoon, er zouden meer van dit soort acties moeten zijn, dan raken we er weer wat meer aan gewend dat bloot normaal is. Ja hoor, in de duinen, in de zee piemel net onder water , donker steegje, op straat waar geen straatverlichting is, bos, maisveld, heel groot grasveld van een boer.

Achterin de tuin bij ons, tijdens vakantie op een balkonnetje van mijn slaapkamer. Op wandeling met de jeugdgroep aan de oever van een riviertje. Is heerlijk om je op een warme zomeravond in het bos af te trekken. Moet wel lekker warm zijn. Beetje loom gevoel erbij en als je dan moet pissen gaat het eigenlijk vanzelf.

Is wel eens gebeurd dat er anderen bij waren die dan vroegen waarom bleef je zo lang weg? Ik gaf toen een knipoog en zei dat ik de natuur op 2 manieren de vrije loop gelaten had. Ook wel eens gehad dat een vriend van me naast me stond en ik na het plassen eigenlijk doorging met rukken zonder dat ik er bij nadacht.

Zoals ik zei, het gaat dan vaak vanzelf bij mij. Hij stond er heel geinteresseerd bij te kijken maar deed niet mee jasmmer. Wel zei hij zo nu weet ik hoe je het doet als je besneden bent. K heb eenkeer in het bos afgetroken en ik zag een vrouw met een hond lopen maar k de exprees doorgaan of ze gaat kijken maar ze kijk en ze liept veder echt geil vond ik hou van bossen zeg kdoe regelmatig elkedag x jongens elkeaar afferkke is ook lekker maar k ben geen gay.

Ik ben samen met een vriend naar het bos gegaan en toen hebben we elkaar afgetrokken. Dat was echt geil.

Hij ging gelijk naar enkele bosjes en deed zijn gulp open en haalde zijn stijve pik eruit. Kom kijken en doe jullie broeken omlaag. Dat deden wij en de man voelde aan onze stijve pikken en ging zelf flink rukken tot hij spuitend klaar kwam. Wij deden niet rukken maar gingen snel weg.

Hebben er met niemand over durven te praten. Ik doe het heel vaak, al meerdere plekken gehad, dijkje, bos, park. Het spannenste is om niet gezien te worden. Als ik een plekje heb broek naar beneneden en gaan. Mijn plan is om binnekort helemaal naakt te gaan. Ik heb het wel eens in een bos gedaan, maar zorg wel dat je op een plek staat waar je niet wordt betrapt.

Niet iedereen vindt het fijn om zoiets te zien. En ik zit er zelf ook niet op te wachten om betrapt te worden. Ik heb het wel eens met een vriend gedaan in de duinen. We werden betrapt door een leuk meisje die graag met ons mee wilde doen. Was heel spannend en geil, en we wouden eerst wegrennen. Topics in dit forum. No Fap February jongen, Naakte vrouwen jongen, Sperma en voorvocht proeven jongen, Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Nieuw op de site. Deze vragen willen moslima's nooit meer horen Zoveel te doen, in zo weinig tijd Hoe veilig is https?


Erotische massage kerkrade nl mobiel


Pff ik heb nog nooit "voor de eerste keer een stijve gehad" voor zover ik weet heb ik sinds mijn geboorte zo vaak stijven gehad. Stijven is iets anders dan een stijve, maar daar kom je nog wel achter!

Mijn vriendje 15 heeft zinder dat ik dat wilde zijn piemel laten zien hij was heel stijf en hij vroeg of ik sex wilden en ik had ja gezegd het was lekker en we hebben gepijpt en getong zoent maar daarna kwamen zijn moeder zusje en vader binnen en zagen het oja hij heeft heel veel piemel haar.

