Baarmoeder neuken sexcontact leiden

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware. Ook ziekten en handicaps, zoals suikerziekte, multiple sclerose, een beroerte of een dwarslaesie kunnen leiden tot verminderde vochtafscheiding bij opwinding en daarmee op een grotere kans op pijn bij vrijen.

Het internet gaat los op deze nieuwe Indiase condoomsmaak. Urine is al zo vaak bekeken en er zit vaak een spoortje bloed of leucocyten in, maar soms ook niet en zo weinig dat ze er niks mee kunnen. De spontane kansen op een zwangerschap zijn verlaagd, maar meestal niet nul. Maar ook onzekerheid of eerdere pijn bij het vrijen kan zorgen voor angst, waardoor je onbewust de spieren samentrekt.

De ene vrouw ervaart een zeurderige pijn, een ander heeft last van een branderige gevoel of jeukende pijn. Hier was ook alles goed gelukkig , had alleen een nauw plasgaatje dat ontstoken was en de uitleg was daar kwam het bloed vandaan.

Meestal voel je dit aan één kant. Een cyste is vaak een met vocht gevulde holte. En waarop hij schrijft te reageren. De galwegen en galblaas kunnen ook ontstoken raken. Ik moet er vrijdag heen. Achja ik denk dat er dan weinig aan te doen is?!

Daar kunt u ook een zelf-test doen. Met alle pijnlijke gevolgen van dien. Kloofjes en scheurtjes rond de vagina Mogelijke oorzaak: Deze klachten klinken allemaal al onprettig, laat staan het gevoel wanneer je seks hebt met deze aandoeningen.

Na het vrijen komt er wat bloed uit de vagina. Deze celletjes komen onderin het kleine bekken terecht. Het duurde twee dagen voor Helga de tel nam en de praktijk van dr Dorrit belde voor een afspraak. De tel werd opgenomen en Helga hoorde met de praktijk van dr Dorrit met Susan spreekt u waar kan ik u mee van dienst zijn.

Even was het stil en toen zij ze met Helga ik wil graag een afspraak maken voor een algehele controle. Ben u patiente vroeg Susan. Nee maar ik wil niet meer naar onze huisarts wand ik vind dat een rare man en ik ben nu 18 jaar en wil zelf beslissen waar ik mij laat controleren.

Susan zei ik moet het er eerst met dokter bespreken kan ik je daarover terug bellen. Liever niet zei Helga doe het dan maar per mail ik zal je mijn mailadres wel sturen. Ok zei Susan ik laat je zo spoedig mogelijk iets weten daag. Toen een patiente weg ging wenkte Susan de dokter en die kwam eerst naar haar toe voor ze een nieuwe patiente binnen riep en vroeg wat er was.

Susan vertelde wie er had gebeld en waarvoor. Susan begon met een reeks van vragen te versturen naar Helga en of ze die gegevens wilde terug sturen. Helga was wel verrast dat het zo snel ging en begon meteen met invullen Naam,adres,leeftijd, geslacht,hoeveel en waarvoor ze naar de huis arts ging, Een kwartier later kon Susan lezen wat Helga op had geschreven op dat moment tikte Conny op het raam van de receptie die moest een envelop afgeven waar de sleutel van haar kuisheidsgordel in zat wand Conny is slavin dienstmeisje bij een dame in het dorp en moet wekelijks bij dr Dorrit op controle komen.

Susan print de lijst van Helga uit en toen de laatste patient weg was en voor dat Conny naar binnen werd geroepen liep Susan naar de dokter en gaf haar de lijst en de envelop de envelop was voor Dorrit een teken dat Conny er al was en zei tegen Susan neem Conny mee naar de behandelkamer en kleed haar helemaal uit dan kom ik zo om haar uit gebreid te onderzoeken.

Ze had wel wat vernomen over de dokter van Helga dat hij wel bekend stond om met name vrouwen veel verder te onderzoeken dan nodig maar wat Helga liet weten dat zij dacht dat ze bespied werd en de gegevens van het onderzoek werden door gespeeld aan haar tante wis ze niet maar daar zou Dorrit nog wel achter komen.

Dorrit stond op en ging de behandelkamer in waar Conny op de gynaecologestoel lag met alleen nog haar kuisheidsgordel aan en Susan in haar latex verpleegstersuniform naast Conny stond. Zo Conny zei Dorrit gaan we even de kogels vervangen ben je er klaar voor. Ja dokter Dorrit slavin Conny is er klaar voor dokter. Dorrit nam het sleuteltje en deed de kuisheidsgordel open deed onderzoekshandschoenen aan en ging in Conny haar kut om de kogels te verwijderen en zei zo slet aan geilheid ontbreekt het niet voel ik ,even er uit halen dan maakt zuster ze schoon en voel ik even of alles in orde is en dan kunnen ze terug.

Terwijl Dorrit voelde of Conny haar kut de kogels nog wel aan kon vroeg ze ook aan Conny wat het doel van deze behandeling was. Ik mag 10 weken niet klaarkomen van mijn meesteres en 3 keer per week controleerd u dat dokter. En hoe ver ben je nu geile slet. Dit is de week 6 dokter. Conny voelde hoe de dokter haar hele hand in haar kut schoof en door heel de binnenkant bevoelde en net voor ze klaar dreigde te komen trok de dokter haar hand heel snel terug en keek nog met een speculum en zei alles in orde ,Susan de kogels kunnen terug.

