Melkende tieten wat stoppen vrouwen in hun kut

melkende tieten wat stoppen vrouwen in hun kut

...

Jongen trekt zich af een potje neuken

Vanaf nu is hij voor twee jaar onze pooier en doen wij wat hij beveelt, stoppen kan mits een afkoopsom. Plots gaat de deur open en komt er een man op leeftijd de kamer binnen. Hij stelt zich voor, een dokter die al het nodige zal doen om de medische attesten in orde te maken. Na het nemen van alle monsters krijgen we te horen dat dit onze eerste klant wordt. Hij kleedt zich uit en beval mijn zus zijn piemel lekker hard te zuigen terwijl ik geknield voor hem plaats moet nemen en hij mijn kut begint te bespelen.

Lang duurt het niet vooraleer ik hem hoor kreunen en zie hoe hij zijn lading sperma in het gezicht van Nicole spuit. Voldaan gaat hij opzij en hij gebied mij om het gezicht van mijn zus volledig af te likken. Terwijl ik Nicole aflik voel ik hem binnendringen in mijn poesje en begint hij mij te neuken.

Na een tijd geramd te hebben voel ik dat hij de rest van zijn zaad in mij gespoten heeft. Nu wordt mijn zus verplicht mij proper te likken. Ik voel dat ze mijn kut opentrekt en begint te beffen. Dit geeft een zalig gevoel en doet mij dan ook klaarkomen. Dit valt in verkeerde aarde, Kurt en de dame die blijkbaar alles hebben aanschouwd maken ons diets dat wij niet onderling moeten klaarkomen maar dat we dit best doen bij de klant.

Als toemaatje mag ik de lul van de dokter proper likken. We kleden ons aan, douchen mag niet, en mogen vertrekken. Onze eerste echte opdracht, we wilden altijd samen optrekken, laat niet lang op zich wachten en was bij twee vrijgezellen. Dit waren broers en ze woonden op een boerderij. Ze kwamen naakt en met hun reeds harde lul bij ons en begonnen ons uit te kleden. Nu ze eens twee hoeren hadden met zeer grote tieten zouden ze eerst eens hun harde lul ertussen steken.

Wij drukten allebei stevig hun lul tussen onze borsten en kregen bijna gelijktijdig hun sperma op ons gezicht. We vroegen om ons te verfrissen, niets van. Daar werd ik verplicht om op handen en knieën plaats te nemen op tafel en dan begon hij mij te melken net als een van hun koeien. Hij trok en duwde op mijn borsten dat het een lieve lust was. Hij genoot bij iedere ruk. De enige opmerking die ik kreeg was dat het jammer was dat er geen melk uit kwam, maar daar kon hij wel voor zorgen.

Als ik mij wegtrok of mijn borsten op tafel liet zakken dan sloeg hij op mijn uiers en zei dat ik mij moest gedragen en deed gewoon verder. Ik kan normaal wat pijn verdragen maar als ze bijna 15 min.

Toen ik begon te wenen stopte hij en stak even zijn vingers in mijn kut. In de kamer ernaast hoorde ik ons Nicole kreunen, was het klaarkomen of pijn? Blijkbaar had onze boer het ook gehoord wat hij liet mij met rust en ging kijken. Hij liet de deur open en zo kon ik zien dat ze klaarkwam terwijl de jongste haar op zijn hondjes nam. Mijn melker knielde en hield zijn lul voor haar zodat ze hem tezelfdertijd kon pijpen. Na enkele minuten hoorde ik de oudste zeggen tegen zijn broer dat hij die met de grote uiers verder moest melken, dat ze nu wel bekomen zou zijn en dat hij mij niet moet sparen.

Hij streelde mijn borsten die rood aangelopen waren en trok lichtjes aan mijn tepels. Hij tikte op mijn kont en wou mij in de juiste houding. Toen begon hij op zijn beurt mijn borsten te bespelen. Ik voelde dat hij harder kneep en trok maar het rare was dat het nu beter te harden was. Terwijl hij molk kon ik zien hoe mijn zus verder pijpte. Nog nooit hadden mijn tietjes zo afgezien.

Toen het melken, zo noemde de broers het, stopte en ik van tafel mocht zat Nicole rustig een glaasje te drinken. Aan haar gezicht te zien had ze ervan genoten terwijl ik daar stond met rode opgezwollen tieten. Toen we ons opnieuw wilden aankleden zei de jongste dat ik opnieuw moest knielen, iets tegen mijn zin deed ik het.

De beide broers waren voldaan. Wij dachten dat het afgelopen was en vroegen om te mogen douchen. Volgens hen was dit niet nodig, ze hadden iets beters. Nadat ze aangekleed waren werden we meegenomen naar buiten. Mijn zus stribbelde tegen maar werd aan haar borst meegetrokken. Eenmaal buiten stond daar plots een zwarte hond voor ons. Zonder iets te zeggen werden de benen van mijn zus door beide boeren opengetrokken en op bevel begon de hond haar poesje uit te likken. Na haar was het mijn beurt.

Eenmaal proper gelikt lieten ze ons voor wat we waren en vertrokken. We volgden maar aan de deur werd onze kledij buiten gegooid en we konden ons daar terug aankleden. Voor onze eerste keer was dit meer dan genoeg geweest, althans voor mij. Mijn zus was in de wolken en hoopte op meer van dat. Wij werden afgehaald door Kurt die terloops naar de gesteldheid van mijn borsten vroeg.

Toen ik zei dat het genoeg was geweest en ik hem naar het waarom vroeg lachte hij. In het naar huis gaan vertelde mijn zus dat ze erg genoten had van deze namiddag en dat ze er zeker verder wou mee doorgaan. De verassing op het einde was haar erg bevallen. Voor mij lag het iets anders. De eerste dagen kon ik geen BH aan en had ik twee blauwe vlekken die hard aanvoelden op mijn borsten. Mijn echtgenoot kreeg argwaan.

Volgens hem liep ik de laatste tijd te veel zonder BH en ging ik iets te veel met mijn zus op stap. Nu, het meeste van de gedane opdrachten hadden telkens tot gevolg dat mijn tieten het erg te verduren kregen en ik altijd een paar dagen moest bekomen. Het enige wat mij telkens verder dreef om al deze pijn te verdragen was het vele geld dat eraan verbonden was. Bij navraag bleek dat ik door onze pooier, Kurt, verhuurd werd als een rijpere vrouw met grote borsten die genoot van een harde aanpak van haar borsten, terwijl Nicole, alhoewel haar borsten niet veel kleiner waren dan de mijne, meer aanbevolen werd voor het pijpen en neuken.

