Dikke tieten knijpen baarmoeder neuken

dikke tieten knijpen baarmoeder neuken

..

Kutjes en piemels zweet kut

Stevige negerin Nyomi Banxx wordt goed aangepakt. Op het bureau van Lela. Natalia is veel meer dan een simpele huisvrouw. Spuiten tussen de tieten van Bridgette B. Tijd voor Mia's dagelijkse badje. Nieuwe stagiaire wordt ontgroend op kantoor.

Rachel smeekt om geneukt te worden! Lulhannes heeft de dag van z'n leven op dit vakantiepark. Pianojuf hapt pardoes in de tepel van haar leerling. De geile vriendin van mijn vrouw. IT nerd wordt goed beloond door kantoor slet. Blondine Bridgette B doet het als een pro. Bonnie word hard geknald in de bosjes. Losgaan met vier reusachtige borsten! Shyla en haar flesje olie. Ze zuigt haar vriend zijn lul en daarna mag hij haar tussen de tietjes neuken.

Sally's stiefmoeder heeft bewijsdrang. Ze ging wat gemakkelijker zitten en daarbij kroop haar rokje zover omhoog dat ik kon zien dat ze geen slipje droeg en me een vrij uitzicht gaf op haar dikke schaamheuvel. Op haar rokje droeg ze een strak zwart truitje met V-hals, dat het bovenste deel van haar dikke tieten bloot liet.

Toen mijn blik opnieuw omlaag gleed viel het mij pas op dat ze zwarte kousen droeg en dat een behoorlijk stuk bloot dijbeen boven de kousenboorden te zien was.

Heleen onderbrak de loftuitingen van haar dochters met de vraag “en Jos bevalt het wat je ziet? Ik schrok, want ik had niet verwacht dat zij gezien had dat ik haar stond te begluren.

Ik knielde voor Heleen neer, die ondertussen haar rokje al tot aan haar middel opgestroopt had en keek mijn ogen uit naar haar forse venusberg en haar dikke openhangende schaamlippen. Ellen was ondertussen naast mij op de grond gekropen en nam mijn halfslappe piemel stevig in een hand en met de andere trok ze haar moeder iets verder onderuit, zodat ik helemaal tussen haar geopende dijen zat.

Hierna begon ze haar moeder met mijn halfslappe piemel op haar kut en schaamlippen te slaan. Het leek mij een goed plan om haar tieten uit haar truitje te bevrijden en ik trok haar dat maar meteen uit. Heleen legde me geen strobreed in de weg en zoals ik al verwacht had vielen er twee reusachtig dikke tieten mijn blikveld binnen. Mijn verrassing was groot toen ik zag dat deze tieten bijna geen tepelkransen hadden, maar wel lange stevige tepels, die ook al behoorlijk stijf stonden.

De tepels hadden een opvallende rode kleur en waren opgesierd met elk twee piercings, die kruislings door de tepels geboord waren. Een stel piercings had de vorm van een stijgbeugel en hing dus omlaag. De andere set bestond uit een vrij dikke staaf met aan elke zijde een knop met een gaatje erin. Ellen had moeite om mijn opnieuw stijf geworden pik in bedwang te houden, waardoor er van het slaan van haar moeder nog weinig terecht kwam.

Mariska had zich ondertussen ook bij ons gevoegd en stak een hand tussen de forse dijen van haar moeder en trok na enig geworstel de grootte schaamlippen van haar moeder open die tot dan toe het zicht op een paar ringen belemmerden. Door deze handeling van Mariska zag ik een paar zeer grootte en dikke schaamlippen die doorboord waren voor de gouden ringpiercings en een ruime ingang van een kut, die al vaak betreden was.

Heleen, die waarschijnlijk mijn verbazing zag begon te vertellen dat ze helemaal gek was op piercings op intieme plaatsen. Ik kon mij niet langer bedwingen en greep naar de grootte zwaar neerhangende lippen die zichtbaar waren geworden nadat Mariska de andere opengevouwen had.

