Korte sex lekkend kutje

korte sex lekkend kutje

Ik ben een beetje de kluts kwijt want hoewel ik vrij open ben en zeker seks gericht is dit nieuw voor mij. Hij kijkt me na zijn bekentenis een tijdlang aan en vraagt me dan wat ik er van vind. Ik hoef er geeneens over na te denken want het idee dat ik met een andere vent in bed duik trekt me niet aan en dat maak ik mijn man dus ook meteen heel duidelijk.

Maar het idee laat me niet los, ik vind het raar en elke keer als we in bed liggen begin ik erover tegen mijn man. Vragen zoals heb je niet meer genoeg aan me, vind je me niet meer aantrekkelijk, wil je van mij een hoer maken dat soort vragen vuur ik elke keer op hem af, maar met zijn relaxte houding stelt hij me elke keer gerust.

Maar wat ik al zei het idee laat me niet meer los. Na een jaar en honderden vragen verder zeg ik ineens “ja” terwijl hij zijn lul weer in mijn spleet duwt. Meteen voel ik zijn paal dikker en dikker worden, ik voel hoe hij me steeds harder begint te neuken terwijl hij vraagt of ik het meen. Als ik dan zeg “ja ik wil het wel eens doen omdat ik van je hou” spuit hij zijn zaad diep in mijn kut.

Na mijn jawoord krijg ik toch wel twijfels, al is het een jaar geleden dat hij er over begon en ik inmiddels wel weet dat hij het alleen maar een geil gezicht vind krijg ik toch weer die twijfels. Maar hij is enthousiast en heeft het er steeds vaker over dus terug krabbelen heeft geen zin. Na een paar weken zitten we ’s avonds lekker tv te kijken als hij er weer over begint, ik vraag hem hoe het wil aanpakken en dat ik het niet zomaar met iedereen doe.

Nee zegt hij dat snapt hij ook wel er moet wel iets van aantrekkingskracht zijn. Hij vraagt hoe ik er tegenover sta om een profiel aan te maken op een of andere datingsite. Ik vraag hem wat ik daarvoor moet doen, niet veel gewoon tekst invullen en wat foto’s plaatsen is zijn antwoord. Hoe gaat het verder in zijn werking vraag ik, nou legt mijn man uit dan zien anderen jou profiel en die kunnen dan reageren door een berichtje achter te laten. Voor ik het weet tovert mijn man een seksdatingsite op de laptop en geeft deze vervolgens aan mij, "hier" zegt hij "maak maar een profiel aan".

Ik vul mijn profiel in en lees het hardop voor, "wat zoek je"? Ik kijk mijn man aan, "een lekkere lul" grijnst hij. Nou zegt mijn man terwijl hij opstaat zullen we dat meteen maar even doen, als jij je nu even uitkleed dan zal ik even foto’s maken zegt hij voor je profiel.

Ik zou ook niet weten waarom eigenlijk, want mijn vent kon me naakt zien wanneer hij maar wilde. Maar nu na 11 jaar moest ik naakt op de foto een beetje giechelend kleedde ik mezelf uit. In allerlei poses liet ik me fotograferen, eerst in mijn lingerie daarna naakt allemaal heel netjes. Ik werd wel geil van het idee dat er straks naaktfoto’s van me stonden op het internet.

We zochten 6 sexy foto’s uit en de foto met mijn benen wijd open zodat ze mijn zeiknatte openstaande spleet konden zien plaatsten we als laatste. De volgende avond rond een uurtje of 11 ging mijn man naar de datingsite en keek op mijn profiel of er al reacties waren. Ik bladerde door de reacties heen maar er was er geen een die mij meteen aantrok. Elke avond keken we en ik had een aantal keer een reactie beantwoord maar echt iets bijzonders had ik niet gezien. Na een weekje was de lol er voor mij wel af alhoewel de reacties bleven binnenstromen had ik het wel gezien.

Mijn man vroeg of ik terug begon te krabbelen en ik antwoordde “nee”. Ik zei “weet je wat Chris ik laat het wel aan jou over, je weet ongeveer na 11 jaar wel wat ik leuk, mooi en lekker vind dus regel jij het maar”. Er ging weer een week overheen en ik hoorde er niets van maar toen na een week zei Chris ineens, “Patries schat, kleed jij je morgen extra sexy ik heb een date voor je geregeld”.

Mijn bek viel open, maar goed ik had hem de vrije hand gegeven, op mijn vragen wat voor type het was gaf hij geen antwoord dat zie je morgen wel schatje.

