Lekkende kut sexuele

Hoe vergeet je dat dan vraag ik me af? Maja, het is er iig uit, daar heb je gelijk in. Maar is er verder niks mis dan?

Volgens mij heb je dan best geluk gehad.. Sitia Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Sitia.

Anaïs Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Anaïs. Is meteen een nieuwe tampon inbrengen niet het domste wat je in dit geval kan doen? Zou de boel even de kans geven om weer te genezen. Hm Dat merk je toch dan, zou ik zeggen. Ik zou inderdaad ook niet meteen weer een nieuwe tampon erin doen. Lijkt me niet handig. Maar hoe kan je dat in godsnaam vergeten zijn. Sorry maar dan ben je wel heeeeeel erg achterlijk als je dat vergeet!

Apaaaj Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Apaaaj. Een tampon voel je toch niet zitten? Waarom zou je hem dan wel voelen zitten wanneer hij er lang in zit? Maar goed dat je er uiteindelijk achter bent gekomen en je niet ziek bent geworden.

Ik vind het ook wel een klein beetje wazig allemaal hoor.. Zoiets vergeetje volgens mij niet echt maar goed. Zoek meer berichten van nl2suzy. Warsocket Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Warsocket. Tiño Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Tiño.

Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Vraagje over vocht uit vagina. Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van Vlinderr. Zoek meer berichten van mrsjones.

Had jij ook deze klacht mrs jones? Zoek meer berichten van Lorelei. Zoek meer berichten van mysecret. Zoek meer berichten van Nona. Jullie denken ook gelijk het ergste.. Vlinderr schreef op Zoek meer berichten van Cookie.

Zoek meer berichten van Maija. BizZz schreef op Dat voel je toch? Zoek meer berichten van Drez. Misschien is het goed om je vagina nu eens te spoelen met lactacyd intiem vloeistof zodat je alles nog een keer goed reinigt. Zoek meer berichten van EciD. EciD schreef op Zoek meer berichten van Sitia. Zoek meer berichten van Missy Muffett. Zoek meer berichten van Anaïs. Anaïs schreef op Hey, weet je toevallig ook hoe die versie van de apotheek heet? Ik heb niet zoveel zin om het daar te vragen En hoe duur hij ong.

Of moet het echt via de dokter Heb even gekeken en het heet 'Lactacyd intiem vloeistof voor specifieke momenten'. Het was ongeveer 10 euro dacht ik. Dit is het meest voorkomende gynaecologische probleem in de huisartsenpraktijk. Sommige geneesmiddelen, onder andere sommige antihistaminica , kunnen de afscheiding verminderen. Dit kan ook komen door zwangerschap, borstvoeding , menopauze , veroudering in het algemeen, of diabetes. Bij een meer dan een gewone afscheiding witte vloed kan er sprake zijn van een vaginale candida infectie , chlamydia trachomatis , bacteriële vaginose , trichomonasinfectie of gonorroe.

Soms wordt echter geen oorzaak van abnormale afscheiding gevonden. Indien er weinig vaginaal vocht wordt geproduceerd, dan is de kans groot dat de coïtus pijnlijk zal zijn dyspareunie. Om dit probleem op te lossen kan men als aanvulling een glijmiddel gebruiken.

Vaseline en andere producten die gebaseerd zijn op petroleum kunnen het condoom of pessarium beschadigen en worden niet aangeraden. Een glijmiddel op waterbasis is een betere oplossing. Een tekort aan vocht tijdens en na de menopauze is normaal. Tijdens die periode ontstaat atrofie van de vaginawand door vermindering van oestrogeen , een hormoon dat in de eierstokken het ovarium wordt geproduceerd.

Crèmes op basis van oestrogeen kunnen, naast een glijmiddel, een goede oplossing bieden. Soms produceert de vrouw wel genoeg vocht om de penis makkelijk te laten penetreren, maar lijkt de vagina na verloop van tijd droog te worden en te irriteren. Dit komt vaak voor bij een coïtus die langer dan 20 minuten duurt. De verklaring hiervoor is dat de vrouw te lang op de zogenaamde plateaufase wordt gehouden.

De vochtproductie wordt hierdoor stopgezet. Men spreekt van overvloedig vaginaal vochtverlies als het vocht door het slipje of de kleren van de vrouw heen dringt.

Bij penetratie glijdt de penis dan zo makkelijk naar binnen, dat de vaginawand nauwelijks gevoeld kan worden en het voor de man moeilijker is een orgasme te bereiken. Indien men even wacht tot de vagina terug droger wordt, kunnen de betrekkingen zonder problemen voortgezet worden. Verder is het mogelijk dat tijdens de zwangerschap een tijdelijke stijging in de hoeveelheid slijm wordt waargenomen.

Een verklaring hiervoor is dat de bloedaandrang in het onderlichaam dan groter is. Ook langdurige seksuele stimulatie zonder orgasme kan een hogere vochtigheid met zich meebrengen. Tot slot wordt bij sommige vrouwen door de spiersamentrekkingen tijdens het orgasme een extra hoeveelheid vocht naar buiten gestuwd. Vaginaal vocht kan ook spontaan, zonder seksuele opwinding, verschijnen. Dit komt vooral voor bij jonge meisjes in de loop van de puberteit, onder invloed van hormoonschommelingen.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Overgenomen van " https: Artikel mist referentie sinds juli Weergaven Lezen Brontekst bekijken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

In andere projecten Wikimedia Commons. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 1 dec om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

...