Vindt je het alleen maar mooi om te zien dat iemand opgewonden wordt van jou of vindt je een stijve piemel ook mooi en wordt jij daar ook opgewonden van? Ik vond het toen al een fijn gevoel, zo'n stijve pik. Toen mijn vriend 17 en ik een film zaten te kijken zag ik zijn hand naar zijn broek gaan en toen zij hij ik heb een stijve ik schrok wesl een beetje maar daarna hebben we samen geneukt ik heb hem ook afgetrokken en hij heeft over mijn borsten gespoten.

Ik vond het raar om zon slap dingetje zo te zien groeien tot dat ik het eng groot vond. Ik was er trots op en vond het fijn. Jongens krijgen al voor hun geboorte erecties, dus bij jezelf heb je had je dat al heel vroeg kunnen zien. Het is waarschijnlijk niet opgevallen omdat het toen nog geen betekenis had. Bewust herinner ik me dat ik een stijve kreeg toen ik een jaar of negen was, toen een ouder buurmeisje pal voor m'n neus haar jurkje, waaronder ze niks aanhad, omhoog trok en een plas deed in het weiland.

Ik had wel eens vaker een stijve, maar wist niet wat dat betekende. Toen ik dat meisje bloot zag plassen begon er wat te dagen. De eerste stijve een andere jongen was op school. Ik was toen tien, hij veertien. Hij heeft me een beetje wegwijs gemaakt, ook hoe je moet trekken en zo. Toen begon ik ook echt met trekken. Voor die tijd was het meer wrijven en een beetje spelen als ik in bed een stijve kreeg, zonder echt te weten wat ik er mee moest. Mijn eerste stijve was toen ik was en aa t logeeren was met mn neefje van 1 jaar jonger we sliepen allebei naakt en in een 2 persoons bed en werden allebei opgewonden hier van.

Ik was denk 13 toen we met wat jongens en meisjes doktertje gingen spelen. Een buurmeisje die een paar jaar ouder was onderzocht mijnpiemel die toen heel stijf werd en ze bleef er maar aan trekken tot ik voor de eerste keer klaar kwam en alles onder spoot. Ik wist niet wat er gebeurde maar was zo lekker dat ik vanaf toen bijna iedere dag me af ging trekken. Ik wou stoppen maar hij zij door gaan Ik dus door gaan kwam hij voor de tweede keer klaar een hoop sperma in de tent.

Ik was 8 toen ik een stijve kreeg onder de douche en een jaar later me eerste echte grote zaadlozing maar bijzonder vond ik het toen niet ik had me broer al eens zien klaar komen toen ik zijn kamer binnen liep. Hij vroeg alleen of ik een handdoek kon pakken om het af te vegen wat ik ook heb gedaan. Wel wist ik al vroeg dat ik op jongens viel en op me 12 de heb ik dan ook voor het eerst seks gehad met een tweeling en dat was voor het eerst dat ik vreemde jongens hun pik zag en voelde.

Ik was toen 10 jaar. Een speelkameraad van 14 was bij mij thuis komen spelen. We waren op mijn slaapkamer en om het spannend te maken besloten we dat wie het laatste spelletje verloor zich volledig moest uitkleden.

Het was avond en al donker. Dus deed ik het licht uit en scheen met een zaklamp naar mijn vriendje die zich aan de aan de andere kant van de kamer langzaam aan het uitkleden was. Maar toen hij enkel nog zijn slipje aanhad zag ik hem aarzelen. Dan draaide hij zich met zijn rug naar mij en deed zijn slipje uit.

Toen ik protesteerde draaide hij zich weer om en tot mijn verbazing zag ik zijn - in mijn ogen - enorm grote lul die niet naar beneden hing maar opgericht stond. Hij zei verlegen dat het soms gebeurde dat hij stijf werd en niet wist waarom, waarschijnlijk van de spanning.

Ik heb hem dan ook van dichtbij bekeken en hem even aangeraakt. Hij vroeg me wel dit niet verder te vertellen. Vond het raar dat het 2 keer zo groot werd en ik kon zien wat onder zijn velletje zat. Heb je het naar achteren en weer terug getrokken dus een soort van aftrekken??