Jeetje, wat was ik zenuwachtig ik kon maar niet in slaap komen van alles schoot er door mijn kop heen. Ik wilde dat ik er niet aan begonnen was, ik wilde dat ik kon verdwijnen, ik wilde dat ik morgen op vakantie kon, uiteindelijk viel ik dan in slaap. De volgende dag was ik nog zenuwachtiger tot ik op een bepaald moment tegen mezelf zei “en nu klaar je hebt A gezegd nu zeg je ook B”. Mijn man had ook gezegd als je het uiteindelijk nog niets vind dan doe je niets, dat stelde me ook wel gerust.

Nadat de kinderen naar opa en oma waren sprong ik onder de douche, het was inmiddels 8 uur en over een uur zou de mysterieuze date voor de deur staan.

Ik controleerde of mijn kutje nog mooi glad was al wist ik dat wel zeker want ik had het de dag ervoor nog gedaan. Ik schrok van mezelf, ik was al bezig met mijn spleet terwijl ik nog geeneens wist wat voor man het was. Ik stond nog onder de douche toen ik de voordeur bel hoorde, snel droogde ik me af, deed mijn make-up föhnde mijn haar droog trok een mooi lingerie setje aan, kort rokje en strak topje, bekeek mezelf nog 3x in de spiegel en daalde daarna zelf verzekerd de trap af.

Ik opende de deur naar de woonkamer en schrok me rot, ik bleef enkele tellen staan. Daar zat een enorme neger met een vriendelijk gezicht, een mooie lach met spierwitte tanden, dat was wat mijn man had geregeld maar ja ik kon het hem niet laten merken dus na enkele tellen te hebben gestaan liep ik de woonkamer in.

De grote neger stond op, stak zijn hand uit stelde zich voor als Alfredo. Ik schudde zijn enorme hand mijn handje verdween erin, ik stelde mezelf voor toen bukte hij zich en pakte hij van naast de bak een gigantisch boeket. Ja, ja dacht ik bij mezelf nou Chris kan denken wat hij wil, maar daar duik in niet het bed mee in. Maar ik lachte vriendelijk en bedankt hem nogmaals voor de bloemen. Ik zette de bloemen in het water en voegde me bij de mannen. We kletsen over werk, relaties, hobby’s en kinderen, Alfredo werkte als politieagent in onze stad.

Ik merkte dat hij wel humor had, hij was 38 jaar en was 8 jaar getrouwd geweest, hij was nu een jaar gescheiden. Hij had 2 zoons bij zijn ex, waar hij overigens nog een heel goed contact mee had. Zijn kinderen zag hij om de week in het weekend, hij was begonnen met sporten na zijn scheiding en was daar lichtelijk verslaafd aan geraakt zei hij. Hij trainde zes keer per week. Toen ik na een tijdje in de keuken stond om wat snacks te maken kwam mijn man de keuken in, hij keek me aan en vroeg “en”?

Ik fluisterde, “ja een hele leuke vent, maar nee Chris ik zie mezelf niet met hem het bed delen, in ieder geval niet nu” zei ik er snel achteraan. Chris keek me aan en zei “ja misschien heb je ook wel gelijk, misschien is het ook wel een beter plan om eerst gewoon een avondje lekker te kletsen en elkaar beter te leren kennen”. Opgelucht keek ik hem aan, ik liep met een schaal met lekkers de woonkamer weer in en Chris volgde met de drankjes. Het gesprek was al snel weer op gang en we hadden het over vakanties, “waar zijn jullie allemaal geweest” vroeg Alfredo.

Ik zal ze wel even zoeken zei Chris en terwijl hij dat zei keek hij me aan, “hahaha” lachte ik “op zolder schat”. Mag ik even van het toilet gebruik maken” vroeg hij terwijl hij daar stond. Ik zapte naar een muziek zender toen Alfredo alweer binnen kwam en naast me ging zitten. Hij zat nu wel heel dicht naast me, ik voelde zijn warmte tegen mijn been.

Hij sloeg zijn arm om me heen en trok mijn hoofd naar hem toe, zijn mond zocht mijn mond en hij kuste me. Daarna liet hij me los en zei “sorry hoor, maar dat wilde ik de hele avond al doen”. Ik moet toegeven dat het erg prettig voelde, opnieuw kwam hij met zijn gezicht naar mij toe en hij duwde opnieuw zijn lippen op de mijne nu voelde ik zijn tong in mijn mond glijden. Zijn tong vond de mijne en we zakten weg in een hevige tongzoen, ik voelde hoe zijn hand mijn borsten betaste en ze begon te kneden terwijl we heftig tongden.

Zijn vrije hand pakte mijn hand en legde die op zijn kruis en ik kneep in de bult in zijn broek, ik voelde een keiharde paal. Toen hoorden we de deur op de overloop en als aangeschoten wild lieten we elkaar los en Alfredo ging weer op zijn plek zitten.

