Laat je lul spuiten kut slet

laat je lul spuiten kut slet

Klik hier voor meer webcams!! Mijn vrouw en ik zijn al ruim tien jaar getrouwd. Waar we in het begin elkaar continu neukten was de spanning wel een beetje verdwenen. Mijn vrouw heeft een heerlijke grote ronde kont, niet al te grote tieten met lekkere tepels, een klein buikje en een getrimde kut. Ze vindt het heerlijk om lang gebeft te worden, maar een wederdienst zit er tegenwoordig niet meer in. De sex is verder nog goed, maar recht op en neer. In een van mijn pogingen om weer een beetje spanning terug te brengen in ons seksleven had ik het spel Ultiem Verlangen gekocht.

Tijdens het spel hebben we elkaar ons meest opwindende fantasie verteld. Die van is om haar eens verwend te zien worden door een andere man. Ze wees mijn idee van de hand, maar we waren wel geil geworden van het spel wat weer resulteerde in een lekkere neukpartij. Een aantal weken later zaten we samen op de bank televisie te kijken en het spel en mijn fantasie was ik alweer vergeten.

Ik hoorde twee mannenstemmen en mijn vrouw die lachte. Wat er besproken werd kon ik niet verstaan. De voordeur ging weer dicht en toen de mijn vrouw de woonkamer weer in kwam volgden twee wat jongere mannen haar. Mijn vrouw keek me heel even ondeugend aan en het drietal begon elkaar te zoenen en betasten. Ik zat perplex en had ogen op schotels. Al tongend greep mijn vrouw de mannen in hun kruis door hun broek heen.

Een van de mannen schoof mijn vrouw haar rok omhoog en betaste haar heerlijke kont. De andere man liet zijn hand in haar slipje glijden en betaste mijn vrouw haar kutlippen. Mijn vrouw trok haar slipje uit en hurkte voor beide mannen. Ik zie dit tafereel van achteren op haar rug en zie haar dikke kont met daaronder haar kut. Nu pas zie ik ook dat ze haar kut geschoren heeft, iets wat ze voor mij weigert te doen. Ze doet haar truitje uit en tilt haar tieten uit haar bh. Goedkeurend gegrom van beide heren en al helemaal als ze hun beider broeken open knoopt en naar beneden trekt.

Ik wordt steeds geiler van wat ik zie en mijn lul staat hard in mijn broek. Mijn vrouw pakt nog steeds gehurkt twee harde pikken goed beet. De een heeft een langere pik dan die van mij, de andere is juist iets korter, maar wel heel dik. Ze begint beiden langzaam af te trekken over de gehele lengte van hun pik en zegt dat ze nog nooit zulke lekkere pikken heeft gezien. Nu neemt ze eerst de grote lul in haar mond en begint hem af te zuigen.

Na een tijdje wisselt ze naar de dikke pik en zo wisselt ze om en om. Verdomme, mij wil ze nooit pijpen en moet je nou zien. Plotseling stopt ze met zuigen en draait zich om naar mij.

Het wordt tijd dat je toekijkt naar hoe jouw fantasie werkelijkheid wordt'. Ik gehoorzaam, kleed me uit en ga met mijn kloppende lul op de stoel zitten. Ja het was dan wel een fantasie, maar dan met 1 man. Nu staat mijn vrouw die nooit ergens voor in is op het punt zich te laten neuken door twee wildvreemde mannen. Met zn drieen lopen ze naar de bank.

Mijn vrouw gaat zitten en doet haar benen wijd waardoor ik kan zien hoe nat haar kut is. De man met de dikke pik neemt plaats tussen haar benen en zet zijn eikel tegen de opening van haar kletsnatte kut. Terwijl zij me in de ogen kijkt zie ik hoe de dikke lul langzaam in haar spleet verdwijnt. De andere man is op bank geklommen en wijst met zijn lul naar mijn vrouw haar mond. Die bedenkt zich geen moment en hapt toe. De dikke pik begint mijn vrouw haar kutje neuken en zijn lul glinstert van het kutsap van mijn vrouw.

Hij begint wat harder te pompen en ik hoor het soppende geluid uit haar kut en zijn ballen die tegen haar kont aan slaan. Vanuit de stoel heb ik nog steeds goed zicht en ik trek me af.

Het duurt niet lang of ik zie dat meneer nummer 1 klaar gaat komen. Mijn vrouw kijkt geil uit haar ogen naar mij en dan naar pik nummer twee. Hij bedenkt zich geen moment neemt plaats tussen haar benen en steekt zijn grote lul ineens naar binnen. Met grote halen begint hij haar kut te naaien. Door haar kringspier te ontspannen blijft haar anus open Het geile halfbloedje slikt de sperma uit de blanke lul t De oudere buurvrouw laat haar mond door de buurman vol sp Op sex vakantie kijkt zijn vrouw toe hoe haar man het mei Jaaa spuit die lading zaad op mijn gezicht en naakte lichaam.

De geile milf laat de jonge lul spuiten. De halfbloed gilt het uit als zijn lul haar kut penetreert. De grote dikke negerlul neukt haar kaal geschoren kutje. Ze zuigt de pik en laat hem diep in haar kut rammen. Ja laat de sperma tegen mijn lippen spatten. Terwijl de milf hem aftrekt komt hij klaar en spuit haar Hij neukt zich in het zweet op dit geile halfbloedje.

Smeer de sperma uit over je Aziatische milf borsten. Zijn jonge lul spuit haar milf gezicht twee keer vol sperma. De geile slet krijgt meerdere keren een orgasme. Hij neukt zich in het zweet op de geile halfbloed. Neuken neuken en nog eens neuken.

