Domina huren grote pik in kut

domina huren grote pik in kut

Vind haar er wel lekker uitzien. Is dat hoertje nog maagd dan? Zo ja geef ik jou gelijk vijftienhonderd en neem ik haar nu mee! Ze trok Luna mee naar een Bentley Continental GT en een chauffeur in passend kostuum stapte uit en hield de deur open voor mevrouw. Jij lijkt me niet een druks gebruikster zoals die andere hoeren van hem?

Ze moest de kut van mevrouw likken, ze had nog nooit een kut gelikt en gruwde best wel een beetje bij het idee, stel dat ze daar een hele bos haar had, of naar bedorven vis stonk…of zo. Een kut daar pies je toch ook mee, een pik plas je ook mee, maar ook die had ze tot nu nog niet in haar mondje gehad. Haar eerste pik moest nog komen en ik ging ervan uit dat het Sidney zijn pik zou zijn, maar weet het nu ff niet zeker meer.

De auto reed een lange oprijlaan op en er stond een kast van een huis. Het personeel was het blijkbaar gewend dat mevrouw regelmatig jonge mooie meisjes mee naar huis nam. De butler kreeg een stijve toen hij Luna beter bekeek, wat zou hij graag daar zijn stijve pik in boren.

Oké herstel, hij zou haar graag penetreren. De butler, maar ook de kok en het kamermeisje, de tuinman en wat er nog meer rondliep aan personeel, kregen betaald verlof tot morgenmiddag drie uur. Ze was dus lesbisch. Jeanette had haar tong al een beetje tussen de frisse kut lipjes van Luna gedrukt voorzichtig en bewerkte haar klitje.

Luna twijfelde nog even. Ze had nog nooit een kut…maar uiteindelijk begon ze maar wat te likken, het vocht wat ze naar binnen kreeg, viel haar qua smaak mee. Ze hoorde de Meesteres zachtjes kreunen en kreeg zelf ook een lekker gevoel in haar lijfje. Ze probeerde stil te zijn, want ze wist niet of ze, ‘’huh.. Ze kwam het eerste klaar, mevrouw befte haar zeer professioneel, die had het duidelijk vaker gedaan en Luna merkte dat er meer vocht uit de kut van mevrouw begon te lekken en ze kon het moeilijk weg krijgen, want zoveel was het al wel dat haar gezicht er onder kwam te zitten.

Luna lag onder haar Meesteres te schokken, haar eerste echte orgasme joeg door haar lijf, ‘’ooohhhhh.. Als Luna nog even dacht van goh een beetje een kut likken, wat kon je anders met vrouwen onder elkaar, He?

Zo blue was ze nog wel. Jeanette had er niet voor niks vijftienhonderd euro voor over gehad, een jong maagdje die van toeten nog blazen wist.

Schokkend spoot hij straal na straal in haar donkere grot. De dikke klodders geil stroomden uit haar kut en trokken langs de binnenkant van haar benen sporen, glinsterend van nattigheid. Hij haalde zijn pik uit haar sputterende kut en duwde hem snel in haar kontgat "Hmmm, dit zal ik je ook leren hoer! Zijn vingers zochten haar kut ; steeds meer vingers deed hij erin, tot zijn hele hand erin zat. Het ene orgasme na het andere trok wild door haar lichaam.

Ze schrok ervan en vroeg zich af of ze dit onbewust altijd had gewild: Verbaasd en tevreden ging hij nog steviger tekeer. Ze voelde zijn schaamhaar tegen haar verende kont en werd doormidden gespleten. Meeneuken kleine hoer" Even later klom hij van haar af. Hij bracht haar armen achter haar weelderige lijf en bond ze aan haar enkels vast.