Met een soepele beweging duwde de verpleegster de kogels diep in Conny haar kut en sloot Dorrit de kuisheidsgordel en kon Conny haar kleding aan doen gaf Dorrit en Susan een hand en een kus waarna ze weer naar haar meesteres kon gaan. Hier na zei Dorrit en wat vind je van dat meisje Helga, Susan. Ik denk dat ze seks te kort komt en dat wil ze niet meer bij die dokter en ik denk dat daar dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen en dat bespieden klopt ook niet. Dat dacht ik ook toen ik het las en ik wil Helga graag zien en een goed gesprek mee hebben.

Dus Susan kijk of de gegevens van haar huisarts er al zijn en maak een afspraak met Helga en vraag of ze er een foto van zichzelf bij doet o ja normaal trek ik 45 minuten uit voor een nieuwe patiente maar ik denk dat je voor haar wel 1 uur en 15 minuten vrij kund maken. Zoals u wenst dokter en Susan verstuurde een mail of ze drie dagen later om 16,00 uur wilde komen voor haar eerste bezoek aan dr Dorrit. Toen ze dat verstuurd had kwamen de gegevens van Helga van haar huisarts binnen Susan nam ze door en kon niets anders zien dan dat ze een keer per jaar bij hem kwam voor een algehele controle.

Susan stuurde het door naar de computer van de dokter. Helga moet achter haar computer hebben gezeten wand er was al een antwoord van haar op de uitnodiging. En de foto die Dorrit gevraagd had zat er ook bij een mooie volslanke meid met lang blond golvend zowel Susan als Dorrit zeiden tegen elkaar daar word ik nou geil van.

Helga had een bad genomen en stond voor de kast wat ze aan zou doen het was een heerlijke zomerdag maar ze vond dat ze zeker wel nylons aan zou moeten wand dat vind ze geil met zelfophoudende nylons op de genacologenstoel voor de dokter te liggen. Zo ook gedaan met verder nog de hoogste hakken die ze had een blouse en een nouw stretsrokje met een string eronder. Op de fiets wand het was zeker 45 min fietsen vertrok Helga om 15,00 uur om maar zeker niet telaat te zijn.

Onder het fietsen dacht zo nog na hoe ze Tante de dag ervoor had laten weten dat ze de afspraak die zij voor Helga had gemaakt niet na zou komen en dat ze al op zoek was naar een andere huisarts het gezicht van Tante stond op onweer. Susan werd nat tussen haar benen toen ze Helga aan zag komen deed het raam open en zei jij bent Helga. Helga zei ja ik kom voor een controleonderzoek. Ga maar zitten de dokter komt je zo halen je bent een beetje vroeg.

Helga nam plaats in de wachtkamer die Susan geheel kon over zien ze pakte een tijdschrift en begon te bladeren Susan zag dat Helga helemaal op haar gemak was en zelfophoudende nylons droeg Susan en de dokter hadden afgesproken dat als Helga werd onderzocht Susan zeker twee keer zou binnen lopen om iets uit de kast te pakken om te kijken hoe Helga daar op zou reageren. Een patient werd door dr Dorrit uit gelaten en riep meteen Helga.

Helga keek dr Dorrit aan stond op en gaf haar een hand ze liepen samen door de gang en de dokter begeleide Helga met de hand op haar rug maar al snel zakte dokter haar hand tot op Helga haar billen en een stroom van emotie vloog door haar lichaam met het gevolg dat er opnieuw geilvocht in haar slipje kwam en nu gewoon zeiknat was.

Binnen boot dokter haar een stoel aan en begon dokter te vragen over haar huisarts en hoe het onderzoek daar ging en hoe het een en ander was gegaan waardoor Tante de regie in huis had over genomen. Ze studeerde economie en had goede cijfers. En ook vroeg dr Dorrit waarom ze bij haar terecht was gekomen. Helga vertelde honderduit over gezin en over Tante hoe ze 2 jaar geleden er achter was gekomen dat ze lesbisch was. Ik heb ook helemaal niets tegen geregelde controles maar dan het liefst door een vrouwelijke dokter.

En op de vraag van dokter of ze een poging mocht doen om er achter te komen of er werkelijk foto,s of film werd opgenomen bij haar huisarts zei Helga dat ze er niets op tegen had en dat ze hem dan ook maar aan moesten pakken. Er was al een half uur om toen dokter zei ik weet voldoende en ik ga je nu onderzoeken kleed je maar uit dan zal ik mijn assistente vragen om het een en ander klaar te leggen.

Helga had haar blouse en rok uit toen dokter het kruisje van haar slipje zag en zei is dat zo nat Helga. Ze zei kom eens hier bij me staan en toen Helga dat deed voelde dokter aan haar slipje ja zeker dat is wel erg nat Susan komeens met een laboratoriumzak waar haar slipje in kan voor onderzoek. Terwijl Susan bezig was een zak te pakken bleef dokter voelen aan het slipje en Helga deed automatisch haar benen uit elkaar. Susan bracht de zak en het slipje werd er in gedaan en Susan het label invulde.

Dokter nam Helga mee naar de andere kamer waar ze met het onderzoek begon nog wel tegen Susan zeggend leg zes buisjes klaar voor uitstrijkjes drie voor bloedonderzoek, een potje voor urine en een potje voor het geilvocht.

Helga keek hier helemaal niet van op wel zag ze dat er veel meer dingen op het tafeltje lagen dan bij haar andere dokter. De assistente ging weg en Dorrit begon met de ogen test daarna de oren waar ze met een lampje in keek zo ook in de neus en in de mond Helga moest haar tong uitsteken en met een spatel op haar tong een paar keer a zeggen.

