Blote kutjes kijken familie

blote kutjes kijken familie

De badkamer heeft een bovenlicht, zodat ik, staand op een stoel, kon kijken. Ik deed dat vaker, maar nooit als alle twee mijn zussen thuis waren.

Nu was ik echter zo geil dat ik er niet eens bij nadacht en stond te gluren. Ik kon Ellen's kleine tietjes goed zien, en ook haar lichtbehaarde kutje was duidelijk zichtbaar. Onbewust haalde ik mijn pik uit mijn broek, en zo trok ik mezelf af. Plotseling voelde ik een hand bij mijn lul Ik schaamde me dood.

Mijn pik kroop bijna naar binnen, maar Petra liet het er niet bij zitten. Ze klopte op de badkamerdeur en zei Ellen dat ze naar buiten moest komen. Ellen kwam even later de deur uit, met een handdoek om. Ellen werd ook kwaad, en keek me woedend aan. Ik vertel het wel aan pa, die krijgt je wel zei ze. Ik wist dat ik van mijn vader alle hoeken van het huis te zien zou krijgen, en ik smeekte ze om iets anders te bedenken als straf.

Petra kreeg een valse lach op haar gezicht en zei dat ze wel wat anders wist. We liepen met zijn allen naar de huiskamer. Eenmaal daar aangekomen zei Petra dat ik me uit moest kleden. Hoewel ik niet bepaald verlegen was, werd dit me iets te veel en dat zei ik ook. Ik wist niet hoe snel ik uit de kleren moest.

Mijn zusjes keken naar mijn pik en Petra floot zachtjes Ellen moest lachen, en zei tegen d'r dat ze dat ook wel wou.

Ik werd langzaam ook weer hard, en Ellen keek goedkeurend. Ik ben niet echt fors geschapen of zo, maar mijn 17 cm imponeerde blijkbaar wel. Ellen fluisterde iets tegen Petra, en toen vertelde Peet me dat ik me af moest trekken voor hun. Terwijl ik dat deed, na wat tegenspartelen, begon Ellen zichtbaar over de handdoek te wrijven. Ik werd wat brutaler en zei dat ze hem net zo goed af kon doen omdat ik toch alles al gezien had.

Alsof ze daar op had zitten wachten, ze trok in een keer de handdoek weg Ik kwam dan ook al heel snel Petra had zitten kijken, maar boog nu voorover en proefde voorzichtig mijn zaad zoals dat op Ellen lag.

Ik werd daar uiteraard weer geil van, mijn pik bleef eigenlijk gewoon hard. Petra zag dat en deed haar spijkerbroek los. Zodoende voelde ik goed hoe beide pikken mijn holtes vulde. Verderop hoorde ik de dame die met de minstreel begonnen was, gillend klaarkomen. Ook bij mij nam de stroomde tot een wellustig hoogtepunt hand over hand toe. Plots voelde ik de eikel van de Duiste ridder hard in mijn aars kloppen en spoot hij mijn kontgat vol met zaad. De ridder onder mij, leek de Duitser te willen opvolgen.

Hij ging onder mij vandaan, en naaide zijn speer van achteren stevig in me vast. Schoonzus dinsdag 8 december - x gelezen Na een klein uurtje te hebben gebabbeld maakte ze aanstalten om naar huis te gaan,haar man wist dat ze naar een vriendin was die haar verjaardag vierde,maar Hilda wou ook even bij mij langs.

Ze stond op en liep al pratend naar de hal om te vertrekken,in de hal spraken we nog eventjes en ze gaf me toen een kus als afscheid,ze zou de deur open doen maar vertelde al lachend dat het eigenlijk 3 kussen moesten zijn Verkracht door haar opa maandag 7 december - x gelezen "Je ziet er zo geil uit!

Hij bond haar armen vast aan de bank en schoof haar rokje omhoog tot haar middel. Ze schopte met haar benen. Hij scheurde het slipje kapot. Hij deed haar topje uit.

Hij deed een zakdoek in haar mond zodat ze niet kon gillen. Tante Janet woensdag 11 november - x gelezen Het ging niet zo goed met mijn studie. Janet was vaak thuis en daardoor kon ik me vaak niet goed concentreren. Gewoon het idee dat ze in hetzelfde huis was vond ik al mega-opwindend.

Op een middag, toen ze nog niet thuis was, was de aandrang zo groot dat ik naar de waslijn ben gegaan. Daar hingen wat slipjes van haar. Klein maar wel breed voor haar brede heupen. Ik heb daar toen een slip van de waslijn gehaald en meegenomen naar mijn slaapkamer. Nu ik wat ouder ben vind ik het hilarisch, maar in die tijd kon ik wel uren met die slip spelen, en dan dacht ik aan haar, en dan stelde ik me voor hoe het zou zijn als ik die slip bij haar uit zou doen.

Ik heb me er vaak bij afgetrokken. Die slip heb ik weken in mijn bezit gehad, maar daar kwam abrupt een einde aan. Opa neukte me maandag 2 november - x gelezen "Je mag kreunen en gillen van genot. Niemand heeft er last van! Hij pakte mijn hand en legde hem op zijn lul. Ik deed met tegenzin wat hij vroeg. Hij kwam achter me aan. Hij pakte me stevig vast en sleurde me naar de bank. Mijn mam is erbij dus zo erg zal het niet worden denk ik.

Plassen bedoel je zegt ze. Zo kun je het ook noemen. Hoe bedoel je vraagt ze. Ze drinkt zo uit mijn lul vind ze heerlijk. We stoppen op een stille plek. Turkse Hulya genomen door gedetineerde vader woensdag 19 augustus - x gelezen Die avond ging Hulya douchen, en Mustafa kon het niet laten haar te begluren.

Toen ze zich uitkleedde, raakte Mustafa zo opgewonden dat hij het bijna niet meer kon houden. Hij liep naar haar kamer en rook eens even aan haar slipje. Hij volgde haar en zag dat de deur van de badkamer niet op slot zat. Hij kwam op het plan om tegelijkertijd te gaan douchen. Hij pakte zijn handdoek en liep in zijn boxershort de douche binnen, waar zijn dochter stond.

Ze schrok even toen hij binnenkwam, Mustafa deed de deur op slot. Hulya merkte dat ze bekeken werd door haar vader sinds die met verlof was. Misschien kleedde ze zich wel te modern bedacht ze zich, maar ze is oud genoeg om dat zelf te bepalen vond ze. Na het eten voelde ze even dat hij met zijn hand over haar buik wreef, wat ze een beetje vreemd vond. Ik en mijn zus alleen thuis zaterdag 15 augustus - x gelezen Veerle had Chinees gehaald.

Het smaakte goed en we dronken er een wijntje bij. Hoewel we allebei goed wisten wat onze ouders over alchohol hadden gezegd, raakte we toch lichtjes aangeschoten. Na een tijdje over de meest uiteenlopende dingen te hebben gepraat, merkte ze opeens op: Ik had je wel door, en volgens mij werd je er nog geil van ook!

Werd je er geil van of niet? Dit onderwerp kwam niet meer terzake en we praatte alleen nog maar over school, vrienden en sport. Op haar wenken bediend vrijdag 17 juli - x gelezen “Au”, riep Bregje eerst, maar haar gezicht van pijn ging steeds meer over in dat van genot.

