Negerinnen billen escort slavin

Dag dames, Mijn naam is Dave, ik ben Hoi mannen ik zoek een geile kinky date. Hoi mannen ik zoek een geile kinky d Mijn Teef bied ik dinsdag 12 juni aan, ze moet dienen aan mij, haar kut en bekkie zijn voor pik, har Mijn Teef bied ik dinsdag 12 juni aan, z De Meester uit Deventer. Ik ben Roza, een slavin met een hoge pij Roza uit Den Haag. Hii, Ik ben Lisa, een jongen van 27 met meisjesdromen, meisjesverlangens en vooral meisjesoutfitj Hii, Ik ben Lisa, een jongen van 27 m Lisa cd uit Rijswijk.

Mijne heren, Maandag bied ik mijn chique bloedmooie Hollandse slet ex fotomodel Mirthe, 39jr. Mijne heren, Maandag bied ik mijn chi Ik zoek via deze weg een Meesteres die van anal play houd en dat wil doen met een afgetrainde jongem Ik zoek via deze weg een Meesteres die v In opdracht van mijn meester bied ik mij aan als slavin en gebruiksvoorwerp. Ik ben te huur voor In opdracht van mijn meester bied ik mij Hans uit Nieuw Vennep. Zo nu en dan is erg opwindend om voor mij onderdanig te zijn.

Dit natuurlijk wel op een veilige en r Zo nu en dan is erg opwindend om voor mi Hee leuk dat je op mijn advertentie kijkt. Nu heb ik je aandacht. Ik ben een jonge van 22 die graa Hee leuk dat je op mijn advertentie kijk Leather slet uit Oost- West- en Hoi lekkere kerels en geile dames, Dit geile jonge sletje is stout geweest. En daarom is het hoog Hoi lekkere kerels en geile dames, Di Tv Tanya uit Etten-Leur.

Hallo dames, Jullie zullen vast wel denken.. Hallo dames, Jullie zullen vast wel d Ik ben Tim uit Apeldoorn en op zoek naar een vaste meesteres om bijna vaak te dienen en daar ook tij Ik ben Tim uit Apeldoorn en op zoek naar Hallo, Ik ben Raymond een onderdanige slet van 39 jaar. Ik hou veel van anaalspel bij mezelf. Hallo, Ik ben Raymond een onderdanig Vrijdag 08 juni Leidschendam, eventueel Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage.

Sofia keek hem even aan en knikte verlegen. Ze wist onderhand wel beter en gaf de kerel zijn zin. De twee gingen weer in de zetel zitten en keken verder naar de film. Toen die gedaan was, zei Tom haar dat ze het rijtje nog eens mocht afgaan. Elk apart een volledige beurt en jij komt niet klaar. Sofia stond op en ging op haar hurken voor de eerste zitten, nam zijn pik in haar mond en pijpte hem kort tot hij hard was.

Ze stapte over hem en ging op hem zitten, waarna ze hem snel en hard bereed. Toen ze haar eigen opwinding voelde stijgen, stopte ze en ging andersom zitten, zodat hij haar in de kont kon pakken. Ook nu bewoog ze snel op en neer en na enkele minuten spoot hij zich nog een keer leeg in haar lijf. Ze had haar eigen orgasme kunnen afwenden. Om zichzelf wat tijd te geven om tot rust te komen, ging ze traag naar de volgende toe en speelde een moment met zijn ballen voor ze hem begon te pijpen.

Toen hij hard werd, kroop ze over hem heen en bereed hem even snel als zijn vriend. Al snel voelde ze haar opwinding opnieuw stijgen en ze veranderde van richting. De kerel liet haar begaan, want voelde zijn eigen opwinding naar een climax neigen en hij wou haar ook in haar kont neuken, hij wou niet onderdoen voor zijn makker.

Even later spoot hij onder luid gekreun diep in haar en toen liet hij haar los. Ze klom van zijn schoot en strekte even de benen. Ze begon stilaan kramp te krijgen, omdat ze al het werk zelf moest doen. De mannen hielpen haar niet, bewogen met moeite, dus moest ze haar spieren aan het werk zetten. Tom liet begaan, ze moest niet helemaal verkrampt achterblijven. Al snel zat ze tussen de benen van nummer drie aan zijn pik te zuigen.

Even hard en snel als de twee anderen, bereed ze hem. Haar kut begon stilaan rauw te worden en ze voelde de sappen langs haar benen uit haar kont lopen, maar ze zette door, omdat ze niet meer gestraft wou worden. Ze draaide zich om en schoof haar kont over zijn stijve pik en reed hard, snel; want ze voelde hoe ze binnen de kortste keren zou klaarkomen.

De kerel kwam voor haar en ze ging vlug van hem af. Nu nog even proberen tot rust te komen voor ze op nummer vier kroop en dan zou ze Tom perfect gehoorzaamd hebben. Ze pijpte hem langer dan de drie anderen, omdat ze haar lichaam voelde razen.

Toen ze een beetje bedaard was, ging ze over hem zitten en leidde zijn pik in haar kut binnen. Ze voelde onmiddellijk een schok door haar heen gaan, want z'n eikel streelde haar g-spot en haar opwinding steeg met sprongen. Ze kon het niet maken van zo snel al van hem af te kruipen, en ze bewoog haar bekken in allerlei kronkels om de pik in haar een beetje van richting te laten veranderen en zo kon ze een strafbaar feit afwenden.

Ze bereed hem nog wat en draaide toen haar kont naar hem, wat hij maar al te graag had. Hij liet zich nu niet meer onbetuigd, greep haar bekken vast en neukte haar hard. Ze probeerde de bovenhand te houden om zo te voorkomen dat hij haar klaarneukte, maar ze zag dat Tom het hoofd schudde, dus liet ze de kerel begaan.

Hij ramde zich hoe langer hoe dieper in haar kont en het duurde gelukkigluk niet zo heel lang voor hij toch klaarkwam. Hij trok haar dicht tegen zich aan en spoot zijn zaad in haar lijf, waarna hij haar met een harde duw van zich af zette zodat ze tegen de grond tuimelde.

Je hebt ze alle vier een prachtige beurt gegeven. Nu mag je bij mij hetzelfde doen. Met als grote verschil dat ik je wel zal laten klaarkomen, en ik wil dat je lekker luid schreeuwt.

Hij zou haar genot schenken, dus kon ze hem maar best goed in de stemming brengen. Hij werd lekker hard, maar ze pijpte nog wat verder. Toen klom ze op zijn schoot en schoof heel rustig op zijn pik. Ze keek hem indringend aan en bereed hem traag, beheerst en met lange halen, over de hele lengte van zijn pik. Ze zag in zijn ogen dat hij het lekker vond en ze deed verder.

Na enige minuten voelde ze haar eigen opwinding stijgen en toen hij haar versnelling voelde, greep hij haar bekken vast en stootte zelf in haar lichaam. Zo moest ze zich niet alleen inspannen en kon ze ook nog wat genieten. Hij neukte haar zo lekker en wond haar zo op, dat het niet lang duurde voor ze gillend klaarkwam. Ze gooide haar hoofd achterover en hijgde hard. Hij neukte haar verder, steeds sneller, steeds dieper, steeds harder, maar zelf kwam hij nog niet klaar. Sofia zelf had wel vier opeenvolgende orgasmen en hij stopte pas toen ze luid kreunend en hijgend om zijn nek viel.

