Grote stijve penis dikke oude kut

grote stijve penis dikke oude kut

De man kreeg het, kennelijk door de verleidingskunst van Lisette, al wat moeilijk en ging op zijn ellebogen rustend op zijn buik liggen, maar bleef zijn ogen de kost geven. Lisette had inmiddels de fles drinken, ging zitten, nam er een paar slokken uit en zette de fles naast zich neer en ging weer op haar rug naast mij liggen.

Perfect schatje, volgens mij kreeg hij het al moeilijk, want hij is denk ik niet voor niks op zijn buik gaan liggen,…nu je zijn aandacht hebt,… gaan we verder natuurlijk.. Wat bedoel je met de volgende stap, vroeg Lisette nieuwsgierig? Lisette begon het duidelijk een spannende bezigheid te vinden, want het was niet meer nodig om haar over te halen en fluisterde zachtjes,..

Lisette wond er geen doekjes om en trok haar benen iets van elkaar op, zodat de man ook op deze manier uitzicht had op haar kutje, zoiets bedoel je schatje, zei ze fluisterend…Ik hoorde aan Lisette haar stem dat ze het superspannend vond.

Ja goed hoor schatje,… ik moedigde haar aan en fluisterde dat haar benen nog wel wat verder uit elkaar konden. Gewillig deed Lisette haar benen verder uit elkaar en de man had nu zeker een prachtig uitzicht op Lisette haar kale kutje. Ik deed, voor de man 10 meter verderop, nog steeds net of ik relaxed muziek aan het luisteren was, maar hield hem constant in de gaten.

Het volgende kwartier lag Lisette onrustig en speels met haar benen te wiebelen en was allerlei posities aan het creëren, zodat de man wel steeds haar kutje kon zien. De man kon zijn ogen niet afhouden van de steeds veranderende standjes en bleef naar Lisette staren. Op een gegeven moment draaide Lisette zich op haar zij, legde haar been over mij heen en legde haar hoofd op mijn borst om zogenaamd even te knuffelen met haar vriendje. In dit standje was voor man het uitzicht op haar kutje natuurlijk optimaal.

Lisette had één been opgetrokken en over mij heen gegooid, de man keek nu recht in het kutje van Lisette. Liggend in dit super verleidelijke standje zag ik hoe Lisette net deed als of er zand op haar billetjes zat en veegde met haar hand een paar keer over haar billetjes en zag hoe haar billetjes natrilde. Je neemt je taak wel heel serieus hé schatje, fluisterde ik.. Lisette rolde van mij af en ging weer op haar rug liggen, trok haar benen op en deed haar benen nog wijder uit elkaar dan daarnet.

Die vent was natuurlijk ook niet gek en had nu écht wel door waar Lisette mee bezig was. Toen gebeurde het waaruit bleek dat Lisette haar doel bereikt had. De man draaide zich op zijn zij en zagen dat zijn dikke pik nu helemaal gigantische vormen had aangenomen en in volle erectie stond.

Lisette haar reactie bevestigde dat zij zeker ook gezien had dat haar missie geslaagd was. Ik bleef in mijn rol en zei fluisterend tegen Lisette…. Vind je die gedachte niet supergeil schatje, zei ik…Lisette keek me met een ondeugende glimlach bevestigend aan.

Ik lachte naar Lisette,.. Toink…door deze bekentenis begon mijn hart nog harder te bonken van opwinding. We glimlachte naar elkaar en ik vroeg of ze even wilde voelen of haar kutje inderdaad nat geworden was. Lisette lag nog steeds met haar benen weid genoeg, zodat de man nog steeds goed zicht op haar kutje had en zag dat ze voorzichtig met haar hand naar haar kutje ging om de voelen of haar kutje inderdaad nat was.

De man was kennelijk zo alert en reageerde direct op het feit dat Lisette haar kutje aanraakte en nam als reactie zijn dikke stijve pik in zijn handen. Volgens mij dacht die vent dat je jezelf voor hem ging vingeren, want hij zit nu aan zijn pik te trekken. Niet normaal joh, die vent heeft echt en bizar grote pik zeg…,zei ik. Voel nog eens goed aan je kutje vroeg ik met een grappige stille hint om Lisette ertoe te zetten dat zij nog eens aan haar kutje zou gaan voelen…glimlachend reageerde Lisette op deze opmerking..

Ik zag dat Lisette nieuwsgierig en onopvallend probeerde te zien of hij echt aan zijn pik aan het trekken was. Lisette haar nieuwsgierigheid overwon en uiteindelijk keek ze openlijk naar de man die ongegeneerd doorging met het trekken aan zijn grote stijve pik.

Lisette begreep maar al te goed wat ik met deze opmerking bedoelde en keek mij vragend aan…. Je wilt echt dat ik mezelf voor die man ga vingeren hé schatje…. Ik zou het echt supergeil vinden als je jezelf zou vingeren voor die vent schatje, zei ik met en bonkend hart.

Lisette legde haar hoofd neer en zag haar slikken van opwinding, met een bonkend hart zag ik hoe haar hand weer richting haar kutje ging……wouw..!! Toen Lisette met haar hand bij haar kutje kwam hoorde ik haar zacht kreunen en moedigde haar aan,.. Lisette ging harder kreunen op mijn aanmoediging…mijn kutje is zoooo nat schatje, kreunde Lisette… doe je benen maar wijder schatje, laat je kutje maar lekker zien…..

Die vent moest de dag van zijn leven hebben, tegenover hem lag mijn bloedmooie 18 jarig vriendin op 10 meter afstand haar kleine kale kutje te vingeren. Lisette lag met haar hoofd op het badlaken en ogen dicht te vingeren…. Lisette kwam gewillig voorzichtig overeind en steunde op één elleboog en met haar andere hand vingerde zij zichzelf, ik zag dat de twee direct oogcontact hadden. Door de actie van Lisette reageerde de man direct en kwam overeind, ging op zijn knieën zitten en ging door met zijn dikke pik af te trekken…..

De man sloeg zijn grote dikke pik een paar keer met een kletsend geluid in zijn handpalm en zwiepte het gevaarte heen en weer, om zo Lisette te verleiden en te provoceren. Vol verbazing, geschrokken en met een bonkend hart.. Met een schuin oog keek ik naar Lisette en zag hoe ze aan de man liet zien hoe ze met haar tong haar lippen nat maakte, haar benen nog verder uit elkaar deed en met twee vingers haar prille kutje opentrok en zo haar intiemste lichaamsdeel in volle glorie aan de wildvreemde man liet zien….