Ik heb het niet aangeraakt alleen gezien. Ik heb gevoeld en het is echt keihard dat jullie ermee kunnen lopen. Mee lopen gaat nog wel, ligt ook aan je broek, maar op de fiets is lastiger. Ik heb door zo'n stijve een keer spontaan gespoten onder het fietsen en dat kwam eigenlijk doordat in de groep een paar meisjes in een ultra kort minirokje meereden naar school, waardoor je alles kon zien en als jongen erg opgewonden werd.

Ik weet niet of ze dat expres deden maar wij hadden er wel "last" van! De eerste keer dat ik een stijve kreeg was ik 11jaar tijdens het omkleden van de zwemles. Eerste keer dat ik een stijve zag was op een schoolkamp. Mijn neefje was 13 ik was 12 en we sliepen in dezelfde tent. Eerste keer dat ik een stijve voelde was op vakantie. Een vriend van mij was meegekomen met ons naar de ardennen en aan de oever van een riviertje waren we aan het uitrusten na een zwempartij.

Ik keek naar hem omdat hij zijn stijve doorheen zijn zwembroek aan het strelen was en hij zei dat het veel leuker was als iemand anders het deed.

Ik heb hem daar gestreeld, ik kreeg ook een stijve, en hij streelde mij dan ook. Jongen 20, ik denk dat hij al wakker was en aangezien hij een stijve had klaar wilde komen. Had hem dus maar verder gepijpt of afgetrokken, wie weet wat hij dan bij jou nog aan lekkers had gedaan! Ik heb ooit ook iets dergelijks meegemaakt maar dat was een meisje van een paar jaar ouder dan ik toen die heel nieuwsgierig was hoe jongens klaarkomen.

Ze had het snel voor elkaar!! Ik weet mijn eerste keer eigenlijk niet Ik heb niet echt de vrienden daarvoor gehad om zulke dingen bij elkaar te doen ofzo, wel jammer, wil eigenlijk alsnog wel experimenteren zonder dat iemand zegt dat het 'gay' is. Eerste keer da ik een stijve had was ik 10j mijn broer trok zich af in zn kamer en ik kwam binnen en door de porno werd ik opgewonden me broer was verschoten van me grote pik.

Toen was ik vooral gefascineerd, omdat ik voor het eerst een stijve lul zag. Ik heb dus vooral goed gekeken en ook gevoeld.

Hem in de mond nemen gebeurde instinctief, omdat ik hem zo mooi vond. Maar ik was ook bang toen dat hij kwaad zou zijn als hij wakker werd. In het kleedhokje van het zwembad samen met een vriendje toen ik 15 was. Bij het uitkleden een beetje grapjes gemaakt over stijve pikken, maar we waren duidelijk opgewonden. In het water een paar keer elkaars pik aangeraakt en toen we ons weer gingen aankleden hebben we heel even aan elkaars pik getrokken.

Ik was 10 toen ik mn eerste stijve kreeg. Geen idee hoe het gebeurde maar het gebeurde gewoon. Maar na een tijdje begon hij ineens te schokken, en spoot hij uit zichzelf over m'n buik kijk mam, zonder handen, lol.

Ik geneerde me op dat moment ook dood, maar heb het opgeveegd met een handdoekje en ben een stuk gaan zwemmen. Je doet het er toch niet om? Het verbaasd me dat er zoveel jongens een probleem mee hebben of zich schamen voor een stijve. Het is een van de mooiste onderdelen van je lichaam en dat mag wat mij betreft iedereen zien.

Destijds kwam ik ook wel eens klaar bij het touwklimmen en trok me daar toen al niks van aan. Ik merk wel dat meiden een stijve vaak mooi en geil vinden. Dus als ik een stijve heb laat ik dat zo totdat die vanzelf verdwijnt. Geen probleem van maken want sperma is zeker niet vies of zo en droogt snel.

Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Kan gewoon Wat hierboven  staat klopt. Bij mij werkt het altijd! Ik garandeer het je ;. Gewoon voor dat je het heb ff rukken. Of je neemt ff een oud shirt mee Ruk je daar in. Doe dat thuis ook als ik een stijfe heb in me Bed. Gewoon rukken spuit ik me shirt vol Veeg het daar in af en gooi hem in de was.

Alle jongens hebben dat toch, met touwklimmen. Gewoon omdat je lul en ballen zo lekker langs het touw schuren. Tja, kan soms genant zijn, maar gelukkig hebben álle jongens het wel Dat gaat wel erg ver hoor, je gymbroek volspuiten. En dan met die natte plek daarin naar omlaag? Sta je toch mooi voor lul, met zo'n donkere plek erin. Werd het klimtouw niet glibberig, hihi? Een stijve ja, maar klaarkomen, getver, eigenlijk toch wel.

Een stijve, dat is normaal. De opwinding weerd je gewoon héél snel te machtig. Lastig wel als dat je zo overkomt. Enne, touwklimmen zal voor jou, zoals voor zoveel jongens, altijd gepaard gaan met de herinnering aan dat ruwe touw wat langs je gymbroek, en daarbinnen pal tegen je eikel aan schuurde. Zo snel als je daarvan kunt klaarkomen, hihi.

Hopen maar dat de volgende touwklimmer niet ineens een natte plek voelde aan dat touw Of, misschien was het wel een meisje dat in dat touw klom, hihi. Nogmaals, fijn dat je zo reageert. Ik krijg soms bij gym met omkleden een stijve hoe kan dat? Dan zie je andere piemels in de onderbroeke zitten en daar kijk je naar en je hout van andere piemels.

Ik ook bij het douchen. En ik had een gymleraar die altijd op mijn vorige school wilde zien dat we gedoucht hadden en dan moest je bloot voor hem gaan staan. Ik kreeg daar een keer ook en grote stijve piemel van en toen schaamde ik me wel heel erg, dat ik daar helemaal bloot voor hem stond and dat ie naar mijn stijve piemel keek.

Ik was toen 13 maar nu op deze school hoeft het niet bloot. Wát een eikel van een gymleraar zeg. Die typering past hier geloof ik wel. Dat ie wil zien dat jullie gedoucht hebben is tot daar aan toe. Maar dat hoeft niet bloot, toch? Immers, als je bovenlijf nat is dan kán het niet anders of je onderlijf is dat ook. Dus met een handdoek om laten zien dat je nat bent is gewoon genoeg. Die man geilde waarschijnlijk gewoon op het zien van jongenspikken, en mogelijk deed hij het óók bij meiden.

En natúúrlijk schaamde je je rot toen je een stijve kreeg, en daarmee naar de kleedkamer moest lopen. Het is dat je nu op een andere school zit, maar die gymleraar van je vorige school zou moeten worden aangegeven. Was dat lopen naar de kleedkamer ook gezien door meisjes? Zowel de meiden als de jongens hadden bij turnen een glad, strak broekje en hemdje aan zodat je bij beiden alles erg goed zag zitten, dus bij de meiden vaak een cameltoe of vaak harde tepels en bij de jongens vaak een stijve pik.

De meesten en ook ik hadden daar geen enkel probleem mee, integendeel zelfs! Hallo jongen van 15, het is toch niet vervelend dat je een stijve hebt in zo'n soort lycra broekje en onder je misdienaars toog klaarkomen lijkt me zelfs spannend!

Ik kwam ook wel eens klaar bij gym en dat zag je wel erg goed, wat best geil was begreep ik van andere jongens, dus laat je stijve lul z'n gang maar gaan! Wat als je een vrouwelijke gymdocent hebt Ik doe altijd hoofdrekenen. Probeer x uit te rekenen onder de douche. Nog geen last gehad van een ongewenste stijve ;. Ja jongen 14, bij een kapper ook gehad doordat die steeds met z'n lul tegen mijn elleboog hing.