Eventjes maar liet hij haar op adem komen, tilde haar toen op en liet haar draaien. Zijn grote genot kwam nu pas: Heel rustig drong hij haar lijf binnen en neukte haar kalm en traag. Hij genoot van elke seconde die hij in haar kont doorbracht en ze gilde het uit toen ze al heel snel een orgasme had.

Hij neukte haar verder, en ze genoot van zijn pik in haar. Het duurde een eeuwigheid voor hij uiteindelijk zelf ook klaarkwam en hij ramde zijn pik hard en diep in haar lijf zodat zijn zaad diep in haar darmen spoot. Nog even bleef hij in haar lichaam, nagenietend van haar zalige kontje, maar toen trok hij zich terug.

.

Tiener orgy neuken in de achterhoek
Dag dames, Mijn naam is Dave, ik ben Hoi mannen ik zoek een geile kinky date. Hoi mannen ik zoek een geile kinky d Mijn Teef bied ik dinsdag 12 juni aan, ze moet dienen aan mij, haar kut en bekkie zijn voor pik, har Mijn Teef bied ik dinsdag 12 juni aan, z De Meester uit Deventer. Ik ben Roza, een slavin met een hoge pij Roza uit Den Haag. Hii, Ik ben Lisa, een jongen van 27 met meisjesdromen, meisjesverlangens en vooral meisjesoutfitj Hii, Ik ben Lisa, een jongen van 27 m Lisa cd uit Rijswijk.

Mijne heren, Maandag bied ik mijn chique bloedmooie Hollandse slet ex fotomodel Mirthe, 39jr. Mijne heren, Maandag bied ik mijn chi Ik zoek via deze weg een Meesteres die van anal play houd en dat wil doen met een afgetrainde jongem Ik zoek via deze weg een Meesteres die v In opdracht van mijn meester bied ik mij aan als slavin en gebruiksvoorwerp. Ik ben te huur voor In opdracht van mijn meester bied ik mij Hans uit Nieuw Vennep.

Zo nu en dan is erg opwindend om voor mij onderdanig te zijn. Dit natuurlijk wel op een veilige en r Zo nu en dan is erg opwindend om voor mi Hee leuk dat je op mijn advertentie kijkt. Nu heb ik je aandacht. Ik ben een jonge van 22 die graa Hee leuk dat je op mijn advertentie kijk Leather slet uit Oost- West- en Hoi lekkere kerels en geile dames, Dit geile jonge sletje is stout geweest.

En daarom is het hoog Hoi lekkere kerels en geile dames, Di Tv Tanya uit Etten-Leur. Hallo dames, Jullie zullen vast wel denken.. Hallo dames, Jullie zullen vast wel d Ik ben Tim uit Apeldoorn en op zoek naar een vaste meesteres om bijna vaak te dienen en daar ook tij Ik ben Tim uit Apeldoorn en op zoek naar Hallo, Ik ben Raymond een onderdanige slet van 39 jaar.

Ik hou veel van anaalspel bij mezelf. Hallo, Ik ben Raymond een onderdanig Vrijdag 08 juni Leidschendam, eventueel Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Sofia keek hem even aan en knikte verlegen. Ze wist onderhand wel beter en gaf de kerel zijn zin.

De twee gingen weer in de zetel zitten en keken verder naar de film. Toen die gedaan was, zei Tom haar dat ze het rijtje nog eens mocht afgaan. Elk apart een volledige beurt en jij komt niet klaar.

Sofia stond op en ging op haar hurken voor de eerste zitten, nam zijn pik in haar mond en pijpte hem kort tot hij hard was. Ze stapte over hem en ging op hem zitten, waarna ze hem snel en hard bereed. Toen ze haar eigen opwinding voelde stijgen, stopte ze en ging andersom zitten, zodat hij haar in de kont kon pakken. Ook nu bewoog ze snel op en neer en na enkele minuten spoot hij zich nog een keer leeg in haar lijf.

Ze had haar eigen orgasme kunnen afwenden. Om zichzelf wat tijd te geven om tot rust te komen, ging ze traag naar de volgende toe en speelde een moment met zijn ballen voor ze hem begon te pijpen. Toen hij hard werd, kroop ze over hem heen en bereed hem even snel als zijn vriend. Al snel voelde ze haar opwinding opnieuw stijgen en ze veranderde van richting.

De kerel liet haar begaan, want voelde zijn eigen opwinding naar een climax neigen en hij wou haar ook in haar kont neuken, hij wou niet onderdoen voor zijn makker. Even later spoot hij onder luid gekreun diep in haar en toen liet hij haar los. Ze klom van zijn schoot en strekte even de benen. Ze begon stilaan kramp te krijgen, omdat ze al het werk zelf moest doen. De mannen hielpen haar niet, bewogen met moeite, dus moest ze haar spieren aan het werk zetten.

Tom liet begaan, ze moest niet helemaal verkrampt achterblijven. Al snel zat ze tussen de benen van nummer drie aan zijn pik te zuigen. Even hard en snel als de twee anderen, bereed ze hem. Haar kut begon stilaan rauw te worden en ze voelde de sappen langs haar benen uit haar kont lopen, maar ze zette door, omdat ze niet meer gestraft wou worden. Ze draaide zich om en schoof haar kont over zijn stijve pik en reed hard, snel; want ze voelde hoe ze binnen de kortste keren zou klaarkomen.

De kerel kwam voor haar en ze ging vlug van hem af. Nu nog even proberen tot rust te komen voor ze op nummer vier kroop en dan zou ze Tom perfect gehoorzaamd hebben.

Ze pijpte hem langer dan de drie anderen, omdat ze haar lichaam voelde razen. Toen ze een beetje bedaard was, ging ze over hem zitten en leidde zijn pik in haar kut binnen. Ze voelde onmiddellijk een schok door haar heen gaan, want z'n eikel streelde haar g-spot en haar opwinding steeg met sprongen. Ze kon het niet maken van zo snel al van hem af te kruipen, en ze bewoog haar bekken in allerlei kronkels om de pik in haar een beetje van richting te laten veranderen en zo kon ze een strafbaar feit afwenden.

Ze bereed hem nog wat en draaide toen haar kont naar hem, wat hij maar al te graag had. Hij liet zich nu niet meer onbetuigd, greep haar bekken vast en neukte haar hard. Ze probeerde de bovenhand te houden om zo te voorkomen dat hij haar klaarneukte, maar ze zag dat Tom het hoofd schudde, dus liet ze de kerel begaan.

Hij ramde zich hoe langer hoe dieper in haar kont en het duurde gelukkigluk niet zo heel lang voor hij toch klaarkwam. Hij trok haar dicht tegen zich aan en spoot zijn zaad in haar lijf, waarna hij haar met een harde duw van zich af zette zodat ze tegen de grond tuimelde.