Ook in deze lippen zaten een paar mooie gouden ringetjes. Heleen schoof nog verder onderuit en vertelde dat ze ook nog een gouden clip over de basis van haar clitoris geschoven zat. Het volgende moment had Mariska die voor mij tevoorschijn getoverd en had ik een compleet beeld van Heleen’s enorme neukgrot.

Mijn conclusie was dat alles aan die grot groot was, maar dat ik waanzinnig graag die grot over mijn stijve leuter zou willen voelen schuiven.

Dit gebeurde enkele tellen later toen Ellen een stevige duw tegen mijn billen gaf, waardoor mijn stijve tot halverwege de grot van Heleen binnendrong. Mariska verplaatste haar aandacht naar de borsten van haar moeder en begon de zware tieten te kneden en te melken. Ellen, die achter mij was komen zitten duwde met haar buik tegen mijn kont zodat ze meehielp aan het binnendringen en exploreren van haar moeders grot.

Nadat ze haar armen rond mijn middel geslagen had begon ze uitgebreid aan de dikke grootte lippen van haar moeder te frummelen. Ik moet toegeven dat ik even dacht dat ik zou verzuipen in die grootte kut maar dat viel zeker mee, want zodra mijn lul halverwege haar grot was, was het net of deze in elkaar kromp, waardoor ik het gevoel kreeg dat mijn jonge heer in een heerlijk strak klein tienerkutje zat.

Heleen zakte nog verder onderuit om maar alles van mij te kunnen ontvangen. Door onze gezamenlijke inspanning duurde het niet lang of het lijf van Heleen begon te schokken en te golven en kondigde het begin van haar eerste orgasme aan. Tot mijn verrassing merkte ik dat Heleen alleen maar wijder werd na haar eerste orgasme. Ook zakte ze verder onderuit om haar dochters de gelegenheid te geven nog meer met haar kut en tieten te spelen.

Aangezien ik al twee keer bijna klaar gekomen ben duurt het niet lang of mijn orgasme dient zich voor de derde keer aan. Ik grijp Ellen van achter mijn rug en duw haar languit op de grond. Ellen begrijpt onmiddellijk wat ik bedoel als ik mijn pik uit haar moeders kut ruk en me boven op haar stort. Ellen spreid haar benen maximaal waarna ik mijn harde dikke lul in een stoot tot aan de wortel in haar botergeile sleuf stoot. Ellen slaat haar benen om mijn heupen en begint me furieus terug te neuken me ondertussen met “o ja, neuk me.

Ik pomp enkele malen wild in en uit, waarna mijn orgasme losbreekt en ik het neukgrotje van de jonge vrouw boordevol spuit. Ik laat me amechtig bovenop Ellen zakken om bij te komen van mijn hevige orgasme. Enige minuten later kom ik weer wat bij mijn positieven en duw ik mezelf van Ellen af. Ellen glimlacht wijs en knipoogt naar haar moeder, die aandachtig mijn actie gevolgd heeft, als ze overeind komt en haar doorschijnende broekje onder de stoel vandaan graait en tegen haar druipende kutje drukt.

Nu ik weer een beetje bijgekomen ben richt ik mijn aandacht opnieuw op de moeder van deze twee geile meiden. Heleen voelt dat ik haar zit te bestuderen en glimlacht geil naar me terwijl ze nog steeds met haar benen wijdt onderuitgezakt op de bank zit. Mariska masseert nog steeds de dikke tieten van haar ma, hierbij valt het me op dat de tieten nu strak naar voren staan en dat de tepels zo mogelijk nog langer en dikker geworden zijn. Nu de seksuele spanningen wat verminderd zijn en we gezellig met zijn vieren bij elkaar zitten vraag ik aan Heleen hoe het komt dat zij van die dikke lange spenen heeft.