Waaaaat the fuck zeg, mijn lieve Lisette was hier die vent op super geraffineerde en voor mij ongelofelijke manier aan het verleiden terwijl ik naast haar lag. Mijn hart begon te bonken door heel mijn lichaam, Lisette liet zich tot mijn grote verbazing volledig gaan!? Dit had ik werkelijk nooit, maar dan ook nooit achter mijn lieve vriendinnetje gezocht.

Als een klein sletje vingerde ze haar 18 jarige kale kutje voor een wildvreemde veel oudere man met een mega pik. Vanmorgen liepen we nog vrolijk hand in hand en een paar uur later nietsvermoedend zijn we in een situatie terecht gekomen die we nooit van ons leven voor mogelijk hadden kunnen houden. Hoewel dit écht een absurd krankzinnige situatie was, gebeurde het gewoon.

Lisette en ik waren allebei bloedgeil! Juist door deze situatie weet ik dat ik mijn Lisette nog nooit zo geil heb gezien dan nu op dit moment en dingen doet die ik nooit van haar had verwacht. Maar buiten dat ben ik zelf ook nog nooit zo geil geweest in mijn leven dan nu op dit moment.

Ik ben eigenlijk juist het jaloerse type vriendje, het is te gek voor woorden dat ik mijn lieve vriendin waar ik zielsveel van hou dingen laat doen die daar juist lijnrecht tegenover staan!? Lisette vingerde zichzelf in een soort trance….

Ik kon het niet langer laten en begon mij nu met Lisette te bemoeien. Ik ging op mijn zij naast Lisette liggen en begon haar borsten te masseren en zachtjes in haar tepels te knijpen waarop Lisette van genot begon te kreunen.

Lisette lag nu met haar benen zo weid mogelijk te vingeren, ik was toch ook wel heel nieuwsgierig hoe nat Lisette haar kutje was en gleed met mijn hand tussen haar benen. Lisette trok haar hand weg en gaf mij gewillig toegang tot haar kutje,…. Ik bracht haar hand terug naar haar kutje en zei dat ik het geil vond als zij zichzelf vingerde.

Ik keek de man glimlachend aan en knikte ongemakkelijk, maar wel vriendelijk naar hem. De man dacht waarschijnlijk dat ik met dat vriendelijke knikje een seintje gaf en bedoelde dat hij dichterbij mocht komen, want hij stond op en liep onze kant op en zag hoe die kolossale pik onder het lopen imposant heen en weer zwiepte. Ik voelde mij ineens een hele kleine jongen worden.

Mijn pik was met 15 centimeter, van gemiddelde lengte had ik ooit ergens gelezen , maar het apparaat van deze vent was minimaal 25 centimeter en ook nog eens drie keer zo dik. De man glimlachte naar mij en ging op ander halve meter afstand,trekkend aan zijn grote pik, voor Lisette op zijn knieën in het zand zitten. Lisette was van schrik gestopt met vingeren en had haar benen opgetrokken bij elkaar gedaan. De man begreep dat Lisette gestopt was,omdat ze geschrokken was en hij ineens zo dichtbij zat.

Ik lag nog steeds naast Lisette,.. Lisette keek mij aan en zag dat ze twijfelde wat ze moest doen. Toen ik met mijn hand haar knie naar de zijkant drukte, zag ik dat Lisette zelf haar andere been naar de andere kant op opendeed.

Doordat ik haar been zover naar beneden drukte kwamen haar benen super weid uit elkaar en werden haar binnenste schaamlipjes zichtbaar en ging haar kutje vanzelf een beetje openstaan. De man keek mij goedkeurend met een glimlach aan. Haar kutje was kleddernat en glom van haar vocht in het zonlicht.

Toen de man zo dichtbij zat zag die pik er helemaal kolossaal uit, jeetje joh,.. Door die cockring zag die pik er super gespannen en knoerthard uit. Lisette lag nog op haar rug en keek met grote ogen hoe de man trekkend aan zijn grote pik naar haar kutje zat te staren. Lisette ontving het compliment verlegen met een glimlach…Ik vertelde dat Lisette haar ogen niet van zijn pik kon afhouden, omdat hij echt supergroot is, hij lachte bevestigde dat hij altijd veel bekijks heeft van vrouwen.

Ik bracht Lisette haar hand terug naar haar kutje, trek je kutje maar even open schatje, en laat maar zien wat een heerlijk kutje je hebt. Ik zag hoe Lisette gewillig haar kutje probeerde te spreiden, maar doordat haar kutje zo nat was floepte haar schaamlipjes telkens tussen haar vingers vandaan.

Ik zag dat de man stukje bij beetje sneaky steeds dichter naar voor schoof en dichter bij Lisette kwam te zitten. Wat was dit een geil gezicht zeg, die vent zat nog geen meter bij Lisette haar kutje vandaan aan zijn dikke pik te trekken, terwijl Lisette nog steeds probeerde haar kutje zover open te trekken, zodat de man op zijn gemak haar intiemste plekje kon bekijken.

Die vraag van de man deed mijn hart nog harder in mijn keel kloppen. Hoe absurd de situatie ook was het gebeurde gewoon en we waren allebei bloed en bloedgeil. Ik weet dat Lisette het heerlijk vind om gebeft te worden, Lisette had de vraag van de man ook gehoord en keek mij weer met die twijfelende blik aan….

Ik pakte gelijk door en zei, yes,…sure she loves to get her pussy licked…Lisette fronste haar wenkbrauwen toen ze hoorde dat ik toestemming gaf dat de man haar mocht beffen. De man liet het zich geen tweede keer zeggen en zakte gelijk met zijn gezicht tussen Lisette haar benen. Hij begon bij de binnenkant van haar dijen teder te kussen en gleed langzaam met zijn tong likkend een kussend richting het kutje van Lisette. Ik lag nog steeds op mijn zij naast Lisette en had mooi zicht op de verrichtingen van de man.

Toen de man met zijn tong teder haar kutje van onder naar boven likte, zag ik haar schaamlipjes zachtjes wijken onder de druk van zijn tong. Lisette reageerde direct door een duidelijke kreun van goedkeuring te laten horen. Ik zag dat de man heel bedreven met zijn tong was en het kutje van Lisette geroutineerd aan het bewerken was. Wouw, zei de man tussendoor, this pussy is so tiny and beautfull…unbelievable…. Het was inmiddels al later in de middag geworden en had me in alle commotie al een poosje niet om de omgeving bekommert, maar tot mijn schrik zag ik dat er twee mannen op een meter of tien afstand aan het kijken waren en aan hun stijve pik stonden te trekken.