Volgens mij hadden we allebei een stijve pik en ik ben toch echt geen homo! Hey ik weet het ik ben een meisje Je moet er mee akkoord dat je een stijve krijgt En als je het echt niet wilt denk aan iets anders Of wat hun zeggen ga ff rukken in de wc Niemand die het ziet. Krijg vaak zo een stijve als ik met me Vriendin op me kamer zit op me bed. Vaak leg ze haar hand tussen me been.

Of ze doet me broek los, en naar beneden Zo dat ik in me boxer zit. Voor ik het weet krijg ik dan al een spuiter En zit ne short vol. Heb dat liever later. Dat klinkt goed je hele boxer vol heb je zo,n enorme zaadlozing dan? Nou jongen van 16, je hoeft echt geen 13 te zijn om af en toe een stijve te krijgen. Ik ben 20 en heb regelmatig een stijve piemel, soms door dunne gladde broekjes waarin alles goed zichtbaar is en zeker als ik bv.

Meisje van 15, wat bedoel je met 'bij ons' en wanneer moeten die 'schoffies' een gitzwarte pyjama aan?? Overigens kun je overal en ongewild een stijve pik van krijgen, is nauwelijks beheersbaar. Ik heb wel als ik zo speedo zwemslip Aan doe. Vaak doe ik die dan in bed aan. Speedo zwem Ik niet mee maar als onderbroek. Ik zwem vaak wel in een Speedo en krijg daar ook vaak een stijve van maar is wel opwindend ook voor meisjes blijkbaar want die kijken ernaar alsof ze hem eruit willen kijken.

Als je naar het zwembad gaat zie je ook heel veel jongens met een stijve. Nu en dan heb ik wel eens een stijve gezien in een kleedkamer of douche. Jongens een stijve is normaal geniet ervan maar voorkomen is bijna onmogelijk hiermee. Waarom je hoeft er zelfs niet aan te denken het gebeurd gewoon maar onthou geniet ervan tijdens welke activiteit ook wees blij dat Hij Stijf kan worden er zijn ook mensen waarbij hij helemaal niet stijf wordt 1 ding wel wees er zuinig mee want jongens onder elkaar vinden het best geil iedee om naar die van jou te kijken terwijl Hij Stijf is beste Jongens geniet ervan en trekt je er niet zoveel van aan ok.

En wat later voel je het wel maar je let er eigenlijk niet meer op dat het gebeurt. Wat geeft het dat je een stijve krijgt, is toch volkomen natuurlijk?! Wij krijgen er o. Gun ons ook eens de kijk op een mooie stijve piemel waarbij je dan ook goed je eikel ziet zitten. Destijds bij korfbal zag ik vaak blote jongens omdat we in een ruimte douchten en die kregen bijna altijd zowat allemaal een stijve pik. Ze zagen dan wel dat wij meiden harde tepels kregen en als we nog in string of ander onderbroekje zaten dat we een nat kutje hadden.

Ik vond en vind een piemel erg mooi, vooral een stijve en heb altijd de neiging er aan te zitten enz. Ik ben niet eens heel de topic doorgelopen, maar jongen van Het is heel normaal om op verkeerde momenten een erectie krijgen in de puberteit. Ik had hetzelfde probleem, als je ouder wordt zul je merken dat je meer controle erover krijgt.

Of je moet leren een bepaalde knopje om te willen schakelen, wil je geen erectie krijgen. Geeft toch niks, laat die erectie er zijn. Je bent toch man en dat hoort er bij dus wees er trots op. Mij maakt het niet zoveel uit, vind het wel grappig als anderen het zien. Ben gelukkig niet de enige die een keer is klaargekomen in de touwen, dat was wel ff schrikken haha. Ik vind het fijn een stijve. Kom jongens laten we uitscheiden met die stijve te noemen het gaat er om wat je er mee doe gebruik je alleen als ie stijf is om te showen of ga je er ook aan trekken wat overigens heel erg lekker is dus schrijf mij terug wat je hierna gedaan heeft..