Ze begon te kreunen en reip: En gillend kwam ze klaar. Ik zou gezworen hebben dat de hele buurt het zou horen. Ik spoot met kracht mijn sperma in haar kutje. Toen gingen we samen douchen, en hebben we het nog even herhaald Zoon maakt moeder zwanger maandag 29 juni - x gelezen Hij deed zijn slipje uit en legde hem op de andere was. Hij ging de badkamer in en ik ging aan zijn nog warme slipje ruiken. Later heb ik aan hem verteld wat ik met zijn slipjes deed. Toen deed hij zijn pyjama en slipje uit.

Een tijdje later zaten we samen tv te kijken en toen vroeg hij of ik echt op hem kikte. Ik zei niets, maar hij had het dus wel in de gaten. Het was ene tijdje stil en toen vroeg hij of ik seks met hem wilde. Als jij het wilt, zei ik. Het nichtje woensdag 17 juni - x gelezen Marjan knipoogt naar mij. Ze heeft blijkbaar een geil plannetje bedacht, dat zie ik aan haar geile ogen.

Terwijl Lisa Peter gaat halen, streelt Marjan met een vinger haar kut. Ze weegt haar tieten in haar handen en pakt mijn pik. Nog even snel doet ze mijn lul in haar mond en met haar andere hand vingert ze haar kut. Lisa en Peter komen schuchter binnen, maar Marjan wenkt ze. Mijn geile dochter van 18 vrijdag 29 mei - x gelezen In een week dat Michelle school vakantie had moest mijn vrouw plotseling de hele week werken, ik was twee dagen vrij, daar baalde we wel van maar het was niet anders.

De eerste dag ging mijn vrouw naar haar werk we hadden samen ontbeten en ik wilde onder de douche gaan. Michelle sliep nog dacht ik toen ik onze slaapkamer binnen kwam om mijn ondergoed te pakken zag ik in een flits dat het kastje niet goed dicht zat waar de vibrators in liggen, ik maakte hem open en zag dat ze alle twee er niet lagen, dan moet Michelle ze net gepakt hebben want het kastje zat dicht toen ik naar beneden ging.

MM nou laat haar maar plezier hebben dacht ik nog, ik liep naar de douche en toen ik langs Michelle haar slaapkamer liep hoorde ik het bekende gebrom van de vibrator, dat wond me toch best wel op. Maar goed snel douchen maar. Ik deed de douche aan en ging er lekker onder, bij de gedachte dat Michelle nu lekker aan het spelen was kreeg ik toch een heel geil gevoel over me. Opeens ging de douche deur open en kwam Michelle binnen lopen in haar nachthemdje wat net over haar billen reikte, ik kon me niet snel genoeg omdraaien waardoor zij mij half stijve lul zag.

Ze kleurde en ik zag dat haar tepels heel hard waren. Mijn zus en ik maandag 9 maart - x gelezen Toen de film afgelopen was besloot ik te gaan douchen. Ik had haar die dag goed bestudeerd om mijzelf 's avonds even lekker te verwennen. Helaas hield ik het niet tot bedtijd uit en begon mijzelf onder de douche te bevredigen. Het was een riskante poging omdat er geen slot op onze badkamer zat.

Toen ik mijn ogen gesloten had en naar mijn orgasme toewerkte kwam opeens mijn zus binnen om wat te vragen, maar ze kwam niet verder dan 'Weet jij of Ze stond verbaasd van mijn lul naar mijn gezicht en terug te kijken. Ik kon aan haar zien dat ze zich vooral verbaasde over de afmeting van mijn geslachtsdeel die al een behoorlijke afmeting had voor een jongen van mijn leeftijd.

Op reis met schoonvader zondag 25 januari - x gelezen Na enkele dagen cultuur opsnuiven lassen we een rustdagje in. Enkel zon, zee en strand! Het is opnieuw een heel erg zonnige dag. Aangekomen op het strand besluit de tante onder de palmbomen te gaan liggen, ik besluit me dichter bij het water te leggen, zodat ik af en toe een frisse duik kan nemen. Frank volgt me naar een rustig plekje op het strand. Na enkele minuten zijn we geinstalleerd en begin ik met het insmeren van m'n hele lijf.

Ik draai me om en zie dat ze monokini ligt! Ze is helemaal geen mager poppetje, maar daar trekt ze zich niks van aan. Ik lach even en ga op m'n handdoek liggen. Mijn Tante en Ik donderdag 15 januari - x gelezen Ik wou zo graag met haar neuken dus ik zette maar een stap, ik ging rustig over haar buik strelen en speelde met haar navel piercing.

Ik hoorde een heel stiekem gekreun en wist dat zei dit ook lekker vind. Ik ging telkens wat lager en ik kwam aan bij de rand van haar string. Ze tilde haar been een beetje op zodat ik er makkelijk bij kon. Toen wist ik dat ik beet had. Ik ging zonder pardon met m'n hand over haar string heen en voelde haar klets natte poesje!. Er werd nog steeds niets gezegt, ze kreunde alleen een beetje. Ik liet een vinger in haar kutje glijden en vingerde haar.

Toen het gekreun wat wilder werd deed ik haar string uit en ging met me hoofd tussen haar benen. Mama en de zonnebank woensdag 10 december - x gelezen Ik werd zo rood als een tomaat. Ze zei troost je ik geil ook op jou hoor en ze kuste me zacht. De week ging voorby maar er gebeurde niks. Zaterdag ging ik terug kijken nu was niet in slaap maar ze vond het niet erg.

Ze had het zelfs graag zei ze. Maar als ik mocht kijken zij ook vond ze. Dus ik moest me uitkleden. Ze genoot er echt van toen ze m'n lul zag zag ik haar ogen fonkelen. Ik heb goed vlees geschapen zei ze. Maar dat goed vlees moet ook getest worden dus ze maseerde mijn lul en ik haar tieten ik stond zo geil en wou zo graag haar kut zien dat ik geleidelijk aan naar haar poes ging ze had er niks op tegen.

Door mijn kleine zusje betrapt en geneukt zondag 24 december - x gelezen Ik ging achter haar zitten en drukte mijn enorme pik tegen haar schaamlipjes aan en vervolgde mijn weg naar binnen.

Mijn pik kon niet helemaal naar binnen maar toch deed ik een poging. Toen haar kleine lijfje begon te kronkelen van ongemak wist ik precies hoe diep ik kon gaan stoten. Ik drukte mijn pik half naar binnen en trok dan terug. Daarna voelde ik het tempo lekker op. Ik voelde hoe nauw ze was en merkte ook dat ze geen maagd meer was. Ze had dus sowieso al een keertje liggen neuken met een jongen, waarschijnlijk die homo vriend van haar.

In ieder geval voerde ik dus mijn tempo op en genoot ik van het jonge vlees op haar billen wat heen en weer aan het schudden was bij iedere stoot. Ook genoot ik van haar ranke kleine lijfje wat helemaal vol overgave genoot van haar broers’harde stotende dikke pik..

Oma verdient geld met seks vrijdag 15 december - x gelezen In sommige gevallen trok een jongeman zijn pik snel weer uit haar kut en duwde hij hem in haar uitnodigende kontgaatje, wat hen dat stiekem riep.