Ik heb hevig geïnteresseerd en laat me naast Heleen op de bank vallen en omvat met een hand een van die kolossale borsten met de bedoeling om die lange dikke tepels eens goed te bevoelen. Het verbaasd me dat de hele borst lekker heet aanvoelt en dat die tepel zelfs heet en strak aanvoelt en dus trek ik er voorzichtig aan.

Ellen, die al een tijdje met haar broekje tussen haar dijen geklemd zit staat op met de mededeling dat ze zich gaat wassen en zich gereed gaat maken voor de ontmoeting met haar oom en tante. Mariska heeft ondertussen een kussen van de bank gepakt en op de grond gelegd tussen haar moeders geopende benen.

Nadat ze erop is gaan zitten is ze opnieuw begonnen om de dikke spleet met de vele ringetjes te masseren. Ik trek Heleen in mijn armen om vervolgens beide dikke tieten in mijn handen te nemen om die, zoals ze gevraagd heeft eens lekker te “melken”. Terwijl ik haar dikke tieten kneed en naar de lange dikke tepel tussen mijn trekkende vingers kijk vraag ik Heleen hoe het komt dat haar tepels zo lang en dik zijn.

In het kort komt het erop neer dat mijn tante me “pompen door vrouwen” heeft bijgebracht, twee activiteiten die ik niet meer kan missen en elke keer als ik geil ben dan zet ik een pompje op mijn klit of op mijn tepels. Daardoor zijn die allebei zo goed ontwikkeld. Sinds we actief seks bedrijven met Ella en Erik, vertelt ze verder, is daar schaamlippompen bij gekomen.

Erik heeft een apparaat voor Ella en mij ontwikkeld omdat hij en mijn man kicken op dikke grootte schaamlippen. Sinds vorige maand heb ik echter piercings in mijn kut zoals je ziet en sinds die tijd ben ik gestopt met pompen omdat piercing en pompen niet samen gaan. Terwijl ik doorga met het melken van Heleen’s dikke lange spenen voel ik dat haar massage bij mij resultaat begint op te leveren; in voel mijn pik weer behoorlijk opstijven onder Heleen’s ervaren vingers.

Mijn melken begint ook zijn effect te krijgen want Heleen zit ondertussen licht hijgend op de bank heen en weer te wringen als ik haar spenen zeker vijf centimeter uitrek terwijl mijn andere hand stevig in de volle borst knijp.

Mijn pik is tot mijn eigen verrassing weer tot volle stijfheid gegroeid in de handen van Heleen als Mariska plotseling haar tanden in de dikke paarse kop van mijn eikel zet als die net even vrij komt als Heleen haar hand helemaal langs mijn lul naar beneden laat glijden.

Hierdoor weer aangemoedigd kreunt Heleen nu onafgebroken en schuift ze wild op de bank heen en weer onder het geweld van mijn handen en de ondertussen pompende vingers van Mariska in haar grootte kut.

Omdat Heleen zo heftig met haar heupen schudt wordt Mariska gedwongen om mijn pik uit haar mond te laten glippen en roept Heleen gebiedend, “kom Jos stop die stijve paal in mijn geile kut. Je moet me nu klaar neuken!

Ik rek de dikke tepels van Heleen nog eens flink uit en sta op terwijl Mariska plaats voor mij maakt tussen de wijd gespreide dijen van haar moeder. Hierbij rukt Heleen mijn stijve piemel in de richting van haar opengapende kut. Nog voor ze mijn lul in haar wijd openstaande kut kan stoppen grijp ik haar bij haar benen en geef haar opdracht om op haar knieën op de bank te gaan zitten met haar brede kont naar mij toe.

Met hulp van Mariska spreid ik Heleen’s konthelften en duw mijn ondertussen pijnlijk dik opgezwollen paarse paddestoel eikel tussen haar billen door naar haar dik opgezette kutlippen, die al openstaan en zo de forse neukgrot tonen.