Je hebt ze alle vier een prachtige beurt gegeven. Nu mag je bij mij hetzelfde doen. Met als grote verschil dat ik je wel zal laten klaarkomen, en ik wil dat je lekker luid schreeuwt. Hij zou haar genot schenken, dus kon ze hem maar best goed in de stemming brengen.

Hij werd lekker hard, maar ze pijpte nog wat verder. Toen klom ze op zijn schoot en schoof heel rustig op zijn pik. Ze keek hem indringend aan en bereed hem traag, beheerst en met lange halen, over de hele lengte van zijn pik.

Ze zag in zijn ogen dat hij het lekker vond en ze deed verder. Na enige minuten voelde ze haar eigen opwinding stijgen en toen hij haar versnelling voelde, greep hij haar bekken vast en stootte zelf in haar lichaam. Zo moest ze zich niet alleen inspannen en kon ze ook nog wat genieten.

Hij neukte haar zo lekker en wond haar zo op, dat het niet lang duurde voor ze gillend klaarkwam. Ze gooide haar hoofd achterover en hijgde hard. Hij neukte haar verder, steeds sneller, steeds dieper, steeds harder, maar zelf kwam hij nog niet klaar. Sofia zelf had wel vier opeenvolgende orgasmen en hij stopte pas toen ze luid kreunend en hijgend om zijn nek viel.

Eventjes maar liet hij haar op adem komen, tilde haar toen op en liet haar draaien. Zijn grote genot kwam nu pas: Heel rustig drong hij haar lijf binnen en neukte haar kalm en traag.

Hij genoot van elke seconde die hij in haar kont doorbracht en ze gilde het uit toen ze al heel snel een orgasme had. Hij neukte haar verder, en ze genoot van zijn pik in haar. Het duurde een eeuwigheid voor hij uiteindelijk zelf ook klaarkwam en hij ramde zijn pik hard en diep in haar lijf zodat zijn zaad diep in haar darmen spoot. Nog even bleef hij in haar lichaam, nagenietend van haar zalige kontje, maar toen trok hij zich terug.

.


Erotische massage coevorden lekkere meiden sex

  • Neuken in mond prive afspraakjes limburg
  • 795
  • Met rustige bewegingen herhaalde hij dit een paar keer tot hij er zeker van was dat ze niet zou gaan protesteren als hij meer probeerde.
  • Heel rustig drong hij haar lijf binnen en neukte haar kalm en traag. Home SM Onderdanig aangeboden.
Oude sletten opa kleindochter sex


Hallo, Ik ben Raymond een onderdanig Vrijdag 08 juni Leidschendam, eventueel Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.

Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies.

Dit zijn top advertenties. Uw advertentie ook promoten als top advertentie? Just Esmee travje Heb jij zin in een leuk zondag ? Geil, stijlvol en onderdanig Jonge onderdanige man op zoek naar.. Ben jij een dominante man? Sissy 27 zoekt vriendje voor bi sessie b Ma 11 juni; Chique gebruikersslet aangeb Sub zoekt anal play Ik zoek via deze weg een Meesteres die van anal play houd en dat wil doen met een afgetrainde jongem Gestriemde billen ben 68 man en zoek een vrouw die tegen betaling mijn billen wil afranselen zo dat ik er nog dagenlan Submissive studente Zo nu en dan is erg opwindend om voor mij onderdanig te zijn.

Onderdanig leather sletje misbruiken? Stout jong travosletje verdient straf Hoi lekkere kerels en geile dames, Dit geile jonge sletje is stout geweest. Extreem pervers gezocht Hallo dames, Jullie zullen vast wel denken.. Taboeloze Godin Gezocht Ik ben Tim uit Apeldoorn en op zoek naar een vaste meesteres om bijna vaak te dienen en daar ook tij Extreme Persverse meesteres gezocht voor Ze had zichzelf al vaker plezierd, maar nog nooit zoals nu. Ze keek goed naar haar handen in de spiegel. Hoe ze over het kruis van haar string gingen.

Hoe ze haar vingers onder haar string liet glijden en in haar kutje. Ze voelde dat ze dreef in haar slipje, dat had ze nog nooit eerder zo hevig gevoeld bij zichzelf. Nog opgewondener streelde ze met haar vingers haar klitje. Het duurde niet lang voordat ze moest gaan zitten op de rand van het bad, omdat ze zo hevig op haar benen stond te trillen, dat ze niet meer overeind bleef. Toen ze eenmaal begon met klaarkomen bleef ze zichzelf subtiel verwennen, wetend dat ze het dan nog een paar minuten extra kon rekken.

Ze sloot haar ogen. Haar hele lichaam maakte stuiptrekkingen. Ondanks dat wist ze zich met beleid achter over in het tweepersoons bad te laten zakken. Hijgend en kreunend bleef ze liggen. Haar vingers nog slechts een vederlichte aanraking op haar gevoelige klit. In het dorp zagen Noa en Rory dat de fiets van Bindi al weg was, toen zij naar huis wilden gaan. Ze hadden een paar bossen bloemen, wat kleine lekkernijen en leesvoer gekocht.

Ze waren opgelucht dat Bindi al weg was, maar ze vonden het ook stom, omdat het meisje niet op hun gewacht had. Noa en Rory waren beiden strikt opgevoed en aanhangers van het principe: Op de fiets bespraken ze giegelend het vaak onbeschofte en arrogante gedrag van hun huisgenootje.

Ze spraken op een manier zoals alleen meiden onder elkaar dat kunnen. Toen ze het landgoed opfietsen zagen ze dat meneer Walter en Senna nog niet waren terug gekeerd van hun uitstapje. Ze zetten de fietsen in het kleine schuurtje achter de keuken. Het was donker in het schuurtje. De meiden stonden dicht op elkaar om hun aankopen veilig uit de fietstassen te krijgen, toen Rory perongeluk de hand van Noa pakte.

Geschrokken giegelend begonnen de meiden een stoeipartijtje. Ze eindigde beiden op de grond. Rory op haar rug met Noa boven op zich. Noa wilde opstaan, maar Rory trok haar hoofd naar zich toe en kuste haar zachtjes en onwennig op haar lippen. Ze keken elkaar eventjes vreemd aan, maar gaven zich toen over aan hun nieuwe expiriment. Noa vond het in het geheel niet vervelend om gezoend te worden door een meisje.

Ze was de oudste van het stel en had al heel wat meegemaakt in haar leven. Ze moest dan eigenlijk ook niets meer hebben van jongens, mannen en ander manvolk. Ze had er echter nooit aan gedacht om iets met een meisje te beginnen. Nu ervoer ze dat het eigenlijk wel plezierig was om door Rory gekust te worden. Maar misschien vond ze dat alleen omdat ze Rory al een tijdje kende en haar als vriendin beschouwde.

Ook Rory had tot nu toe nog nooit een meisje gezoend, maar ze voelde zich aangetrokken tot de mooie Noa. Liefkozend liet ze haar handen over het de rug van Noa glijden.

Noa steunde met haar ellebogen op de grond en had haar handen begraven in het haar van haar vriendin. Hun lippen lieten elkaar niet los en tongen drongen binnen in andermans mond. Rory streelde met haar handen over de grote borsten van Noa en wenste dat ze zelf ook zo goed bedeeld was.