Die dikke lul van zo’n jongen verdween dan tot aan de ballen in haar overrijpe kontje en oma schreeuwde het dan uit van een beetje pijn, maar vooral van plezier. Ze genoot van anaal en terwijl ze dan met haar tieten speelde, wreef zo’n jonge halfgod met zijn handen over haar gevoelige oude klitje.

Oma kwam dan na enkele minuten heerlijk klaar en haar schorre en door leeftijd gebroken stem probeerde dan te gillen, maar vaak kwam het er dan als zijnde hijgen uit. Vervolgens ging oma op haar rug liggen en liet ze zich heerlijk op zijn Russisch tussen haar volle, hangende en gerimpelde borsten neuken. Dan spoten de jongemannen hun zaad over haar lijf en ving ze soms wat straaltjes op met haar tong of in haar open mond. Tiener Maartje verkracht door haar zwager dinsdag 7 november - x gelezen Maartje haar zwager forceerde nu zijn pik in haar mond en Maartje wilde hem wel uitspugen haast, maar het had geen enkele zin.

Het arme tienermeisje werd bruut verkracht door haar sterke zwager en ze kon er helemaal niet meer aan doen. Haar zwager genoot terwijl het meisje simpelweg gedwongen aan zijn harde leuter begon te zuigen. De zwager duwde zijn pik ver in haar mond en genoot van de tranen die over Maartje haar wangen biggelden.

Hij zou haar nu omdraaien en diep in haar kontje zijn pik naar binnen laten dringen. Let wel, als je schreeuwt, doe ik je zus pijn als ze thuis komt. En je weet dat ik het meen. Nu drukte hij zijn eikel tegen het kleine tienerkontje aan en ramde hij zijn dikke lul hard en medogenloos bij het meisje naar binnen. Tom en zijn zusje vrijdag 27 oktober - x gelezen Langzaam sloten de lippen van zijn zusje zich om zijn natte eikel en hij voelde hoe ze langzaam haar hoofd van achter naar voor en weer terug begon te bewegen, met af en toe zuigkracht toepassend.

Hij begon al gewoon klaar te komen! Hij voelde zijn zaad opkomen en hij wilde neuken, dat bleef in zijn hoofd spoken. Hij trok het hoofd van zijn zusje terug en beval haar op te staan. Een beetje verward kwam ze overeind en schrok ze, toen ze zag wat Tom van plan was.

Hij gooide haar op de bank en trok haar benen wijd, voelde hoe nat ze was en kort daarop drukte hij zijn keiharde lul diep in haar kutje. Ik neuk met mijn oom en tante dinsdag 24 oktober - x gelezen Mijn oom trok zijn pik uit mijn tante haar kutje en ik ging nu ook in doggystyle positie zitten. Mijn oom drukte zijn pik in mijn al ruim opgewarmde kutje en begon mij langzaam te neuken. Ook al was mijn kutje al aardig opgerekt door mijn oom zijn vuist daarvoor, toch voelde ik lekker strak.

Dat was natuurlijk het voordeel van zo jong zijn nog. Hij drukte zijn pik helemaal zot aan zijn ballen in mijn kutje en nu ging hij het tempo opvoeren. Mijn tante ging met haar kutje voor mijn mond zitten. Mijn oom zag wat ze van plan was en legde mij na nog een aantal harde en snelle stoten op mijn rug en ging mij in die positie verder neuken.

Mijn tante ging nu recht op mijn gezicht zitten en mijn tong likte heerlijk langs haar geile klitje. Ik was in extase. Die heerlijk aanvoelende lul van mijn oom in mijn tienerkutje en dat lekker natte geschoren kutje van mijn tante op mijn gezicht, terwijl mijn tong heerlijk erin ging, zorgde ervoor dat ik heerlijk klaarkwam.

Dahlia neukt met haar oudere broer zaterdag 14 oktober - x gelezen Dahlia lag nu eindelijk met haar broer te neuken. Haar droom was werkelijkheid geworden. Laat je langzaam over mijn lul zakken en beweeg je dan op en neer. Dahlia liet zich over zijn pik zakken en voelde dat hij heel diep in haar kutje zat.

Het was een sensationeel gevoel. Ik wil je zaad in mij hebben. Broer neukt zijn zus en haar vriendin maandag 21 augustus - x gelezen "Jij hebt daar anders ook een aardig ding". Met wild deinende tieten haalde ze haar schouders op.

Joke wilde weten of het waar was. Ze gingen weer verder met likken en letten verder niet meer op mij. Wat waren die meiden heet, maar ik werd zelf nog heter toen Joke haar ene been over de leuning van de bank sloeg en mij haar open kut liet zien. Voel zelf maar zei ik. Mijn schoonvader knikte dat het goed was. Moniek ging op haar hurken voor haar vader zitten en pakte met twee handen de piemel van haar vader vast.

Dit is echt kicken giechelde ze. Zou jij ook niet is wat uittrekken riep ik naar mijn schoonmoeder toe. Al snel zat mijn schoonvader met zijn blote piemel tussen 3 naakte vrouwen. Mijn schoonmoeder had nog een goed figuur voor leeftijd. Met zijn drieën begonnen we roepen dat pa ook alles uit moest en hij kon niet anders dat het maar te doen. Tja dit kon vroeger niet zei ik lachend toen ik mijn schoon vader en moeder naakt zag zitten maar doen jullie het nog wel als vroeger in het donker erop en eraf.

Aftrekken op mijn biseksuele moeder woensdag 2 augustus - x gelezen Ik moest me gewoon trekken en klaarkomen en daar ik wist dat mijn moeder me toch niet zou storen, wilde ik naar mijn kamer lopen. Maar net op tijd zag ik het volgende, wat me nog meer geilplezier zou bezorgen. Vanuit de spiegel zag ik links van het bed een naakte vrouw opdoemen. Die had dus ook zitten kijken naar mijn moeder. Ze had een grote glimlach op haar mond en kroop langzaam op het bed, haar hoofd en grote puntige borsten op het bed geduwd, haar komt de lucht instekend.

Toen ik zag wie het was, schrok ik weer, maar werd hoe geiler en geiler. Het was onze overbuurvrouw, die ook nog maar een jaar of 28 moest zijn. Haar tepels staken ver voor zich uit. Voordat ik wist wat er gebeurde, zag ik haar hoofd diep in mijn moeders kut begraven. Sjonnie neukt zijn geile schoonmoeder dinsdag 25 juli - x gelezen Sjonnie zag zijn schoonmoeder weer knielen en nu liet hij zijn paal in haar mond verdwijnen.

Ze zoog zijn pik heerlijk af en Sjonnie gaf haar complimenten op haar getrainde zuigtechnieken. Zijn schoonmoeder had dus Rianne, zijn vrouw, leren pijpen? Zijn gedachten wilden afdwalen, maar daar was geen tijd voor, want er zat een schoonmoeder aan zijn pik te zuigen en te trekken.

Ze gooide sjonnie nu achterover op het kleed op de vloer. Daar, op de tijgerprint, smeekte ze om zijn harde paal tussen haar mooie benen. Ze lag op haar zij en tilde haar been op. Sjonnie schoof zijn pik zonder enige moeite diep in haar kut. Zijn schoonmoeder zelf was dan met de vut, maar haar kut zeker nog niet! Heerlijk lag Sjonnie haar natte kutje vol te pompen.