Ik wist niet of ik dit tegen Lisette moest zeggen, want misschien zou dit de pret wel kunnen bederven, maar ik zag dat Lisette zelf naar de masturberende mannen aan het kijken was terwijl ze steeds heftiger gebeft werd en harder begon te kreunen. Lisette was zo geil dat het haar, zelfs met nog twee wildvreemde mannen erbij, kennelijk niks meer kon schelen. Ik kuste Lisette teder in haar nek en vroeg fluisterend in haar oor of ze het lekker vond,….

Zijn supergrote dikke pik stond strak gespannen recht vooruit, door die cockring zag zijn pik eruit of hij met kloppende aderen elk moment uit zijn vel kon barsten. Mijn hart bonkte nu werkelijk door heel mijn lichaam van geilheid,…die grote dikke pik raakte nu zelfs het lichaam van mijn Lisette aan.. Het contrast van de grote gespierde getatoeëerde veel oudere man ten opzichte van het zachte 17 jarige meisjes lichaam van mijn lieve vriendin, was héél groot.

Die vent zou natuurlijk niets liever willen dan het 18 jarige strakke kale kutje van Lisette te neuken. De man werd nog brutaler en was systematisch zijn grenzen aan het verleggen,…de man zat met zijn dijbenen op zijn kuiten gezakt,.. Hij zal het toch niet vanzelfsprekend vinden, omdat hij haar gebeft heeft, Lisette automatisch dan ook mag neuken!? Lisette had haar ogen gesloten en zag hoe ze opgewonden kreunend de handelingen van de man onderging.

Wat hier gebeurde was compleet volslagen krankzinnig en zag er naar uit dat het nog veel gekker ging worden!! De man wreef strategisch zijn dikke pik steeds lager over Lisette haar buik en kwam steeds dichter in de buurt van Lisette haar kutje.

Naarmate de man dichter bij Lisette haar kutje kwam, begon Lisette duidelijker van opwinding te kreunen. Lisette is natuurlijk ook niet gek en wist maar al te goed waar de man op uit was! Het leek alsof Lisette bewust struisvogelpolitiek aan het toepassen was, ze lag nog steeds met haar ogen dicht, en gaf overduidelijke signalen naar de man dat ze het wilde en dat ze er klaar voor was.

Aan één kant was ik zo verschrikkelijk stront jaloers,.. Haar kutje was alléén van ons samen, waar we samen liefdevolle intieme momenten mee beleeft hebben. Ik dacht dat ik gek werd en wist echt niet wat ik nou met deze krankzinnige situatie aan moest.

Lisette had zich duidelijk al overgeven en wilde nog maar één ding! Ik wilde dit in alle geilheid ook wel laten gebeuren, maar de ander kant ook absoluut niet…..!! De grote gespierde man negeerde mij nog steeds compleet om zijn dominantie kenbaar te maken. Ik zat even in die gedachte en hoorde dat Lisette ineens weer duidelijker ging kreunen en zag dat de man inmiddels zijn zware pik plagerig op de venusheuvel van Lisette liet kletsen en daarna zijn grote paarse eikel langs het kutje van Lisette wreef.

Wanneer ik zo die gigantisch pik bij Lisette haar prille kwetsbare kutje zag, was ik eerder bang dat die dikke pik nooit in het kleine kutje van Lisette zou passen.

De man begon het wrijven van zijn eikel nu te concentreren op Lisette haar kutje en zag hoe die grote eikel glom en er zelfs een sliertje van haar vocht tussen zijn eikel en haar kletsnatte kutje ontstond.

De man ging steeds verder en zag hoe haar kleine schaamlipjes telkens wijkte door de druk die de man met zijn dikke eikel voor haar opening uitvoerde.

Lisette begon nu ook met haar onderlichaam te draaien. What the fuck zeg,…dit meen je toch niet…. En ja hoor,…daar gebeurde het onvermijdelijke!! Op het moment dat die dikke volwassen mannen pik zachtjes haar prille lichaam binnendrong keek Lisette mij, nu ineens wél, recht in mijn ogen aan met zwoele geile blik die boekdelen sprak,..

Vol verbazing zag ik hoe de man zijn dikke pik zachtjes millimeter voor millimeter verder in Lisette haar klein kutje duwde.

Ik hoorde de man zwaar uitblazen en kreunend zeggen,.. De man drukte voorzichtig door en zag dat zijn pik al voor de helft in Lisette haar kutje verdwenen was.. Ik kon mijn ogen niet geloven, hoe gemakkelijk eigenlijk die grote dikke pik Lisette haar kleine kutje binnendrong. Het kon niet anders dan dat het kwam doordat haar kutje klets en klets nat was… Ik kuste Lisette in haar nek en fluisterend toch enigszins bezorgd en vroeg in haar oor of ze het lekker vond.

Toen Lisette haar ogen half open deed en mij met een ongekende zwoele blik aankeek, werd ik een soort weggeduwd door de man. Hij was over Lisette gaan liggen en steunde met zijn ellebogen naast haar hoofd en dwong mij dominant van plaats te veranderen. Lisette keek mij tussen de arm van de man door nog steeds met die zwoele blik aan. De man begon Lisette nu zachtjes te neuken en zag Lisette haar ogen sluiten en begon direct weer van genot te kreunen….

Wat was dit een geil uitzicht zeg…!! Er was inmiddels nog een derde man bij gekomen, ze stonden op nog geen twee meter afstand zich af te trekken op mijn vriendinnetje die op een verschrikkelijke manier geneukt werd. Terwijl Lisette kreunend de stoten van de man ontving zag ik hoe één van de mannen brutaal op zijn knieën naast Lisette ging zitten en met één hand trekkend aan zijn pik en met zijn andere hand naar Lisette haar heerlijke tieten greep en haar begon te betasten.

What the fuck zeg…!! Ik hoorde op de achtergrond de andere twee mannen tegen elkaar praten, terwijl ze stonden te masturberen ,…wauw, this girl is so beautifull…I come to many nude beaches, but I never have seen a girl this young,.. I guess the young guy is her boyfriend..? De man die naast Lisette was gaan zitten zag ik Lisette haar hand pakken en bracht haar hand naar zijn pik.

De gespierde man die Lisette aan het neuken was begon steeds sneller en krachtiger te neuken. Lisette ging onder het neukgeweld steeds harder kreunen…. Lisette kronkelde ongecontroleerd en duwde haar onderlichaam naar voren om iedere stoot nog dieper te ontvangen……ooooooooooooowwwww…. Lisette was zonder haar clitje te bewerken puur door penetratie heftig klaargekomen,..