Tijdens het verlof vorig jaar kreeg ik een telefoontje om toch opnieuw opdrachten aan te nemen. Hij had een opdracht die ons beiden op het lijf geschreven was. Kurt zwaaide met zijn contract en vroeg mij om opnieuw alles te geven. Het vele geld dat we konden krijgen en de overtuigingskracht van mijn zus deed mij buigen.

Onder het mom van twee dagen samen uit vertrokken we op donderdagmorgen. Op de afgesproken plaats stond Kurt ons al op te wachten. We werden afgezet in een mooie villa waar we werden verwelkomd door 4 oudere heren, naar we later vernamen waren ze allen boven de zestig. Er werd meegedeeld wat van ons werd verwacht.

Dan zou het avondeten worden opgediend en daar dienden we naakt aanwezig te zijn. Na het avondeten zouden ze zich met ons vermaken. Eén voorwaarde, we mochten vanaf nu niet meer spreken. De dag ging voorbij, het eten werd opgediend en nog niemand had een vinger uitgestoken.

Was dit slechts stilte voor de storm? We werden meegenomen naar boven en daar bleek een ruime kamer te zijn vol met attributen. Een vrouw voor twee mannen. Eenmaal in de kamer werden onze borsten vakkundig afgebonden en moesten we gewichten tillen. Blijkbaar kon ik iets meer tillen dan Nicole want telkens het haar beurt was sloeg een van haar mannen met een fijne zweep op haar kont wat duidelijk striemen achterliet maar haar tevens een boost gaf om verder te doen.

Een goede opwarming lieten ze zich ontvallen. We werden losgemaakt en Nicole mocht plaatsnemen in de genycoloogstoel. Aan haar schaamlippen kwamen gewichten te hangen tot ze volledig gerokken waren en ze kreunde, genot of pijn.

Ik werd overal betast en na een tijdje werd ik gedwongen op de grond plaats te nemen. Toen zag ik mijn zus staan met afgeknelde borsten en gespreide benen terwijl ze haar kutje en uitgerokken schaamlippen bewerkten met een zweepje. Nu was het mijn beurt, zei een van hen. In plaats van touw werden mijn borsten tussen twee houten planken geperst en werden de schroeven hard aangespannen.

Toen ik ze bekeek kon ik me niet inbeelden dat borsten zo plat konden worden geduwd terwijl de pijn bijna te verwaarlozen was. Tezelfdertijd speelde een van hen met mijn kutje. Was het de spanning die dit teweegbracht, ik voelde het geil stromen langs mijn billen.

We moesten nu, geknield met onze kont tegen elkaar plaats nemen, een dubbele dildo in onze kut en zo onze mannen een pijpbeurt geven zonder ze te laten klaarkomen. Iemand zei plots dat het tijd werd om touwtje trek te doen. Er werd een weddenschap tussen de mannen afgesloten wie van ons het zou winnen.

Ze zouden ons klaarmaken voor de wedstrijd. Een masker werd aangebracht die ons zicht belemmerde en het ademen door onze neus verhinderde. De beugel tussen onze tanden moest dienen om ons aan te porren. Op handen en knieën, onze opgespannen borsten dienstig als bevestigingspunt voor het touw en kont naar elkaar.

Na het startsein bleven Nicole en ik rustig en hielden enkel het touw wat gespannen, deels omdat ik voelde dat de twee latten nu wel drukten en schuurden op mijn borsten.

Waarschijnlijk hadden ze het door want plots werden we aangemoedigd met lederen zweepjes op onze billen. Blijkbaar was het nog niet genoeg want er werd aan de beugel in mijn mond gewerkt, wat wist ik niet. Plots voelde ik hoe die naar achteren werd gerukt wat mijn adem deed stokken en mijn mond wijd opensperde.

Ook mijn zus werd hevig aangespoord. We werden gedwongen om elkaar te pijnigen. Speeksel liep in stromen op de grond, slikken kon ik niet en schreeuwen lukte ook niet. Nicole werd door een van haar mannen hard op haar nog steeds gerokken en pijnlijke schaamlippen getikt met een rietje.

Achteraf gaf ze toe dat dit zoveel adrenaline gaf en dit haar verstand uitschakelde en haar de kracht gaf om ineens door te trekken en zich niet om mij te bekommeren. Zelfs haar pijnlijke tieten deerden niet. Ik voelde dat mijn borsten het begaven door het schuiven van de latten en om geen verwondingen op te lopen moest ik mij gewonnen geven. Vreugde in het winnende kamp, Mijn zus werd omhelsd en gekust en meteen werden haar borsten bevrijd van alle touw en haar kut van de gewichten.

Ook haar masker werd verwijderd en toen zag ik haar van pijn vertekend gezicht. Ik zag dat haar borsten, die bloedsporen vertoonden, en haar kutje werden gemasseerd met massageolie wat ze zich liet welgevallen.

Mij lieten ze liggen. De winnaars werden uitbetaald en gingen samen met Nicole iets drinken. De verliezers zouden mij nog een beetje onder handen nemen. Ik werd ontdaan van opspansysteem van mijn borsten. Dit was precies wat Henny wilde en ze drukte haar grote borsten tegen zijn gezicht aan, zodat hij automatisch aan haar tepels begon te zuigen. De geile oma was zo opgewonden geraakt van de jongeman die met haar tieten bezig was, dat ze niet kon wachten totdat ze zijn grote pik in haar ervaren mond kon stoppen.

Ze ging op haar knietjes zitten en knoopte zijn broek los om zijn pik er uit te halen. Die was al keihard en ze was blij verrast met het formaat. Nadat ze hem goed gepijpt en afgetrokken had, duwde ze zijn pik tussen haar grote hangtieten en liet ze zich tussen haar tieten neuken.

Dat was één van de dingen waar ze altijd heel snel van klaarkwam. Toen hij haar daarna begon te beffen was ze helemaal in de zevende hemel en ze was blij dat ze een vrijstaand huis had, anders hadden de buren zich waarschijnlijk afgevraagd waar al dat harde gekreun vandaan kwam. Hij mocht dan wel verlegen zijn, maar onervaren was hij zeker niet. Ze genoot van zijn tong die over haar clitoris ging, wat ervoor zorgde dat ze een kletsnatte kut had. Nadat hij zijn tong een stukje in haar kut geduwd had, kwam ze voor de tweede keer in korte tijd klaar.

Alle opgekropte seksuele gevoelens kwamen er uit en ze wist dat ze een keihard multipel orgasme zou krijgen als ze geneukt zou worden. Het leek haar dan ook een goed plan om zich over zijn grote pik te laten zakken. Henk, de huurder, was ondertussen op de grond gaan liggen en liet zich maar al te graag door zijn huisbazin berijden. Vanaf het moment dat hij haar had gezien, was ze de hoofdpersoon in zijn fantasieën geworden en hij had zich in die drie weken regelmatig afgetrokken op de gedachte dat hij haar zou neuken.