Maar ook de borsten werden langdurig bevoeld gekneed en aan de tepels getrokken en het verbaasde Helga dat het niet meer pijn deed. Zo ging ze richting vagina en vanzelf gingen de benen wijd en tot haar verbaasing luisterde ze ernaar dat had de andere dokter nog nooit gedaan. Ja toe maar lieverd spreid de benen maar laat me maar zien hoever ze uit elkaar kunnen en op dat moment kwam Susan binnen om iets uit de kast te pakken en Helga bleef zo liggen en zag een knipoog van de assistente.

Dokter ging door met voelen aan de schaamlippen en zei je word steeds natter. Helga zei niets en moest nu opstaan haar handen op de tafel waar ze net nog op lag zetten en met horizontale rug de benen ver uit elkaar wat niet meeviel met haar hoge hakken aan.

Dokter nam achter haar plaats op een stoel deed nu onderzoekshandschoenen aan en begon aan haar schaamlippen te voelen ze uitelkaar trekken en met een vinger in de vagina en meteen begon het geilvocht te druipen waarop Dorrit Susan riep en zei vang dat geilvocht op en dokter verder ging met onderzoeken steeds verder in de vagina en met steeds meer vingers en dokter voelde dat Helga niet ver meer van een orgasme af was en jahoor ze begon te knijpen met haar vagina en daar was het aangemoedigt door dokter laat maar zien lieverd kom maar klaar voor mij goed zo je hoeft je niet te schamen.

Het potje zat vol met geilvocht en Susan deed er een deksel op en vulde het label in. Nu voelde Helga dat dokter in haar anus ging met een nee twee zelfs drie vingers en weer kwam er geilvocht uit haar vagina wat ook werd opgevangen En tot Helga haar eigen verbaasing kwam ze weer klaar en dokter ja goed zo prima hoe meer je een orgasme hebt hoe beter ik je kan onderzoeken. Het volgende was bloeddruk meten door de assistente bloed afnemen polsslag en in een potje plassen wat Helga op de wc wilde doen maar dat mocht niet de dokter moest het plassen zien wat Helga zonder enige moeite lukte.

Nu moest Helga op de gynaecologenstoel plaatsnemen en kwam dokter met een heel andere stethoscoop waar een lange ronde staaf aan zat van wel 20 cm en zeker4 cm door snee. Helga zag de klok en die stond op 5 uur dus was dokter al ruim een uur bezig en nog niet klaar zo voelde ze langzaam maar zeker die staaf in haar vagina glijden er bijna helemaal in werd deze langdurig in haar vagina bewogen terwijl de dokter luisterde en Helga haar derde orgasme op leverde En na 10 minuten kwam ook de anus aan de beurt en ook hier weer een orgasme.

Dr Dorrit nam nu op een krukje plaats tussen haar benen en keek om hoog Helga recht in de ogen een vroeg gaat het nog kan ik door gaan. Ja zeker dokter ik voel me prima. Nu voelde en keek ze langdurig naar de vagina Ging er weer met vingers in en nu nog verder voelde Helga en kon het niet goed zien maar dacht met vier vingers en daarna met het kleinste speculum van de drie die op de tafel lagen maar deze was groter dan de grootste bij de andere dokter.

Dorrit plaatse het voor de vagina en met de andere hand spreide ze met de duim en wijsvinger de schaamlippen en schoof het naar binnen draaide hem open en zei Helga aankijkend dat ziet er heel goed uit en ik zie weer een orgasme aan komen.

Bij het inbrengen van het derde speculum kwam Susan weer binnen om iets uit de kast te pakken en bij het opendraaien vroeg dokter doet het pijn Helga waarop die zei nee dokter ik vind het heerlijk. Susan keek Helga aan en gaf weer een knipoog naar haar terwijl ze het zoveelste orgasme kreeg waarop Susan met haar hand over haar wang streelde dokter zag dat en zei ga eens door Susan wand als je dat doet komt ze nog beter klaar. Met het speculum er nog in werd de clitoris onderzocht en Helga pakte de hand van Susan kwam met de billen van de tafel omhoog en riep Susan aankijkend ga door dokter alstublieft dokter ga door ik ben nog nooit zo lekker klaar gekomen.

Susan en dokter keken elkaar aan en dokter deed met duim en wijsvinger het ok teken. Susan pak je even een maat tampon en breng die bij Helga in wil je. Helga zat weer aan gekleed bij de dokter die liet weten dat het bij haar zeer goed uit zag en dat het volgens dokter het beste was dat ze zich toch wat regelmatiger liet onderzoeken en helga kon zich daar wel in vinden.

Een afspraak voor volgende week donderdag voor de uitslag van het lab. Nog vragen Helga ja dokter Dorrit kan ik mij laten overschrijven naar uw praktijk.

Natuurlijk kan dat maar dan wil ik je uitgebreid keuren en daar krijg je dan twee opties voor mee en dan hoor ik volgendeweek welke keuring je kiest. Een gewone medische keuring of een door mij en Susan ontwikkelde experimentele keuring deze laatste keuring begint een week van tevoren en duurt twee dagen. Ik moet toegeven dat ik het wel zie zitten om de lange keuring bij jou te doen.

Maar denk er maar over na dan hoor ik dat volgende week. Een hand van dokter en Susan en Hega ging op de fiets naar huis met een geweldig gevoel over heel haar lichaam een onderzoek als dit had ze zeker niet verwacht.