Nu wisselden ze van standjes en zijn schoonmoeder bleek nog voldoende variatie in huis te hebben om een jonge vent als sjonnie te kunnen verwennen. Michelle en jongere zusje neuken voor geld donderdag 13 juli - x gelezen Ondertussen neukte Michelle de ene man en had ze twee andere pikken in haar mond. Maar al gauw klom een van de mannen achter op haar en drukte hij op een of andere manier zijn lul bij haar kut erin, terwijl de nat geworden pik van de andere man nog steeds in haar kutje aan het raggen was.

Michelle bleef neuken en gilde het van geilheid uit toen de tweede pik in haar kut verdween. Ze werd helemaal wild. Ze zoog als een bezetene op de pik die ze nog in haar mond had en deze man kwam al gauw klaar. Het ging allemaal best snel, maar toch genoten de mannen er intens van. Ook Michelle en haar zusje genoten met volle teugen van het lekkere neuken met deze vier geile mannen.

Ze wilden zichzelf helemaal vol laten spuiten door deze fantastische neukers. Terwijl zusje op haar zij ging liggen, duwde de man zijn pik in haar ronde kontje.

Ondertussen tilde hij haar been omhoog, zodat hij extra diep in haar mooie kontje kon komen met zijn harde pik. Ik neuk mijn moeder zondag 9 juli - x gelezen Ze begon te kreunen, en ze wreef over haar clit terwijl ik eerst heel rustig haar neukte. Ze kwam al heel snel klaar, en haar kut werd alsmaar vochtiger. Ooh, wat was ze geil. Ze duwde me van haar af en duwde mij op de grond. Ik trok mijn tshirt ook uit, terwijl zij haar kleding ook uit trok.

Wat had ze toch een lekker lichaam Ze boog voorover en begon aan mijn lul te zuigen. Mmmmm, ma, wat kan je dat lekker. Ze zoog aan mijn harde lul, en ze likt mijn ballen. Ze stopte en ging boven mijn lul hangen, ze zakte naar beneden en gleed zo met haar natte kut over mijn harde lul. Ze begon eerst zachtjes op en neer te rijden, en ging steeds sneller.

Twee zusjes neuken hun familie maandag 19 juni - x gelezen Ik trok z'n voorhuid naar achteren en weer naar voren. Ik hoorde dat hij het prettig vond, want hij begon lichtjes te kreunen en te hijgen.

Hij stopte met kussen en wreef over m'n poesje. Hij zei dat hij dat mooi vond, en geschoren poesje. Ik vroeg me af vanwaar hij dat allemaal kende, maar waarschijnlijk is dat van foto's op internet en van films die hij met z'n vrienden bekijkt. Hij begon met 2 vingers te vingeren en ik trok hem lekker af. M'n zusje zat nu op het bed haar te vingeren. Hij wou me lekken en wou dat in een 69 doen. Ik vond het wel spannend en besliste het te doen.

Hij legde zich op bed en ging ik op hem liggen. Ik neuk mijn geile schoonzus zondag 11 juni - x gelezen eerst piste ik over haar kale kutje en daarna in haar mond, ze dronk het op en smakte met haar tong en zei da's lekker zeg, en nou moet je me likken. Ik likte haar kutje terwijl ze nog in de badkuip lag en wreef zo af en toe wat pis over haar kutje en over haar borsten, niet veel later kwam ze gillend klaar. Ze ging op haar knie? Terwijl ik haar zo neukte wreef ze telkens wat pis over zichzelf heen en wreef ook tussen door mijn gezicht hiermee in.

Ik werd bloedje geil en zei dat ik ging komen, ze schoof naar voren en ik moest in haar mond komen zei ze. Ze wilde mijn sperma proeven, na een paar klinke rukken spoot ik vol kracht tot achter in haar keel en ze slikte alles met smaak door Joost neukt zijn demente oma zondag 28 mei - x gelezen Zijn eigen vader lag dus zijn oma te neuken. Zijn eigen vader neukte zijn eigen moeder!

Vandaar dat hij dus telkens alleen langs wilde komen. Nou, misschien dat Joost wel eens een keertje samen met zijn pappa oma mocht neuken, misschien dat zijn vader ook wel zin had om eens flink en lekker anaal gepakt te worden door zijn lieve zoon. Maar goed, eerst even zijn oma volspuiten. Joost draaide zijn oma op haar rug met haar benen wijd. Hij drukte zijn lul weer in haar oude lijf en bedacht zich.

Hij wilde haar anaal. Hij duwde zijn jonge 24 jarige eikel diep in de kont van zijn oma, die helemaal geen geluid maakte, het leek zelfs of ze lag te slapen! Joost moest een beetje lachen om de situatie. Zijn oma lag gestrekt op haar bed, in een bejaardenhuis en haar kleinzoon lag haar kont te neuken, mischien zelfs wel te verkrachten. Oh Jezus, daar werd Joost pas? Tweelingzusjes verwennen elkaar maandag 8 mei - x gelezen Zachtjes schoven ze de uiteinden bij elkaar naar binnen, terwijl het kutsap een beetje begon te vloeien.

Oma komt spuitend klaar erotische massage amsterdam

Naakt amateur meisje Maria uit Rusland 7m: Sex in het bos met mijn vriendin 06m: Pijpen met een grote lul 01m: Cute naakt meisje spelen op videocamera 03m: Sabrina Nichole Is Home Alone 02m: Schitterend naakt meisje maakt seks 06m: Naakt meisje met zeer grote tieten 08m: Orale seks met een grote lul 02m: Sexy brunette vrouw topless op het strand 1m: Vrouw naakt op het strand met een geschoren kutje 1m: Naakte vrouw met grote tieten op het strand 9m: Schattig meisje toont naakt op potje pool 9m: Voyeur twee naakt meisjes op het balkon zijn gevangen op de videoca Porno op het strand met de vriendin 5m: Wederzijdse mondelinge seks op het nudist strand 8m: Amateur pijpbeurt met moeder en grote ejaculatie van sperma op haar Amateur anale seks met de vrouw 8m: Sexy vrouwen maken orale seks 6m: Aziatisch meisje neukt met een grote zwarte man 9m: Sexy vrouw met grote borsten maakt seks met haar ogen bedekt 5m: Een zeer sexy meisje maakt sex van achter 3m: Sex voor de webcam met een mooi meisje 15m: Anale seks van achteren met een sexy meisje 5m: Vrouw met een onverwacht grote zaadlozing op haar gezicht 4m: Een zwarte man filmt terwijl een vrouw zijn grote lul zuigt 2m: Zwarte man maakt de geslacht met een mollig meisje 7m: Schattige blonde slikt een grote lul en eet cum 4m: Blonde rijdt op een grote zwarte lul 4m: Latina vriendin sex maakt in bed en in de douche 4m: Pijpen en een grote ejaculatie van sperma in haar mond 8m: Mooi meisje met dick in de mond slikt het sperma 2m: Blonde slet maakt de geslacht met twee mannen 12m: Sex met een jonge blonde 8m: Op een avond, mijn ouders waren weg, was Petra huiswerk aan het maken.