Het sloeg natuurlijk nergens op want dit was toch wat de bedoeling was, maar we voelden ons wel betrapt. Chris kwam binnen met een aantal fotoalbums en merkte niets van wat er zojuist gebeurd was, we bladerden de fotoalbums door en de verhalen kwamen weer omhoog.

Na een tijdje vroeg ik of er iemand nog iets te drinken wilde hebben. Dit verhaal is echt gebeurt de namen heb ik verandert om wat privacy te houden de jongens die er in beschreven zijn gaan allemaal akkoord allen mijn man weet van niets. Vakantie, de school is dicht het schoonmaken gebeurt 8 week vakantie.

Ik ben Jamila vrouw van Marokkaanse komaf maar geboren in Holland volslank groot werk als schoonmaakster op een grote scholengemeenschap voor MBO opleidingen. Ik ben 6 maand zwanger een mooi buikje voor mijn anders strakke buik mijn man heeft vakantie in september als ik ben uitgeteld en hij kan helpen de eerste weken. Mijn man werkt in ploegendienst in het havengebied en werkt deze week van 2 tot 10 dus eten we rond twaalven als toetje bied ik me zelf aan ga voor hem op de tafel zitten open mijn benen zodat hij tegen mijn lekkende kut kan kijken.

Het enige wat hij moet doen is even te gaan staan zijn pik uit zijn broek halen en binnen schuiven. Hij kent het spelletje al gaat staan waarna zijn pik zo diep mogelijk in me zakt en hij na een aantal stoten mijn kut vult met zijn overheerlijke sperma waar hij veel van produceert. Hij likt me gelukkig deze maal langs mijn klit die erg gevoelig is schoon waardoor ik ook klaarkom zit te wippen op de tafel en bedien hem even later een bordje vla.

Wat ga jij doen vanmiddag vraagt hij waarop ik vertel lekker te gaan zwemmen hij gebied me op de grote strand te gaan liggen wat ik beloof. Een half uur later laat ik mijn lange rok op de grond vallen tussen wel heel veel mensen veel jankende kinderen en een brandende zon. Het grote strand ik lijk wel gek en pak mijn spulletjes bij elkaar om twintig minuten verder te lopen naar het kleine strandje waar we altijd tot een uur of vijf in de schaduw kunnen zitten maar hier ook altijd samen naakt zwemmen wat alle anderen daar ook doen.

Daar aangekomen zitten er drie vrouwen naakt me aan te kijken ik trek mijn rok weer uit twijfel even of ik naakt zal gaan maar die vrouwen zijn wel wat gewent die zwemmen hier ook vaker en we kennen elkaars lichaam van zien. Dus doe alles uit zwanger vraagt een van de dames en bied me gelijk plaats bij hen maar ik duik het water in zwem heerlijk haast een half uur.

Bij terug komst zijn de anderen weg en blijf ik alleen over ga liggen pak een boekje en lees een heel stuk. Op een gegeven moment blijk ik in slaap gevallen te zijn ik open mijn ogen en zie een OLA parasol boven me en een grote badlaken over mijn lichaam gedrapeerd verschrikt kijk ik om me heen. Vanuit het water komt een boom van een jongen aanlopen, goede middag schone slaapster, we hebben je maar afgedekt tegen de muggen en beschermt tegen de zon.

Hij komt naast me zitten stelt zich voor als Harm een jongen met een guitige kop een lach op zijn gezicht en babbelt gelijk een heel eind weg ik observeer hem wat nader, kort rood haar kaal op zijn borstkas een jojo van een hele lengte en een paar stevige benen, een leuke vent om te zien.

Langzaam gaat hij verder omhoog maar gaat telkens terug naar mijn tenen wat ik een geweldig gevoel vind en laat hem heerlijk begaan sluit mijn ogen en geniet van wat me gebeurt. Zo wegdromend op die heerlijke voetmassage zijn er ineens twee handen die mijn schouders en nek masseren ook die zijn zo lekker zacht kneden mijn schouder spieren waardoor ik nog verder ontspan. Dan zitten er opeens twee handen op mijn buik en ook die wordt ingesmeerd heerlijk al die handen op mijn lichaam die al verder over mijn body verdwalen.

Dan voel ik een kleine druk tegen de binnen kant van mijn been en als vanzelf open ik mijn benen verder zijn handen gaan hoger en hoger tot ze net niet mijn kutje beroeren.