Voor haar was het lichaam van haar vriendin goddelijk. Ze was lang, had een mooie bilpartij en ook nog eens van die heerlijke grote borsten. Zelf mocht ze er ook wel zijn, maar ze was te klein. Ze had geen grote borsten en haar billen waren ook niet zo mooi rond als die van Noa. Genietend verkende ze met haar handen het lichaam van haar vriendin. Noa liet zich graag betasten. Haar nieuw gevonden sexualiteit wilde ze zoveel mogelijk onderzoeken. Ze trok haar lippen even los van die van Rory en keek haar met een bijna verliefde blik aan.

Rory stond echter niet toe dat ze te lang naar haar keek. Met zachte hand dwong ze het hoofd van Noa terug naar beneden, zodat haar lippen weer op de hare rustten. Net toen Rory de knoopjes had gevonden van het hemd van Noa hoorde ze een auto het grind pad oprijden. Noa hoorde het ook. Bang betrapt te worden kwamen de meisjes met een rood hoofd overeind. Geschrokken raapten ze al hun spullen bij elkaar en haastten ze zich door de bijkeuken naar binnen.

Ze weigerden elkaar aan te kijken, bang dat er iets zou opvallen. Deel 4 Senna en Walter zaten in de auto. Senna voelde zich ongemakkelijk en een beetje beschaamd over wat ze die morgen had gedaan. Aan de andere kant, ze had het lekker gevonden, dus waar zou ze zich voor moeten schamen? Senna zei niets gedurende de korte reis naar de stad. Meneer Walter probeerde meerdere keren om een gesprekje aan te knopen, maar Senna bleef zwijgen.

Toen ze uit de auto stapte vroeg meneer Walter aan haar of ze zich schaamde. Met rode wangen knikte ze ja. Als je het lekker vond, dan is er toch niets ergs gebeurd? Hij sloeg een arm om haar schouders en kuste haar op haar hoofd. Dan werken we dat eerst af en kunnen we daarna kijken voor wat nieuwe kleding.

Ze durfde nog steeds niets te zeggen. De boodschappen waren snel gedaan en terug naar de auto gebracht. In tussen durfde Senna weer te spreken en ze kletsten gezellig over koetjes en kalfjes tot meneer Walter een andere kwestie aan het licht bracht. Zonder in verdere vervelende situaties terecht te komen kreeg Senna een paar setjes geile lingerie en ontzettend strakke en korte zomerkleding. Om te bedanken voor deze aankopen ging Senna op haar tenen staan en kuste ze meneer Walter aarzelend op zijn mond.

Hij sloeg echter een arm om haar middel en kuste haar vol vuur terug. Hij haalde haar over om haar mond te open, zodat hij zijn tong in haar mond kon laten glijden. Hij legde haar armen om zijn nek en liet zijn handen strelend over haar rug glijden, waarbij hij afdaalde naar haar kontje en haar zo nu en dan stevig in de billen kneep.

Hij liet zijn handen naar de voorkant dwalen en naar haar borsten. Hij kneep in de stevige bollen die strak onder een van haar nieuwe shirtjes spanden. Kreunend hing ze tegen hem aan. Haar handen wreven over zijn schouders en zijn borstkas, wat hem een geil gevoel opleverde.

Hij duwde haar met zijn lichaam een stap achteruit, tegen de auto aan. Hij zette haar klem. Zo konden zijn handen gaan waar hij wilde, zonder dat hij vast hoefde te houden. Zijn handen liet hij onder haar shirtje verdwijnen. Haar BH vormde enig obstakel om bij haar borsten te kunnen komen, maar dat nam hij voor lief.

Door het zache satijn heen kneedde hij haar borsten en wreef hij over haar tepels. Ze kreunde en kronkelde tegen hem aan van plezier. Hun onderonsje werd verbroken toen een voorbij rijdende auto luidruchtig toetterde.

Beschaamd wrong Senna zich tussen meneer en de auto uit. Ze rende bijna om de auto heen en rukte het portier open. Met een hoofd zo rood als een brievenbus stapte ze in de auto.

Ze keek naar haar handen die op haar schoot lagen. Walter stapte ook in en pakte een van haar handen. En ik ga je nu nog eens zoenen. Met een hand hield hij haar kin vast, zodat ze nergens heen kon. Zijn andere hand gleed onder haar shirtje en streelde haar buik. Hij voelde dat ze begon te trillen. Langzaam aan werd ze weer actiever. Ze liet haar handen in zijn haar glijden. Haar vinger dwaalden over zijn borst en zijn schouders.

Ze opende een knoopje van zijn witte hemd. Ze voelde zijn borst haar en speelde ermee. Toen er weer een auto aan kwam rijden, stopte Walter. Hij startte de auto en reed van de parkeerplaats af. Eenmaal op de grote weg, legde hij een hand op het been van Senna en liet deze langzaam onder haar rokje verdwijnen. Al snel sloot Senna haar ogen en genoot van de massage die meneer Walter haar gaf.

Hij liet zijn hand steeds een stukje dichter naar haar kruis gaan. Dan glijden zijn vingers over het kruisje van haar string en eronder. Hij voelt dat er al aardig wat vocht naar buiten komt. Senna is dus zo geil als wat. Haar ogen zijn nog steeds gesloten en met half open mond hangt haar hoofd tegen de hoofdsteun. Ze heeft het niet door wanneer meneer Walter de auto aan de kant zet op een in ongebruik geraakt bosweggetje.

Hij opent zijn portier, loopt om de auto heen en stapt aan haar kant weer in. Meteen als hij zit duwt hij haar benen wijd. Haar rokje duwt hij omhoog en haar slipje trekt hij zachtjes van haar billen. Dan steekt hij zachtjes een vinger in haar kutje terwijl hij met zijn andere hand zachtjes haar lipjes en haar klitje masseert. Hij maakt neuk bewegingen met zijn vinger en steekt dan een tweede vinger bij haar naar binnen. Hij voelt duidelijk dat ze nog maagd is, want ze is ontzettend strak en hij denkt niet dat hij een derde vinger bij haar naar binnenkrijgt zonder dat hij haar pijn doet.

Omdat hij haar geen pijn wil doen ze moet tenslotte niet afkerig van hem worden , laat hij het bij twee vingers en wrijft hij haar langzaam naar een hoogte punt. Luid kreunend komt ze klaar. Haar hele lichaam trekt samen en ze slaat haar benen stevig om zijn nek. Zonder zijn vinger uit haar kutje te halen brengt hij zijn mond naar haar kruis. Zachtjes likt hij haar. Allengs steeds harder en harder.

Hij voelt hoe haar lichaam zich weer klaarmaakt om de top te bereiken. Zonder stoppen likt hij door. Zijn vrije handen gaan naar haar tieten. Hij knijpt zachtjes in haar snoeiharde tepels en kneed de stijve bollen. Dan slaakt ze een gilletje, knijpt haar benen om zijn hoofd en komt voor de tweede keer klaar.