Ellen en ik keken TV, een of andere serie, knap vervelend in ieder geval. Ellen was het snel zat en zei dat ze ging douchen. Dat kwam mij erg goed uit, ik was de hele avond al geil, en de keren dat ik Ellen onder haar rok had kunnen bekijken hadden me behoorlijk hard gemaakt. Toen Ellen dus ging douchen, sloop ik door de gang naar de badkamer. De badkamer heeft een bovenlicht, zodat ik, staand op een stoel, kon kijken. Ik deed dat vaker, maar nooit als alle twee mijn zussen thuis waren. Nu was ik echter zo geil dat ik er niet eens bij nadacht en stond te gluren.

Ik kon Ellen's kleine tietjes goed zien, en ook haar lichtbehaarde kutje was duidelijk zichtbaar. Onbewust haalde ik mijn pik uit mijn broek, en zo trok ik mezelf af.

Plotseling voelde ik een hand bij mijn lul Ik schaamde me dood. Mijn pik kroop bijna naar binnen, maar Petra liet het er niet bij zitten. Ze klopte op de badkamerdeur en zei Ellen dat ze naar buiten moest komen. Ellen kwam even later de deur uit, met een handdoek om. Ellen werd ook kwaad, en keek me woedend aan. Ik vertel het wel aan pa, die krijgt je wel zei ze. Ik wist dat ik van mijn vader alle hoeken van het huis te zien zou krijgen, en ik smeekte ze om iets anders te bedenken als straf.

Petra kreeg een valse lach op haar gezicht en zei dat ze wel wat anders wist. We liepen met zijn allen naar de huiskamer. Eenmaal daar aangekomen zei Petra dat ik me uit moest kleden. Hoewel ik niet bepaald verlegen was, werd dit me iets te veel en dat zei ik ook. Ik wist niet hoe snel ik uit de kleren moest. Mijn zusjes keken naar mijn pik en Petra floot zachtjes Ellen moest lachen, en zei tegen d'r dat ze dat ook wel wou. Ik werd langzaam ook weer hard, en Ellen keek goedkeurend.

Ik ben niet echt fors geschapen of zo, maar mijn 17 cm imponeerde blijkbaar wel. Ellen fluisterde iets tegen Petra, en toen vertelde Peet me dat ik me af moest trekken voor hun.

Terwijl ik dat deed, na wat tegenspartelen, begon Ellen zichtbaar over de handdoek te wrijven. Ik werd wat brutaler en zei dat ze hem net zo goed af kon doen omdat ik toch alles al gezien had.


blote kutjes kijken familie

De badkamer heeft een bovenlicht, zodat ik, staand op een stoel, kon kijken. Ik deed dat vaker, maar nooit als alle twee mijn zussen thuis waren. Nu was ik echter zo geil dat ik er niet eens bij nadacht en stond te gluren. Ik kon Ellen's kleine tietjes goed zien, en ook haar lichtbehaarde kutje was duidelijk zichtbaar. Onbewust haalde ik mijn pik uit mijn broek, en zo trok ik mezelf af. Plotseling voelde ik een hand bij mijn lul Ik schaamde me dood. Mijn pik kroop bijna naar binnen, maar Petra liet het er niet bij zitten.

Ze klopte op de badkamerdeur en zei Ellen dat ze naar buiten moest komen. Ellen kwam even later de deur uit, met een handdoek om. Ellen werd ook kwaad, en keek me woedend aan. Ik vertel het wel aan pa, die krijgt je wel zei ze. Ik wist dat ik van mijn vader alle hoeken van het huis te zien zou krijgen, en ik smeekte ze om iets anders te bedenken als straf. Petra kreeg een valse lach op haar gezicht en zei dat ze wel wat anders wist.

We liepen met zijn allen naar de huiskamer. Eenmaal daar aangekomen zei Petra dat ik me uit moest kleden. Hoewel ik niet bepaald verlegen was, werd dit me iets te veel en dat zei ik ook. Ik wist niet hoe snel ik uit de kleren moest. Mijn zusjes keken naar mijn pik en Petra floot zachtjes Ellen moest lachen, en zei tegen d'r dat ze dat ook wel wou.

Ik werd langzaam ook weer hard, en Ellen keek goedkeurend. Ik ben niet echt fors geschapen of zo, maar mijn 17 cm imponeerde blijkbaar wel. Ellen fluisterde iets tegen Petra, en toen vertelde Peet me dat ik me af moest trekken voor hun. Terwijl ik dat deed, na wat tegenspartelen, begon Ellen zichtbaar over de handdoek te wrijven.

Ik werd wat brutaler en zei dat ze hem net zo goed af kon doen omdat ik toch alles al gezien had. Alsof ze daar op had zitten wachten, ze trok in een keer de handdoek weg Ik kwam dan ook al heel snel Petra had zitten kijken, maar boog nu voorover en proefde voorzichtig mijn zaad zoals dat op Ellen lag. Ik werd daar uiteraard weer geil van, mijn pik bleef eigenlijk gewoon hard. Petra zag dat en deed haar spijkerbroek los. Zodoende voelde ik goed hoe beide pikken mijn holtes vulde.

Verderop hoorde ik de dame die met de minstreel begonnen was, gillend klaarkomen. Ook bij mij nam de stroomde tot een wellustig hoogtepunt hand over hand toe. Plots voelde ik de eikel van de Duiste ridder hard in mijn aars kloppen en spoot hij mijn kontgat vol met zaad.

De ridder onder mij, leek de Duitser te willen opvolgen. Hij ging onder mij vandaan, en naaide zijn speer van achteren stevig in me vast. Schoonzus dinsdag 8 december - x gelezen Na een klein uurtje te hebben gebabbeld maakte ze aanstalten om naar huis te gaan,haar man wist dat ze naar een vriendin was die haar verjaardag vierde,maar Hilda wou ook even bij mij langs.

Ze stond op en liep al pratend naar de hal om te vertrekken,in de hal spraken we nog eventjes en ze gaf me toen een kus als afscheid,ze zou de deur open doen maar vertelde al lachend dat het eigenlijk 3 kussen moesten zijn Verkracht door haar opa maandag 7 december - x gelezen "Je ziet er zo geil uit!

Hij bond haar armen vast aan de bank en schoof haar rokje omhoog tot haar middel. Ze schopte met haar benen. Hij scheurde het slipje kapot. Hij deed haar topje uit. Hij deed een zakdoek in haar mond zodat ze niet kon gillen. Tante Janet woensdag 11 november - x gelezen Het ging niet zo goed met mijn studie. Janet was vaak thuis en daardoor kon ik me vaak niet goed concentreren. Gewoon het idee dat ze in hetzelfde huis was vond ik al mega-opwindend.

Op een middag, toen ze nog niet thuis was, was de aandrang zo groot dat ik naar de waslijn ben gegaan. Daar hingen wat slipjes van haar. Klein maar wel breed voor haar brede heupen. Ik heb daar toen een slip van de waslijn gehaald en meegenomen naar mijn slaapkamer. Nu ik wat ouder ben vind ik het hilarisch, maar in die tijd kon ik wel uren met die slip spelen, en dan dacht ik aan haar, en dan stelde ik me voor hoe het zou zijn als ik die slip bij haar uit zou doen.

Ik heb me er vaak bij afgetrokken. Die slip heb ik weken in mijn bezit gehad, maar daar kwam abrupt een einde aan. Opa neukte me maandag 2 november - x gelezen "Je mag kreunen en gillen van genot.