Normaal was ik allang in de bres gesprongen omdat ik niet door andere mannen betast wil worden maar dit is zo lekker en laat het daarom gewoon begaan. Nu worden mijn borsten ingesmeerd mijn tepels die onderhand op ontploffen staan worden tussen twee vingers gedraaid waardoor ik even een kreun moet laten maar het verder laat begaan. De handen gaan steeds verder zitten nu al op en in mijn kut maar het is zo lekker dat ik me er niet om bekommer en gewoon door laat gaan.

Een mond sluit om mijn tepel heen en de ander krijgt een gelijke behandeling mijn kut wordt al dieper gevoeld meer vingers gaan naar binnen mijn kontje wordt beroert. Mijn kontje blijven ze af en heel lief blijk ik gevraagd te hebben of ze niet aan mijn kontje willen komen omdat ik daar nog maagd ben waarop de vinger weer verdwijnt en op mijn klit terecht komt.

Dit duurt niet lang of ik kom tot een orgasme die volgens mij mijlen ver te horen moet zijn geweest. De jongens begrijpen niet dat als een vrouw is klaargekomen het spel over is en gaan gewoon door tot ik een tijdje later weer een hoogtepunt bereik. Nu gaan ze wat rustiger en niet meer op mijn klitje gericht door mijn borsten krijgen kusjes mijn kutje een kusje en mijn tenen worden weer verwent.

Sexopschool gratis shemale datekorte sex lekkend kutje

Ik ben een beetje de kluts kwijt want hoewel ik vrij open ben en zeker seks gericht is dit nieuw voor mij. Hij kijkt me na zijn bekentenis een tijdlang aan en vraagt me dan wat ik er van vind. Ik hoef er geeneens over na te denken want het idee dat ik met een andere vent in bed duik trekt me niet aan en dat maak ik mijn man dus ook meteen heel duidelijk.

Maar het idee laat me niet los, ik vind het raar en elke keer als we in bed liggen begin ik erover tegen mijn man. Vragen zoals heb je niet meer genoeg aan me, vind je me niet meer aantrekkelijk, wil je van mij een hoer maken dat soort vragen vuur ik elke keer op hem af, maar met zijn relaxte houding stelt hij me elke keer gerust.

Maar wat ik al zei het idee laat me niet meer los. Na een jaar en honderden vragen verder zeg ik ineens “ja” terwijl hij zijn lul weer in mijn spleet duwt. Meteen voel ik zijn paal dikker en dikker worden, ik voel hoe hij me steeds harder begint te neuken terwijl hij vraagt of ik het meen.

Als ik dan zeg “ja ik wil het wel eens doen omdat ik van je hou” spuit hij zijn zaad diep in mijn kut. Na mijn jawoord krijg ik toch wel twijfels, al is het een jaar geleden dat hij er over begon en ik inmiddels wel weet dat hij het alleen maar een geil gezicht vind krijg ik toch weer die twijfels.

Maar hij is enthousiast en heeft het er steeds vaker over dus terug krabbelen heeft geen zin. Na een paar weken zitten we ’s avonds lekker tv te kijken als hij er weer over begint, ik vraag hem hoe het wil aanpakken en dat ik het niet zomaar met iedereen doe. Nee zegt hij dat snapt hij ook wel er moet wel iets van aantrekkingskracht zijn. Hij vraagt hoe ik er tegenover sta om een profiel aan te maken op een of andere datingsite.

Ik vraag hem wat ik daarvoor moet doen, niet veel gewoon tekst invullen en wat foto’s plaatsen is zijn antwoord. Hoe gaat het verder in zijn werking vraag ik, nou legt mijn man uit dan zien anderen jou profiel en die kunnen dan reageren door een berichtje achter te laten. Voor ik het weet tovert mijn man een seksdatingsite op de laptop en geeft deze vervolgens aan mij, "hier" zegt hij "maak maar een profiel aan".

Ik vul mijn profiel in en lees het hardop voor, "wat zoek je"? Ik kijk mijn man aan, "een lekkere lul" grijnst hij. Nou zegt mijn man terwijl hij opstaat zullen we dat meteen maar even doen, als jij je nu even uitkleed dan zal ik even foto’s maken zegt hij voor je profiel. Ik zou ook niet weten waarom eigenlijk, want mijn vent kon me naakt zien wanneer hij maar wilde. Maar nu na 11 jaar moest ik naakt op de foto een beetje giechelend kleedde ik mezelf uit. In allerlei poses liet ik me fotograferen, eerst in mijn lingerie daarna naakt allemaal heel netjes.

Ik werd wel geil van het idee dat er straks naaktfoto’s van me stonden op het internet. We zochten 6 sexy foto’s uit en de foto met mijn benen wijd open zodat ze mijn zeiknatte openstaande spleet konden zien plaatsten we als laatste.