Met een forse stoot van mijn heupen zit mijn lul tot aan de zak in Heleen’s neuktunnel. Onder het luide gekreun van Heleen stoot ik in een rustig tempo zo diep mogelijk bij haar naar binnen, waardoor mijn ballen telkens met een petsende klap tegen haar dikke vette en geil lekkende schaamlippen aan smakken.

Mariska is ondertussen onder haar moeder gekropen en kust haar met diepe tongzoenen. Bij elke stoot geniet ik van de enorme natte hitte die de schedewand van Heleen’s kut op mijn borende eikel overbrengt. Omdat ik me onder mijn forse stoten enigszins in evenwicht moet houden heb ik mijn handen om Heleen’s heupen geslagen en trek haar bij elke stoot hard tegen me aan, hetgeen haar nog harder doet kreunen van geilheid. Ik voel ondertussen dat Heleen’s geil langs de binnenkant van mijn dijen naar beneden stroomt.

Ik ben me bewust van de ribbels die mijn eikel aan de kant drukt tijdens het binnengaan van de neuktunnel van de volwassen vrouw. Ze laat me duidelijk voelen dat ze haar schedespieren goed onder controle heeft en telkens als ik me terugtrek voor de volgende stoot geeft het een gevoel in mijn pik alsof ik een handschoen uittrek, zo fel knijpt ze in mijn pulserende lul.

Als Heleen wat omhoog komt onder mijn stevige aanvallen zie ik dat ze niet alleen tongzoenen met Mariska wisselt, maar dat ze ondertussen ook met een hand aan het strakke jonge meisjeskutje zit te frunniken, terwijl Mariska in de dikke tepels van haar moeder knijpt. Ik hou mijn volgende stoot in om Heleen en Mariska op te dragen om een klein beetje bij te draaien, zodat ik beter kan zien hoe ze met elkaar zitten te spelen.

Als ik mijn neukbewegingen weer voortzet kreunt Mariska geil dat ze ook geneukt wil worden. Ik blijf Heleen in hetzelfde rustige tempo met diepe stoten neuken tot ze met een diepe gil klaarkomt. Ik laat haar genieten van haar orgasme door over te gaan op zeer korte en driftige stootjes in haar krampende kut, waarbij ik met beide handen om haar heupen geklemd haar bewegingen tot een minimum probeer te beperken.

Nou ben ik aan de beurt” jengelt Mariska terwijl ze haar klaarkomende moeder opzij probeert te duwen. Mariska komt onder haar ma vandaan en gaat zoals ik gezegd heb op haar knieën naast Heleen zitten met haar mooie strakke billen naar mij toe gekeerd. Terwijl het orgasme van Heleen zachtjes wegebt worden haar bewegingen zachtjes aan minder.

Ik laat haar heupen los en als ik opschuif naar haar mooie kleine tienerdochter wordt het contact tussen mijn zeer stijve en van geil druipende lul en haar lekkende trut verbroken. Nu is Mariska aan de beurt en ik duw de strakke kutlipjes uiteen met de dikke punt van mijn lul van elkaar.

Ik voel de gevoelige rand van mijn eikel de strakke ingang van het jonge meisje passeren en met zachte korte stootjes prop mijn eikel in haar nauwe tunneltje. Als mijn eikel enkele minuten later, omspoeld door het geil van het meisje, de hals van haar baarmoeder raak roept ze, “Oh mam wat is dat ding dik” en begint zachtjes met haar strakke jongemeisjes billen te schudden. Met een beetje mazzel kun je je dan over een poosje ook laten “fistfucken” door mij of tante Ella”. Onder de conversatie tussen moeder en dochter geniet ik met volle teugen van de weerstand die mijn lullekop ondervind bij het binnendringen van het nauwe kliedernatte jongemeisjes tunneltje.

Als ik voor de vierde keer het jonge elastische tunneltje van het jonge grietje penetreer drukt ze haar billen enthousiast naar achteren, waardoor mijn pik plotseling helemaal naar binnen schiet.