Hij drukte haar tegen de muur. Ze hapte naar zijn pik die hij met beide handen vasthield. Toen ze gilde duwde hij de pik in haar warme open mond. Het genot won het weer bij haar Haar lichaam schokte wild en ze beet in z'n ballen. Even later spuugde ze die weer uit en kauwde gulzig op zijn pik verder. Ze zoog, knabbelde, trok, likte en kneedde zijn pik en inhaleerde met diepe teugen zijn geur en gromde van genot. Hij liet zijn gezwollen pik uit haar mond glijden en sloeg ermee tegen Tia's enorme bolle tieten, die zwaar op en neer deinden van angst en opwinding.

Hij draaide met de kop van zijn pik rondjes over haar tepels tot deze stijf stonden en van het geil glommen. Hij begon Tia tussen de borsten te naaien tot haar huid rood werd van het wrijven en hij klaarkwam. Toen Tia dat deed drukte hij z'n verslappende pik in haar mond. Ik vind het heerlijk geef me meer, ik wil zo graag! Overal zat zijn geil, in haar kont, kut, mond en keel. Ze haalde diep adem en likte haar lippen af, en hoopte op wat rust.

Hij maakte de touwen weer los en gooide Tia op de rug neer. Nu bond hij de touwen om haar enkels en wierp de uiteinden over een muurbeugel. Hij trok haar benen en onderlichaam wijdbeens omhoog tot slechts haar schouders en hoofd nog op bed lagen en haar borsten tegen haar kin vielen. Vertwijfeld wachtte ze af op wat er ging gebeuren. Haar geschreeuw wond hem zodanig op dat hij probeerde er nog een vinger bij te proppen.

Met andere hand reikte hij tussen haar billen en stak zijn middelvinger tot aan de knokkel in haar anus. Hij begon wild zijn vingers in het kutje en de kont van zijn "leerlinge" te soppen. Wit kutvocht besmeurde zijn vingers ten teken dat ze er danig opgewonden van raakte. Toen hij merkte dat Tia op het punt stond om klaar te komen, trok hij zijn vingers terug en deed een stap bij haar vandaan. Kronkelend en met een hoogrood gelaat schokte het meisje heen en weer.

Als het dan toch moet laat me dan ook wat genieten. Met de vingers van de ene hand drong hij haar kontgaatje in; met de andere hand wreef hij wild over haar klit, terwijl z'n duimen haar spleet verkenden. Tia gilde het uit van schrik maar vooral van een sensationeel genot dat haar overspoelde Toen ze nog slechts zacht kon jammeren van schaamtevol genot haalde hij z'n kletsnatte handen uit haar lijf en wreef ze droeg aan haar lange dieprode haren.

Toen zette hij zijn mond om haar gefolterde kut, en sloot zijn lippen om de rood gezwollen kutlippen. Ineens zoog hij snel en hard haar kittelaar diep zijn mond in en begon op haar klit en schaamlippen te kauwen. Verrast en aanmoedigend stuwde ze haar kut vol genot tegen zijn gezicht. Verlangend en ook ongerust keek ze glazig naar hem terwijl hij zich over haar spleet boog waar het sap in dikke klodders uit gleed en via haar bilnaad op de lakens droop. Hij sloeg zijn behaarde armen om Tia's volle kont en liet een wijsvinger diep haar kont inglijden.

Toen, plots, drukte hij zijn neus diep haar drijfnatte kut in en ging er grommend met lange halen doorheen, zijn neusvleugels vol snuivend met haar gul stromende kutgeil.

Tia kreunde, dit was het lekkerste wat ze ooit had meegemaakt, ze genoot van zijn adem die stotend uit z'n neusgaten haar kut inging en van heerlijke gevoel als zijn neus zich volzoog met kutwand en geil..

Hij draaide zijn neus helemaal in de spleet en voelde de warmte van haar kut in zijn neus opgloeien, wild maakte hij neuk- bewegingen in haar kut, zijn neus helemaal vullend met het nat in haat spleet. Na een laatste diepe teug haalde hij zijn neus uit haar openstaande kut en keek haar met een kletsnat gezicht grijnzend aan Hij rukte haar hoofd naar achter en duwde zijn neus in haar openvallende mond.