Walter likt al het geil op dat uit haar kutje komt. Zachtjes en teder streelt hij haar benen. Als ze uitgeschokt is slaakt ze een diepe zucht.

Als ze haar ogen weer kan openen en haar spraak weer heeft gevonden, zegt ze: Hij besluit om het voorlopig hierbij te laten. Als ze meer wil moet ze zelf naar hem toekomen. Ik wil later niet het verwijt krijgen dat ik haar gedwongen heb, denkt hij. Hij opent het portier van de auto en loopt weer naar zijn eigen zitplaats toe. Ondertussen is Senna een beetje bij gekomen van de ervaring en zit ze dromerig een beetje om zich heen te kijken. Walter start de auto en rijdt doet een poging om over de onverharde weg vol kuilen terug naar zijn landhuis te rijden.

Hij ging ook op zijn knieën zitten en deed teken naar zijn kruis. Ze nam zijn pik uit zijn broek en begon hem te pijpen. Ondertussen wenkte hij de eerste dichterbij, die ging achter haar zitten en ramde zijn pik in haar kont. Met geweld neukte hij haar langs achter en ze werd bij iedere stoot ruw tegen Tom aangeduwd, waardoor zijn pik telkens weer achter in haar strot ramde. De kerel kwam snel klaar, stond op en maakte plaats voor de volgende die hetzelfde met haar deed.

Terwijl ze vier keer in haar kont geneukt werd, pijpte ze Tom en meteen na de vierde kerel, kwam ook hij klaar, in haar mond deze keer.

Tom duwde haar omver tussen de benen van de anderen en gooide haar een vibrator toe. Tom stak opnieuw een pornofilm in de video en met z'n allen keken ze toe hoe een meisje door verschillende jongens tegelijk gepakt werd. Sofia keek hem aan en begon met de vibrator langs haar klitje te wrijven. Ze zette hem aan en liet hem een paar keer in haar kut verdwijnen. Toen ze weer langs haar klitje speelde, voelde ze haar opwinding stijgen en ze sloot de ogen en genoot van de trillingen in haar onderbuik.

Toen ze stilletjes begon te hijgen en te kreunen, stond één van de kerels op en duwde zijn pik weer tegen haar mond. Ze deed zonder nadenken haar lippen open en voelde meteen een half slappe pik naar binnen schuiven. Hij neukte haar rustig in haar mond en een tweede kroop naast haar op de grond, nam de vibrator van haar over en speelde verder.

De kerel op de grond befte haar en liet de vibrator zijn trillende werkje doen en ze kreunde van plezier. Ze pijpte de andere uitgebreid en intens, zo opgewonden maakte de kerel haar. Luid kreunend en zuchtend kwam ze klaar en gelijk met haar ook de kerel die ze pijpte, en ze verslikte zich in zijn sperma.

Kuchend en proestend hoestte ze het op en ze hoorde hen om haar heen lachen. Sofia keek hem even aan en knikte verlegen. Ze wist onderhand wel beter en gaf de kerel zijn zin. De twee gingen weer in de zetel zitten en keken verder naar de film. Toen die gedaan was, zei Tom haar dat ze het rijtje nog eens mocht afgaan. Elk apart een volledige beurt en jij komt niet klaar. Sofia stond op en ging op haar hurken voor de eerste zitten, nam zijn pik in haar mond en pijpte hem kort tot hij hard was.

Ze stapte over hem en ging op hem zitten, waarna ze hem snel en hard bereed. Toen ze haar eigen opwinding voelde stijgen, stopte ze en ging andersom zitten, zodat hij haar in de kont kon pakken. Ook nu bewoog ze snel op en neer en na enkele minuten spoot hij zich nog een keer leeg in haar lijf.

Ze had haar eigen orgasme kunnen afwenden. Om zichzelf wat tijd te geven om tot rust te komen, ging ze traag naar de volgende toe en speelde een moment met zijn ballen voor ze hem begon te pijpen. Toen hij hard werd, kroop ze over hem heen en bereed hem even snel als zijn vriend. Al snel voelde ze haar opwinding opnieuw stijgen en ze veranderde van richting.

De kerel liet haar begaan, want voelde zijn eigen opwinding naar een climax neigen en hij wou haar ook in haar kont neuken, hij wou niet onderdoen voor zijn makker. Even later spoot hij onder luid gekreun diep in haar en toen liet hij haar los. Ze klom van zijn schoot en strekte even de benen. Ze begon stilaan kramp te krijgen, omdat ze al het werk zelf moest doen.

De mannen hielpen haar niet, bewogen met moeite, dus moest ze haar spieren aan het werk zetten.

Vrouw zoekt sexbuddy sex nijmegen


Zorg dat ze niet meer kan zitten deze week. Maak dat ze je respecteert. Laat haar voelen wat ze jouw heeft aangedaan. Na 10 minuten stond Walter op en duwde hij Bindi een stukje achteruit om haar werk te bekijken. Hier en daar zag hij het begin van een blauwe plek. Bij het zien van de blote rode billen van Senna kreeg hij een staander in zijn broek. Om die te verbergen ging hij weer zitten in zijn stoel, met zijn handen strategisch over zijn paal gevouwen.

Terwijl Senna opging in het pijnigen van haar slachtoffer, bekeek Walter uitvoerig het gezicht van Bindi. Dat was vertrokken van pijn en vernedering. Hij vond het geen plezierig gezicht. Maar ze moest haar straf krijgen. Hij zou het verwende en verwaande nest leren dat ze zich moest gedragen. Ze sloeg lang niet zo venijnig als Bindi, die zich kompleet had uitgeleefd op de kont van Senna. Na 10 minuten zag de kont van Bindi echter ook knal rood. Haar billen recht voor zijn gezicht.

Er moest niet veel meer gebeuren of zijn stijve zou de knoop van zijn broek laten springen. Haar billen waren heerlijk rond en op het moment vuurrood. Met zachte hand smeerde hij genietend de zalf op haar bips. Hij probeerde zijn gezicht neutraal te houden, omdat hij wist dat Bindi hen in de gaten hield. Na Senna was Bindi aan de beurt om ingesmeerd te worden. Ook haar string was tussen haar lipjes terecht gekomen. Omdat hij niet naar haar gezicht hoefde te kijken was ook deze bijna gelijke aanblik opwindend.

Hij wist dat als de meisjes zo weg waren hij zich heerlijk ging afrukken. En terwijl Bindi en Senna hun straf hadden ondergaan in het kantoor van meneer Walter, hadden de andere twee meiden de eetkamer en keuken opgeruimd.

Elkaar ondertussen veel knuffelend omdat ze hoopten dat hun vriendinnen niet weggestuurd zouden worden. Deel 2 De volgende ochtend het was een zaterdag vroeg Walter Bindi en Senna om nogmaals naar zijn kantoor te komen. Deze ochtend tijdens het ontbijt had Walter gezien dat Bindi zich minder uit de hoogte gedroeg dan voorheen en dat ze aardiger deed tegen Aurora, die zich nog steeds niet echt op haar gemak voelde.