Henk had al zijn moed bij elkaar geraapt en was van plan geweest om zelf het initiatief te nemen. Als het mislukte kon hij waarschijnlijk naar een nieuw appartement op zoek gaan, maar daar hoefde hij zich nu niet meer druk over te maken. Henny was ondertussen met haar benen wijd op het bureau gaan liggen en Henk duwde zijn grote pik tot aan zijn ballen in haar natte vagina.

Hij begon haar hard te neuken en er gebeurde precies wat de geile oma al gedacht had, ze kwam keihard klaar toen hij haar van achteren aan het neuken was.

Hij voelde haar schokken terwijl hij haar hard aan het doorneuken was en hij wist dat het bij hem ook niet meer lang ging duren. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want Henk was een echte borstenman. De geile grootmoeder ging in de bureaustoel zitten, zodat Henk haar nog even tussen haar tieten kon neuken voordat hij klaar zou komen.

Hij voelde het zaad opkomen, iets dat de geile oma ook doorhad. Ze trok nog een paar aan zijn pik en werd beloond met een dikke lading sperma over haar grote memmen. Precies wat ze wilde. Ze smeerde het zaad over haar tieten uit en, nadat ze weer helemaal bij was, stond ze op en pakte de hand van Henk vast. Ze nam hem mee naar haar slaapkamer en begon hem zachtjes te pijpen, zodat hij weer snel stijf zou zijn, en ze aan de twee ronde konden beginnen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. De beste sexfilmpjes met een oma in de hoofdrol Oma Gezette oma heeft seks met haar echtgenoot   Geile oma met grote tieten is aan het masturberen   Oma met enorme grote borsten doet striptease en masturbeert   De meest geile oma sexfilmpjes en Het beste van de pornovideo tube sites. Geile oma wil dat jongeman over haar grote tieten klaarkomt Geplaatst door amateur jun 1, Oma 0.


melkende tieten wat stoppen vrouwen in hun kut

...


Dit waren broers en ze woonden op een boerderij. Ze kwamen naakt en met hun reeds harde lul bij ons en begonnen ons uit te kleden. Nu ze eens twee hoeren hadden met zeer grote tieten zouden ze eerst eens hun harde lul ertussen steken. Wij drukten allebei stevig hun lul tussen onze borsten en kregen bijna gelijktijdig hun sperma op ons gezicht.

We vroegen om ons te verfrissen, niets van. Daar werd ik verplicht om op handen en knieën plaats te nemen op tafel en dan begon hij mij te melken net als een van hun koeien. Hij trok en duwde op mijn borsten dat het een lieve lust was. Hij genoot bij iedere ruk. De enige opmerking die ik kreeg was dat het jammer was dat er geen melk uit kwam, maar daar kon hij wel voor zorgen. Als ik mij wegtrok of mijn borsten op tafel liet zakken dan sloeg hij op mijn uiers en zei dat ik mij moest gedragen en deed gewoon verder.

Ik kan normaal wat pijn verdragen maar als ze bijna 15 min. Toen ik begon te wenen stopte hij en stak even zijn vingers in mijn kut. In de kamer ernaast hoorde ik ons Nicole kreunen, was het klaarkomen of pijn? Blijkbaar had onze boer het ook gehoord wat hij liet mij met rust en ging kijken.

Hij liet de deur open en zo kon ik zien dat ze klaarkwam terwijl de jongste haar op zijn hondjes nam. Mijn melker knielde en hield zijn lul voor haar zodat ze hem tezelfdertijd kon pijpen. Na enkele minuten hoorde ik de oudste zeggen tegen zijn broer dat hij die met de grote uiers verder moest melken, dat ze nu wel bekomen zou zijn en dat hij mij niet moet sparen. Hij streelde mijn borsten die rood aangelopen waren en trok lichtjes aan mijn tepels. Hij tikte op mijn kont en wou mij in de juiste houding.

Toen begon hij op zijn beurt mijn borsten te bespelen. Ik voelde dat hij harder kneep en trok maar het rare was dat het nu beter te harden was. Terwijl hij molk kon ik zien hoe mijn zus verder pijpte. Nog nooit hadden mijn tietjes zo afgezien. Toen het melken, zo noemde de broers het, stopte en ik van tafel mocht zat Nicole rustig een glaasje te drinken.

Aan haar gezicht te zien had ze ervan genoten terwijl ik daar stond met rode opgezwollen tieten. Toen we ons opnieuw wilden aankleden zei de jongste dat ik opnieuw moest knielen, iets tegen mijn zin deed ik het. De beide broers waren voldaan. Wij dachten dat het afgelopen was en vroegen om te mogen douchen. Volgens hen was dit niet nodig, ze hadden iets beters. Nadat ze aangekleed waren werden we meegenomen naar buiten.

Mijn zus stribbelde tegen maar werd aan haar borst meegetrokken. Eenmaal buiten stond daar plots een zwarte hond voor ons. Zonder iets te zeggen werden de benen van mijn zus door beide boeren opengetrokken en op bevel begon de hond haar poesje uit te likken. Na haar was het mijn beurt. Eenmaal proper gelikt lieten ze ons voor wat we waren en vertrokken. We volgden maar aan de deur werd onze kledij buiten gegooid en we konden ons daar terug aankleden.

Voor onze eerste keer was dit meer dan genoeg geweest, althans voor mij. Mijn zus was in de wolken en hoopte op meer van dat. Wij werden afgehaald door Kurt die terloops naar de gesteldheid van mijn borsten vroeg. Toen ik zei dat het genoeg was geweest en ik hem naar het waarom vroeg lachte hij. In het naar huis gaan vertelde mijn zus dat ze erg genoten had van deze namiddag en dat ze er zeker verder wou mee doorgaan.

De verassing op het einde was haar erg bevallen. Voor mij lag het iets anders. De eerste dagen kon ik geen BH aan en had ik twee blauwe vlekken die hard aanvoelden op mijn borsten. Mijn echtgenoot kreeg argwaan. Volgens hem liep ik de laatste tijd te veel zonder BH en ging ik iets te veel met mijn zus op stap.

Nu, het meeste van de gedane opdrachten hadden telkens tot gevolg dat mijn tieten het erg te verduren kregen en ik altijd een paar dagen moest bekomen. Het enige wat mij telkens verder dreef om al deze pijn te verdragen was het vele geld dat eraan verbonden was.

Bij navraag bleek dat ik door onze pooier, Kurt, verhuurd werd als een rijpere vrouw met grote borsten die genoot van een harde aanpak van haar borsten, terwijl Nicole, alhoewel haar borsten niet veel kleiner waren dan de mijne, meer aanbevolen werd voor het pijpen en neuken. Tijdens het verlof vorig jaar kreeg ik een telefoontje om toch opnieuw opdrachten aan te nemen. Hij had een opdracht die ons beiden op het lijf geschreven was.