Zwaar ademend in haar nek hijgde hij "leegzuigen hoer, proef je eigen geil! Haar tong maakte ongewild likkende bewegingen langs z'n neus waardoor ze haar eigen slijmerige nat nog beter proefde. Toen alles eruit was woelde ineens zijn tong als een slang in haar mond,en na een laatste lik over haar wipneus zei hij "zo.. Ze was totaal murw geneukt en voelde zich diep vernederd en misbruikt, terwijl ze toch nog steeds diep gewortelde verwarde gevoelens van lust en begeerte had. Langzaam drong het tot haar door dat ze eindelijk een man gevonden had die haar kon geven wat ze altijd in het verborgene gewild had: Onderworpen zijn aan een sterke man die haar genot tot ongekende hoogten kon opvoeren, als een wellustig willoos schepsel aan hem overgeleverd zijn Haar droom fantasie werd werkelijkheid!

Hoewel ze zich schaamde en vernederd was vroeg ze het bedeesd Hij raakte opgewonden bij de aanblik van het van pijn en genot vertrokken gezicht van Tia. Zijn lul vulde zich in kleine schokjes weer met bloed en werd weer langzaam staalhard Sander grinnikte, dit meisje kende tenminste haar plaats. Hij bond haar los en bromde: Ze keek hem bang en tegelijk verlangend dankbaar aan" "ja, "zei Tia zachtjes.

Hij legde haar op de rug, drukte zijn wijsvinger diep in haar kut en wreef met de handpalm over haar drijfnatte klit. Toen klom hij op haar. Haar trillende memmen, haar angst, wellust en wijd open kut hadden hem weer geil gemaakt.

Zo geil als boter tiener vingert
domina huren grote pik in kut

Vind haar er wel lekker uitzien. Is dat hoertje nog maagd dan? Zo ja geef ik jou gelijk vijftienhonderd en neem ik haar nu mee! Ze trok Luna mee naar een Bentley Continental GT en een chauffeur in passend kostuum stapte uit en hield de deur open voor mevrouw. Jij lijkt me niet een druks gebruikster zoals die andere hoeren van hem?

Ze moest de kut van mevrouw likken, ze had nog nooit een kut gelikt en gruwde best wel een beetje bij het idee, stel dat ze daar een hele bos haar had, of naar bedorven vis stonk…of zo.

Een kut daar pies je toch ook mee, een pik plas je ook mee, maar ook die had ze tot nu nog niet in haar mondje gehad. Haar eerste pik moest nog komen en ik ging ervan uit dat het Sidney zijn pik zou zijn, maar weet het nu ff niet zeker meer. De auto reed een lange oprijlaan op en er stond een kast van een huis.

Het personeel was het blijkbaar gewend dat mevrouw regelmatig jonge mooie meisjes mee naar huis nam. De butler kreeg een stijve toen hij Luna beter bekeek, wat zou hij graag daar zijn stijve pik in boren. Oké herstel, hij zou haar graag penetreren. De butler, maar ook de kok en het kamermeisje, de tuinman en wat er nog meer rondliep aan personeel, kregen betaald verlof tot morgenmiddag drie uur.

Ze was dus lesbisch. Jeanette had haar tong al een beetje tussen de frisse kut lipjes van Luna gedrukt voorzichtig en bewerkte haar klitje. Luna twijfelde nog even. Ze had nog nooit een kut…maar uiteindelijk begon ze maar wat te likken, het vocht wat ze naar binnen kreeg, viel haar qua smaak mee. Ze hoorde de Meesteres zachtjes kreunen en kreeg zelf ook een lekker gevoel in haar lijfje.

Ze probeerde stil te zijn, want ze wist niet of ze, ‘’huh.. Ze kwam het eerste klaar, mevrouw befte haar zeer professioneel, die had het duidelijk vaker gedaan en Luna merkte dat er meer vocht uit de kut van mevrouw begon te lekken en ze kon het moeilijk weg krijgen, want zoveel was het al wel dat haar gezicht er onder kwam te zitten.