De dokter was op studie dag en Susan zat in de praktijk een aantal gegevens te verwerken toen ze de post kreeg en zag dat er iets verkeerd was gegaan met het plasje van Helga teveel geilvocht stond erbij. Susan belde dr Dorrit en die zei als ze vandaag nog komt plassen dan hebben we donderdag de uitslag. En Susan je weet hoe het moet en voor de zekerheid de lange procedure net als ik bij jou gedaan heb vorigeweek. Goed dokter ik zal er voor zorgen.

Helga zat in de klas toen de telefoon trilde ze pakte hem en las. Je plasje was niet goed je moet zo snel mogelijk een nieuw plasje komen doen er zit teveel geilvocht in,Susan. Een halfuur later belde Helga op dat als het moest ze om 11 uur daar kon zijn wand ze had geen school meer vandaag. Susan zag haar aankomen en ging de deur van slot doen wan de praktijk was dicht. Helga stapte vrolijk binnen en vroeg ben je hier alleen. Ja dokter is op studiedag en ik heb haar over de uitslag gebeld en ze zei dat ik dat ook kon.

Ja giechelde Helga in een potje plassen daar hebben we de dokter niet voor nodig toch. Zo is het niet helemaal Helga om te voorkomen dat er weer geilvocht bij zit moet ik de lange procedure toepassen.

Wat houd dat in vroeg Helga. Dat het met een katheter moet en dat er een aantal meet gegevens bij moeten zitten. En dat ga jij doen Susan o dat lijkt me hartstikke geil. Zullen we dan maar beginnen kom kleed je uit. Schoenen en nylons ook vroeg Helga. Nee die mogen aan blijven wel je borsten bood maken en ga maar op de gynaecologenstoel liggen.

Susan kwam aan met een tafel op wielen met dildo,s slangen en draden en ook een heel grote spuit. Kijk deze balonkatheter gaat in je plasbuis en dan word de ballon op geblazen met eerst een halve liter lucht dan gaat de warmte sonde tot in je blaas de grootste sonde gaat in je vagina en de andere gaat in je anus deze registreren de warmte in je buik dan blijven ze een uur zitten en dan dan laat ik er cc plas uit lopen en gaat er cc lucht in en zo gaat dat 3 keer met een tussen ruimte vaan een uur als alles in je zit duurt het plas aftappen drie uur.

Susan trok onderzoekshandschoenen aan en Helga keek en zei ga je me ook onderzoeken in mijn vagina. Jazeker en ook in je anus dat hoord erbij. Nadat Susan lekker in Helga haar vagina en anus had gevoeld bracht ze de katheter langzaam in Helga haar plasbuis en dat ging niet zonder dat ze dat heel goed voelde en af en toe licht kreunde wand de slang had een doorsnee van 1 cm.

Nee zei Susan dan had je maar niet zo geil moeten zijn toen je moest plassen vorige week. De behandeling maakte Helga heel erg geil ondanks dat het wel pijnlijk was in haar blaas. Dorrit ontmoete op de studiedag een collega waar ze mee op school had gezeten en vroeg hoe is het Diana en ze keek om en zei hoi Dorrit. In de pauze spraken ze honderd uit en Dorrit hoorde dat ze een praktijk had niet ver van haar en dat ze daarbij ook nog schoolarts was. Op welke school voeg ze en Dorrit zei ik heb vorige week nog een meisje van die school onderzocht en ze wist van school dat Diana net als zij heel erg dominant was en vertelde hoe het onderzoek was gegaan en dat ze bij haar als patiente wilde komen en dat ze haar de mogelijkheid had gegeven om een experimenteel of een gewone keuring wilde.

Ze vertelde Diana wat ze van plan was met Helga en dat ze over twee dagen voor de uitslag van de controle kwam en dan moest laten weten welke keuring ze wilde. Diana keek Dorrit aan en zei kan ik daarbij behulpzaam zijn als schoolarts en misschien de directrice ook wel want bij ons op school werkt een lerares en dat is de slavin van de directrice want ik moet haar een keer in de maand keuren. Ok ik bel je vanavond nog om het een en ander te bespreken ik vind het heel geil dat we elkaar hier zijn tegen gekomen.

De assistente had alle tijd van de wereld om Helga haar plas af te nemen als het maar voor 5 uur in het lab was. En na het afnemen van de laatste plas na 3 uur ging Helga er vanuit dat het klaar was en dat was ook zo maar ze geloofde Susan wand die liet de khateter zitten en zei ik kom zo weer bij je.

Na 1 uur kwam ze terug in begon met nog meer lucht in de ballon in Helga haar blaas te doen en na cc smeekte Helga Susan af ze wilde stoppen. Dat is goed schat maar ik laat je zo nog 2 uur liggen voorschrift van dokter Dorrit en als je er aan gewent bent zal het je goed doen. Ik breng het plasje even weg dan ben ik met een uur weer terug ontspan je Helga het zal je goed doen. Helga hoorde de deur en was alleen in de praktijk geheel naakt met die slang en haar plasbuis en ze vond het vreselijk geil zo te moeten blijven liggen maar kon zich niet indenken dat dit normaal was.

Het was een hele opluchting dat de chateter er uit ging en even later kronkelde Helga op de gynacologenstoel en was niet ver van een orgasme omdat Susan naar Helga der gevoel zeker met vier vingers in haar vagina zat en de g plek had gevonden.

Helga keek Susan aan en vroeg moet dit echt. Ja Helga en je mag niet eerder klaar komen dan dat ik je toestemming geef dus je moet vragen of je klaar mag komen en dan pas als ik zeg dat het mag is dat begrepen Helga. Zo duurde het nog zeker een kwartier voor dat Susan Helga toestond om klaar te komen en Helga ook nog twintig minuten na lag te hijgen met haar benen wijd op de gynacologenstoel alvorens ze in staat was om zich aan te kleden.