Kurt zwaaide met zijn contract en vroeg mij om opnieuw alles te geven. Het vele geld dat we konden krijgen en de overtuigingskracht van mijn zus deed mij buigen.

Onder het mom van twee dagen samen uit vertrokken we op donderdagmorgen. Op de afgesproken plaats stond Kurt ons al op te wachten. We werden afgezet in een mooie villa waar we werden verwelkomd door 4 oudere heren, naar we later vernamen waren ze allen boven de zestig.

Er werd meegedeeld wat van ons werd verwacht. Dan zou het avondeten worden opgediend en daar dienden we naakt aanwezig te zijn.

Na het avondeten zouden ze zich met ons vermaken. Eén voorwaarde, we mochten vanaf nu niet meer spreken. De dag ging voorbij, het eten werd opgediend en nog niemand had een vinger uitgestoken.

Was dit slechts stilte voor de storm? We werden meegenomen naar boven en daar bleek een ruime kamer te zijn vol met attributen. Een vrouw voor twee mannen. Eenmaal in de kamer werden onze borsten vakkundig afgebonden en moesten we gewichten tillen. Blijkbaar kon ik iets meer tillen dan Nicole want telkens het haar beurt was sloeg een van haar mannen met een fijne zweep op haar kont wat duidelijk striemen achterliet maar haar tevens een boost gaf om verder te doen.

Een goede opwarming lieten ze zich ontvallen. We werden losgemaakt en Nicole mocht plaatsnemen in de genycoloogstoel. Aan haar schaamlippen kwamen gewichten te hangen tot ze volledig gerokken waren en ze kreunde, genot of pijn. Ik werd overal betast en na een tijdje werd ik gedwongen op de grond plaats te nemen. Toen zag ik mijn zus staan met afgeknelde borsten en gespreide benen terwijl ze haar kutje en uitgerokken schaamlippen bewerkten met een zweepje. Nu was het mijn beurt, zei een van hen.

In plaats van touw werden mijn borsten tussen twee houten planken geperst en werden de schroeven hard aangespannen. Toen ik ze bekeek kon ik me niet inbeelden dat borsten zo plat konden worden geduwd terwijl de pijn bijna te verwaarlozen was. Tezelfdertijd speelde een van hen met mijn kutje.

Was het de spanning die dit teweegbracht, ik voelde het geil stromen langs mijn billen. We moesten nu, geknield met onze kont tegen elkaar plaats nemen, een dubbele dildo in onze kut en zo onze mannen een pijpbeurt geven zonder ze te laten klaarkomen. Iemand zei plots dat het tijd werd om touwtje trek te doen.

Er werd een weddenschap tussen de mannen afgesloten wie van ons het zou winnen. Ze zouden ons klaarmaken voor de wedstrijd. Een masker werd aangebracht die ons zicht belemmerde en het ademen door onze neus verhinderde. De beugel tussen onze tanden moest dienen om ons aan te porren. Op handen en knieën, onze opgespannen borsten dienstig als bevestigingspunt voor het touw en kont naar elkaar.

Na het startsein bleven Nicole en ik rustig en hielden enkel het touw wat gespannen, deels omdat ik voelde dat de twee latten nu wel drukten en schuurden op mijn borsten. Waarschijnlijk hadden ze het door want plots werden we aangemoedigd met lederen zweepjes op onze billen.

Blijkbaar was het nog niet genoeg want er werd aan de beugel in mijn mond gewerkt, wat wist ik niet. Plots voelde ik hoe die naar achteren werd gerukt wat mijn adem deed stokken en mijn mond wijd opensperde.

Ook mijn zus werd hevig aangespoord. We werden gedwongen om elkaar te pijnigen. Speeksel liep in stromen op de grond, slikken kon ik niet en schreeuwen lukte ook niet. Nicole werd door een van haar mannen hard op haar nog steeds gerokken en pijnlijke schaamlippen getikt met een rietje. Achteraf gaf ze toe dat dit zoveel adrenaline gaf en dit haar verstand uitschakelde en haar de kracht gaf om ineens door te trekken en zich niet om mij te bekommeren.

Zelfs haar pijnlijke tieten deerden niet. Ik voelde dat mijn borsten het begaven door het schuiven van de latten en om geen verwondingen op te lopen moest ik mij gewonnen geven.

Vreugde in het winnende kamp, Mijn zus werd omhelsd en gekust en meteen werden haar borsten bevrijd van alle touw en haar kut van de gewichten.

Ook haar masker werd verwijderd en toen zag ik haar van pijn vertekend gezicht. Ik zag dat haar borsten, die bloedsporen vertoonden, en haar kutje werden gemasseerd met massageolie wat ze zich liet welgevallen. Mij lieten ze liggen. De winnaars werden uitbetaald en gingen samen met Nicole iets drinken. De verliezers zouden mij nog een beetje onder handen nemen. Ik werd ontdaan van opspansysteem van mijn borsten. De lichte schuurwonden aan mijn borsten vielen nog mee en opnieuw vrije borsten gaf een zalig gevoel.

Het masker en de beugel lieten ze aan. Ik moest op mijn rug plaatsnemen in de ruime zetel en stolpen werden op mijn tepels geplaatst. Voor ik er erg in had voelde ik dat ze in deze stolpen werden gezogen. In plaats van pijn voelde ik opwinding en toen ze stopten met zuigen stonden er precies twee reuzetepels op mijn borsten.

De stolpen werden voorzichtig verwijderd en ik moest mij vlug omdraaien. Nu begon er een aan deze tepels te trekken en te knijpen terwijl de andere op ritmische bewegingen aan mijn schaamlippen trok. Ik kon maar zo vlug mogelijk klaarkomen want dat was het sein om ermee te stoppen werd meegedeeld. Een orgasme krijgen leek me toen onmogelijk en dus gingen de heren deftig te keer met het mishandelen van mijn tieten en poesje.

Toen het echt niet meer te harden was en ik mij voelde flauwvallen werd er gestopt. Ze stopten, hielpen mij recht en namen mij mee naar beneden. Toen ik Nicole zag zitten met een glas rode wijn die reeds plezier aan het maken was rolden de tranen over mijn wangen.

Toen ze mij zag, nog steeds met mijn beugel, masker en twee joekels van tepels op mijn borsten zag ik dat ze schrok. Zij stond op om dit alles te verwijderen en mij enigszins te troosten en presenteerde mij een wijntje. Dat had ik wel verdiend, zei ze. Nu mocht er opnieuw gepraat worden. Die was al keihard en ze was blij verrast met het formaat. Nadat ze hem goed gepijpt en afgetrokken had, duwde ze zijn pik tussen haar grote hangtieten en liet ze zich tussen haar tieten neuken.