Luna lag onder haar Meesteres te schokken, haar eerste echte orgasme joeg door haar lijf, ‘’ooohhhhh.. Als Luna nog even dacht van goh een beetje een kut likken, wat kon je anders met vrouwen onder elkaar, He? Zo blue was ze nog wel. Jeanette had er niet voor niks vijftienhonderd euro voor over gehad, een jong maagdje die van toeten nog blazen wist.

Schokkend spoot hij straal na straal in haar donkere grot. De dikke klodders geil stroomden uit haar kut en trokken langs de binnenkant van haar benen sporen, glinsterend van nattigheid. Hij haalde zijn pik uit haar sputterende kut en duwde hem snel in haar kontgat "Hmmm, dit zal ik je ook leren hoer! Zijn vingers zochten haar kut ; steeds meer vingers deed hij erin, tot zijn hele hand erin zat.

Het ene orgasme na het andere trok wild door haar lichaam. Ze schrok ervan en vroeg zich af of ze dit onbewust altijd had gewild: Verbaasd en tevreden ging hij nog steviger tekeer. Ze voelde zijn schaamhaar tegen haar verende kont en werd doormidden gespleten. Meeneuken kleine hoer" Even later klom hij van haar af. Hij bracht haar armen achter haar weelderige lijf en bond ze aan haar enkels vast. Hij drukte haar tegen de muur. Ze hapte naar zijn pik die hij met beide handen vasthield.

Toen ze gilde duwde hij de pik in haar warme open mond. Het genot won het weer bij haar Haar lichaam schokte wild en ze beet in z'n ballen. Even later spuugde ze die weer uit en kauwde gulzig op zijn pik verder. Ze zoog, knabbelde, trok, likte en kneedde zijn pik en inhaleerde met diepe teugen zijn geur en gromde van genot. Hij liet zijn gezwollen pik uit haar mond glijden en sloeg ermee tegen Tia's enorme bolle tieten, die zwaar op en neer deinden van angst en opwinding.

Hij draaide met de kop van zijn pik rondjes over haar tepels tot deze stijf stonden en van het geil glommen. Hij begon Tia tussen de borsten te naaien tot haar huid rood werd van het wrijven en hij klaarkwam. Toen Tia dat deed drukte hij z'n verslappende pik in haar mond.

Ik vind het heerlijk geef me meer, ik wil zo graag! Overal zat zijn geil, in haar kont, kut, mond en keel. Ze haalde diep adem en likte haar lippen af, en hoopte op wat rust. Hij maakte de touwen weer los en gooide Tia op de rug neer. Nu bond hij de touwen om haar enkels en wierp de uiteinden over een muurbeugel. Hij trok haar benen en onderlichaam wijdbeens omhoog tot slechts haar schouders en hoofd nog op bed lagen en haar borsten tegen haar kin vielen. Vertwijfeld wachtte ze af op wat er ging gebeuren.

Haar geschreeuw wond hem zodanig op dat hij probeerde er nog een vinger bij te proppen. Met andere hand reikte hij tussen haar billen en stak zijn middelvinger tot aan de knokkel in haar anus. Hij begon wild zijn vingers in het kutje en de kont van zijn "leerlinge" te soppen. Wit kutvocht besmeurde zijn vingers ten teken dat ze er danig opgewonden van raakte.

Toen hij merkte dat Tia op het punt stond om klaar te komen, trok hij zijn vingers terug en deed een stap bij haar vandaan. Kronkelend en met een hoogrood gelaat schokte het meisje heen en weer. Als het dan toch moet laat me dan ook wat genieten. Met de vingers van de ene hand drong hij haar kontgaatje in; met de andere hand wreef hij wild over haar klit, terwijl z'n duimen haar spleet verkenden.

Tia gilde het uit van schrik maar vooral van een sensationeel genot dat haar overspoelde Toen ze nog slechts zacht kon jammeren van schaamtevol genot haalde hij z'n kletsnatte handen uit haar lijf en wreef ze droeg aan haar lange dieprode haren.