Ik heb nog 5 centimeter over en die kunnen er nog wel bij. Alleen moet je je kleine kutje de gelegenheid geven om aan mijn pik te wennen”. Je bent veel te gulzig” grijnst Heleen terwijl ze haar handen uitsteekt naar de jonge strakke borsten van haar jongste dochter en zachtjes in de stijve tepeltjes van haar meisje knijpt. Ik grijp Mariska bij de heupen, zoals ik eerder al bij haar moeder deed en begin haar met lange rustige halen te neuken.

Ik probeer telkens mijn dikke lul in een rustige beweging zo diep mogelijk bij het jonge meisje naar binnen te persen om hem er volgens genietend met een heel langzame beweging weer uit te trekken totdat de punt van mijn eikel nog net door de kleine lipjes van het meisje omsloten wordt. Terwijl ik zo geconcentreerd bezig ben zie ik dat Heleen diepe tongzoenen met haar dochter wisselt terwijl ze de jonge tieten blijft masseren.

Als Mariska bij de volgende stoot haar billen naar achteren duwt probeer ik mijn lul een draaiende beweging te laten maken voordat ik hem er weer uittrek.

Hierdoor gaat het binnendringen van Mariska’s jonge kutje steeds soepeler en na enkele in-en-uit bewegingen neukt Mariska gulzig terug en begint met haar heupen te zwaaien. Ik ben verheugt dat de tiener lekker geil geworden is en ik kan haar dus nu wat ruwer neuken. Ik verstevig mijn greep op haar heupen en ram met forse korte stoten mijn pik tot aan mijn schaamhaar in het kleine meisjeskutje, dat mijn paal overigens uitstekend verwerkt.

Als Mariska de tongzoen met haar moeder onderbreekt kreunt ze met een luide kreet dat ze zwaar geneukt wordt door mijn paal. Even later kamt ze met een handspiegel uit de gang en houdt die tussen Mariska’s benen en nodigt haar uit om te kijken.

Heleen zet de spiegel tussen Mariska’s benen tegen de kussens van de bank. Heleen komt half geknield bij Mariska en mij zitten, waarna ze met een hand mijn slingerende balzak omvat en met de haar andere hand pakt ze de uitstulpende vulva van haar dochter. Het volgende moment kneedt Heleen met vaardige hand mijn balzak, waardoor ik nog een beetje geiler wordt. Ik ram nu mijn pik met forse ramstoten in de vagina van Mariska terwijl haar moeder onze beide onderlijven plaagt.

Mariska wordt enorm gestimuleerd door enerzijds de beelden in de spiegel en anderzijds wordt haar uitstekende klitje op dit moment professioneel door haar moeder bewerkt. Het duurt dan ook niet lang of Mariska vertoont alle tekenen van een aanstormend orgasme. Natuurlijk merkt Heleen dit ook en kijkt me aan terwijl ze mompelt “zullen we dit hete kreng eens goed temmen?

Heleen laat mijn balzak los en gaat iets verzitten terwijl ze zich op het orgasme van haar dochter concentreert. Als ik opzij kijk, kijk ik recht in de nog steeds openstaande scheur van Heleen, die opnieuw glimt van haar geil.

Als Heleen een hand naar de jonge tieten van Mariska breng doop ik de wijsvinger van mijn linkerhand in de openstaande scheur van Heleen en roer er even in rond, waardoor ze een kreun van wellust slaakt. Ik breng de natte wijsvinger naar de bilspleet van Mariska en begin voorzichtig haar gesloten anussterretje ermee te masseren.

Ik herhaal dit spelletje nog een aantal keren, waarbij Heleen blijft kreunen als mijn vingers steeds dieper in haar geopende scheur binnendringen en kreunt Mariska als mijn vingers haar kontje steeds natter en glibberiger maken.