Niemand heeft er last van! Hij pakte mijn hand en legde hem op zijn lul. Ik deed met tegenzin wat hij vroeg. Hij kwam achter me aan. Hij pakte me stevig vast en sleurde me naar de bank. Mijn mam is erbij dus zo erg zal het niet worden denk ik. Plassen bedoel je zegt ze. Zo kun je het ook noemen.

Hoe bedoel je vraagt ze. Ze drinkt zo uit mijn lul vind ze heerlijk. We stoppen op een stille plek. Turkse Hulya genomen door gedetineerde vader woensdag 19 augustus - x gelezen Die avond ging Hulya douchen, en Mustafa kon het niet laten haar te begluren.

Toen ze zich uitkleedde, raakte Mustafa zo opgewonden dat hij het bijna niet meer kon houden. Hij liep naar haar kamer en rook eens even aan haar slipje. Hij volgde haar en zag dat de deur van de badkamer niet op slot zat. Hij kwam op het plan om tegelijkertijd te gaan douchen. Hij pakte zijn handdoek en liep in zijn boxershort de douche binnen, waar zijn dochter stond. Ze schrok even toen hij binnenkwam, Mustafa deed de deur op slot. Hulya merkte dat ze bekeken werd door haar vader sinds die met verlof was.

Misschien kleedde ze zich wel te modern bedacht ze zich, maar ze is oud genoeg om dat zelf te bepalen vond ze. Na het eten voelde ze even dat hij met zijn hand over haar buik wreef, wat ze een beetje vreemd vond. Ik en mijn zus alleen thuis zaterdag 15 augustus - x gelezen Veerle had Chinees gehaald.

Het smaakte goed en we dronken er een wijntje bij. Hoewel we allebei goed wisten wat onze ouders over alchohol hadden gezegd, raakte we toch lichtjes aangeschoten. Na een tijdje over de meest uiteenlopende dingen te hebben gepraat, merkte ze opeens op: Ik had je wel door, en volgens mij werd je er nog geil van ook! Werd je er geil van of niet? Dit onderwerp kwam niet meer terzake en we praatte alleen nog maar over school, vrienden en sport. Op haar wenken bediend vrijdag 17 juli - x gelezen “Au”, riep Bregje eerst, maar haar gezicht van pijn ging steeds meer over in dat van genot.

Ze begon te kreunen en reip: En gillend kwam ze klaar. Ik zou gezworen hebben dat de hele buurt het zou horen. Ik spoot met kracht mijn sperma in haar kutje. Toen gingen we samen douchen, en hebben we het nog even herhaald Zoon maakt moeder zwanger maandag 29 juni - x gelezen Hij deed zijn slipje uit en legde hem op de andere was. Hij ging de badkamer in en ik ging aan zijn nog warme slipje ruiken.

Later heb ik aan hem verteld wat ik met zijn slipjes deed. Toen deed hij zijn pyjama en slipje uit. Een tijdje later zaten we samen tv te kijken en toen vroeg hij of ik echt op hem kikte. Ik zei niets, maar hij had het dus wel in de gaten. Het was ene tijdje stil en toen vroeg hij of ik seks met hem wilde. Als jij het wilt, zei ik. Het nichtje woensdag 17 juni - x gelezen Marjan knipoogt naar mij.

Ze heeft blijkbaar een geil plannetje bedacht, dat zie ik aan haar geile ogen. Terwijl Lisa Peter gaat halen, streelt Marjan met een vinger haar kut. Ze weegt haar tieten in haar handen en pakt mijn pik. Nog even snel doet ze mijn lul in haar mond en met haar andere hand vingert ze haar kut. Lisa en Peter komen schuchter binnen, maar Marjan wenkt ze.

Mijn geile dochter van 18 vrijdag 29 mei - x gelezen In een week dat Michelle school vakantie had moest mijn vrouw plotseling de hele week werken, ik was twee dagen vrij, daar baalde we wel van maar het was niet anders. De eerste dag ging mijn vrouw naar haar werk we hadden samen ontbeten en ik wilde onder de douche gaan. Michelle sliep nog dacht ik toen ik onze slaapkamer binnen kwam om mijn ondergoed te pakken zag ik in een flits dat het kastje niet goed dicht zat waar de vibrators in liggen, ik maakte hem open en zag dat ze alle twee er niet lagen, dan moet Michelle ze net gepakt hebben want het kastje zat dicht toen ik naar beneden ging.

MM nou laat haar maar plezier hebben dacht ik nog, ik liep naar de douche en toen ik langs Michelle haar slaapkamer liep hoorde ik het bekende gebrom van de vibrator, dat wond me toch best wel op. Maar goed snel douchen maar. Ik deed de douche aan en ging er lekker onder, bij de gedachte dat Michelle nu lekker aan het spelen was kreeg ik toch een heel geil gevoel over me.

Opeens ging de douche deur open en kwam Michelle binnen lopen in haar nachthemdje wat net over haar billen reikte, ik kon me niet snel genoeg omdraaien waardoor zij mij half stijve lul zag.

Ze kleurde en ik zag dat haar tepels heel hard waren. Mijn zus en ik maandag 9 maart - x gelezen Toen de film afgelopen was besloot ik te gaan douchen. Ik had haar die dag goed bestudeerd om mijzelf 's avonds even lekker te verwennen.

Helaas hield ik het niet tot bedtijd uit en begon mijzelf onder de douche te bevredigen. Het was een riskante poging omdat er geen slot op onze badkamer zat. Toen ik mijn ogen gesloten had en naar mijn orgasme toewerkte kwam opeens mijn zus binnen om wat te vragen, maar ze kwam niet verder dan 'Weet jij of Ze stond verbaasd van mijn lul naar mijn gezicht en terug te kijken.

Ik kon aan haar zien dat ze zich vooral verbaasde over de afmeting van mijn geslachtsdeel die al een behoorlijke afmeting had voor een jongen van mijn leeftijd. Op reis met schoonvader zondag 25 januari - x gelezen Na enkele dagen cultuur opsnuiven lassen we een rustdagje in.

Enkel zon, zee en strand! Het is opnieuw een heel erg zonnige dag. Aangekomen op het strand besluit de tante onder de palmbomen te gaan liggen, ik besluit me dichter bij het water te leggen, zodat ik af en toe een frisse duik kan nemen. Frank volgt me naar een rustig plekje op het strand. Na enkele minuten zijn we geinstalleerd en begin ik met het insmeren van m'n hele lijf.

Ik draai me om en zie dat ze monokini ligt! Ze is helemaal geen mager poppetje, maar daar trekt ze zich niks van aan. Ik lach even en ga op m'n handdoek liggen. Mijn Tante en Ik donderdag 15 januari - x gelezen Ik wou zo graag met haar neuken dus ik zette maar een stap, ik ging rustig over haar buik strelen en speelde met haar navel piercing. Ik hoorde een heel stiekem gekreun en wist dat zei dit ook lekker vind. Ik ging telkens wat lager en ik kwam aan bij de rand van haar string.

Ze tilde haar been een beetje op zodat ik er makkelijk bij kon. Toen wist ik dat ik beet had. Ik ging zonder pardon met m'n hand over haar string heen en voelde haar klets natte poesje!.