Dat was één van de dingen waar ze altijd heel snel van klaarkwam. Toen hij haar daarna begon te beffen was ze helemaal in de zevende hemel en ze was blij dat ze een vrijstaand huis had, anders hadden de buren zich waarschijnlijk afgevraagd waar al dat harde gekreun vandaan kwam. Hij mocht dan wel verlegen zijn, maar onervaren was hij zeker niet. Ze genoot van zijn tong die over haar clitoris ging, wat ervoor zorgde dat ze een kletsnatte kut had.

Nadat hij zijn tong een stukje in haar kut geduwd had, kwam ze voor de tweede keer in korte tijd klaar. Alle opgekropte seksuele gevoelens kwamen er uit en ze wist dat ze een keihard multipel orgasme zou krijgen als ze geneukt zou worden. Het leek haar dan ook een goed plan om zich over zijn grote pik te laten zakken.

Henk, de huurder, was ondertussen op de grond gaan liggen en liet zich maar al te graag door zijn huisbazin berijden. Vanaf het moment dat hij haar had gezien, was ze de hoofdpersoon in zijn fantasieën geworden en hij had zich in die drie weken regelmatig afgetrokken op de gedachte dat hij haar zou neuken. Henk had al zijn moed bij elkaar geraapt en was van plan geweest om zelf het initiatief te nemen.

Als het mislukte kon hij waarschijnlijk naar een nieuw appartement op zoek gaan, maar daar hoefde hij zich nu niet meer druk over te maken. Henny was ondertussen met haar benen wijd op het bureau gaan liggen en Henk duwde zijn grote pik tot aan zijn ballen in haar natte vagina. Hij begon haar hard te neuken en er gebeurde precies wat de geile oma al gedacht had, ze kwam keihard klaar toen hij haar van achteren aan het neuken was.

Hij voelde haar schokken terwijl hij haar hard aan het doorneuken was en hij wist dat het bij hem ook niet meer lang ging duren. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want Henk was een echte borstenman. De geile grootmoeder ging in de bureaustoel zitten, zodat Henk haar nog even tussen haar tieten kon neuken voordat hij klaar zou komen. Hij voelde het zaad opkomen, iets dat de geile oma ook doorhad.

Ze trok nog een paar aan zijn pik en werd beloond met een dikke lading sperma over haar grote memmen. Precies wat ze wilde. Ze smeerde het zaad over haar tieten uit en, nadat ze weer helemaal bij was, stond ze op en pakte de hand van Henk vast. Ze nam hem mee naar haar slaapkamer en begon hem zachtjes te pijpen, zodat hij weer snel stijf zou zijn, en ze aan de twee ronde konden beginnen. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. De beste sexfilmpjes met een oma in de hoofdrol Oma Gezette oma heeft seks met haar echtgenoot   Geile oma met grote tieten is aan het masturberen   Oma met enorme grote borsten doet striptease en masturbeert   De meest geile oma sexfilmpjes en Het beste van de pornovideo tube sites.

Geile oma wil dat jongeman over haar grote tieten klaarkomt Geplaatst door amateur jun 1, Oma 0. Een geile oma versiert haar huurder, een jongeman, en ze zorgt ervoor dat hij over haar grote tieten klaarkomt. Previous Swingers vrouw met dikke tieten, heeft sex op het strand met een vreemde man. Next Knappe mature echtgenote wordt door donkere man geneukt.


Lekkere snollen thuisontvangst brabant


Een vibrator kan leuk zijn om je te behelpen maar na een tijdje heb je het wel gehad. Ze had nood aan sexueel contact en smeekte me om toch maar de stap te wagen, als het niet bevalt dan kon ik altijd stoppen. Ik was teleurgesteld, ze had zelfs mijn beslissing niet afgewacht. De grote dag kwam dichterbij en mijn gevoel zei dat ik Nicole niet aan haar lot mocht overlaten. Aangekomen werden we verwelkomd door Kurt en een wat oudere dame.

Na iets te hebben gedronken werden we uitgenodigd op een kamer die hij daar had gehuurd, dat was eenvoudiger om alles te regelen. We keken naar elkaar en aarzelend begonnen we onze kledij uit te trekken. Waren we te traag met uitkleden? Toen we daar in lingerie stonden vroeg Kurt of we ook onze lingerie wilden uittrekken. Rosita, zijn secretaresse, begon ons te keuren. Een fiche zou worden opgemaakt met alle gegevens.

Beginnend met de haarkleur tot de schoenmaat toe werd alles genoteerd. Ik moet toegeven dat het vreemd aanvoelt uw zus volledig naakt te zien. Bij haar hoorde ik de dame zeggen, slappe borsten, hangen, grote tepels, zeer grote schaamlippen, geschoren. Bij het horen dat mijn zus zeer grote schaamlippen had wierp ik een blik op haar kruis. Dit had ik niet verwacht te zien, dikke grote schaamlippen die tussen haar billen bengelden.

Toen ze bij mij begon voelde ik mij net op een keuring. Grote hangborsten, buikje, schaamlippen, kaal is mij bijgebleven. Ook het lichtjes trekken aan mijn schaamlippen bleef mij bij. Eenmaal dit achter de rug tekenen we een papiertje. Nodig voor de verzekering, deelt de vrouw mee.

Wij wilden ons terug aankleden maar wij moesten daar nog even mee wachten. Een onderzoek volgt nog. Ondertussen deelde hij alles mee wat we nog moesten weten; zwarte lingerie, altijd kort rokje en bloesje, naaldhakken en mogelijks nylonkousen, nooit condoom.

Bij hem waren het vaste klanten die safe waren. Alles wat de klant wil wordt zonder morren en met de glimlach ingewilligd. Bij een opdracht worden we altijd gebracht en afgehaald en duurt zolang de klant het wil.

Ik wil protesteren maar hij overhandigd het net ondertekent papiertje. Vanaf nu is hij voor twee jaar onze pooier en doen wij wat hij beveelt, stoppen kan mits een afkoopsom. Plots gaat de deur open en komt er een man op leeftijd de kamer binnen. Hij stelt zich voor, een dokter die al het nodige zal doen om de medische attesten in orde te maken. Na het nemen van alle monsters krijgen we te horen dat dit onze eerste klant wordt. Hij kleedt zich uit en beval mijn zus zijn piemel lekker hard te zuigen terwijl ik geknield voor hem plaats moet nemen en hij mijn kut begint te bespelen.

Lang duurt het niet vooraleer ik hem hoor kreunen en zie hoe hij zijn lading sperma in het gezicht van Nicole spuit. Voldaan gaat hij opzij en hij gebied mij om het gezicht van mijn zus volledig af te likken. Terwijl ik Nicole aflik voel ik hem binnendringen in mijn poesje en begint hij mij te neuken. Na een tijd geramd te hebben voel ik dat hij de rest van zijn zaad in mij gespoten heeft. Nu wordt mijn zus verplicht mij proper te likken. Ik voel dat ze mijn kut opentrekt en begint te beffen.