Doordat ik me nu op meerdere dingen moet concentreren wordt mijn neuktempo van Mariska verlaagd. Gelukkig, aan het kreunen van Mariska te horen compenseert Heleen dit door steeds heftiger het klitje te bewerken. Als Mariska plotseling met een wilde schreeuw kenbaar maakt dat ze klaarkomt merk ik dat de spanning van haar anussterretje wat verminderd is en ik aarzel geen moment en duw het topje van mijn wijsvinger zachtjes door de sluitspier naar binnen.

Bij de volgende kreet schreeuwt Mariska met enige verbazing “Oh mam ik voel ook een pik in mijn kont”. Heleen kust Mariska zachtjes en streelt het hele lijf van het meisje terwijl haar orgasme zachtjes wat wegebt. Al die tijd neuk ik Mariska met hele zachte oppervlakkige stoten en por met mijn vinger in haar kontje, waardoor ze ondertussen al bijna mijn hele vinger binnen heeft. Plotseling krijg ik een klein klapje op mijn kont en als ik Heleen aankijk knikt die bevestigend, waarbij ik voel dat haar vingers weer stevig bezig zijn om Mariska’s klitje te strelen.

Ik verhoog het tempo van mijn stoten en duw bewust mijn hele vinger in het kontgaatje van Mariska. Het duurt niet lang of Mariska begint opnieuw met haar heupen te schokken. Het moment is aangebroken om nu ook mijn vinger in-en-uit haar kontgaatje te bewegen.

Ik voel de toenemende hitte in het kontje van Mariska en als Heleen haar tanden in een van de tepels van Mariska zet is ze weer over haar topje heen en gilt ze haar orgasme voor de tweede keer uit.

Opnieuw vertraag ik mijn neuktempo en laat mijn vinger uit Mariska’s kontje glippen. Heleen streelt opnieuw het lijf van haar jongste dochter terwijl ik de vingers van mijn linkerhand opnieuw nat maak in haar wijdt openstaande scheur.

Ik geniet met volle teugen van dit geile spel en vinger Heleen steeds dieper. Tot mijn verbazing merk ik dat mijn hand steeds dieper bij haar naar binnen kan. Ik krijg het geile idee om te zien of mijn hele hand bij haar naar binnen kan.


dikke tieten knijpen baarmoeder neuken

..


Nieuwe stagiaire wordt ontgroend op kantoor. Rachel smeekt om geneukt te worden! Lulhannes heeft de dag van z'n leven op dit vakantiepark. Pianojuf hapt pardoes in de tepel van haar leerling. De geile vriendin van mijn vrouw. IT nerd wordt goed beloond door kantoor slet. Blondine Bridgette B doet het als een pro.

Bonnie word hard geknald in de bosjes. Losgaan met vier reusachtige borsten! Shyla en haar flesje olie. Ze zuigt haar vriend zijn lul en daarna mag hij haar tussen de tietjes neuken. Sally's stiefmoeder heeft bewijsdrang. The Last Dick On Earth. Iris en Anna Bell zijn wel te porren voor een avontuurtje. Delta White neukt als een tijgertje. Delta White geil blondje in voor alles.

Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Grote borsten , Blondines , Grote kont PornoTags: Vind it leuk Op Facebook delen Op Twitter delen Embed: MILF met geweldige tieten berijdt de vleespaal Kay Loove en haar geweldige tieten In Sophie Dee's geweldige tieten knijpen Vuile blondine met grote tieten krijgt een goede beurt Cam meisje met geweldige grote tieten pronkt met haar lichaam Milf met geweldige tieten neukt zoon Hete blonde MILF en een geweldig tiet neuken Ggetatoeëerde blondine met geweldige kont en grote tieten rijdt Blondje met grote tieten hard geramd Spelen met de tieten van een geweldige meid Grote tieten en sexy kutjes geweldig trio Verloren in een zee van tieten Ik heb grote tieten en een natte kut Zomer is het beste van de wereldDigna Schieber  
Kris Strouth