De volgende avond rond een uurtje of 11 ging mijn man naar de datingsite en keek op mijn profiel of er al reacties waren. Ik bladerde door de reacties heen maar er was er geen een die mij meteen aantrok.

Elke avond keken we en ik had een aantal keer een reactie beantwoord maar echt iets bijzonders had ik niet gezien. Na een weekje was de lol er voor mij wel af alhoewel de reacties bleven binnenstromen had ik het wel gezien. Mijn man vroeg of ik terug begon te krabbelen en ik antwoordde “nee”.

Ik zei “weet je wat Chris ik laat het wel aan jou over, je weet ongeveer na 11 jaar wel wat ik leuk, mooi en lekker vind dus regel jij het maar”. Er ging weer een week overheen en ik hoorde er niets van maar toen na een week zei Chris ineens, “Patries schat, kleed jij je morgen extra sexy ik heb een date voor je geregeld”.

Mijn bek viel open, maar goed ik had hem de vrije hand gegeven, op mijn vragen wat voor type het was gaf hij geen antwoord dat zie je morgen wel schatje. Jeetje, wat was ik zenuwachtig ik kon maar niet in slaap komen van alles schoot er door mijn kop heen.

Ik wilde dat ik er niet aan begonnen was, ik wilde dat ik kon verdwijnen, ik wilde dat ik morgen op vakantie kon, uiteindelijk viel ik dan in slaap. De volgende dag was ik nog zenuwachtiger tot ik op een bepaald moment tegen mezelf zei “en nu klaar je hebt A gezegd nu zeg je ook B”. Mijn man had ook gezegd als je het uiteindelijk nog niets vind dan doe je niets, dat stelde me ook wel gerust.

Nadat de kinderen naar opa en oma waren sprong ik onder de douche, het was inmiddels 8 uur en over een uur zou de mysterieuze date voor de deur staan. Ik controleerde of mijn kutje nog mooi glad was al wist ik dat wel zeker want ik had het de dag ervoor nog gedaan. Ik schrok van mezelf, ik was al bezig met mijn spleet terwijl ik nog geeneens wist wat voor man het was.

Ik stond nog onder de douche toen ik de voordeur bel hoorde, snel droogde ik me af, deed mijn make-up föhnde mijn haar droog trok een mooi lingerie setje aan, kort rokje en strak topje, bekeek mezelf nog 3x in de spiegel en daalde daarna zelf verzekerd de trap af. Ik opende de deur naar de woonkamer en schrok me rot, ik bleef enkele tellen staan.

Daar zat een enorme neger met een vriendelijk gezicht, een mooie lach met spierwitte tanden, dat was wat mijn man had geregeld maar ja ik kon het hem niet laten merken dus na enkele tellen te hebben gestaan liep ik de woonkamer in.

De grote neger stond op, stak zijn hand uit stelde zich voor als Alfredo. Ik schudde zijn enorme hand mijn handje verdween erin, ik stelde mezelf voor toen bukte hij zich en pakte hij van naast de bak een gigantisch boeket.

Ja, ja dacht ik bij mezelf nou Chris kan denken wat hij wil, maar daar duik in niet het bed mee in. Maar ik lachte vriendelijk en bedankt hem nogmaals voor de bloemen.

Ik zette de bloemen in het water en voegde me bij de mannen. We kletsen over werk, relaties, hobby’s en kinderen, Alfredo werkte als politieagent in onze stad. Ik merkte dat hij wel humor had, hij was 38 jaar en was 8 jaar getrouwd geweest, hij was nu een jaar gescheiden.

Hij had 2 zoons bij zijn ex, waar hij overigens nog een heel goed contact mee had. Zijn kinderen zag hij om de week in het weekend, hij was begonnen met sporten na zijn scheiding en was daar lichtelijk verslaafd aan geraakt zei hij. Hij trainde zes keer per week. Toen ik na een tijdje in de keuken stond om wat snacks te maken kwam mijn man de keuken in, hij keek me aan en vroeg “en”?

Ik fluisterde, “ja een hele leuke vent, maar nee Chris ik zie mezelf niet met hem het bed delen, in ieder geval niet nu” zei ik er snel achteraan. Chris keek me aan en zei “ja misschien heb je ook wel gelijk, misschien is het ook wel een beter plan om eerst gewoon een avondje lekker te kletsen en elkaar beter te leren kennen”.

Opgelucht keek ik hem aan, ik liep met een schaal met lekkers de woonkamer weer in en Chris volgde met de drankjes. Het gesprek was al snel weer op gang en we hadden het over vakanties, “waar zijn jullie allemaal geweest” vroeg Alfredo.