Toen zette hij zijn mond om haar gefolterde kut, en sloot zijn lippen om de rood gezwollen kutlippen. Ineens zoog hij snel en hard haar kittelaar diep zijn mond in en begon op haar klit en schaamlippen te kauwen. Verrast en aanmoedigend stuwde ze haar kut vol genot tegen zijn gezicht.

Verlangend en ook ongerust keek ze glazig naar hem terwijl hij zich over haar spleet boog waar het sap in dikke klodders uit gleed en via haar bilnaad op de lakens droop. Hij sloeg zijn behaarde armen om Tia's volle kont en liet een wijsvinger diep haar kont inglijden. Toen, plots, drukte hij zijn neus diep haar drijfnatte kut in en ging er grommend met lange halen doorheen, zijn neusvleugels vol snuivend met haar gul stromende kutgeil.

Tia kreunde, dit was het lekkerste wat ze ooit had meegemaakt, ze genoot van zijn adem die stotend uit z'n neusgaten haar kut inging en van heerlijke gevoel als zijn neus zich volzoog met kutwand en geil.. Hij draaide zijn neus helemaal in de spleet en voelde de warmte van haar kut in zijn neus opgloeien, wild maakte hij neuk- bewegingen in haar kut, zijn neus helemaal vullend met het nat in haat spleet.

Na een laatste diepe teug haalde hij zijn neus uit haar openstaande kut en keek haar met een kletsnat gezicht grijnzend aan Hij rukte haar hoofd naar achter en duwde zijn neus in haar openvallende mond.

Zwaar ademend in haar nek hijgde hij "leegzuigen hoer, proef je eigen geil! Haar tong maakte ongewild likkende bewegingen langs z'n neus waardoor ze haar eigen slijmerige nat nog beter proefde. Toen alles eruit was woelde ineens zijn tong als een slang in haar mond,en na een laatste lik over haar wipneus zei hij "zo..

Ze was totaal murw geneukt en voelde zich diep vernederd en misbruikt, terwijl ze toch nog steeds diep gewortelde verwarde gevoelens van lust en begeerte had. Langzaam drong het tot haar door dat ze eindelijk een man gevonden had die haar kon geven wat ze altijd in het verborgene gewild had: Onderworpen zijn aan een sterke man die haar genot tot ongekende hoogten kon opvoeren, als een wellustig willoos schepsel aan hem overgeleverd zijn Haar droom fantasie werd werkelijkheid!

Hoewel ze zich schaamde en vernederd was vroeg ze het bedeesd Hij raakte opgewonden bij de aanblik van het van pijn en genot vertrokken gezicht van Tia.

Zijn lul vulde zich in kleine schokjes weer met bloed en werd weer langzaam staalhard Sander grinnikte, dit meisje kende tenminste haar plaats. Hij bond haar los en bromde: Ze keek hem bang en tegelijk verlangend dankbaar aan" "ja, "zei Tia zachtjes.

Hij legde haar op de rug, drukte zijn wijsvinger diep in haar kut en wreef met de handpalm over haar drijfnatte klit. Toen klom hij op haar. Haar trillende memmen, haar angst, wellust en wijd open kut hadden hem weer geil gemaakt.


Geil beest rijpe vrouwen thuisontvangst

  • 184
  • Domina huren grote pik in kut
  • Domina huren grote pik in kut

Dik meisje neuken open natte kut


Luna had het contract getekend. Voorlopig kon ze met haar moeder er blijven wonen, maar ze wilde haar moeder er niet in betrekken en ze moest dus nu al gaan liegen, een leugentje om mama niet helemaal te laten instorten. Ze was er ruim op tijd en ze was vrolijk, de problemen waren opgelost dankzij haar snelle reactie.

Ze belde aan en Sidney opende de deur. Sidney schonk haar een glas wijn in en deed even later een dure ketting om haar hals, ‘’wat is dat dan? Ze moest er immers nog geiler uit zien, bij het hoerige af, vond Sidney……en hij was de baas, zie contract. Bij de kapper liet hij er een paar blauwe haar stukjes in zetten. Lisetje maakte haar benen vast en draaide toen de beugels uit elkaar zodat Luna nog net niet in spreidstand zat. Lisetje kwam met het pistool, die ze al voorzien had van een chip.