Hij besloot dat Bindi als eerste binnen kon komen. Senna liet hij buiten wachten. Laat je billen nog maar eens zien, dan smeer ik ze in met verzachtende zalf. Haar in string gehulde billen waren lichtelijk blauw. Zachtjes wreef Walter over haar billen. Het was namelijk te lang geleden dat hij voor het laatst met zijn handen aan de kont van een tienermeisje had gezeten. Op kantoor had hij bijna dagelijks seks met zijn secretaresse, die was aangenomen om ook onder het bureau te werken.

Nu er thuis vier van die heerlijke schepsels rondliepen was zijn seksuele frustratie nog groter dan normaal en dat moest zijn trouwe secretaresse ontgelden. Met twee handen masseerde Walter nu de billen van Bindi. Hij moest oppassen dat hij niet te hard van stapel liep, want dan zou zijn goed uitgewerkte plan in duigen vallen en zou hij alle vier de meisjes kwijtraken. Voordat zijn interesse in het meisje te merkbaar werd stopte hij.

Hij hielp haar aankleden en begeleide haar naar de deur, waar Senna al op hem stond te wachten met een nerveuze blik in haar ogen. Ik wil alleen even met je praten en nog even je billen controleren. Want het moet niet zo zijn dat je er last van blijft houden. Hoewel Bindi dat niet gedaan had, werd Walter erg geil van het idee dat het meisje weer met blote billen over zijn bureau lag en de staander in zijn broek werd alleen maar harden.

Met een rood hoofd van schaamte liet Senna haar broek zakken en stapte ze eruit. Daarna liep ze naar het bureau toe en boog ze erover heen. Walter moest even slikken toen hij haar witte billen zag die vrijwel naakt waren ze droeg wederom alleen een string. Ook op de kont van Senna zaten een paar flinke blauwe plekken en rode striemen.

Even wachten, dan pak ik de zalf. Hij kneep wat zalf uit de tube op zijn hand en smeerde knedend haar kont in. Hij kon horen dat Senna het ook lekker vond want ze kreunde en draaide wat met billen. Dit was namelijk waarop hij had gehoopt. Walter ging door met zijn massage en masseerde ook de bovenbenen van Senna. Langzaam liet hij zijn handen tussen haar benen glijden. Hij ging niet aan hem voorbij dat ze haar benen iets verder uit elkaar zette.

Dit was volgens hem zeker een uitnodiging tot meer, dus liet hij zijn handen tussen haar benen door omhoog glijden tot aan haar stringetje. Met rustige bewegingen herhaalde hij dit een paar keer tot hij er zeker van was dat ze niet zou gaan protesteren als hij meer probeerde.

Voorzichtig liet hij zijn vingers onder haar string glippen. Dus liet hij zacht zijn wijsvinger haar kutje binnendringen. Ze kreunde als reactie. Hij keek steels naar haar gezicht en zag dat ze haar ogen stijfdicht hield. Met een hand masseerde hij haar billen terwijl hij met de andere hand haar kutje en klitje verwende. Het duurde niet heel erg lang voordat Senna hijgend en kreunend klaarkwam. Ze beet op haar eigen hand om niet te gillen. Walter voelde haar kutje krampen rond zijn vingers.

Heerlijk, dacht hij geil. Hij trok zijn vingers langzaam uit haar kutje en masseerde haar billen nog even om haar de kans te geven op adem te komen, zonder dat ze zich in een erg beschamende situatie bevonden omdat ze niet wisten wat ze moesten zeggen.

Toen het gehijg stopte en Senna weer normaal ademhaalde, haalde Walter zijn handen van haar billen. Ze kwam overeind en knikte. Haar ogen richtten zich op de bobbel in zijn broek. Senna knikte driftig, maar haar ogen hield ze op de grond gericht. Walter pakte haar kin vast en liet haar hem in de ogen kijken. In haar ogen zag hij geilheid en een beetje verlegenheid.

Hij kust haar zachtjes op de lippen voordat hij zich op de bank liet vallen die ook in zijn kantoor stond. Nog steeds een beetje verlegen en beschaamd deed ze wat hij zei. Onder haar handen voelde ze een harde bobbel, die de vrijheid te gemoed sprong zodra hij daar de gelegenheid voor kreeg. Ze zag dat meneer Walter geen ondergoed droeg. Met neergeslagen ogen onderzochten haar handen zijn stijve.

Als dat grietje zo doorging zou hij het niet lang volhouden. Ze richtte haar gezicht naar hem op. Hij drukte een zachte kus op haar lippen. Met een glimlach om haar lippen bracht ze haar mond naar zijn pik. Ze likte het voorvocht van zijn eikel en even trok ze een gek gezicht. Blijkbaar vond ze het niet erg lekker. Toen sloten haar lippen zich rond zijn eikel en waande hij zich in de zevende hemel. Langzaam durfde ze meer en meer. Haar ene hand speelde met zijn ballen terwijl haar andere hand zijn schacht masseerde.

Haar tong speelde met zijn eikel en af en toe liet ze hem dieper in haar mond glijden. Hij voelde een orgasme aankomen zoals hij al in lange tijd niet meer had gehad. Hij bedacht zich nog net op tijd dat hij haar moest waarschuwen, want hij wilde het geen onaangename ervaring voor haar maken.

Voordat zijn ogen wegrolden zag hij nog net een triomfantelijke blik in de ogen van Senna. Ze nam hem iets dieper in haar mond en zoog terwijl hij straal na straal in haar lekker bekkie spoot. Ze slikte het trouw door, maar aan haar gezicht te zien vond ze het niet erg lekker. Hij opende zijn ogen streelde haar wang. Hij hielp Senna omhoog en gaf haar een kus op haar lippen die voorzichtig uitliep op een tongzoen. Toen verbrak zij de kus en trok haar broek weer aan. Ze bleef staan en draaide zich naar hem om.

Vanmiddag ga ik met jou samen de boodschappen doen. Senna bloosde licht toen ze zijn kantoor uit liep. Deel 3 Senna ging die middag met Meneer Walter mee naar het dichtstbijzijnde stadje, de andere drie meiden vonden het ook een mooie middag om even te gaan shoppen.

Dus gingen ze naar het dorp, waar een paar kleine leuke winkeltjes zaten. Deze winkeltjes waren er voornamelijk om te voldoen in de basis behoeften van de mensen in het dorp en hadden niet de meest luxe producten. Er werd dan ook uitdrukking gegeven aan enige afgunst ten aanzien van Senna die die middag lekker kon gaan shoppen in een grotere stad. Toch lieten de meiden hierdoor hun middag niet verpesten en terwijl Bindi er alleen op uittrok gingen Noa en Aurora samen op pad.

De eerste winkel die Noa en Aurora aandeden was de opticien. De andere drie meiden hadden Aurora er van overtuigd dat haar bril echt niet modieus was en zelfs als ze haar grote glazen wilde behouden kon er een beter model bril voor haar worden uitgezocht. Nu kregen de meiden een ruim salaris voor hun werkzaamheden in en rond het grote landhuis van meneer Walter, dus had Aurora ook wel Rory genoemd door de anderen ermee ingestemd om een nieuwe bril te kopen. De enige medewerker in de winkel was een knul van midden twintig die waarschijnlijk net van school kwam, maar dat maakte de meisjes niet uit.