Ik zal ze wel even zoeken zei Chris en terwijl hij dat zei keek hij me aan, “hahaha” lachte ik “op zolder schat”. Mag ik even van het toilet gebruik maken” vroeg hij terwijl hij daar stond. Ik zapte naar een muziek zender toen Alfredo alweer binnen kwam en naast me ging zitten. Hij zat nu wel heel dicht naast me, ik voelde zijn warmte tegen mijn been. Hij sloeg zijn arm om me heen en trok mijn hoofd naar hem toe, zijn mond zocht mijn mond en hij kuste me.

Daarna liet hij me los en zei “sorry hoor, maar dat wilde ik de hele avond al doen”. Ik moet toegeven dat het erg prettig voelde, opnieuw kwam hij met zijn gezicht naar mij toe en hij duwde opnieuw zijn lippen op de mijne nu voelde ik zijn tong in mijn mond glijden. Zijn tong vond de mijne en we zakten weg in een hevige tongzoen, ik voelde hoe zijn hand mijn borsten betaste en ze begon te kneden terwijl we heftig tongden.

Zijn vrije hand pakte mijn hand en legde die op zijn kruis en ik kneep in de bult in zijn broek, ik voelde een keiharde paal. Toen hoorden we de deur op de overloop en als aangeschoten wild lieten we elkaar los en Alfredo ging weer op zijn plek zitten.

Het sloeg natuurlijk nergens op want dit was toch wat de bedoeling was, maar we voelden ons wel betrapt. Chris kwam binnen met een aantal fotoalbums en merkte niets van wat er zojuist gebeurd was, we bladerden de fotoalbums door en de verhalen kwamen weer omhoog.

Na een tijdje vroeg ik of er iemand nog iets te drinken wilde hebben. Dit verhaal is echt gebeurt de namen heb ik verandert om wat privacy te houden de jongens die er in beschreven zijn gaan allemaal akkoord allen mijn man weet van niets. Vakantie, de school is dicht het schoonmaken gebeurt 8 week vakantie.

Ik ben Jamila vrouw van Marokkaanse komaf maar geboren in Holland volslank groot werk als schoonmaakster op een grote scholengemeenschap voor MBO opleidingen. Ik ben 6 maand zwanger een mooi buikje voor mijn anders strakke buik mijn man heeft vakantie in september als ik ben uitgeteld en hij kan helpen de eerste weken.

Mijn man werkt in ploegendienst in het havengebied en werkt deze week van 2 tot 10 dus eten we rond twaalven als toetje bied ik me zelf aan ga voor hem op de tafel zitten open mijn benen zodat hij tegen mijn lekkende kut kan kijken.

Het enige wat hij moet doen is even te gaan staan zijn pik uit zijn broek halen en binnen schuiven. Hij kent het spelletje al gaat staan waarna zijn pik zo diep mogelijk in me zakt en hij na een aantal stoten mijn kut vult met zijn overheerlijke sperma waar hij veel van produceert. Hij likt me gelukkig deze maal langs mijn klit die erg gevoelig is schoon waardoor ik ook klaarkom zit te wippen op de tafel en bedien hem even later een bordje vla. Wat ga jij doen vanmiddag vraagt hij waarop ik vertel lekker te gaan zwemmen hij gebied me op de grote strand te gaan liggen wat ik beloof.

Een half uur later laat ik mijn lange rok op de grond vallen tussen wel heel veel mensen veel jankende kinderen en een brandende zon. Het grote strand ik lijk wel gek en pak mijn spulletjes bij elkaar om twintig minuten verder te lopen naar het kleine strandje waar we altijd tot een uur of vijf in de schaduw kunnen zitten maar hier ook altijd samen naakt zwemmen wat alle anderen daar ook doen.

Daar aangekomen zitten er drie vrouwen naakt me aan te kijken ik trek mijn rok weer uit twijfel even of ik naakt zal gaan maar die vrouwen zijn wel wat gewent die zwemmen hier ook vaker en we kennen elkaars lichaam van zien.

Dus doe alles uit zwanger vraagt een van de dames en bied me gelijk plaats bij hen maar ik duik het water in zwem heerlijk haast een half uur. Bij terug komst zijn de anderen weg en blijf ik alleen over ga liggen pak een boekje en lees een heel stuk. Op een gegeven moment blijk ik in slaap gevallen te zijn ik open mijn ogen en zie een OLA parasol boven me en een grote badlaken over mijn lichaam gedrapeerd verschrikt kijk ik om me heen.