Toen ze Susan een hand gaf om weg te gaan vroeg Susan nog voor welke keuring kies je Helga en Helga glimlachte en zei van wat ik tot nu toe heb meegemaakt hier ga ik voor de experimentele keuring. Goed dan zie ik je voor de uitslag van de onderzoeken over twee dagen om 5 uur. De volgende dag Susan kom onmiddellijk hier riep Dorrit. Susan wat is er van uw dienst dokter.

Vanavond komt dr Diana en we bespreken hoe de keuring van Helga moet gaan en jij bent als slavin gekleed hoge hakken niylons dildogordel met twee dildo's en je tepels in de stress kooi van 3 cm is dat begrepen slavin. Susan ging naar huis om het een en ander klaar te maken voor de avond wand ze woonde al twee jaar bij haar meesteres en wist wat voor keuring Helga zou krijgen wand deze keuring had Susan al div keren gehad.

Om 7 uur ging de bel op de woonboerderij van Dorrit waar een volledig ingerichte onderzoekkamer was gemaakt waar vroeger de stal was en een zaal waar patienten konden liggen en ok nog een volledig ingerichte sm kamer. Susan deed de deur open en verwelkomde Diana die niet eens raar op keek hoe Susan erbij liep ze nam haar jas aan en ging haar voor naar de woonkamer en zei meesteres dokter Diana voor u.

Dorrit en Diana begroeten elkaar en namen plaats op een stoel waar Susan plaats nam naast Dorrit met de handen op haar rug en haar benen gespreid. Tot ze opdracht kreeg om voor de koffie en koek te zorgen en daarna weer haar plaats in nam volgens voorschrift van haar meesteres. Zo kreeg ze te horen hoe de keuring van Helga zou gaan verlopen en dat de meesteres van Conny de directrice Sacha van school en een van de leraressen Margreet er bij betrokken zouden worden.

In detail werd door genomen hoe vaak en waar en wanneer Helga bij wie moest verschijnen. Zo kwam Susan er achter dat Diana ook dokter was en dat Dorrit en Diana samen op de zelfde school hadden gezeten. Na de koffie en een drankje werd Diana rond geleid door het huis en zei tegen Dorrit zo wil ik het ook hebben maar dan moet ik eerst een geschikte woning vinden en wel in de omgeving wand ik wil heel graag met je samen werken en ik denk dat er wel een paar meisjes van school geschikt zijn om veel verder te onderzoeken en Sacha en Margreet kunnen een heel goede aanwijzing zijn in de observatie en meisjes naar mij door sturen.

Maar lieve Diana je kund hier ook terecht hoor en het is altijd goed als je een meisje door moet sturen naar een collega. Je heb het wel stijlvol ingericht Dorrit vooral de sm kamer waarbij je de stal zo hebt gelaten als toen er nog koeien stonden en zo kon ik ook van de balken gebruik maken om takels aan te hangen.

Dat is wel een voordeel van een boerderij er is veel ruimte en zo ook buiten zonder dat iemand ziet wat er gebeurd zo is het tocht slavin. Susan zei ja meesteres. En ook kunnen we gezamelijk onderzoek doen als we een zwaar geval hebben. Diana voelde eens aan de dildogordel van Susan en vroeg haar heb je er dildo's in slet. Ja dokter twee een van 15 cm lang en 8 cm doorsnee in mijn kut en een van 25 cm lang en 6 cm doorsnee in mijn kont en doordat ze flexibel zijn kunnen ze lang blijven zitten.

Meesteres Dorrit deed haar rokje uit en ging op de genacologenstoel liggen en zei lik mijn kut slet tot ik klaar kom. Ja meesteres en Susan begon vol overgave aan wat ze met regelmaat moest doen alleen nu keek Diana mee en niet alleen dat ze speelde met Susan haar tepels en buik sloeg met haar vlakke hand op beide billen wat inhield dat ze nog harder op de klit van haar meesteres zoog in haar tong diep in haar kut zat zodat de geilsappen overvloedig langs haar kin stroomde.

Het duurde ook niet lang of Dorrit kwam gierend klaar. Bij het zien van wat Dorrit overkwam deed Diana haar rokje uit en ging op een tafel liggen en beval Susan het zelfde te doen bij haar.

Dus even later proefde ze de zoetgeile zappen van een vrouw die een nieuwe episode in haar leven ging krijgen. Na dat ook Diana gierend was klaargekomen gingen ze weer naar de huiskamer Susan achterlatend om de boel op te ruimen zal dat een taak van de slavin is. Met een dikke kus ging Diana later weer naar huis en zei nog we krijgen het druk met Helga de komende tijd. Dorrit en Susan gingen ook naar bed en vielen in elkaars armen in slaap.

Susan nog steeds met de dildogordel aan die voor straf 80 uur moest blijven zitten wegens ongeoorloofd gebruik van haar positie tijdens het afnemen van het plasje van Helga wand ze had onderzoek in Helga haar kut gedaan en de chateter veel langer laten zitten dan nodig was.

Het was tegen 5 uur en susan keek naar de deur of Helga er al aan kwam om de uitslag van het onderzoek te vernemen. En ja daar kwam ze aan ze stapte van haar fiets en trok haar rokje naar beneden wand de kousenband was te zien en Susan zag ook dat ze hele hoge hakken aan had het was heel geil om te zien hoe ze aan kwam lopen en melde zich bij Susan dat ze voor de uitslag kwam.