Zit vaak s'avonds in me traningsbroekie Adidas En heb daar niet me boxer onder. Heb dan vaak gewoon stijfe in me broekie En zit gewoon vet lekker. Maar heb dan ook wel een spontane Spuiter in me broekie.

Kom op jongens als je een stijve krijgt tijdens je misdienaar s kleren aan te doen mag je er wel aan komen tijdens de Dienst maar ga uit respect er niet aan trekken bewaar het moment als je Thuis bent dan heb je respect voor de dienst thuis weet je toch altijd dan kan je net zoveel trekken en klaar komen als je wilt mmm.

Als dat gebeurt trek je jezelf toch lekker even af, dan ben je weer voor een tijdje van die stijve af. Heb ik ook wel een steive tijdens gym Als ik voetbal of touwklimmen De meiden in me klas zien het ook dat Ik een stijve in me voetbalshort heb Zeker met een strakke boxer Maar schaam me er niet voor.

Ja je hoeft je toch nergens voor te schamen als je een stijve heeft meiden die dit Zien worden er Zelf ook opgewonden van Chili toch ze denken wel die meiden en misschien ook jongens wij zouden graag in dat broekje willen kijken dus beste mensen je moet je zeker niet schamen voor een stijve lekker toch hmm het is heel normaal jongens een stijve te krijgen meiden vertellen toch ook niet dat hun tegels hard zijn als ze zo n stijve zien Ik had enkel jaren geleden ook vaak een stijve tijdens gym.

Ik ben toen een tok gaan dragen zodat het niet opviel. Is wel effe lastig als je een stijve krijgt maar niemand die het ziet.

Ik draag vaak van die OLd skool Adidas glansde Sportbroekje met binnebroekje Krijg daar spontane stijve in. Geen paniek, iedere jongen krijgt weleens een stijve. Wees blij dat dat gebeurt, dat is een teken dat je een gezonde jongen bent. Je zou een strakkere boxer kunnen overwegen met sporten, dan blijft alles wat meer op z'n plaats. Of even aftrekken van tevoren, dat neemt ook seksuele spanning weg.

Ik krijg soms ook wel een stijve. Dan wel ik meestal gaan aftrekken Alleen dat kan niet altijd want dan zijn er mensen thuis. Kreeg je een stijve van dat meisje en zag ze dat of was het door het inzepen?? Ook als ze aangekleed zijn of alleen als je ze in d'r nakie ziet? Ik dan wel iig. Je hormonen gieren door je jonge lijf en pompen het bloed naar je fluit.

Als je hier zelfs meiden hoort zeggen dat ze een toevallige lekkere stijve best geil vinden, wees dan maar trots op het feit dat je materiaal klaar is voor het grote werk. Die van mij is 15cm stijf maar hij is 4 cm slap ik schaam me er wel voor want als ze het zien vinden ze dat ik een kleine heb maar stijf is hij wel groot.

Mijn vriendin zegt dat best veel vrouwen geilen op een goed zichtbare stijve pik in een zwembroekje! Ze had het ook aan vriendinnen gevraagd en die waren het met haar eens, dus niks mis mee om een stijve te krijgen. Het is de natuur en waar we mee geboren zijn. J17, Die gladde stofjes hebben dat effect wel inderdaad. Ik heb een mooie zijden kamerjas, maar daar moet ik ook mee oppassen als ik bloot ben en even gauw iets aan moet omdat er aangebeld wordt of zoiets.

Als ik een stijve krijg steekt hij zo naar buiten, lol.

Milagro Kawasaki  
Gena Beliveau