Dit geeft een zalig gevoel en doet mij dan ook klaarkomen. Dit valt in verkeerde aarde, Kurt en de dame die blijkbaar alles hebben aanschouwd maken ons diets dat wij niet onderling moeten klaarkomen maar dat we dit best doen bij de klant.

Als toemaatje mag ik de lul van de dokter proper likken. We kleden ons aan, douchen mag niet, en mogen vertrekken. Onze eerste echte opdracht, we wilden altijd samen optrekken, laat niet lang op zich wachten en was bij twee vrijgezellen. Dit waren broers en ze woonden op een boerderij. Ze kwamen naakt en met hun reeds harde lul bij ons en begonnen ons uit te kleden. Nu ze eens twee hoeren hadden met zeer grote tieten zouden ze eerst eens hun harde lul ertussen steken.

Wij drukten allebei stevig hun lul tussen onze borsten en kregen bijna gelijktijdig hun sperma op ons gezicht. We vroegen om ons te verfrissen, niets van.

Daar werd ik verplicht om op handen en knieën plaats te nemen op tafel en dan begon hij mij te melken net als een van hun koeien. Hij trok en duwde op mijn borsten dat het een lieve lust was. Hij genoot bij iedere ruk. De enige opmerking die ik kreeg was dat het jammer was dat er geen melk uit kwam, maar daar kon hij wel voor zorgen. Als ik mij wegtrok of mijn borsten op tafel liet zakken dan sloeg hij op mijn uiers en zei dat ik mij moest gedragen en deed gewoon verder.

Ik kan normaal wat pijn verdragen maar als ze bijna 15 min. Toen ik begon te wenen stopte hij en stak even zijn vingers in mijn kut. In de kamer ernaast hoorde ik ons Nicole kreunen, was het klaarkomen of pijn?

Blijkbaar had onze boer het ook gehoord wat hij liet mij met rust en ging kijken. Hij liet de deur open en zo kon ik zien dat ze klaarkwam terwijl de jongste haar op zijn hondjes nam. Mijn melker knielde en hield zijn lul voor haar zodat ze hem tezelfdertijd kon pijpen. Na enkele minuten hoorde ik de oudste zeggen tegen zijn broer dat hij die met de grote uiers verder moest melken, dat ze nu wel bekomen zou zijn en dat hij mij niet moet sparen.

Hij streelde mijn borsten die rood aangelopen waren en trok lichtjes aan mijn tepels. Hij tikte op mijn kont en wou mij in de juiste houding. Toen begon hij op zijn beurt mijn borsten te bespelen. Ik voelde dat hij harder kneep en trok maar het rare was dat het nu beter te harden was. Terwijl hij molk kon ik zien hoe mijn zus verder pijpte.

Nog nooit hadden mijn tietjes zo afgezien. Toen het melken, zo noemde de broers het, stopte en ik van tafel mocht zat Nicole rustig een glaasje te drinken.

Aan haar gezicht te zien had ze ervan genoten terwijl ik daar stond met rode opgezwollen tieten. Toen we ons opnieuw wilden aankleden zei de jongste dat ik opnieuw moest knielen, iets tegen mijn zin deed ik het.

De beide broers waren voldaan. Wij dachten dat het afgelopen was en vroegen om te mogen douchen. Volgens hen was dit niet nodig, ze hadden iets beters. Nadat ze aangekleed waren werden we meegenomen naar buiten. Mijn zus stribbelde tegen maar werd aan haar borst meegetrokken.

Eenmaal buiten stond daar plots een zwarte hond voor ons. Zonder iets te zeggen werden de benen van mijn zus door beide boeren opengetrokken en op bevel begon de hond haar poesje uit te likken. Na haar was het mijn beurt. Ze nam hem mee naar haar slaapkamer en begon hem zachtjes te pijpen, zodat hij weer snel stijf zou zijn, en ze aan de twee ronde konden beginnen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. De beste sexfilmpjes met een oma in de hoofdrol Oma Gezette oma heeft seks met haar echtgenoot   Geile oma met grote tieten is aan het masturberen   Oma met enorme grote borsten doet striptease en masturbeert   De meest geile oma sexfilmpjes en Het beste van de pornovideo tube sites.

Geile oma wil dat jongeman over haar grote tieten klaarkomt Geplaatst door amateur jun 1, Oma 0. Een geile oma versiert haar huurder, een jongeman, en ze zorgt ervoor dat hij over haar grote tieten klaarkomt.

Previous Swingers vrouw met dikke tieten, heeft sex op het strand met een vreemde man. Next Knappe mature echtgenote wordt door donkere man geneukt. Geef een reactie Reactie annuleren. De beste sexfilmpjes met een oma in de hoofdrol Oma. Gezette oma heeft seks met haar echtgenoot. Geile oma met grote tieten is aan het masturberen. Oma met enorme grote borsten doet striptease en masturbeert. Categorized Tag Cloud beffen grote tieten blond slank hotelkamer aftrekken webcam bank dildo mature buurman grote pik dik berijden geil brilletje koppel trio vriendin anaal masturberen doorslikken knap brunette vingeren tiener buitensex lekker kontje tietneuken moeder hondjes tatoeages BBW klaarkomen huisvrouw standjes oma creampie buurvrouw facial lingerie strand neuken echtgenote lesbisch pijpen donkere man hangtieten grote borsten cumshot milf.

Zin in geile webcamsex? Lekkere milf met volle kont, neukt de buurman jun 4, Milf. Het kontje van een lekkere amateur vrouw wordt goed volgespoten mei 30, Anale sex. Een milf en haar dochter pijpen samen de vriend van de dochter mei 27, Pijpen. Knappe echtgenote heeft seks met haar man en zijn beste vriend mei 23, Echtgenote. Pin It on Pinterest. Anita draait door de melkmachine met haar kontje hierdoor zie je de buttplug met staart zwaaien.

Steven opgewonden door dit gezicht haalt zijn lul uit zijn broek en begint er aan te trekken. Iedereen staat naar dit spektakel te kijken. Henk verhoogt de schokjes en Marlies en Barbara beginnen nu meer met hun kutjes tegen elkaar te wrijven.

Marlies en Barbara zien hoe geil Anita van het melken wordt en ze voelen bij zichzelf hun sappen langs hun dijen lopen. Ze smeken Henk om te stoppen, die grinnikt en maakt hun tieten los, de vrouwen beginnen bijna automatisch wild in elkaars tepels te knijpen.