Susan liet haar plaats nemen en zei ik zal het aan de dokter melden dan komt ze zo. Ze nam de tel en belde de dokter en vertelde dat Helga er was en dat ze er heel erg geil uit zag zwarte nijlons met naad super hoge hakken een rood zeer kort kokerrok met een blouse waar haar tieten niet ein pasten en een wijd open staand jasje.

Helga keek op toen ze de dokter op haar hoge hakken op de tegelvloer aan hoorde komende deur ging open en dokter riep Helga om mee te komen. Helga stond op en toen ze dokter begroete en een hand gaf voelde ze meteen de hand van de dokter weer op haar kont en nu steviger dan de eerste keer. In de kamer aan gekomen zei ze ga zitten Helga.

Je komt voor de uitslag. Nu ik kan je gerust stellen je bloed is goed de uitstrijkjes van de baarmoeder en van de vagina wand zijn goed het geilvocht is uitstekend productie is meer dan voldoende en het slijm is van een dermate goede kwalitatijd dat bij inwendig onderzoek geen glijmiddel nodig is. Wat vond je zelf van het onderzoek meisje. Ik moet zeggen dat ik het een heel goed en gedegen onderzoek vond en ik voelde mij op mijn gemak vorige week en wil u ook heel erg bedanken dokter.

Je hoeft mij niet te bedanken hoor meisje daar ben ik dokter voor. Het geilvocht bij je urine dat komt zelden voor in ik wil dat graag een keer nader onderzoeken wand het lab stond er versteld van dat er zoveel geilvocht bij zat. Hoe bedoeld u dokter dat nader onderzoeken. Dan ga ik een reeks van testen doen onder verschillende omstandigheden om te kijken wanneer het geilvocht komt maar daar moeten we een aantal dagen voor uit trekken om dat goed in beeld te krijgen.

Ik denk zeker 10 dagen maar het zou mij niet verbazen als daar nog 4 of 5 dagen bij komen gezien je geilheid meisje. En dan nog even de orgasmes je had er 5 tijdens het onderzoek niet dat ik dat erg vind maar ik heb het nog maar een keer meegemaakt en dat was met mijn assistente Susan maar die kwam drie keer klaar.

Ik moet zeggen dokter dat ik bij de andere huisarts in heel die keren dat ik er ben geweest maar een keer een orgasme heb gehad. Eens te meer reden om ook daar eens een goed onderzoek naar te doen. Ik ben dan ook bereid om je op te nemen in mijn bestand als patiente en ik verneem graag van je voor welke keuring je kiest Helga. Het zou mij een groot genoegen zijn als ik van u het experimentele onderzoek mag ondergaan dokter. Goed dat is dan afgesproken en dan begint het vanavond om 7 uur bij mij thuis wand ik heb niet alle materiaal hier om je op die wijze te keuren.

Wat gaat er dan gedaan worden dokter. Dat zal ik je zeggen maar eerst een compliment voor je kleding je ziet er prachtig uit je straalt een en al geilheid uit. Ik wil dan ook dat je altijd zo gekleed naar hier of in mijn praktijk aan huis komt. Het rokje mag wel wijd zijn of nouw zoals nu maar nooit langer is dat goed begrepen Helga. Ja dokter ik zal er voor zorgen. Dan ga ik je nu vertellen hoe het verder gaat je komt vanavond om 7 uur bij mij thuis en dan krijg je van mij kogeltjes in je vagina twee stuks met een klein kogeltje er in zodat als je beweegt ze zult voelen.

Deze blijfen er 24 uur in en dan kom je weer bij mij thuis en krijg je een maatje groter in je vagina een dat gaat zo door tot volgende week vrijdag en dan begint de keuring. Bij het inbrengen van de kogeltjes is mijn assistente Susan alijd aanwezig als zuster ook wel nurs genoemd alsmede assisteert ze mij bij de keuring. Kun je er mee akkoord gaan Helga. Goed dan zie ik je over anderhalf uur. Helga fietste naar een cafetaria in de buurt om wat te eten en te drinken overdacht nog eens water besproken was en realiseerde zich dat het 10 dagen ging duren alvorens ze wist of ze goed gekeurd zou zijn om patiente te mogen zijn bij dokter Dorrit.

En de gedachte dat ze 8 daden lang zou voelen dat er een keuring zou volgen alleen de duur daar werd Helga al bloedgeil van. Ze had wel eens gehoord dat er liefdeskogels waren en dat ze er uit zagen zoals dokter ze beschreef maar was nooit op het idee gekomen om ze te kopen en ze dan te proberen.

Helga rekende af en vroeg hoe ze het beste naar het adres van dokter kon komen en ze kwam er achter dat het een heel eind buiten het dorp was en ze moest dan ook flink door fietsen om op tijd te zijn. Helga belde aan en even later hoorde ze naaldhakken op de tegelvloer de deur ging open en daar stond Susan die niet meer aan had dan schoenen nylons tepelstretsers en een dildogordel alhoewel Helga niet wist dat er dildo's in zaten.

Zo Helga hang je jas hier maar op en volg mij. Ze kwamen in een heel grote praktijkruimte veel groter dan de andere praktijk er stond een gynacologenstoel maar ook een tafel die een splitsing had voor de benen een loopband zoals in eeen sportschool een hometrainer maar daar zat nog iets meer op en onder het zadel ook nog een roeiaperaad maar daar was ook het een en ander aan gewijzigd verder een aantal glazen kasten met heel veel spullen er in die Helga voor een groot deel niet thuis kon brengen.