Vanuit het water komt een boom van een jongen aanlopen, goede middag schone slaapster, we hebben je maar afgedekt tegen de muggen en beschermt tegen de zon. Hij komt naast me zitten stelt zich voor als Harm een jongen met een guitige kop een lach op zijn gezicht en babbelt gelijk een heel eind weg ik observeer hem wat nader, kort rood haar kaal op zijn borstkas een jojo van een hele lengte en een paar stevige benen, een leuke vent om te zien.

Langzaam gaat hij verder omhoog maar gaat telkens terug naar mijn tenen wat ik een geweldig gevoel vind en laat hem heerlijk begaan sluit mijn ogen en geniet van wat me gebeurt. Zo wegdromend op die heerlijke voetmassage zijn er ineens twee handen die mijn schouders en nek masseren ook die zijn zo lekker zacht kneden mijn schouder spieren waardoor ik nog verder ontspan. Dan zitten er opeens twee handen op mijn buik en ook die wordt ingesmeerd heerlijk al die handen op mijn lichaam die al verder over mijn body verdwalen.

Dan voel ik een kleine druk tegen de binnen kant van mijn been en als vanzelf open ik mijn benen verder zijn handen gaan hoger en hoger tot ze net niet mijn kutje beroeren. Normaal was ik allang in de bres gesprongen omdat ik niet door andere mannen betast wil worden maar dit is zo lekker en laat het daarom gewoon begaan. Nu worden mijn borsten ingesmeerd mijn tepels die onderhand op ontploffen staan worden tussen twee vingers gedraaid waardoor ik even een kreun moet laten maar het verder laat begaan.

De handen gaan steeds verder zitten nu al op en in mijn kut maar het is zo lekker dat ik me er niet om bekommer en gewoon door laat gaan. Een mond sluit om mijn tepel heen en de ander krijgt een gelijke behandeling mijn kut wordt al dieper gevoeld meer vingers gaan naar binnen mijn kontje wordt beroert. Mijn kontje blijven ze af en heel lief blijk ik gevraagd te hebben of ze niet aan mijn kontje willen komen omdat ik daar nog maagd ben waarop de vinger weer verdwijnt en op mijn klit terecht komt.

Dit duurt niet lang of ik kom tot een orgasme die volgens mij mijlen ver te horen moet zijn geweest. De jongens begrijpen niet dat als een vrouw is klaargekomen het spel over is en gaan gewoon door tot ik een tijdje later weer een hoogtepunt bereik. Nu gaan ze wat rustiger en niet meer op mijn klitje gericht door mijn borsten krijgen kusjes mijn kutje een kusje en mijn tenen worden weer verwent.

Erotische massage terneuzen vingeren kut


Op een gegeven moment blijk ik in slaap gevallen te zijn ik open mijn ogen en zie een OLA parasol boven me en een grote badlaken over mijn lichaam gedrapeerd verschrikt kijk ik om me heen. Vanuit het water komt een boom van een jongen aanlopen, goede middag schone slaapster, we hebben je maar afgedekt tegen de muggen en beschermt tegen de zon.

Hij komt naast me zitten stelt zich voor als Harm een jongen met een guitige kop een lach op zijn gezicht en babbelt gelijk een heel eind weg ik observeer hem wat nader, kort rood haar kaal op zijn borstkas een jojo van een hele lengte en een paar stevige benen, een leuke vent om te zien.

Langzaam gaat hij verder omhoog maar gaat telkens terug naar mijn tenen wat ik een geweldig gevoel vind en laat hem heerlijk begaan sluit mijn ogen en geniet van wat me gebeurt. Zo wegdromend op die heerlijke voetmassage zijn er ineens twee handen die mijn schouders en nek masseren ook die zijn zo lekker zacht kneden mijn schouder spieren waardoor ik nog verder ontspan. Dan zitten er opeens twee handen op mijn buik en ook die wordt ingesmeerd heerlijk al die handen op mijn lichaam die al verder over mijn body verdwalen.

Dan voel ik een kleine druk tegen de binnen kant van mijn been en als vanzelf open ik mijn benen verder zijn handen gaan hoger en hoger tot ze net niet mijn kutje beroeren. Normaal was ik allang in de bres gesprongen omdat ik niet door andere mannen betast wil worden maar dit is zo lekker en laat het daarom gewoon begaan. Nu worden mijn borsten ingesmeerd mijn tepels die onderhand op ontploffen staan worden tussen twee vingers gedraaid waardoor ik even een kreun moet laten maar het verder laat begaan.

De handen gaan steeds verder zitten nu al op en in mijn kut maar het is zo lekker dat ik me er niet om bekommer en gewoon door laat gaan. Een mond sluit om mijn tepel heen en de ander krijgt een gelijke behandeling mijn kut wordt al dieper gevoeld meer vingers gaan naar binnen mijn kontje wordt beroert.