Neuken eindhoven penetratie filmlaat je lul spuiten kut slet

Klik hier voor meer webcams!! Mijn vrouw en ik zijn al ruim tien jaar getrouwd. Waar we in het begin elkaar continu neukten was de spanning wel een beetje verdwenen. Mijn vrouw heeft een heerlijke grote ronde kont, niet al te grote tieten met lekkere tepels, een klein buikje en een getrimde kut.

Ze vindt het heerlijk om lang gebeft te worden, maar een wederdienst zit er tegenwoordig niet meer in. De sex is verder nog goed, maar recht op en neer. In een van mijn pogingen om weer een beetje spanning terug te brengen in ons seksleven had ik het spel Ultiem Verlangen gekocht.

Tijdens het spel hebben we elkaar ons meest opwindende fantasie verteld. Die van is om haar eens verwend te zien worden door een andere man. Ze wees mijn idee van de hand, maar we waren wel geil geworden van het spel wat weer resulteerde in een lekkere neukpartij. Een aantal weken later zaten we samen op de bank televisie te kijken en het spel en mijn fantasie was ik alweer vergeten. Ik hoorde twee mannenstemmen en mijn vrouw die lachte.

Wat er besproken werd kon ik niet verstaan. De voordeur ging weer dicht en toen de mijn vrouw de woonkamer weer in kwam volgden twee wat jongere mannen haar. Mijn vrouw keek me heel even ondeugend aan en het drietal begon elkaar te zoenen en betasten.

Ik zat perplex en had ogen op schotels. Al tongend greep mijn vrouw de mannen in hun kruis door hun broek heen. Een van de mannen schoof mijn vrouw haar rok omhoog en betaste haar heerlijke kont. De andere man liet zijn hand in haar slipje glijden en betaste mijn vrouw haar kutlippen. Mijn vrouw trok haar slipje uit en hurkte voor beide mannen. Ik zie dit tafereel van achteren op haar rug en zie haar dikke kont met daaronder haar kut. Nu pas zie ik ook dat ze haar kut geschoren heeft, iets wat ze voor mij weigert te doen.

Ze doet haar truitje uit en tilt haar tieten uit haar bh. Goedkeurend gegrom van beide heren en al helemaal als ze hun beider broeken open knoopt en naar beneden trekt. Ik wordt steeds geiler van wat ik zie en mijn lul staat hard in mijn broek.

Mijn vrouw pakt nog steeds gehurkt twee harde pikken goed beet. De een heeft een langere pik dan die van mij, de andere is juist iets korter, maar wel heel dik. Ze begint beiden langzaam af te trekken over de gehele lengte van hun pik en zegt dat ze nog nooit zulke lekkere pikken heeft gezien. Nu neemt ze eerst de grote lul in haar mond en begint hem af te zuigen.

Na een tijdje wisselt ze naar de dikke pik en zo wisselt ze om en om. Verdomme, mij wil ze nooit pijpen en moet je nou zien. Plotseling stopt ze met zuigen en draait zich om naar mij. Het wordt tijd dat je toekijkt naar hoe jouw fantasie werkelijkheid wordt'. Ik gehoorzaam, kleed me uit en ga met mijn kloppende lul op de stoel zitten. Ja het was dan wel een fantasie, maar dan met 1 man. Nu staat mijn vrouw die nooit ergens voor in is op het punt zich te laten neuken door twee wildvreemde mannen.

Met zn drieen lopen ze naar de bank. Mijn vrouw gaat zitten en doet haar benen wijd waardoor ik kan zien hoe nat haar kut is. De man met de dikke pik neemt plaats tussen haar benen en zet zijn eikel tegen de opening van haar kletsnatte kut. Terwijl zij me in de ogen kijkt zie ik hoe de dikke lul langzaam in haar spleet verdwijnt. De andere man is op bank geklommen en wijst met zijn lul naar mijn vrouw haar mond.

Die bedenkt zich geen moment en hapt toe. De dikke pik begint mijn vrouw haar kutje neuken en zijn lul glinstert van het kutsap van mijn vrouw.

Hij begint wat harder te pompen en ik hoor het soppende geluid uit haar kut en zijn ballen die tegen haar kont aan slaan. Vanuit de stoel heb ik nog steeds goed zicht en ik trek me af. Het duurt niet lang of ik zie dat meneer nummer 1 klaar gaat komen.

Mijn vrouw kijkt geil uit haar ogen naar mij en dan naar pik nummer twee. Hij bedenkt zich geen moment neemt plaats tussen haar benen en steekt zijn grote lul ineens naar binnen.

Met grote halen begint hij haar kut te naaien. Door haar kringspier te ontspannen blijft haar anus open Het geile halfbloedje slikt de sperma uit de blanke lul t De oudere buurvrouw laat haar mond door de buurman vol sp Op sex vakantie kijkt zijn vrouw toe hoe haar man het mei Jaaa spuit die lading zaad op mijn gezicht en naakte lichaam. De geile milf laat de jonge lul spuiten. De halfbloed gilt het uit als zijn lul haar kut penetreert.

De grote dikke negerlul neukt haar kaal geschoren kutje. Ze zuigt de pik en laat hem diep in haar kut rammen. Ja laat de sperma tegen mijn lippen spatten. Terwijl de milf hem aftrekt komt hij klaar en spuit haar Hij neukt zich in het zweet op dit geile halfbloedje. Smeer de sperma uit over je Aziatische milf borsten. Zijn jonge lul spuit haar milf gezicht twee keer vol sperma. De geile slet krijgt meerdere keren een orgasme. Hij neukt zich in het zweet op de geile halfbloed.

Neuken neuken en nog eens neuken.

Elise Ihle  
Yung Haggett