Lisette lag te trillen en te schokken van haar orgasme.. De man werd steeds dominanter, hij gunde Lisette geen rust en ging puur voor zijn eigen genot. Hij pakte Lisette met groot gemak op en draaide haar om als een speelpop en zette haar op knietjes voor zich,…so,.. De man trok Lisette haar billetjes van elkaar, zodat haar kutje open kwam te staan.

Terwijl hij zo Lisette haar kutje open hield keek de man triomfantelijk achterom naar de andere mannen en zei,…. Well maybe she wants more dick when I am finished with this little slutgirl,zei hij dominant. Lisette haar kutje was nog steeds kledder nat…de man zette zijn dikke pik voor het openstaande kutje van Lisette en duwde zijn dikke eikel naar binnen…Lisette gaf gelijk een kreun van genot.

Lisette zat op handen en knieën en ik ging voor mijn schatje zitten. Ze had nog steeds die zwoele blik,…ik keek haar diep in haar ogen aan en zei, ik hou van je schatje en kuste haar…. De man pakte Lisette bij haar heupen en begon haar te neuken…. De man ging sneller en sneller en was op weg zijn orgasme…ik zag hoe de andere mannen zich stonden af te trekken en één het niet meer volhield, hij liep op Lisette af en spoot zijn zaad op Lisette haar rug…Lisette keek verbaasd achterom wat er gebeurde, toen ze besefte dat ze door de andere man ondergespoten was…kreunde ze van geilheid..

Hij begon Lisette ruw te neuken, doordat hij haar hoofd achterover had getrokken zag ik Lisette haar heerlijke tieten heen en weer bungelen… De man neukte Lisette nu met volle kracht en zag hoe Lisette haar billetjes natrilde na iedere stoot…ik voelde de kracht, via Lisette haar lichaam, waarmee ze keihard door de gespierde man geneukt werd….. Lisette kwam voor de derde keer schokkend klaar….

De man gaf daarop zijn laatste stoot en trok Lisette keihard aan haar heupen naar zich toe spoot grommend zijn lading diep in Lisette haar 17 jarige kutje…wauw…girl you are superhot!!!.. You got te best and tiniest pussy ever!!! Hij liet zijn dikke pik uit Lisette haar kutje glijden,.. Lisette keek achterom en nam de lading glimlachend in ontvangst, terwijl de derde man trekkend achter Lisette plaats nam bleef Lisette gewillig met haar kontje richting de man zitten, omdat ze kennelijk dacht dat dit van haar verwacht werd en de andere twee mannen immers toch ook over haar kontje waren klaargekomen.

Het was een grove grote oude man met een bierbuik, van achter in de Zijn pik was niet lang, maar wel behoorlijk dik, een forse eikel erop die weg had van een paddenstoel. De oude man had echt een gigantische zak, met ballen zo groot als kippeneieren. De beste man moet ook echt de dag van zijn leven hebben, voor hem zat mijn bloedmooi 18 jarige vriendin gewillig op haar knietjes.

Hij zat aan zijn dikke oude pik te trekken en met zijn andere hand was hij gretig Lisette haar jonge kutje aan het betasten. Kennelijk was de oude man heel bedreven met Lisette haar kutje bezig want Lisette begon zachtjes te kreunen. Niet veel later zie ik dat hij zijn dikke oude pik langs Lisette haar zachte jonge billetjes begon te wrijven. Lisette voelde dat de oude man zijn pik langs haar billetjes wreef. Lisette keek achterom en keek de oude man glimlachend aan,…de oude man glimlachte terug.

Waaaaat dacht ik bij mezelf, wat nou dan.!!?? Lisette gaf zelfs die oude man gewoon een seintje dat ze door de oude man geneukt wilde worden. Ik keek over Lisette haar schouder mee en zag haar rug en billen helmaal onder het zaad van wildvreemde mannen zitten en waarschijnlijk droop haar kutje ook van het zaad. Mijn pik stond ook op uitbarsten en was door deze bizarre situatie nog steeds bloedgeil… Zo te zien wilde Lisette nog meer, aangezien ze de oude man overduidelijk aan het uitdagen was.

Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig, en deze oude man greep deze kans natuurlijk met beide handen aan. De oude man zocht positie achter Lisette haar kontje en zette zijn dikke eikel tegen haar schaamlipjes. Lisette keek mij in mijn ogen aan en wist wat er ging komen, Lisette haar ogen werden ineens heel groot en een overduidelijke korte kreun…. De oude man gromde als een beer toen hij met zijn pik het heerlijk jonge kutje binnendrong.

OOO…Wauw…zei de oude man enthousiast…this girl is so tight around my old cock…. Hij pakte Lisette bij haar heupen en begon haar te neuken, zijn bierbuik bleef op Lisette haar billen steunen de oude man maakte korte krachtige stoten…Zijn grote zware zak met gigaballen schommelde heen en weer en kletste bij iedere stoot onderlangs tegen Lisette haar venusheuvel.

Lisette begon gelijk weer als een geil onverzadigbaar sletje te kreunen,…. De oude man greep Lisette achterlangs bij haar heerlijke tieten die door de krachtige stoten van de oude man heen en weer bungelden….

Lisette gilde en kreunde van pijn en genot.. Toen zijn oude slappe pik uit Lisette haar kutje floepte liep er een ongewoon grote hoeveelheid zaad uit Lisette haar kutje op het badlaken…. De mannen die stonden te kijken schoten in de lach… woooow, what dit you do to this little girl old man…!!!?? Lisette en ik keken elkaar glimlachend aan en gaf haar een kus op haar voorhoofd. You two are amazing, zei één van de mannen. You are a very, very lucky young man, your girlfriend is just unbelevable gorgeous and beautifull.

De man wees nadrukkelijk met zijn vinger naar Lisette en zei,.. When two young people are enjoying seks the way you two do, you are going to have a wonderfull life together! How old are you two anyway, vroeg de man tussen neus en lippen door. We are both 17 years old, antwoordde Lisette… Whaaaat, no way..!!?? Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Dikke Sasha neemt een oude pik ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Amateur tiener willigt de laatste wens van een oude man in. Oudere man neemt jong blondje anaal. Ouwe snoeperd neukt jonge meid. Oude viespeuk neukt blond grietje in het bos. Oud stel neemt geil groentje in tuintrio. Jonge hoer neemt een oudere klant te grazen. Zij bezorgt hem een stijve op zijn oude dag.

Ouwe opa weet nog steeds een jong geitje te versieren.

..

