Massage thai b2b open natte kut

massage thai b2b open natte kut

.

Negerin kont intiem zonder condoom

Wendy in amsterdam Amsterdam 28 jaar. Kom en laat me jou verwennen Vrouw Erotische massage Privé ontvangst 19 maart · Hey Geilebeer van me, ik Ben super geil en wacht op je,me kutje is lekker nat lekkere groote volle billen laat me je lekker leeg en sloppy zuigen. Ben een stoute dame, freaky, geil en sexy! Met warme olie laat ik je hele lichaam van top tot teen tintelen.

Je hoeft het niet eens goed te kunnenhet is zeer makkelijk Vlak het erotische gedeelte niet uit hoor want deze dames zijn echt opwindend en sexy! Eenvoudig op één plek tussen het occasion aanbod van 15 autowebsites naar jouw tweedehands auto zoeken, doe je op GasPedaal. Ja Nee Erotische massage noordholland geile massage Natuurlijk Sexueelmaar ook met vervoerMassage voor dames Ontspannings, Erotisch en body to body massage voor vrouwen door een vrouw.

Zo kunnen we u ook buiten Speurders. De massage wordt gegeven op een luxe extra brede massagebank met warme geurloze olie. Ben jij liefst wat hogeropgeleid? Op hun laatste avond waren ze vanuit het hotel nog even gaan wandelen en toen ze langs het massagehuis wandelden, vroeg Anoeksa of Mendoza ervaring had met dat soort plekken.

Anoeska bleef staan, dacht eventjes na en zei toen: Bij binnenkomst werden ze ontvangen door een slijmerige gastheer die hen beiden naar een grote glazen wand bracht. Daarachter zaten een tiental vrouwen een beetje verveeld onderuit gezakt te wachten op eventuele klanten.

De man deed het licht van de ruimte aan en de dames draaiden zich meteen richting het raam en probeerden zo verleidelijk mogelijk naar Anoeska en Mendoza te kijken. Mendoza koos voor een jong leuk meisje, met verhoudingsgewijs erg grote borsten. Anoeksa koos ook voor een jong meisje, maar met kleine stevige tietjes. De dames kwamen de kamer uit, maakten een lichte buiging en gingen Anoeska en Mendoza voor richting de massage-kamers.

Dit was een ideale oplossing. Hoefden ze niet op elkaar te wachten, maar waren ze toch bij elkaar in de ruimte. Mendoza kleedde zich snel uit, maar Anoeska vroeg of er een kleedkamer was, waar ze zich kon uitkleden en een handdoek over haarzelf kon slaan. Mendoza keek haar eventjes indringend aan en zei: Gewoon uitkleden en alles over je heen laten gaan.

Naakt stonden Anoeska en Mendoza even later in de ruimte, de masseuses waren eventjes uit de kamer gegaan. Anoeksa stond er wat ongemakkelijk bij. Mendoza bekeek haar eens goed, tjonge wat een lichaam.

Grote, wat hangende borsten met kleine tepels, een goede stevige, maar zeker niet te dikke kont en een lange benen die samenkwamen bij een net onderhouden bosje schaamhaar. Vanachter het gordijn dat de deur vormde, kwamen plots de twee masseuses te voorschijn, ook volledig naakt. Anoeska keek verschrikt naar Mendoza maar hij zei slechts: Mendoza ging met zijn masseuse in één douchecabine, Anoeska met haar masseuse in een ander.

Ook hier was er voor gezorgd dat Anoeska en Mendoza elkaar steeds konden zien, de douchecabines waren met de openingen naar elkaar toe gekeerd. De ruimte in de cabines was wat krap en Anoeska moest eventjes slikken toen ze haar masseuse tegen haar aan voelde komen staan. De douchestraal zorgde voor wat verkoeling, maar toen de masseuse met zeep Anoeska begon te wassen, kreeg Anoeska het weer erg warm.