Sex adressen in belgie klussen in ruil voor sex
Hoe vergeet je dat dan vraag ik me af? Maja, het is er iig uit, daar heb je gelijk in. Maar is er verder niks mis dan? Volgens mij heb je dan best geluk gehad.. Sitia Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Sitia. Anaïs Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Anaïs. Is meteen een nieuwe tampon inbrengen niet het domste wat je in dit geval kan doen? Zou de boel even de kans geven om weer te genezen. Hm Dat merk je toch dan, zou ik zeggen.

Ik zou inderdaad ook niet meteen weer een nieuwe tampon erin doen. Lijkt me niet handig. Maar hoe kan je dat in godsnaam vergeten zijn. Sorry maar dan ben je wel heeeeeel erg achterlijk als je dat vergeet! Apaaaj Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Apaaaj.

Een tampon voel je toch niet zitten? Waarom zou je hem dan wel voelen zitten wanneer hij er lang in zit? Maar goed dat je er uiteindelijk achter bent gekomen en je niet ziek bent geworden. Ik vind het ook wel een klein beetje wazig allemaal hoor.. Zoiets vergeetje volgens mij niet echt maar goed. Zoek meer berichten van nl2suzy. Warsocket Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Warsocket.

Tiño Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Tiño. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken.

BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Vraagje over vocht uit vagina. Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van Vlinderr. Zoek meer berichten van mrsjones. Had jij ook deze klacht mrs jones? Zoek meer berichten van Lorelei. Zoek meer berichten van mysecret. Zoek meer berichten van Nona.

Jullie denken ook gelijk het ergste.. Vlinderr schreef op Zoek meer berichten van Cookie. Zoek meer berichten van Maija. BizZz schreef op Dat voel je toch? Zoek meer berichten van Drez. Misschien is het goed om je vagina nu eens te spoelen met lactacyd intiem vloeistof zodat je alles nog een keer goed reinigt.

Zoek meer berichten van EciD. EciD schreef op Zoek meer berichten van Sitia. Zoek meer berichten van Missy Muffett. Zoek meer berichten van Anaïs. Anaïs schreef op Hey, weet je toevallig ook hoe die versie van de apotheek heet? Ik heb niet zoveel zin om het daar te vragen En hoe duur hij ong. Of moet het echt via de dokter Heb even gekeken en het heet 'Lactacyd intiem vloeistof voor specifieke momenten'.

Het was ongeveer 10 euro dacht ik. Dit is het meest voorkomende gynaecologische probleem in de huisartsenpraktijk.

Sommige geneesmiddelen, onder andere sommige antihistaminica , kunnen de afscheiding verminderen. Dit kan ook komen door zwangerschap, borstvoeding , menopauze , veroudering in het algemeen, of diabetes. Bij een meer dan een gewone afscheiding witte vloed kan er sprake zijn van een vaginale candida infectie , chlamydia trachomatis , bacteriële vaginose , trichomonasinfectie of gonorroe. Soms wordt echter geen oorzaak van abnormale afscheiding gevonden.

Indien er weinig vaginaal vocht wordt geproduceerd, dan is de kans groot dat de coïtus pijnlijk zal zijn dyspareunie. Om dit probleem op te lossen kan men als aanvulling een glijmiddel gebruiken. Vaseline en andere producten die gebaseerd zijn op petroleum kunnen het condoom of pessarium beschadigen en worden niet aangeraden. Een glijmiddel op waterbasis is een betere oplossing. Een tekort aan vocht tijdens en na de menopauze is normaal.

Tijdens die periode ontstaat atrofie van de vaginawand door vermindering van oestrogeen , een hormoon dat in de eierstokken het ovarium wordt geproduceerd. Crèmes op basis van oestrogeen kunnen, naast een glijmiddel, een goede oplossing bieden. Soms produceert de vrouw wel genoeg vocht om de penis makkelijk te laten penetreren, maar lijkt de vagina na verloop van tijd droog te worden en te irriteren. Dit komt vaak voor bij een coïtus die langer dan 20 minuten duurt. De verklaring hiervoor is dat de vrouw te lang op de zogenaamde plateaufase wordt gehouden.

De vochtproductie wordt hierdoor stopgezet. Men spreekt van overvloedig vaginaal vochtverlies als het vocht door het slipje of de kleren van de vrouw heen dringt. Bij penetratie glijdt de penis dan zo makkelijk naar binnen, dat de vaginawand nauwelijks gevoeld kan worden en het voor de man moeilijker is een orgasme te bereiken. Indien men even wacht tot de vagina terug droger wordt, kunnen de betrekkingen zonder problemen voortgezet worden.

Verder is het mogelijk dat tijdens de zwangerschap een tijdelijke stijging in de hoeveelheid slijm wordt waargenomen. Een verklaring hiervoor is dat de bloedaandrang in het onderlichaam dan groter is. Ook langdurige seksuele stimulatie zonder orgasme kan een hogere vochtigheid met zich meebrengen. Tot slot wordt bij sommige vrouwen door de spiersamentrekkingen tijdens het orgasme een extra hoeveelheid vocht naar buiten gestuwd.

Vaginaal vocht kan ook spontaan, zonder seksuele opwinding, verschijnen. Dit komt vooral voor bij jonge meisjes in de loop van de puberteit, onder invloed van hormoonschommelingen. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Overgenomen van " https: Artikel mist referentie sinds juli Weergaven Lezen Brontekst bekijken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

In andere projecten Wikimedia Commons. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 1 dec om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

...

Erotisch massage rotterdam jongesletjes

  • VOLSLANK NEUKEN VROUWEN DIE GRATIS SEX WILLEN
  • 421
  • 232
  • Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona. Volgens mij is het niet op recept want mijn moeder kon ook zo een tweede fles halen.
  • Lekkende kut sexuele

Nestor Colpitts  
Keren Buntin