Marion nam het van haar aan en zette het injectie wapen op haar kutje boven het klitje. Sidney rekende af, drieduizend rekende ze ervoor, werd ook steeds duurder, maar dat moest Luna weer allemaal terug verdienen. Vind haar er wel lekker uitzien. Is dat hoertje nog maagd dan?

Zo ja geef ik jou gelijk vijftienhonderd en neem ik haar nu mee! Ze trok Luna mee naar een Bentley Continental GT en een chauffeur in passend kostuum stapte uit en hield de deur open voor mevrouw. Jij lijkt me niet een druks gebruikster zoals die andere hoeren van hem? Ze moest de kut van mevrouw likken, ze had nog nooit een kut gelikt en gruwde best wel een beetje bij het idee, stel dat ze daar een hele bos haar had, of naar bedorven vis stonk…of zo.

Een kut daar pies je toch ook mee, een pik plas je ook mee, maar ook die had ze tot nu nog niet in haar mondje gehad. Haar eerste pik moest nog komen en ik ging ervan uit dat het Sidney zijn pik zou zijn, maar weet het nu ff niet zeker meer. De auto reed een lange oprijlaan op en er stond een kast van een huis. Het personeel was het blijkbaar gewend dat mevrouw regelmatig jonge mooie meisjes mee naar huis nam.

De butler kreeg een stijve toen hij Luna beter bekeek, wat zou hij graag daar zijn stijve pik in boren. Oké herstel, hij zou haar graag penetreren. De butler, maar ook de kok en het kamermeisje, de tuinman en wat er nog meer rondliep aan personeel, kregen betaald verlof tot morgenmiddag drie uur.

En toen gebeurde het! Ineens bond hij haar vast, net terwijl ze op handen en voeten wulps draaide om hem uit te dagen tot actie. Eerst dacht ze aan een maf spelletje, en lachte wat voor zich uit.

Maar dat lachen verging haar snel! Met steeds groter wordende angst keek ze hem aan. De touwen trokken in haar zachte vlees. Ruw duwde hij zijn eikel in haar keel, zodat ze begon te kokhalzen. Hij pakte het hoofd aan weerskanten pompte zijn lul in het zuigende mondje. Hou je mond open, totdat ik leeg ben. Brullend van genot schoot hij dikke slierten zaad in haar keel , ze hield braaf haar mond open, totdat hij de laatste druppel uit zijn lul had gedrukt.

Laat het over je tong glijden. Hij keek vergenoegd toe hoe het meisje op zijn sperma kauwde, ze scheen het heerlijk te vinden, want af en toe sloot ze snuivend haar ogen. Hij ging achter haar zitten, als een arbeider achter een kruiwagen.

Hard ramde hij vanachter zijn pik in haar, snel vloog zijn paal in en uit haar gefolterde poesje. Ze gilde van pijn, maar voelde ook een gevoel van genot opkomen "o god nee! Hij keek over haar rug, naar haar volronde billen die strak om zijn pik stonden en trilden als zijn harde lul soppend in haar kut verdween. Het meisje keek hem onderdanig aan en dat beviel hem wel. Ik denk dat jij eens flink afgeneukt moet worden.

Haar tieten vlogen doordat hij haar wild nam snel van links naar rechts en haar kin tot op haar buik, en kletsend ook tegen elkaar. Ze probeerde bevend dat heerlijke gevoel wanhopig te onderdrukken. Tia begon te kreunen, eerst zachtjes, hijgend, maar steeds luider. Schokkend spoot hij straal na straal in haar donkere grot. De dikke klodders geil stroomden uit haar kut en trokken langs de binnenkant van haar benen sporen, glinsterend van nattigheid. Hij haalde zijn pik uit haar sputterende kut en duwde hem snel in haar kontgat "Hmmm, dit zal ik je ook leren hoer!