Massage zwolle erotisch natte buurvrouw


grote stijve penis dikke oude kut

De man kreeg het, kennelijk door de verleidingskunst van Lisette, al wat moeilijk en ging op zijn ellebogen rustend op zijn buik liggen, maar bleef zijn ogen de kost geven. Lisette had inmiddels de fles drinken, ging zitten, nam er een paar slokken uit en zette de fles naast zich neer en ging weer op haar rug naast mij liggen.

Perfect schatje, volgens mij kreeg hij het al moeilijk, want hij is denk ik niet voor niks op zijn buik gaan liggen,…nu je zijn aandacht hebt,… gaan we verder natuurlijk.. Wat bedoel je met de volgende stap, vroeg Lisette nieuwsgierig? Lisette begon het duidelijk een spannende bezigheid te vinden, want het was niet meer nodig om haar over te halen en fluisterde zachtjes,.. Lisette wond er geen doekjes om en trok haar benen iets van elkaar op, zodat de man ook op deze manier uitzicht had op haar kutje, zoiets bedoel je schatje, zei ze fluisterend…Ik hoorde aan Lisette haar stem dat ze het superspannend vond.

Ja goed hoor schatje,… ik moedigde haar aan en fluisterde dat haar benen nog wel wat verder uit elkaar konden. Gewillig deed Lisette haar benen verder uit elkaar en de man had nu zeker een prachtig uitzicht op Lisette haar kale kutje. Ik deed, voor de man 10 meter verderop, nog steeds net of ik relaxed muziek aan het luisteren was, maar hield hem constant in de gaten.

Het volgende kwartier lag Lisette onrustig en speels met haar benen te wiebelen en was allerlei posities aan het creëren, zodat de man wel steeds haar kutje kon zien. De man kon zijn ogen niet afhouden van de steeds veranderende standjes en bleef naar Lisette staren.

Op een gegeven moment draaide Lisette zich op haar zij, legde haar been over mij heen en legde haar hoofd op mijn borst om zogenaamd even te knuffelen met haar vriendje.

In dit standje was voor man het uitzicht op haar kutje natuurlijk optimaal. Lisette had één been opgetrokken en over mij heen gegooid, de man keek nu recht in het kutje van Lisette. Liggend in dit super verleidelijke standje zag ik hoe Lisette net deed als of er zand op haar billetjes zat en veegde met haar hand een paar keer over haar billetjes en zag hoe haar billetjes natrilde.

Je neemt je taak wel heel serieus hé schatje, fluisterde ik.. Lisette rolde van mij af en ging weer op haar rug liggen, trok haar benen op en deed haar benen nog wijder uit elkaar dan daarnet. Die vent was natuurlijk ook niet gek en had nu écht wel door waar Lisette mee bezig was. Toen gebeurde het waaruit bleek dat Lisette haar doel bereikt had. De man draaide zich op zijn zij en zagen dat zijn dikke pik nu helemaal gigantische vormen had aangenomen en in volle erectie stond.

Lisette haar reactie bevestigde dat zij zeker ook gezien had dat haar missie geslaagd was. Ik bleef in mijn rol en zei fluisterend tegen Lisette…. Vind je die gedachte niet supergeil schatje, zei ik…Lisette keek me met een ondeugende glimlach bevestigend aan.

Ik lachte naar Lisette,.. Toink…door deze bekentenis begon mijn hart nog harder te bonken van opwinding. We glimlachte naar elkaar en ik vroeg of ze even wilde voelen of haar kutje inderdaad nat geworden was. Lisette lag nog steeds met haar benen weid genoeg, zodat de man nog steeds goed zicht op haar kutje had en zag dat ze voorzichtig met haar hand naar haar kutje ging om de voelen of haar kutje inderdaad nat was. De man was kennelijk zo alert en reageerde direct op het feit dat Lisette haar kutje aanraakte en nam als reactie zijn dikke stijve pik in zijn handen.

Volgens mij dacht die vent dat je jezelf voor hem ging vingeren, want hij zit nu aan zijn pik te trekken. Niet normaal joh, die vent heeft echt en bizar grote pik zeg…,zei ik. Voel nog eens goed aan je kutje vroeg ik met een grappige stille hint om Lisette ertoe te zetten dat zij nog eens aan haar kutje zou gaan voelen…glimlachend reageerde Lisette op deze opmerking..

Ik zag dat Lisette nieuwsgierig en onopvallend probeerde te zien of hij echt aan zijn pik aan het trekken was. Lisette haar nieuwsgierigheid overwon en uiteindelijk keek ze openlijk naar de man die ongegeneerd doorging met het trekken aan zijn grote stijve pik.

Lisette begreep maar al te goed wat ik met deze opmerking bedoelde en keek mij vragend aan…. Je wilt echt dat ik mezelf voor die man ga vingeren hé schatje….

Ik zou het echt supergeil vinden als je jezelf zou vingeren voor die vent schatje, zei ik met en bonkend hart. Lisette legde haar hoofd neer en zag haar slikken van opwinding, met een bonkend hart zag ik hoe haar hand weer richting haar kutje ging……wouw..!!

Toen Lisette met haar hand bij haar kutje kwam hoorde ik haar zacht kreunen en moedigde haar aan,.. Lisette ging harder kreunen op mijn aanmoediging…mijn kutje is zoooo nat schatje, kreunde Lisette… doe je benen maar wijder schatje, laat je kutje maar lekker zien….. Die vent moest de dag van zijn leven hebben, tegenover hem lag mijn bloedmooie 18 jarig vriendin op 10 meter afstand haar kleine kale kutje te vingeren.

Lisette lag met haar hoofd op het badlaken en ogen dicht te vingeren…. Lisette kwam gewillig voorzichtig overeind en steunde op één elleboog en met haar andere hand vingerde zij zichzelf, ik zag dat de twee direct oogcontact hadden.

Door de actie van Lisette reageerde de man direct en kwam overeind, ging op zijn knieën zitten en ging door met zijn dikke pik af te trekken….. De man sloeg zijn grote dikke pik een paar keer met een kletsend geluid in zijn handpalm en zwiepte het gevaarte heen en weer, om zo Lisette te verleiden en te provoceren. Vol verbazing, geschrokken en met een bonkend hart..

Met een schuin oog keek ik naar Lisette en zag hoe ze aan de man liet zien hoe ze met haar tong haar lippen nat maakte, haar benen nog verder uit elkaar deed en met twee vingers haar prille kutje opentrok en zo haar intiemste lichaamsdeel in volle glorie aan de wildvreemde man liet zien…. Waaaaat the fuck zeg, mijn lieve Lisette was hier die vent op super geraffineerde en voor mij ongelofelijke manier aan het verleiden terwijl ik naast haar lag. Mijn hart begon te bonken door heel mijn lichaam, Lisette liet zich tot mijn grote verbazing volledig gaan!?