Hij zag er leuk uit en hij was behulpzaam. Ze kozen voor een vierkant model met afgeronde hoeken. De pootjes en de randjes waren fragiel en in een rose-bruine kleur. De verkoper probeerde heftig te flirten met Noa, maar die was daar totaal ongevoelig voor, of ze had het niet door. Rory wel en giechelend verlieten de twee meiden de winkel, nadat ze te horen hadden gekregen dat ze de nieuwe bril van Rory een week later konden komen ophalen. Bindi was ondertussen de supermarkt ingedoken en had een paar repen chocola, wat flessen frisdrank en een paar croissantjes gescoord.

Ze borg ze op in haar fietstas voordat ze de enige winkel in liep die ondergoed verkocht. Bindi koos wat sexy roodkleurig ondergoed uit en dook daarmee het pashokje in. Ze kleedde zich uit tot op haar string. Genietend gleed ze in het uitgekozen spul. Ze bekeek zichzelf uitgebreid in de drie spiegelwanden van het hokje. Ze moest toegeven dat ze hier wel van wanten wisten.

Waarschijnlijk omdat de mensen zo preuts waren dat ze niet in hun ondergoed de hokjes uitkwamen. Langzaam liet ze haar handen over haar bijna naakte lichaam glijden. Ze keek naar zichzelf in de spiegel en moest een kreun in houden toen ze door het kant heen haar gevoelige tepels streelde. Het kant voelde een beetje ruw aan en dat maakte het extra geil. Haar ogen vielen half dicht terwijl ze zo met zichzelf speelde.

Inmiddels had ze echter wel de aandacht getrokken van de winkeljuffrouw. Ze bleef zolang in het hokje zonder duidelijk omkleed lawaai te maken, dat de juffrouw bang was dat er iets ernstigs was gebeurd. Bindi werd wreed weggetrokken uit haar dagdroom en antwoordde met hese stem dat het wel ging. Dus ik ben er even bij gaan zitten. Gaat het nu weer? Ik voel me weer prima. Ze zag er geil uit, al zei ze het zelf. Met zulke lingerie moest ze mannen toch het hoofd op hol kunnen brengen.

Ze bracht in ieder geval zichzelf het hoofd op hol. Ze nam nog even de tijd om zichzelf te bestuderen. Haar borsten waren te klein, maar verder mocht ze er wezen. Ze besloot af te zien van het passen van andere stelletjes en liep met het rode kanten setje naar de kassa. Het was een rib uit haar lijf, maar ze kreeg bij Meneer Walter gelukkig goed betaald. Zonder op de andere twee te wachten fietste ze terug naar het huis waar ze zichzelf met haar nieuwe kleren opsloot in de badkamer om van zichzelf te genieten.

In de luxueuze badkamer die ze deelde met Aurora hing een manshoge spiegel die de korte muur besloeg. Ze trok haar nieuwe aanwinst aan. Net als in de winkel bekeek ze zichzelf uitvoerig eer ze met haar handen over haar buik ging. Ze streelde haar buik zachtjes, terwijl ze zich voorstelde dat een man dat bij haar zou doen.

Ze kreunde zachtjes toen ze haar handen wederom naar het borsten liet dwalen. Ze streelde afwezig haar tepels terwijl ze haar ogen sloot en zich concentreerde op het gevoel van het ruwe kant tegen haar zachte vlees. Ze opende haar ogen weer toen haar handen terug gleden naar haar platte buik en vandaar nog lager. Een beetje huiverig streelde ze haar kutje door het kanten stringetje heen.

Ze had zichzelf al vaker plezierd, maar nog nooit zoals nu. Ze keek goed naar haar handen in de spiegel. Hoe ze over het kruis van haar string gingen. Hoe ze haar vingers onder haar string liet glijden en in haar kutje.

Ze voelde dat ze dreef in haar slipje, dat had ze nog nooit eerder zo hevig gevoeld bij zichzelf. Nog opgewondener streelde ze met haar vingers haar klitje. Het duurde niet lang voordat ze moest gaan zitten op de rand van het bad, omdat ze zo hevig op haar benen stond te trillen, dat ze niet meer overeind bleef. Toen ze eenmaal begon met klaarkomen bleef ze zichzelf subtiel verwennen, wetend dat ze het dan nog een paar minuten extra kon rekken.

Ze sloot haar ogen. Haar hele lichaam maakte stuiptrekkingen. Ondanks dat wist ze zich met beleid achter over in het tweepersoons bad te laten zakken. Hijgend en kreunend bleef ze liggen.

Haar vingers nog slechts een vederlichte aanraking op haar gevoelige klit. In het dorp zagen Noa en Rory dat de fiets van Bindi al weg was, toen zij naar huis wilden gaan. Ze hadden een paar bossen bloemen, wat kleine lekkernijen en leesvoer gekocht.

Ze waren opgelucht dat Bindi al weg was, maar ze vonden het ook stom, omdat het meisje niet op hun gewacht had. Noa en Rory waren beiden strikt opgevoed en aanhangers van het principe: Op de fiets bespraken ze giegelend het vaak onbeschofte en arrogante gedrag van hun huisgenootje. Ze spraken op een manier zoals alleen meiden onder elkaar dat kunnen. Toen ze het landgoed opfietsen zagen ze dat meneer Walter en Senna nog niet waren terug gekeerd van hun uitstapje. Ze zetten de fietsen in het kleine schuurtje achter de keuken.

Het was donker in het schuurtje. De meiden stonden dicht op elkaar om hun aankopen veilig uit de fietstassen te krijgen, toen Rory perongeluk de hand van Noa pakte. Geschrokken giegelend begonnen de meiden een stoeipartijtje. Ze eindigde beiden op de grond. Rory op haar rug met Noa boven op zich.

Noa wilde opstaan, maar Rory trok haar hoofd naar zich toe en kuste haar zachtjes en onwennig op haar lippen. Ze keken elkaar eventjes vreemd aan, maar gaven zich toen over aan hun nieuwe expiriment. Noa vond het in het geheel niet vervelend om gezoend te worden door een meisje. Ze was de oudste van het stel en had al heel wat meegemaakt in haar leven. Ze moest dan eigenlijk ook niets meer hebben van jongens, mannen en ander manvolk.

Ze had er echter nooit aan gedacht om iets met een meisje te beginnen. Nu ervoer ze dat het eigenlijk wel plezierig was om door Rory gekust te worden. Maar misschien vond ze dat alleen omdat ze Rory al een tijdje kende en haar als vriendin beschouwde.

Ook Rory had tot nu toe nog nooit een meisje gezoend, maar ze voelde zich aangetrokken tot de mooie Noa. Liefkozend liet ze haar handen over het de rug van Noa glijden.

Noa steunde met haar ellebogen op de grond en had haar handen begraven in het haar van haar vriendin. Hun lippen lieten elkaar niet los en tongen drongen binnen in andermans mond. Rory streelde met haar handen over de grote borsten van Noa en wenste dat ze zelf ook zo goed bedeeld was. Voor haar was het lichaam van haar vriendin goddelijk.