De zuster vroeg Helga om zich geheel uit te kleden schoenen en nylons aan houden dan kwam de dokter zo. Zuster draaide zich om en verliet de ruimte. Even later hoorde Helga het klikken van twee paar hoge hakken en de deur van de praktijk ging open en de mond van Helga viel open toen ze dokter Dorrit zag wit leren laarzen tot halverwege haar dijen en zwarte zelfophoudende nylons een zwart ultra kort rokje witte blouse en een witte dokters jas en om haar nek een stethoscoop.

Ze liep op Helga toe en vroeg bevalt het je wat je ziet en met haar wijsvinger onder haar kin duwde ze haar mond dicht. O ja zeker dokter heel erg mooi maar ik had dit niet verwacht. Er zullen wel meer dingen zijn die je niet verwacht Helga maar ga maar op de gynacologenstoel liggen en nurse we beginnen met een nul meeting. Helga ging liggen en dokter nam plaats op een krukje tussen Helga haar benen deed de door Susan aangereikte handschoenen aan en zei tegen Helga ik ga eerst in je kut voelen en meteen voelde Helga meerdere vingers naar binnen gaan die daar lang voelden.

Nurse Susan nam de bloeddruk op en de handslag aan de pols met de stethoscoop op haar hard en in de lies en hals. Wat dokter deed kom Helga alleen maar voelen wand ze lag helemaal plat en hoorde dokter zeggen en nu de eendenbek in de kut. Helga verbaasde zich over het taalgebruik maar vond het wel geil zeker nu de eendenbek helemaal open werd gedraaid en dokter hoorde zeggen neukkanaal ziet er heel goed uit. Het volgende liet dokter zien en dat was een dildo met een slag en een blaasbalg ze demonstreerde hoe ze de wijte van de kut ging meten hetgeen Helga even later ondervond en ze moest wel even op haar tanden bijten toen de dildo in zijn volle omvang een paar keer in en uit haar kut werd bewogen alsof ze geneukt werd.

Daarna voelde ze hoe de kogels diep in haar kut werden geduwd en hoorde je mag je aankleden we zijn klaar en ik zie je morgen om de zelfde tijd terug. En nog even dit Helga haal de kogels er niet uit onder geen enkele voorwaarde anders kan ik geen goed onderzoek doen en hou er rekening mee dat je word gecontroleerd of de kogels wel in jou kut zitten. Als je nog even wacht dan zal ik je laten zien wat het betekend wat ongehoorzaam zijn inhoud nurse ga eens even op de gynacologenstoel liggen.

Susan nam plaats en dokter Dorrit kwam met een sleuteltje en deed de gordel los en wat Helga toen zag deed haar een ooooooonee toch. Jawel Helga ze is stout geweest en daarom moest ze dit 80 uur dragen. Hoezo stout geweest dokter. Ze heeft jou veel langer de chatether laten zitten dan nodig was en hoewel je het lekker vond heeft Susan zich aan de regels te houden ook als ik er niet ben.

Na dat de nurse een kuisheidsgordel aan had gekregen die ook weer op slot ging verliet Helga de dokter en haar nurse.

Ja Helga nog even dit er komt op je computer een lijst in die moet je invullen en voor volgendeweek dinsdag weer aan mij terug sturen. Helga had heerlijk geslapen en in bad geweest waarna ze naar school ging.

Nog voor ze de klas in ging sprak juf Margreet haar aan en zei dat ze zich bij de directrice moest melden. Het lopen door de lange gangen liet Helga niet onberoerd in haar onderbuik ze voelde de kogels constant ze klopte op de deur en een stem riep binnen. Helga liep naar het bureau de directrice liet haar op een stoel plaats nemen en begon te praten.

Lieve Helga ik ben via onze schoolarts Diana op de hoogte gebracht van het feit dat jij volgende week vrijdag zaterdag en zondag een patiente keuring moet ondergaan klop dat.

Goed buiten dat ik op de hoogte ben is dat juf Margreet dokter Diana een dame in de stad en haar dienstmeisje zij zijn allen bekend met jou tel nr en zullen je per sms oproepen bij hun te verschijnen voor controle of de kogels in je kut er nog in zitten is dat duidelijk Helga. Goed je spreekt mij van af nu aan met directrice Sacha is dat begrepen. Ga dan naar dat kamertje en maak je onderlichaam bloot voor controle. Helga deed wat van haar werd gevraagd en stond met een naakt onderlichaam te wachten toen de directrice binnen kwam ze deed een onderzoekshansdchoen aan ging voor Helga staan en zei benen wijd.

Helga spreidde haar benen en voelde meteen de vingers van de directrice in haar kut die steeds dieper gingen en de kogels beroerde. Dat is goed ze zitten er nog in en de dokter had gelijk je bent zeiknat in je kut dat maakt het controleren wel een stuk makkelijker.

Je mag je aankleden alleen je slipje wand die panty die je aan had belemmerd de controle teveel dan ga je naar huis doet zelfophoudende nylons aan en dat doe je tot de keuring is dat duidelijk Helga. Op de fiets naar huis dacht ze nog eens goed na wat de directrice had gezegd en ondertussen voelde ze de kogels weer.

Weer terug in de klas ging de tel en Helga keek naar het bericht kom na de les naar spreekkamer vier voor controle juf Margreet. Ook nu werd gevoeld of de kogels aanwezig waren waarna het volgende lesuur begon.

Net voor de pauze ging de tel weer en ze zag dat ze zich moest melden in de stad bij Madam Astrid het adres stond erbij. Hier aan gekomen liet een dienstmeisje haar binnen. Ze was gekleed in een heel kort jurkje van latex enorm hoge naaldhakken zwarte nylons met naad en een dienstmeisjeskapje in haar haar.