Dit had ik werkelijk nooit, maar dan ook nooit achter mijn lieve vriendinnetje gezocht. Als een klein sletje vingerde ze haar 18 jarige kale kutje voor een wildvreemde veel oudere man met een mega pik. Vanmorgen liepen we nog vrolijk hand in hand en een paar uur later nietsvermoedend zijn we in een situatie terecht gekomen die we nooit van ons leven voor mogelijk hadden kunnen houden.

Hoewel dit écht een absurd krankzinnige situatie was, gebeurde het gewoon. Lisette en ik waren allebei bloedgeil! Juist door deze situatie weet ik dat ik mijn Lisette nog nooit zo geil heb gezien dan nu op dit moment en dingen doet die ik nooit van haar had verwacht. Maar buiten dat ben ik zelf ook nog nooit zo geil geweest in mijn leven dan nu op dit moment.

Ik ben eigenlijk juist het jaloerse type vriendje, het is te gek voor woorden dat ik mijn lieve vriendin waar ik zielsveel van hou dingen laat doen die daar juist lijnrecht tegenover staan!? Lisette vingerde zichzelf in een soort trance…. Ik kon het niet langer laten en begon mij nu met Lisette te bemoeien. Ik ging op mijn zij naast Lisette liggen en begon haar borsten te masseren en zachtjes in haar tepels te knijpen waarop Lisette van genot begon te kreunen.

Lisette lag nu met haar benen zo weid mogelijk te vingeren, ik was toch ook wel heel nieuwsgierig hoe nat Lisette haar kutje was en gleed met mijn hand tussen haar benen.

Lisette trok haar hand weg en gaf mij gewillig toegang tot haar kutje,…. Ik bracht haar hand terug naar haar kutje en zei dat ik het geil vond als zij zichzelf vingerde.

Ik keek de man glimlachend aan en knikte ongemakkelijk, maar wel vriendelijk naar hem. De man dacht waarschijnlijk dat ik met dat vriendelijke knikje een seintje gaf en bedoelde dat hij dichterbij mocht komen, want hij stond op en liep onze kant op en zag hoe die kolossale pik onder het lopen imposant heen en weer zwiepte.

Ik voelde mij ineens een hele kleine jongen worden. Mijn pik was met 15 centimeter, van gemiddelde lengte had ik ooit ergens gelezen , maar het apparaat van deze vent was minimaal 25 centimeter en ook nog eens drie keer zo dik. De man glimlachte naar mij en ging op ander halve meter afstand,trekkend aan zijn grote pik, voor Lisette op zijn knieën in het zand zitten. Lisette was van schrik gestopt met vingeren en had haar benen opgetrokken bij elkaar gedaan. De man begreep dat Lisette gestopt was,omdat ze geschrokken was en hij ineens zo dichtbij zat.

Ik lag nog steeds naast Lisette,.. Lisette keek mij aan en zag dat ze twijfelde wat ze moest doen. Toen ik met mijn hand haar knie naar de zijkant drukte, zag ik dat Lisette zelf haar andere been naar de andere kant op opendeed. Doordat ik haar been zover naar beneden drukte kwamen haar benen super weid uit elkaar en werden haar binnenste schaamlipjes zichtbaar en ging haar kutje vanzelf een beetje openstaan.

De man keek mij goedkeurend met een glimlach aan. Haar kutje was kleddernat en glom van haar vocht in het zonlicht. Toen de man zo dichtbij zat zag die pik er helemaal kolossaal uit, jeetje joh,.. Door die cockring zag die pik er super gespannen en knoerthard uit. Lisette lag nog op haar rug en keek met grote ogen hoe de man trekkend aan zijn grote pik naar haar kutje zat te staren. Lisette ontving het compliment verlegen met een glimlach…Ik vertelde dat Lisette haar ogen niet van zijn pik kon afhouden, omdat hij echt supergroot is, hij lachte bevestigde dat hij altijd veel bekijks heeft van vrouwen.

Ik bracht Lisette haar hand terug naar haar kutje, trek je kutje maar even open schatje, en laat maar zien wat een heerlijk kutje je hebt. Ik zag hoe Lisette gewillig haar kutje probeerde te spreiden, maar doordat haar kutje zo nat was floepte haar schaamlipjes telkens tussen haar vingers vandaan. Ik zag dat de man stukje bij beetje sneaky steeds dichter naar voor schoof en dichter bij Lisette kwam te zitten.

Wat was dit een geil gezicht zeg, die vent zat nog geen meter bij Lisette haar kutje vandaan aan zijn dikke pik te trekken, terwijl Lisette nog steeds probeerde haar kutje zover open te trekken, zodat de man op zijn gemak haar intiemste plekje kon bekijken. Die vraag van de man deed mijn hart nog harder in mijn keel kloppen. Hoe absurd de situatie ook was het gebeurde gewoon en we waren allebei bloed en bloedgeil.

Ik weet dat Lisette het heerlijk vind om gebeft te worden, Lisette had de vraag van de man ook gehoord en keek mij weer met die twijfelende blik aan…. Ik pakte gelijk door en zei, yes,…sure she loves to get her pussy licked…Lisette fronste haar wenkbrauwen toen ze hoorde dat ik toestemming gaf dat de man haar mocht beffen.

De man liet het zich geen tweede keer zeggen en zakte gelijk met zijn gezicht tussen Lisette haar benen. Hij begon bij de binnenkant van haar dijen teder te kussen en gleed langzaam met zijn tong likkend een kussend richting het kutje van Lisette. Ik lag nog steeds op mijn zij naast Lisette en had mooi zicht op de verrichtingen van de man.

Toen de man met zijn tong teder haar kutje van onder naar boven likte, zag ik haar schaamlipjes zachtjes wijken onder de druk van zijn tong.

Lisette reageerde direct door een duidelijke kreun van goedkeuring te laten horen. Ik zag dat de man heel bedreven met zijn tong was en het kutje van Lisette geroutineerd aan het bewerken was.

Wouw, zei de man tussendoor, this pussy is so tiny and beautfull…unbelievable…. Het was inmiddels al later in de middag geworden en had me in alle commotie al een poosje niet om de omgeving bekommert, maar tot mijn schrik zag ik dat er twee mannen op een meter of tien afstand aan het kijken waren en aan hun stijve pik stonden te trekken.