Steven heeft inmiddels zijn keiharde paal in Anita´s drijfnatte kut gestopt. Als een gedrevene begint hij haar te neuken. Hard neukt Steven haar. Kees komt dichterbij en moedigt Steven aan, "Neuk die zwangere teef hard in haar geile kut. Hij likt aan de net gemolken moederborst vol met melk. Anita fluistert tegen Kees, "Zuig maar aan mijn spenen, zuig de melk maar naar binnen van je zwangere teef.

Klik hier voor de rest van het verhaal er volgen nog 75 regels. Dit is deel 11 van totaal 11 delen. Vergeet niet te stemmen, en schrijf de auteurs om te vertellen wat je al dan niet leuk vond aan het verhaal! Rik Smalls heeft 6 verhalen op deze site. Profiel voor Rik Smalls , incl.

Je kan voor elk deel afzonderlijk stemmen Kies hier 1 waardeloos Anoniem geen afzender, auteur kan niet reageren! Voer een email adres in als "chat email" in de instellingen, en het zal hier verschijnen met dit email adres als afzender: Anita voelt hoe Steven zijn gezwollen ballen in haar. Lekkere meiden zitten achter de webcam op je te wachten!

Mega kut thuisontvangst vrouwen


Nadat ze hem goed gepijpt en afgetrokken had, duwde ze zijn pik tussen haar grote hangtieten en liet ze zich tussen haar tieten neuken. Dat was één van de dingen waar ze altijd heel snel van klaarkwam. Toen hij haar daarna begon te beffen was ze helemaal in de zevende hemel en ze was blij dat ze een vrijstaand huis had, anders hadden de buren zich waarschijnlijk afgevraagd waar al dat harde gekreun vandaan kwam.

Hij mocht dan wel verlegen zijn, maar onervaren was hij zeker niet. Ze genoot van zijn tong die over haar clitoris ging, wat ervoor zorgde dat ze een kletsnatte kut had. Nadat hij zijn tong een stukje in haar kut geduwd had, kwam ze voor de tweede keer in korte tijd klaar. Alle opgekropte seksuele gevoelens kwamen er uit en ze wist dat ze een keihard multipel orgasme zou krijgen als ze geneukt zou worden.

Het leek haar dan ook een goed plan om zich over zijn grote pik te laten zakken. Henk, de huurder, was ondertussen op de grond gaan liggen en liet zich maar al te graag door zijn huisbazin berijden. Vanaf het moment dat hij haar had gezien, was ze de hoofdpersoon in zijn fantasieën geworden en hij had zich in die drie weken regelmatig afgetrokken op de gedachte dat hij haar zou neuken.

Henk had al zijn moed bij elkaar geraapt en was van plan geweest om zelf het initiatief te nemen. Als het mislukte kon hij waarschijnlijk naar een nieuw appartement op zoek gaan, maar daar hoefde hij zich nu niet meer druk over te maken.

Henny was ondertussen met haar benen wijd op het bureau gaan liggen en Henk duwde zijn grote pik tot aan zijn ballen in haar natte vagina. Hij begon haar hard te neuken en er gebeurde precies wat de geile oma al gedacht had, ze kwam keihard klaar toen hij haar van achteren aan het neuken was.

Hij voelde haar schokken terwijl hij haar hard aan het doorneuken was en hij wist dat het bij hem ook niet meer lang ging duren. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want Henk was een echte borstenman. De geile grootmoeder ging in de bureaustoel zitten, zodat Henk haar nog even tussen haar tieten kon neuken voordat hij klaar zou komen.

Hij voelde het zaad opkomen, iets dat de geile oma ook doorhad. Ze trok nog een paar aan zijn pik en werd beloond met een dikke lading sperma over haar grote memmen. Precies wat ze wilde.

Marlies en Barbara zien er prachtig uit, dan krijgen ze beide een collar om, als teken van onderwerping aan hun meesters. Anita zegt als de slavinnen hun blijvende collar krijgen. Henk en Kees geven aan dat zij voor hun zullen zorgen. Marlies en Barbara hebben beiden rode wangen van opwinding en zelfs Anita is benieuwd wat de mannen voor hun in petto hebben. Als eerst grijpen de mannen Anita vast, snel wordt een flinke buttplug met een staart in haar kontje gestopt.

Dan neemt Steven haar mee naar de stellage die hij gemaakt heeft. Anita wordt met haar hoofd vastgemaakt en naast haar hoofd worden haar handen met kettingen vastgebonden. Haar borsten steken vooruit. Marlies en Barbara worden met hun piercings aan elkaar vastgemaakt, alle twee krijgen ze een dildo in, die aangesloten wordt op een apparaat. De dildo´s trillen zacht maar de mannen hebben dit al eerder uit geprobeerd op Anita.

Weten hoe ze hun beide slavinnetjes gekmakend genot kunnen geven. Henk zet de tussentijd van schokjes in het begin op langzaam. Als Marlies en Barbara het eerste schokje voelen drukken ze hun kutjes tegen elkaar aan.

Steven heeft inmiddels twee grote glazen halve bollen met een siliconen ring aan de onderkant gepakt. Op de top van de halve bol zit een rubberen slang. De twee halve bollen bevestigt hij op Anita´s borsten. Kees staat verlekkerd toe te kijken hier heeft hij vooral op gewacht, de zwangere broedmachine zoals hij Anita noemt zal gemolken gaan worden. Steven bevestigt de rubberen slang aan de melkmachine. Dan zet Steven de machine aan, en haar tieten worden in de halve bollen gezogen.

De melkmachine maakt een zuigend geluid, het toestel zuigt en laat de druk dan heel even gedeeltelijk weglopen. Anita wordt nu echt gemolken. Anita ziet haar tiet kompleet in de halve bol verdwijnen en haar tepels zwellen op. We volgden maar aan de deur werd onze kledij buiten gegooid en we konden ons daar terug aankleden. Voor onze eerste keer was dit meer dan genoeg geweest, althans voor mij. Mijn zus was in de wolken en hoopte op meer van dat. Wij werden afgehaald door Kurt die terloops naar de gesteldheid van mijn borsten vroeg.

Toen ik zei dat het genoeg was geweest en ik hem naar het waarom vroeg lachte hij. In het naar huis gaan vertelde mijn zus dat ze erg genoten had van deze namiddag en dat ze er zeker verder wou mee doorgaan. De verassing op het einde was haar erg bevallen. Voor mij lag het iets anders. De eerste dagen kon ik geen BH aan en had ik twee blauwe vlekken die hard aanvoelden op mijn borsten. Mijn echtgenoot kreeg argwaan. Volgens hem liep ik de laatste tijd te veel zonder BH en ging ik iets te veel met mijn zus op stap.

Nu, het meeste van de gedane opdrachten hadden telkens tot gevolg dat mijn tieten het erg te verduren kregen en ik altijd een paar dagen moest bekomen.