Er werd nog steeds niets gezegt, ze kreunde alleen een beetje. Ik liet een vinger in haar kutje glijden en vingerde haar. Toen het gekreun wat wilder werd deed ik haar string uit en ging met me hoofd tussen haar benen. Mama en de zonnebank woensdag 10 december - x gelezen Ik werd zo rood als een tomaat.

Ze zei troost je ik geil ook op jou hoor en ze kuste me zacht. De week ging voorby maar er gebeurde niks. Zaterdag ging ik terug kijken nu was niet in slaap maar ze vond het niet erg. Ze had het zelfs graag zei ze. Maar als ik mocht kijken zij ook vond ze.

Dus ik moest me uitkleden. Ze genoot er echt van toen ze m'n lul zag zag ik haar ogen fonkelen. Ik heb goed vlees geschapen zei ze. Maar dat goed vlees moet ook getest worden dus ze maseerde mijn lul en ik haar tieten ik stond zo geil en wou zo graag haar kut zien dat ik geleidelijk aan naar haar poes ging ze had er niks op tegen.

Door mijn kleine zusje betrapt en geneukt zondag 24 december - x gelezen Ik ging achter haar zitten en drukte mijn enorme pik tegen haar schaamlipjes aan en vervolgde mijn weg naar binnen. Mijn pik kon niet helemaal naar binnen maar toch deed ik een poging. Toen haar kleine lijfje begon te kronkelen van ongemak wist ik precies hoe diep ik kon gaan stoten. Ik drukte mijn pik half naar binnen en trok dan terug.

Daarna voelde ik het tempo lekker op. Ik voelde hoe nauw ze was en merkte ook dat ze geen maagd meer was. Ze had dus sowieso al een keertje liggen neuken met een jongen, waarschijnlijk die homo vriend van haar. In ieder geval voerde ik dus mijn tempo op en genoot ik van het jonge vlees op haar billen wat heen en weer aan het schudden was bij iedere stoot. Ook genoot ik van haar ranke kleine lijfje wat helemaal vol overgave genoot van haar broers’harde stotende dikke pik..

Oma verdient geld met seks vrijdag 15 december - x gelezen In sommige gevallen trok een jongeman zijn pik snel weer uit haar kut en duwde hij hem in haar uitnodigende kontgaatje, wat hen dat stiekem riep.

Die dikke lul van zo’n jongen verdween dan tot aan de ballen in haar overrijpe kontje en oma schreeuwde het dan uit van een beetje pijn, maar vooral van plezier. Ze genoot van anaal en terwijl ze dan met haar tieten speelde, wreef zo’n jonge halfgod met zijn handen over haar gevoelige oude klitje. Oma kwam dan na enkele minuten heerlijk klaar en haar schorre en door leeftijd gebroken stem probeerde dan te gillen, maar vaak kwam het er dan als zijnde hijgen uit.

Vervolgens ging oma op haar rug liggen en liet ze zich heerlijk op zijn Russisch tussen haar volle, hangende en gerimpelde borsten neuken. Dan spoten de jongemannen hun zaad over haar lijf en ving ze soms wat straaltjes op met haar tong of in haar open mond. Tiener Maartje verkracht door haar zwager dinsdag 7 november - x gelezen Maartje haar zwager forceerde nu zijn pik in haar mond en Maartje wilde hem wel uitspugen haast, maar het had geen enkele zin.

Het arme tienermeisje werd bruut verkracht door haar sterke zwager en ze kon er helemaal niet meer aan doen. Haar zwager genoot terwijl het meisje simpelweg gedwongen aan zijn harde leuter begon te zuigen.

De zwager duwde zijn pik ver in haar mond en genoot van de tranen die over Maartje haar wangen biggelden. Hij zou haar nu omdraaien en diep in haar kontje zijn pik naar binnen laten dringen. Let wel, als je schreeuwt, doe ik je zus pijn als ze thuis komt.

En je weet dat ik het meen. Nu drukte hij zijn eikel tegen het kleine tienerkontje aan en ramde hij zijn dikke lul hard en medogenloos bij het meisje naar binnen. Tom en zijn zusje vrijdag 27 oktober - x gelezen Langzaam sloten de lippen van zijn zusje zich om zijn natte eikel en hij voelde hoe ze langzaam haar hoofd van achter naar voor en weer terug begon te bewegen, met af en toe zuigkracht toepassend.

Hij begon al gewoon klaar te komen! Hij voelde zijn zaad opkomen en hij wilde neuken, dat bleef in zijn hoofd spoken. Hij trok het hoofd van zijn zusje terug en beval haar op te staan. Een beetje verward kwam ze overeind en schrok ze, toen ze zag wat Tom van plan was. Hij gooide haar op de bank en trok haar benen wijd, voelde hoe nat ze was en kort daarop drukte hij zijn keiharde lul diep in haar kutje. Ik neuk met mijn oom en tante dinsdag 24 oktober - x gelezen Mijn oom trok zijn pik uit mijn tante haar kutje en ik ging nu ook in doggystyle positie zitten.

Mijn oom drukte zijn pik in mijn al ruim opgewarmde kutje en begon mij langzaam te neuken. Ook al was mijn kutje al aardig opgerekt door mijn oom zijn vuist daarvoor, toch voelde ik lekker strak. Dat was natuurlijk het voordeel van zo jong zijn nog.

Hij drukte zijn pik helemaal zot aan zijn ballen in mijn kutje en nu ging hij het tempo opvoeren. Mijn tante ging met haar kutje voor mijn mond zitten. Mijn oom zag wat ze van plan was en legde mij na nog een aantal harde en snelle stoten op mijn rug en ging mij in die positie verder neuken.

Mijn tante ging nu recht op mijn gezicht zitten en mijn tong likte heerlijk langs haar geile klitje. Ik was in extase. Die heerlijk aanvoelende lul van mijn oom in mijn tienerkutje en dat lekker natte geschoren kutje van mijn tante op mijn gezicht, terwijl mijn tong heerlijk erin ging, zorgde ervoor dat ik heerlijk klaarkwam.

Dahlia neukt met haar oudere broer zaterdag 14 oktober - x gelezen Dahlia lag nu eindelijk met haar broer te neuken. Haar droom was werkelijkheid geworden. Laat je langzaam over mijn lul zakken en beweeg je dan op en neer.

Dahlia liet zich over zijn pik zakken en voelde dat hij heel diep in haar kutje zat. Het was een sensationeel gevoel. Ik wil je zaad in mij hebben. Broer neukt zijn zus en haar vriendin maandag 21 augustus - x gelezen "Jij hebt daar anders ook een aardig ding". Met wild deinende tieten haalde ze haar schouders op. Joke wilde weten of het waar was. Ze gingen weer verder met likken en letten verder niet meer op mij. Wat waren die meiden heet, maar ik werd zelf nog heter toen Joke haar ene been over de leuning van de bank sloeg en mij haar open kut liet zien.

Voel zelf maar zei ik. Mijn schoonvader knikte dat het goed was. Moniek ging op haar hurken voor haar vader zitten en pakte met twee handen de piemel van haar vader vast. Dit is echt kicken giechelde ze.

Zou jij ook niet is wat uittrekken riep ik naar mijn schoonmoeder toe. Al snel zat mijn schoonvader met zijn blote piemel tussen 3 naakte vrouwen. Mijn schoonmoeder had nog een goed figuur voor leeftijd. Met zijn drieën begonnen we roepen dat pa ook alles uit moest en hij kon niet anders dat het maar te doen. Tja dit kon vroeger niet zei ik lachend toen ik mijn schoon vader en moeder naakt zag zitten maar doen jullie het nog wel als vroeger in het donker erop en eraf.