Ik wist niet of ik dit tegen Lisette moest zeggen, want misschien zou dit de pret wel kunnen bederven, maar ik zag dat Lisette zelf naar de masturberende mannen aan het kijken was terwijl ze steeds heftiger gebeft werd en harder begon te kreunen. Lisette was zo geil dat het haar, zelfs met nog twee wildvreemde mannen erbij, kennelijk niks meer kon schelen.

Ik kuste Lisette teder in haar nek en vroeg fluisterend in haar oor of ze het lekker vond,…. Zijn supergrote dikke pik stond strak gespannen recht vooruit, door die cockring zag zijn pik eruit of hij met kloppende aderen elk moment uit zijn vel kon barsten. Mijn hart bonkte nu werkelijk door heel mijn lichaam van geilheid,…die grote dikke pik raakte nu zelfs het lichaam van mijn Lisette aan..

Het contrast van de grote gespierde getatoeëerde veel oudere man ten opzichte van het zachte 17 jarige meisjes lichaam van mijn lieve vriendin, was héél groot. Die vent zou natuurlijk niets liever willen dan het 18 jarige strakke kale kutje van Lisette te neuken. De man werd nog brutaler en was systematisch zijn grenzen aan het verleggen,…de man zat met zijn dijbenen op zijn kuiten gezakt,.. Hij zal het toch niet vanzelfsprekend vinden, omdat hij haar gebeft heeft, Lisette automatisch dan ook mag neuken!?

Lisette had haar ogen gesloten en zag hoe ze opgewonden kreunend de handelingen van de man onderging. Wat hier gebeurde was compleet volslagen krankzinnig en zag er naar uit dat het nog veel gekker ging worden!!

De man wreef strategisch zijn dikke pik steeds lager over Lisette haar buik en kwam steeds dichter in de buurt van Lisette haar kutje.

Naarmate de man dichter bij Lisette haar kutje kwam, begon Lisette duidelijker van opwinding te kreunen. Lisette is natuurlijk ook niet gek en wist maar al te goed waar de man op uit was! Het leek alsof Lisette bewust struisvogelpolitiek aan het toepassen was, ze lag nog steeds met haar ogen dicht, en gaf overduidelijke signalen naar de man dat ze het wilde en dat ze er klaar voor was.

Aan één kant was ik zo verschrikkelijk stront jaloers,.. Haar kutje was alléén van ons samen, waar we samen liefdevolle intieme momenten mee beleeft hebben. Ik dacht dat ik gek werd en wist echt niet wat ik nou met deze krankzinnige situatie aan moest.

Lisette had zich duidelijk al overgeven en wilde nog maar één ding! Ik wilde dit in alle geilheid ook wel laten gebeuren, maar de ander kant ook absoluut niet…..!! De grote gespierde man negeerde mij nog steeds compleet om zijn dominantie kenbaar te maken. Ik zat even in die gedachte en hoorde dat Lisette ineens weer duidelijker ging kreunen en zag dat de man inmiddels zijn zware pik plagerig op de venusheuvel van Lisette liet kletsen en daarna zijn grote paarse eikel langs het kutje van Lisette wreef.

Wanneer ik zo die gigantisch pik bij Lisette haar prille kwetsbare kutje zag, was ik eerder bang dat die dikke pik nooit in het kleine kutje van Lisette zou passen.

De man begon het wrijven van zijn eikel nu te concentreren op Lisette haar kutje en zag hoe die grote eikel glom en er zelfs een sliertje van haar vocht tussen zijn eikel en haar kletsnatte kutje ontstond. De man ging steeds verder en zag hoe haar kleine schaamlipjes telkens wijkte door de druk die de man met zijn dikke eikel voor haar opening uitvoerde. Lisette begon nu ook met haar onderlichaam te draaien. What the fuck zeg,…dit meen je toch niet….

En ja hoor,…daar gebeurde het onvermijdelijke!! Op het moment dat die dikke volwassen mannen pik zachtjes haar prille lichaam binnendrong keek Lisette mij, nu ineens wél, recht in mijn ogen aan met zwoele geile blik die boekdelen sprak,.. Vol verbazing zag ik hoe de man zijn dikke pik zachtjes millimeter voor millimeter verder in Lisette haar klein kutje duwde.

Ik hoorde de man zwaar uitblazen en kreunend zeggen,.. De man drukte voorzichtig door en zag dat zijn pik al voor de helft in Lisette haar kutje verdwenen was.. Ik kon mijn ogen niet geloven, hoe gemakkelijk eigenlijk die grote dikke pik Lisette haar kleine kutje binnendrong. Het kon niet anders dan dat het kwam doordat haar kutje klets en klets nat was… Ik kuste Lisette in haar nek en fluisterend toch enigszins bezorgd en vroeg in haar oor of ze het lekker vond.

Toen Lisette haar ogen half open deed en mij met een ongekende zwoele blik aankeek, werd ik een soort weggeduwd door de man. Hij was over Lisette gaan liggen en steunde met zijn ellebogen naast haar hoofd en dwong mij dominant van plaats te veranderen.

Lisette keek mij tussen de arm van de man door nog steeds met die zwoele blik aan. De man begon Lisette nu zachtjes te neuken en zag Lisette haar ogen sluiten en begon direct weer van genot te kreunen…. Wat was dit een geil uitzicht zeg…!! Er was inmiddels nog een derde man bij gekomen, ze stonden op nog geen twee meter afstand zich af te trekken op mijn vriendinnetje die op een verschrikkelijke manier geneukt werd.

Terwijl Lisette kreunend de stoten van de man ontving zag ik hoe één van de mannen brutaal op zijn knieën naast Lisette ging zitten en met één hand trekkend aan zijn pik en met zijn andere hand naar Lisette haar heerlijke tieten greep en haar begon te betasten.

What the fuck zeg…!! Ik hoorde op de achtergrond de andere twee mannen tegen elkaar praten, terwijl ze stonden te masturberen ,…wauw, this girl is so beautifull…I come to many nude beaches, but I never have seen a girl this young,.. I guess the young guy is her boyfriend..? De man die naast Lisette was gaan zitten zag ik Lisette haar hand pakken en bracht haar hand naar zijn pik. De gespierde man die Lisette aan het neuken was begon steeds sneller en krachtiger te neuken.

Lisette ging onder het neukgeweld steeds harder kreunen…. Lisette kronkelde ongecontroleerd en duwde haar onderlichaam naar voren om iedere stoot nog dieper te ontvangen……ooooooooooooowwwww…. Lisette was zonder haar clitje te bewerken puur door penetratie heftig klaargekomen,.. Lisette lag te trillen en te schokken van haar orgasme..