Mendoza ondertussen liet het gewas met genot gebeuren. Zijn masseuse waste hem vakkundig. Eerst zijn rug, zijn kont, met extra aandacht voor de bilspleet, waarna ze op haar hurken zakte en zijn benen waste. Daarna kwam ze voor Mendoza staan en waste ze zijn borstkas, zijn buik, zijn dijen, zijn benen en eindigde ze met een tergend langzaam, opwindende wasbeurt van zijn nu keihard rechtopstaande pik.

Bij Anoeska werd dezelfde volgorde van wassen aangehouden. Daarna rilde ze van genot toen haar masseuse haar benen vanaf de voeten naar boven tergend langzaam, en erg intens begon te wassen.

De wasbeurt eindigde bij haar nu van geilheid erg natte kutje. De masseuse ging met haar hand langzaam tussen de dijen heen en weer. In de ruimte tussen de douchecabines werden Mendoza en Anoeska door de dames goed afgedroogd. Anoeska keek Mendoza glimlachend aan. Jij wist dat dit zo ongelofelijk lekker, maar stout, was en wilde gewoon eens zien of ik zou wegrennen hé?

Nou mannetje, ik laat alles, zoals jij dat zo mooi zegt, over me heen gaan en ga er eens goed van genieten! Ik lijk wel gek! Haar dijen waren net nog afgedroogd, maar nu liep het geil alweer langs haar dijen, Anoeska had het niet meer!! Anoeska en Mendoza werden weer naar de massage-ruimtes gebracht.

Allebei moesten ze op hun buik gaan liggen. Rustig werkten de meisjes het repetoir af. Eerst werden voeten en benen gemasseerd, maar al snel waren ze druk bezig met de billen van de twee klanten. Dit deed haar collega dus tegelijkertijd bij Anoeksa. Mendoza kon haar zien genieten. Anoeska lag met haar ogen dicht, maar elke keer als bij Mendoza de handen van zijn masseuse over de plek waar bij Anoeska haar kutje zat gingen, kreunde Anoeska hoorbaar van genot.

Na een tijdje werden de ruggen gemasseerd, eerst door handen, maar al snel door Thaise billen. Met hun billen gingen de masseuses op de nek van hun klanten zitten. Aan weerzijde van de te masseren nek een bil, Mendoza en Anoeska voelden de bilspleten van hun masseuses over hun met olie besmeerde nekken glijden. Nu moesten Anoeska en Mendoza zich omdraaien. Mendoza lachte wat schaapachtig terug: Anoeska voelde haar eigen voet wegzakken in het natte kutje van haar masseuse, Anoeska dacht dat ze ter plekke gek werd van opwinding.

Hierna vervolgden de masseuses hun tocht over de twee blanke lichamen. Eerst werden buik, borst en armen gemasseerd door de ranke handen van de masseuses. Daarna begonnen de masseuses hun eigen bovenlichamen met veel olie in te smeren, ze keken verleidelijk naar hun klanten.

Mendoza en Anoeska wisten beiden, hoewel nooit eerder meegemaakt, instinctief wat hun te wachten stond, het idee maakte hen beide gek van geilheid. Nadat de Thaise vrouwen hun borsten goed hadden ingesmeerd gingen ze op hun klanten liggen en met hun naakte geoliede lichamen masseerden ze Anoeska en Mendoza.

Daarna wreef ze met haar lichaam over zijn benen, daarna over zijn buik, hij voelde haar kutje over zijn pik glijden, maar penetratie was verboden, haar stugge aziatische schaamhaartjes gleden over zijn eikel, haar lipjes gingen speels over zijn stam. Hij voelde haar kutje over zijn buik, over zijn borstkas, over zijn schouders, armen en handen. Daarna draaide zij zich om en keek hij diep haar schacht in, ze wreef met haar onderlichaam over zijn gezicht, hij stak even zijn tong uit en proefde haar kutje, maar weg was ze al weer, hij voelde haar billen over hem heen glijden en terwijl hij keek naar haar opengesperde kutje voelde hij dat haar tieten weer om zijn pik heen zaten.
massage thai b2b open natte kut

.

Shanita Pixler  
Yan Klass