Mijn kontje blijven ze af en heel lief blijk ik gevraagd te hebben of ze niet aan mijn kontje willen komen omdat ik daar nog maagd ben waarop de vinger weer verdwijnt en op mijn klit terecht komt.

Dit duurt niet lang of ik kom tot een orgasme die volgens mij mijlen ver te horen moet zijn geweest. De jongens begrijpen niet dat als een vrouw is klaargekomen het spel over is en gaan gewoon door tot ik een tijdje later weer een hoogtepunt bereik. Nu gaan ze wat rustiger en niet meer op mijn klitje gericht door mijn borsten krijgen kusjes mijn kutje een kusje en mijn tenen worden weer verwent.

Ik open mijn ogen en schrik dan even wat ik zie Harm zit ter hoogte van mijn gezicht me een pik van volgens mij haast een twintig centimeter, de pik van mijn man heb ik op zestien gemeten en die voel ik al als die me neukt, alsof ik een robot ben pak ik die pik vast om hem even later in mijn mond te laten verdwijnen.

Hij dwingt me niet pakt me niet bij mijn haar om dieper gepijpt te worden wat mijn man altijd wel doet maar laat hem toch zo ver mogelijk naar binnen gaan ik krijg hem tot in mijn keel een kleine kokhals kan ik nog et wegdrukken.

Ik voel iets tegen mijn wang aandrukken kijk scheef opzij en zie nog een stijve vragen om gepijpt te worden en zoo wissel ik de twee af tot de laatste aangeeft klaar te komen en me vraagt waar hij het laten mag. Ik ben een liefhebber van slikken en besluit die vreemde pik in mijn mond e laten klaarkomen mijn ik slik voor wat ik waard ben maar alles naar binnen werken lukt me niet zo snel en voel de sperma lans mijn kin lopen. De geile huisvrouw pijpt de stijve lul van de nette heer Een striptease in sexy lingerie masturberen en een orgasm Geil meisje in lingerie masseert haar kale kut.

Kijk hoe de milf zich laat beffen en neuken. De directrice van de kostschool laat zich neuken door de Met zijn dikke lul neukt hij de dochter van zijn vriend. Met haar benen wijd neukt ze haar kut met een glazen dildo.

Soepeltjes schuift zijn grote lul haar natte grot binnen Om de beurt neuken de grote lullen de kut van de geile Az Ze masturbeert en vingert met twee vingers tot ze een org Hij laat zijn neger lul pijpen en neukt haar Ebony kut.

De grote lul word gepijpt en neukt de kale kut van het me Na de pijp beurt neukt hij de kut en anus hard en diep. Hij likt de kut van de Latina en neukt haar. Het meisje pijpt de stijve lul van de oudere man en word Afwisselend laat hij de grote lul pijpen en neukt haar. Hij laat het escort meisje pijpen beft neukt en spuit spe Terwijl haar anus geneukt word masturbeert ze met een vib Een pijpende verpleegster die ook word geneukt. Vingerend krijgt dit blondje een orgasme.

Twee lesbische meiden vingeren en beffen tot ze een orgas Met hoge hakken en sexy lingerie aan masturbeert ze tot z Hij laat de milf pijpen en neukt haar mond kut en anus.

Sperma in haar mond en op haar gezicht 1m: Sex met vriendin op haar knieën 1m: Een slet vrouw maakt orale seks tot twee lullen 1m: Amateur pijpbeurt met moeder en grote ejaculatie van sperma op haar Naakt meisje in een hotelkamer voor pizza kerel 3m: Orale seks met vrouw en ejaculatie op haar gezicht 2m: Orale seks en ejaculatie op haar gezicht met vrouw 1m: Dildo in de ezel van vrouw 2m: Vrouw zwaluwen volledig de lul in haar mond 0m: Wit meisjesseks en pijpbeurt met zwarte vriend 13m: Ze slikt de grote zwarte lul 2m: Britse vrouw met zwarte man 8m: Sex thuis mijn vrouw met zwarte man 9m: Grote tieten op het strand 6m: Vrouw ontvangt meerdere ejaculaties op haar gezicht 3m: Vrouw met een vriend en echtgenoot in Trio sex 14m: Sex voor de webcam met een mooi meisje 15m: Geile vrouw maakt een goede handjob 10m: Amateur naakt voor de webcam 34m: Een avond van seks met een prachtig meisje 12m: Een paar maakt seks in de openbare metro 1m: Orale seks in de auto met de zaadlozing 1m:

korte sex lekkend kutje

Colleen Hust  
Nereida Cleary