Zijn vingers zochten haar kut ; steeds meer vingers deed hij erin, tot zijn hele hand erin zat. Het ene orgasme na het andere trok wild door haar lichaam. Ze schrok ervan en vroeg zich af of ze dit onbewust altijd had gewild: Verbaasd en tevreden ging hij nog steviger tekeer. Ze voelde zijn schaamhaar tegen haar verende kont en werd doormidden gespleten. Meeneuken kleine hoer" Even later klom hij van haar af.

Hij bracht haar armen achter haar weelderige lijf en bond ze aan haar enkels vast. Hij drukte haar tegen de muur. Ze hapte naar zijn pik die hij met beide handen vasthield. Toen ze gilde duwde hij de pik in haar warme open mond. Het genot won het weer bij haar Haar lichaam schokte wild en ze beet in z'n ballen. Even later spuugde ze die weer uit en kauwde gulzig op zijn pik verder. Ze zoog, knabbelde, trok, likte en kneedde zijn pik en inhaleerde met diepe teugen zijn geur en gromde van genot.

Hij liet zijn gezwollen pik uit haar mond glijden en sloeg ermee tegen Tia's enorme bolle tieten, die zwaar op en neer deinden van angst en opwinding. Hij draaide met de kop van zijn pik rondjes over haar tepels tot deze stijf stonden en van het geil glommen. Hij begon Tia tussen de borsten te naaien tot haar huid rood werd van het wrijven en hij klaarkwam. Toen Tia dat deed drukte hij z'n verslappende pik in haar mond.

Ik vind het heerlijk geef me meer, ik wil zo graag! Overal zat zijn geil, in haar kont, kut, mond en keel. Ze haalde diep adem en likte haar lippen af, en hoopte op wat rust.

Hij maakte de touwen weer los en gooide Tia op de rug neer. Nu bond hij de touwen om haar enkels en wierp de uiteinden over een muurbeugel. Hij trok haar benen en onderlichaam wijdbeens omhoog tot slechts haar schouders en hoofd nog op bed lagen en haar borsten tegen haar kin vielen. Vertwijfeld wachtte ze af op wat er ging gebeuren. Haar geschreeuw wond hem zodanig op dat hij probeerde er nog een vinger bij te proppen. Met andere hand reikte hij tussen haar billen en stak zijn middelvinger tot aan de knokkel in haar anus.

Hij begon wild zijn vingers in het kutje en de kont van zijn "leerlinge" te soppen. Wit kutvocht besmeurde zijn vingers ten teken dat ze er danig opgewonden van raakte. Toen hij merkte dat Tia op het punt stond om klaar te komen, trok hij zijn vingers terug en deed een stap bij haar vandaan. Kronkelend en met een hoogrood gelaat schokte het meisje heen en weer. Als het dan toch moet laat me dan ook wat genieten.

Met de vingers van de ene hand drong hij haar kontgaatje in; met de andere hand wreef hij wild over haar klit, terwijl z'n duimen haar spleet verkenden. Tia gilde het uit van schrik maar vooral van een sensationeel genot dat haar overspoelde Toen ze nog slechts zacht kon jammeren van schaamtevol genot haalde hij z'n kletsnatte handen uit haar lijf en wreef ze droeg aan haar lange dieprode haren.

Toen zette hij zijn mond om haar gefolterde kut, en sloot zijn lippen om de rood gezwollen kutlippen. Ineens zoog hij snel en hard haar kittelaar diep zijn mond in en begon op haar klit en schaamlippen te kauwen. Verrast en aanmoedigend stuwde ze haar kut vol genot tegen zijn gezicht. Verlangend en ook ongerust keek ze glazig naar hem terwijl hij zich over haar spleet boog waar het sap in dikke klodders uit gleed en via haar bilnaad op de lakens droop.

Hij sloeg zijn behaarde armen om Tia's volle kont en liet een wijsvinger diep haar kont inglijden.

domina huren grote pik in kut

Shanita Pixler  
Saran Giguere