Ze was lang, had een mooie bilpartij en ook nog eens van die heerlijke grote borsten. Zelf mocht ze er ook wel zijn, maar ze was te klein. Ze had geen grote borsten en haar billen waren ook niet zo mooi rond als die van Noa. Genietend verkende ze met haar handen het lichaam van haar vriendin. Noa liet zich graag betasten. Haar nieuw gevonden sexualiteit wilde ze zoveel mogelijk onderzoeken. Ze trok haar lippen even los van die van Rory en keek haar met een bijna verliefde blik aan.

Rory stond echter niet toe dat ze te lang naar haar keek. Met zachte hand dwong ze het hoofd van Noa terug naar beneden, zodat haar lippen weer op de hare rustten. Net toen Rory de knoopjes had gevonden van het hemd van Noa hoorde ze een auto het grind pad oprijden. Noa hoorde het ook. Bang betrapt te worden kwamen de meisjes met een rood hoofd overeind. Geschrokken raapten ze al hun spullen bij elkaar en haastten ze zich door de bijkeuken naar binnen.

Ze weigerden elkaar aan te kijken, bang dat er iets zou opvallen. Deel 4 Senna en Walter zaten in de auto. Senna voelde zich ongemakkelijk en een beetje beschaamd over wat ze die morgen had gedaan.

Aan de andere kant, ze had het lekker gevonden, dus waar zou ze zich voor moeten schamen? Senna zei niets gedurende de korte reis naar de stad. Die greep haar meteen vast, ritste zijn broek open en propte zijn slappe pik in haar mond. Sofia probeerde weg te komen, maar ze voelde al meteen een venijnige tik tegen haar billen. Ze slikte angstig en begon de kerel te pijpen. Toen die lekker hard was, mocht ze overgaan naar de volgende. Nadat ze alle vier hun pijpbeurt hadden gehad, moest ze over de pik van de eerste gaan zitten en hem voor iedereen gewoon neuken.

Hij speelde met haar borsten en drong met zijn tong diep in haar mond. Ze liet hem begaan en bereed hem zo goed ze kon. Eens hij was klaargekomen, mocht ze de volgende berijden, dan de derde en ten slotte nummer vier. Tom hield zich afzijdig van de vrijpartij, maar stond naast haar met zijn zweep. Klaar om haar te straffen als ze niet deed wat hij van haar verlangde. Hij ging ook op zijn knieën zitten en deed teken naar zijn kruis. Ze nam zijn pik uit zijn broek en begon hem te pijpen.

Ondertussen wenkte hij de eerste dichterbij, die ging achter haar zitten en ramde zijn pik in haar kont. Met geweld neukte hij haar langs achter en ze werd bij iedere stoot ruw tegen Tom aangeduwd, waardoor zijn pik telkens weer achter in haar strot ramde.

De kerel kwam snel klaar, stond op en maakte plaats voor de volgende die hetzelfde met haar deed. Terwijl ze vier keer in haar kont geneukt werd, pijpte ze Tom en meteen na de vierde kerel, kwam ook hij klaar, in haar mond deze keer. Tom duwde haar omver tussen de benen van de anderen en gooide haar een vibrator toe. Tom stak opnieuw een pornofilm in de video en met z'n allen keken ze toe hoe een meisje door verschillende jongens tegelijk gepakt werd.

Sofia keek hem aan en begon met de vibrator langs haar klitje te wrijven. Ze zette hem aan en liet hem een paar keer in haar kut verdwijnen. Toen ze weer langs haar klitje speelde, voelde ze haar opwinding stijgen en ze sloot de ogen en genoot van de trillingen in haar onderbuik. Toen ze stilletjes begon te hijgen en te kreunen, stond één van de kerels op en duwde zijn pik weer tegen haar mond. Ze deed zonder nadenken haar lippen open en voelde meteen een half slappe pik naar binnen schuiven.

Hij neukte haar rustig in haar mond en een tweede kroop naast haar op de grond, nam de vibrator van haar over en speelde verder. De kerel op de grond befte haar en liet de vibrator zijn trillende werkje doen en ze kreunde van plezier. Ze pijpte de andere uitgebreid en intens, zo opgewonden maakte de kerel haar. Luid kreunend en zuchtend kwam ze klaar en gelijk met haar ook de kerel die ze pijpte, en ze verslikte zich in zijn sperma. Kuchend en proestend hoestte ze het op en ze hoorde hen om haar heen lachen.

Sofia keek hem even aan en knikte verlegen. Ze wist onderhand wel beter en gaf de kerel zijn zin. De twee gingen weer in de zetel zitten en keken verder naar de film. Toen die gedaan was, zei Tom haar dat ze het rijtje nog eens mocht afgaan.

Elk apart een volledige beurt en jij komt niet klaar. Sofia stond op en ging op haar hurken voor de eerste zitten, nam zijn pik in haar mond en pijpte hem kort tot hij hard was. Ze stapte over hem en ging op hem zitten, waarna ze hem snel en hard bereed. Toen ze haar eigen opwinding voelde stijgen, stopte ze en ging andersom zitten, zodat hij haar in de kont kon pakken. Ook nu bewoog ze snel op en neer en na enkele minuten spoot hij zich nog een keer leeg in haar lijf.

Ze had haar eigen orgasme kunnen afwenden. Om zichzelf wat tijd te geven om tot rust te komen, ging ze traag naar de volgende toe en speelde een moment met zijn ballen voor ze hem begon te pijpen. Toen hij hard werd, kroop ze over hem heen en bereed hem even snel als zijn vriend.

Al snel voelde ze haar opwinding opnieuw stijgen en ze veranderde van richting. De kerel liet haar begaan, want voelde zijn eigen opwinding naar een climax neigen en hij wou haar ook in haar kont neuken, hij wou niet onderdoen voor zijn makker. Even later spoot hij onder luid gekreun diep in haar en toen liet hij haar los. Ze klom van zijn schoot en strekte even de benen.

Ze begon stilaan kramp te krijgen, omdat ze al het werk zelf moest doen. De mannen hielpen haar niet, bewogen met moeite, dus moest ze haar spieren aan het werk zetten. Tom liet begaan, ze moest niet helemaal verkrampt achterblijven.

Al snel zat ze tussen de benen van nummer drie aan zijn pik te zuigen. Even hard en snel als de twee anderen, bereed ze hem. Haar kut begon stilaan rauw te worden en ze voelde de sappen langs haar benen uit haar kont lopen, maar ze zette door, omdat ze niet meer gestraft wou worden.

Ze draaide zich om en schoof haar kont over zijn stijve pik en reed hard, snel; want ze voelde hoe ze binnen de kortste keren zou klaarkomen. De kerel kwam voor haar en ze ging vlug van hem af. Nu nog even proberen tot rust te komen voor ze op nummer vier kroop en dan zou ze Tom perfect gehoorzaamd hebben. Ze pijpte hem langer dan de drie anderen, omdat ze haar lichaam voelde razen. Toen ze een beetje bedaard was, ging ze over hem zitten en leidde zijn pik in haar kut binnen.

Salvatore Archambeault  
Taina Almada