De man werd steeds dominanter, hij gunde Lisette geen rust en ging puur voor zijn eigen genot. Hij pakte Lisette met groot gemak op en draaide haar om als een speelpop en zette haar op knietjes voor zich,…so,..

De man trok Lisette haar billetjes van elkaar, zodat haar kutje open kwam te staan. Terwijl hij zo Lisette haar kutje open hield keek de man triomfantelijk achterom naar de andere mannen en zei,…. Well maybe she wants more dick when I am finished with this little slutgirl,zei hij dominant. Lisette haar kutje was nog steeds kledder nat…de man zette zijn dikke pik voor het openstaande kutje van Lisette en duwde zijn dikke eikel naar binnen…Lisette gaf gelijk een kreun van genot.

Lisette zat op handen en knieën en ik ging voor mijn schatje zitten. Ze had nog steeds die zwoele blik,…ik keek haar diep in haar ogen aan en zei, ik hou van je schatje en kuste haar…. De man pakte Lisette bij haar heupen en begon haar te neuken….

De man ging sneller en sneller en was op weg zijn orgasme…ik zag hoe de andere mannen zich stonden af te trekken en één het niet meer volhield, hij liep op Lisette af en spoot zijn zaad op Lisette haar rug…Lisette keek verbaasd achterom wat er gebeurde, toen ze besefte dat ze door de andere man ondergespoten was…kreunde ze van geilheid..

Hij begon Lisette ruw te neuken, doordat hij haar hoofd achterover had getrokken zag ik Lisette haar heerlijke tieten heen en weer bungelen… De man neukte Lisette nu met volle kracht en zag hoe Lisette haar billetjes natrilde na iedere stoot…ik voelde de kracht, via Lisette haar lichaam, waarmee ze keihard door de gespierde man geneukt werd…..

Lisette kwam voor de derde keer schokkend klaar…. De man gaf daarop zijn laatste stoot en trok Lisette keihard aan haar heupen naar zich toe spoot grommend zijn lading diep in Lisette haar 17 jarige kutje…wauw…girl you are superhot!!!.. You got te best and tiniest pussy ever!!! Hij liet zijn dikke pik uit Lisette haar kutje glijden,..

Lisette keek achterom en nam de lading glimlachend in ontvangst, terwijl de derde man trekkend achter Lisette plaats nam bleef Lisette gewillig met haar kontje richting de man zitten, omdat ze kennelijk dacht dat dit van haar verwacht werd en de andere twee mannen immers toch ook over haar kontje waren klaargekomen.

Het was een grove grote oude man met een bierbuik, van achter in de Zijn pik was niet lang, maar wel behoorlijk dik, een forse eikel erop die weg had van een paddenstoel. De oude man had echt een gigantische zak, met ballen zo groot als kippeneieren. De beste man moet ook echt de dag van zijn leven hebben, voor hem zat mijn bloedmooi 18 jarige vriendin gewillig op haar knietjes.

Hij zat aan zijn dikke oude pik te trekken en met zijn andere hand was hij gretig Lisette haar jonge kutje aan het betasten. Kennelijk was de oude man heel bedreven met Lisette haar kutje bezig want Lisette begon zachtjes te kreunen. Niet veel later zie ik dat hij zijn dikke oude pik langs Lisette haar zachte jonge billetjes begon te wrijven. Lisette voelde dat de oude man zijn pik langs haar billetjes wreef. Lisette keek achterom en keek de oude man glimlachend aan,…de oude man glimlachte terug.

Waaaaat dacht ik bij mezelf, wat nou dan.!!?? Lisette gaf zelfs die oude man gewoon een seintje dat ze door de oude man geneukt wilde worden. Ik keek over Lisette haar schouder mee en zag haar rug en billen helmaal onder het zaad van wildvreemde mannen zitten en waarschijnlijk droop haar kutje ook van het zaad.

Mijn pik stond ook op uitbarsten en was door deze bizarre situatie nog steeds bloedgeil… Zo te zien wilde Lisette nog meer, aangezien ze de oude man overduidelijk aan het uitdagen was. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig, en deze oude man greep deze kans natuurlijk met beide handen aan. De oude man zocht positie achter Lisette haar kontje en zette zijn dikke eikel tegen haar schaamlipjes. Lisette keek mij in mijn ogen aan en wist wat er ging komen, Lisette haar ogen werden ineens heel groot en een overduidelijke korte kreun….

De oude man gromde als een beer toen hij met zijn pik het heerlijk jonge kutje binnendrong. OOO…Wauw…zei de oude man enthousiast…this girl is so tight around my old cock…. Hij pakte Lisette bij haar heupen en begon haar te neuken, zijn bierbuik bleef op Lisette haar billen steunen de oude man maakte korte krachtige stoten…Zijn grote zware zak met gigaballen schommelde heen en weer en kletste bij iedere stoot onderlangs tegen Lisette haar venusheuvel.

Lisette begon gelijk weer als een geil onverzadigbaar sletje te kreunen,…. De oude man greep Lisette achterlangs bij haar heerlijke tieten die door de krachtige stoten van de oude man heen en weer bungelden….

Lisette gilde en kreunde van pijn en genot.. Toen zijn oude slappe pik uit Lisette haar kutje floepte liep er een ongewoon grote hoeveelheid zaad uit Lisette haar kutje op het badlaken…. De mannen die stonden te kijken schoten in de lach… woooow, what dit you do to this little girl old man…!!!?? Lisette en ik keken elkaar glimlachend aan en gaf haar een kus op haar voorhoofd.

You two are amazing, zei één van de mannen. You are a very, very lucky young man, your girlfriend is just unbelevable gorgeous and beautifull. De man wees nadrukkelijk met zijn vinger naar Lisette en zei,..

When two young people are enjoying seks the way you two do, you are going to have a wonderfull life together!

How old are you two anyway, vroeg de man tussen neus en lippen door. We are both 17 years old, antwoordde Lisette… Whaaaat, no way..!!?? Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Dikke Sasha neemt een oude pik ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Amateur tiener willigt de laatste wens van een oude man in. Oudere man neemt jong blondje anaal. Ouwe snoeperd neukt jonge meid. Oude viespeuk neukt blond grietje in het bos. Oud stel neemt geil groentje in tuintrio. Jonge hoer neemt een oudere klant te grazen. Zij bezorgt hem een stijve op zijn oude dag. Ouwe opa weet nog steeds een jong geitje te versieren.

..

Ouwe lullen sex lingam massage breda


grote stijve penis dikke oude kut

Pearline Furman  
Digna Couch