Het enige wat mij telkens verder dreef om al deze pijn te verdragen was het vele geld dat eraan verbonden was. Bij navraag bleek dat ik door onze pooier, Kurt, verhuurd werd als een rijpere vrouw met grote borsten die genoot van een harde aanpak van haar borsten, terwijl Nicole, alhoewel haar borsten niet veel kleiner waren dan de mijne, meer aanbevolen werd voor het pijpen en neuken.

Tijdens het verlof vorig jaar kreeg ik een telefoontje om toch opnieuw opdrachten aan te nemen. Hij had een opdracht die ons beiden op het lijf geschreven was.

Kurt zwaaide met zijn contract en vroeg mij om opnieuw alles te geven. Het vele geld dat we konden krijgen en de overtuigingskracht van mijn zus deed mij buigen. Onder het mom van twee dagen samen uit vertrokken we op donderdagmorgen. Op de afgesproken plaats stond Kurt ons al op te wachten.

We werden afgezet in een mooie villa waar we werden verwelkomd door 4 oudere heren, naar we later vernamen waren ze allen boven de zestig. Er werd meegedeeld wat van ons werd verwacht. Dan zou het avondeten worden opgediend en daar dienden we naakt aanwezig te zijn. Na het avondeten zouden ze zich met ons vermaken. Eén voorwaarde, we mochten vanaf nu niet meer spreken.

De dag ging voorbij, het eten werd opgediend en nog niemand had een vinger uitgestoken. Was dit slechts stilte voor de storm? We werden meegenomen naar boven en daar bleek een ruime kamer te zijn vol met attributen. Een vrouw voor twee mannen. Eenmaal in de kamer werden onze borsten vakkundig afgebonden en moesten we gewichten tillen. Blijkbaar kon ik iets meer tillen dan Nicole want telkens het haar beurt was sloeg een van haar mannen met een fijne zweep op haar kont wat duidelijk striemen achterliet maar haar tevens een boost gaf om verder te doen.

Een goede opwarming lieten ze zich ontvallen. We werden losgemaakt en Nicole mocht plaatsnemen in de genycoloogstoel. Aan haar schaamlippen kwamen gewichten te hangen tot ze volledig gerokken waren en ze kreunde, genot of pijn.

Ik werd overal betast en na een tijdje werd ik gedwongen op de grond plaats te nemen. Toen zag ik mijn zus staan met afgeknelde borsten en gespreide benen terwijl ze haar kutje en uitgerokken schaamlippen bewerkten met een zweepje.

Nu was het mijn beurt, zei een van hen. In plaats van touw werden mijn borsten tussen twee houten planken geperst en werden de schroeven hard aangespannen. Toen ik ze bekeek kon ik me niet inbeelden dat borsten zo plat konden worden geduwd terwijl de pijn bijna te verwaarlozen was.

Tezelfdertijd speelde een van hen met mijn kutje. Was het de spanning die dit teweegbracht, ik voelde het geil stromen langs mijn billen. We moesten nu, geknield met onze kont tegen elkaar plaats nemen, een dubbele dildo in onze kut en zo onze mannen een pijpbeurt geven zonder ze te laten klaarkomen.

Iemand zei plots dat het tijd werd om touwtje trek te doen. Er werd een weddenschap tussen de mannen afgesloten wie van ons het zou winnen. Ze zouden ons klaarmaken voor de wedstrijd. Een masker werd aangebracht die ons zicht belemmerde en het ademen door onze neus verhinderde.

De beugel tussen onze tanden moest dienen om ons aan te porren. Op handen en knieën, onze opgespannen borsten dienstig als bevestigingspunt voor het touw en kont naar elkaar. Na het startsein bleven Nicole en ik rustig en hielden enkel het touw wat gespannen, deels omdat ik voelde dat de twee latten nu wel drukten en schuurden op mijn borsten.

Waarschijnlijk hadden ze het door want plots werden we aangemoedigd met lederen zweepjes op onze billen. Blijkbaar was het nog niet genoeg want er werd aan de beugel in mijn mond gewerkt, wat wist ik niet. Plots voelde ik hoe die naar achteren werd gerukt wat mijn adem deed stokken en mijn mond wijd opensperde. Ook mijn zus werd hevig aangespoord. We werden gedwongen om elkaar te pijnigen.

Speeksel liep in stromen op de grond, slikken kon ik niet en schreeuwen lukte ook niet. Nicole werd door een van haar mannen hard op haar nog steeds gerokken en pijnlijke schaamlippen getikt met een rietje. Achteraf gaf ze toe dat dit zoveel adrenaline gaf en dit haar verstand uitschakelde en haar de kracht gaf om ineens door te trekken en zich niet om mij te bekommeren. Zelfs haar pijnlijke tieten deerden niet.

Ik voelde dat mijn borsten het begaven door het schuiven van de latten en om geen verwondingen op te lopen moest ik mij gewonnen geven. Vreugde in het winnende kamp, Mijn zus werd omhelsd en gekust en meteen werden haar borsten bevrijd van alle touw en haar kut van de gewichten. Ook haar masker werd verwijderd en toen zag ik haar van pijn vertekend gezicht. Ik zag dat haar borsten, die bloedsporen vertoonden, en haar kutje werden gemasseerd met massageolie wat ze zich liet welgevallen.

Mij lieten ze liggen. De winnaars werden uitbetaald en gingen samen met Nicole iets drinken. De verliezers zouden mij nog een beetje onder handen nemen.

Ik werd ontdaan van opspansysteem van mijn borsten. De lichte schuurwonden aan mijn borsten vielen nog mee en opnieuw vrije borsten gaf een zalig gevoel. Het masker en de beugel lieten ze aan. Ik moest op mijn rug plaatsnemen in de ruime zetel en stolpen werden op mijn tepels geplaatst. Voor ik er erg in had voelde ik dat ze in deze stolpen werden gezogen.

In plaats van pijn voelde ik opwinding en toen ze stopten met zuigen stonden er precies twee reuzetepels op mijn borsten. De stolpen werden voorzichtig verwijderd en ik moest mij vlug omdraaien.

Nu begon er een aan deze tepels te trekken en te knijpen terwijl de andere op ritmische bewegingen aan mijn schaamlippen trok. Ik kon maar zo vlug mogelijk klaarkomen want dat was het sein om ermee te stoppen werd meegedeeld. Een orgasme krijgen leek me toen onmogelijk en dus gingen de heren deftig te keer met het mishandelen van mijn tieten en poesje. Toen het echt niet meer te harden was en ik mij voelde flauwvallen werd er gestopt.

Ze stopten, hielpen mij recht en namen mij mee naar beneden. Toen ik Nicole zag zitten met een glas rode wijn die reeds plezier aan het maken was rolden de tranen over mijn wangen.

Leonie Mee  
Lorrine Uecker