Aftrekken op mijn biseksuele moeder woensdag 2 augustus - x gelezen Ik moest me gewoon trekken en klaarkomen en daar ik wist dat mijn moeder me toch niet zou storen, wilde ik naar mijn kamer lopen. Maar net op tijd zag ik het volgende, wat me nog meer geilplezier zou bezorgen. Vanuit de spiegel zag ik links van het bed een naakte vrouw opdoemen. Die had dus ook zitten kijken naar mijn moeder. Ze had een grote glimlach op haar mond en kroop langzaam op het bed, haar hoofd en grote puntige borsten op het bed geduwd, haar komt de lucht instekend.

Toen ik zag wie het was, schrok ik weer, maar werd hoe geiler en geiler. Het was onze overbuurvrouw, die ook nog maar een jaar of 28 moest zijn. Haar tepels staken ver voor zich uit. Voordat ik wist wat er gebeurde, zag ik haar hoofd diep in mijn moeders kut begraven. Sjonnie neukt zijn geile schoonmoeder dinsdag 25 juli - x gelezen Sjonnie zag zijn schoonmoeder weer knielen en nu liet hij zijn paal in haar mond verdwijnen.

Ze zoog zijn pik heerlijk af en Sjonnie gaf haar complimenten op haar getrainde zuigtechnieken. Zijn schoonmoeder had dus Rianne, zijn vrouw, leren pijpen?

Zijn gedachten wilden afdwalen, maar daar was geen tijd voor, want er zat een schoonmoeder aan zijn pik te zuigen en te trekken. Ze gooide sjonnie nu achterover op het kleed op de vloer. Daar, op de tijgerprint, smeekte ze om zijn harde paal tussen haar mooie benen.

Ze lag op haar zij en tilde haar been op. Sjonnie schoof zijn pik zonder enige moeite diep in haar kut. Zijn schoonmoeder zelf was dan met de vut, maar haar kut zeker nog niet! Heerlijk lag Sjonnie haar natte kutje vol te pompen. Nu wisselden ze van standjes en zijn schoonmoeder bleek nog voldoende variatie in huis te hebben om een jonge vent als sjonnie te kunnen verwennen.

Michelle en jongere zusje neuken voor geld donderdag 13 juli - x gelezen Ondertussen neukte Michelle de ene man en had ze twee andere pikken in haar mond. Maar al gauw klom een van de mannen achter op haar en drukte hij op een of andere manier zijn lul bij haar kut erin, terwijl de nat geworden pik van de andere man nog steeds in haar kutje aan het raggen was.

Michelle bleef neuken en gilde het van geilheid uit toen de tweede pik in haar kut verdween. Ze werd helemaal wild. Ze zoog als een bezetene op de pik die ze nog in haar mond had en deze man kwam al gauw klaar. Het ging allemaal best snel, maar toch genoten de mannen er intens van. Ook Michelle en haar zusje genoten met volle teugen van het lekkere neuken met deze vier geile mannen.

Ze wilden zichzelf helemaal vol laten spuiten door deze fantastische neukers. Terwijl zusje op haar zij ging liggen, duwde de man zijn pik in haar ronde kontje.

Ondertussen tilde hij haar been omhoog, zodat hij extra diep in haar mooie kontje kon komen met zijn harde pik. Ik neuk mijn moeder zondag 9 juli - x gelezen Ze begon te kreunen, en ze wreef over haar clit terwijl ik eerst heel rustig haar neukte. Ze kwam al heel snel klaar, en haar kut werd alsmaar vochtiger. Ooh, wat was ze geil. Ze duwde me van haar af en duwde mij op de grond. Ik trok mijn tshirt ook uit, terwijl zij haar kleding ook uit trok.

Wat had ze toch een lekker lichaam Ze boog voorover en begon aan mijn lul te zuigen. Mmmmm, ma, wat kan je dat lekker. Ze zoog aan mijn harde lul, en ze likt mijn ballen. Ze stopte en ging boven mijn lul hangen, ze zakte naar beneden en gleed zo met haar natte kut over mijn harde lul. Ze begon eerst zachtjes op en neer te rijden, en ging steeds sneller.

Twee zusjes neuken hun familie maandag 19 juni - x gelezen Ik trok z'n voorhuid naar achteren en weer naar voren. Ik hoorde dat hij het prettig vond, want hij begon lichtjes te kreunen en te hijgen.

Hij stopte met kussen en wreef over m'n poesje. Hij zei dat hij dat mooi vond, en geschoren poesje. Ik vroeg me af vanwaar hij dat allemaal kende, maar waarschijnlijk is dat van foto's op internet en van films die hij met z'n vrienden bekijkt.

Hij begon met 2 vingers te vingeren en ik trok hem lekker af. M'n zusje zat nu op het bed haar te vingeren. Hij wou me lekken en wou dat in een 69 doen. Ik vond het wel spannend en besliste het te doen. Hij legde zich op bed en ging ik op hem liggen. Ik neuk mijn geile schoonzus zondag 11 juni - x gelezen eerst piste ik over haar kale kutje en daarna in haar mond, ze dronk het op en smakte met haar tong en zei da's lekker zeg, en nou moet je me likken.

Ik likte haar kutje terwijl ze nog in de badkuip lag en wreef zo af en toe wat pis over haar kutje en over haar borsten, niet veel later kwam ze gillend klaar. Ze ging op haar knie? Terwijl ik haar zo neukte wreef ze telkens wat pis over zichzelf heen en wreef ook tussen door mijn gezicht hiermee in.

Ik werd bloedje geil en zei dat ik ging komen, ze schoof naar voren en ik moest in haar mond komen zei ze. Ze wilde mijn sperma proeven, na een paar klinke rukken spoot ik vol kracht tot achter in haar keel en ze slikte alles met smaak door Joost neukt zijn demente oma zondag 28 mei - x gelezen Zijn eigen vader lag dus zijn oma te neuken.

Zijn eigen vader neukte zijn eigen moeder! Vandaar dat hij dus telkens alleen langs wilde komen. Nou, misschien dat Joost wel eens een keertje samen met zijn pappa oma mocht neuken, misschien dat zijn vader ook wel zin had om eens flink en lekker anaal gepakt te worden door zijn lieve zoon. Maar goed, eerst even zijn oma volspuiten. Joost draaide zijn oma op haar rug met haar benen wijd. Hij drukte zijn lul weer in haar oude lijf en bedacht zich.

Hij wilde haar anaal. Hij duwde zijn jonge 24 jarige eikel diep in de kont van zijn oma, die helemaal geen geluid maakte, het leek zelfs of ze lag te slapen! Joost moest een beetje lachen om de situatie. Zijn oma lag gestrekt op haar bed, in een bejaardenhuis en haar kleinzoon lag haar kont te neuken, mischien zelfs wel te verkrachten.

Oh Jezus, daar werd Joost pas? Tweelingzusjes verwennen elkaar maandag 8 mei - x gelezen Zachtjes schoven ze de uiteinden bij elkaar naar binnen, terwijl het kutsap een beetje begon te vloeien.Zachery Kidwell  
Julietta Millay