Helga werd bij Madam gebracht en moest voor madam gaan staan het dienstmeisje ging onder Helga haar rok en stroopte haar slipje naar beneden. Helga was even beduusd maar al snel weer bij haar positieven wand madam werd een rubberhandschoen aangereikt en even later voelde Helga meerdere vingers in haar kut en die bleven daar aanmerkelijk langer dan dat de anderen hadden gedaan zolang zelfs dat Helga moeite had om weer op tijd op school te zijn.

Die middag werd Helga nog twee keer gecontroleerd tussen de lessen door Sacha en Margreet. Na school toen ze op het plein naar haar fiets liep ging de tel weer en moest ze weer naar Madam Astrid maar nu werd ze gecontroleerd door het dienstmeisje Conny. Daarna moest ze naar dokter Diana in haar praktijk hier moest Helga zich helemaal uitkleden en op een bed gaan liggen dokter ging naast haar op bed zitten deed Helga haar benen uitelkaar en legde een hand op haar buik en de andere gingen vingers in haar kut en voelden langdurig hetgeen Helga niet onberoerd liet en met haar billen omhoog ging om de dokter tegemoet te komen dokter keek Helga aan en zei ontspan je maar hoor wat ik voel is uitstekend goed blijven ontspannen.

Helga haar hand lag naast haar en dokter zat met haar dij er tegen en Helga voelde haar nylons. Terwijl de vingers van dokter steeds dieper gingen trok Helga haar hand omhoog en ging dan vanaf dokter haar knie naar boven en streelde zo haar dijen en een glimlach van dokter zei genoeg dat ze door kon gaan en dokter liet weten dat ze zelden een jonge kut zo soepel had gevoeld.

Hier na moest Helga zich omdraaien en op handen en knieen gaan zitten waarna dokter nogmaals in haar kut voelde.

Kutje tiener beste sexIf you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware. Ook ziekten en handicaps, zoals suikerziekte, multiple sclerose, een beroerte of een dwarslaesie kunnen leiden tot verminderde vochtafscheiding bij opwinding en daarmee op een grotere kans op pijn bij vrijen. Het internet gaat los op deze nieuwe Indiase condoomsmaak.

Urine is al zo vaak bekeken en er zit vaak een spoortje bloed of leucocyten in, maar soms ook niet en zo weinig dat ze er niks mee kunnen. De spontane kansen op een zwangerschap zijn verlaagd, maar meestal niet nul. Maar ook onzekerheid of eerdere pijn bij het vrijen kan zorgen voor angst, waardoor je onbewust de spieren samentrekt. De ene vrouw ervaart een zeurderige pijn, een ander heeft last van een branderige gevoel of jeukende pijn. Hier was ook alles goed gelukkig , had alleen een nauw plasgaatje dat ontstoken was en de uitleg was daar kwam het bloed vandaan.

Meestal voel je dit aan één kant. Een cyste is vaak een met vocht gevulde holte. En waarop hij schrijft te reageren.

De galwegen en galblaas kunnen ook ontstoken raken. Ik moet er vrijdag heen. Achja ik denk dat er dan weinig aan te doen is?! Daar kunt u ook een zelf-test doen. Met alle pijnlijke gevolgen van dien. Kloofjes en scheurtjes rond de vagina Mogelijke oorzaak: Deze klachten klinken allemaal al onprettig, laat staan het gevoel wanneer je seks hebt met deze aandoeningen.

Na het vrijen komt er wat bloed uit de vagina. Deze celletjes komen onderin het kleine bekken terecht. Het duurde twee dagen voor Helga de tel nam en de praktijk van dr Dorrit belde voor een afspraak. De tel werd opgenomen en Helga hoorde met de praktijk van dr Dorrit met Susan spreekt u waar kan ik u mee van dienst zijn. Even was het stil en toen zij ze met Helga ik wil graag een afspraak maken voor een algehele controle.

Ben u patiente vroeg Susan. Nee maar ik wil niet meer naar onze huisarts wand ik vind dat een rare man en ik ben nu 18 jaar en wil zelf beslissen waar ik mij laat controleren.

Susan zei ik moet het er eerst met dokter bespreken kan ik je daarover terug bellen. Liever niet zei Helga doe het dan maar per mail ik zal je mijn mailadres wel sturen. Ok zei Susan ik laat je zo spoedig mogelijk iets weten daag. Toen een patiente weg ging wenkte Susan de dokter en die kwam eerst naar haar toe voor ze een nieuwe patiente binnen riep en vroeg wat er was.

Susan vertelde wie er had gebeld en waarvoor. Susan begon met een reeks van vragen te versturen naar Helga en of ze die gegevens wilde terug sturen. Helga was wel verrast dat het zo snel ging en begon meteen met invullen Naam,adres,leeftijd, geslacht,hoeveel en waarvoor ze naar de huis arts ging, Een kwartier later kon Susan lezen wat Helga op had geschreven op dat moment tikte Conny op het raam van de receptie die moest een envelop afgeven waar de sleutel van haar kuisheidsgordel in zat wand Conny is slavin dienstmeisje bij een dame in het dorp en moet wekelijks bij dr Dorrit op controle komen.

Susan print de lijst van Helga uit en toen de laatste patient weg was en voor dat Conny naar binnen werd geroepen liep Susan naar de dokter en gaf haar de lijst en de envelop de envelop was voor Dorrit een teken dat Conny er al was en zei tegen Susan neem Conny mee naar de behandelkamer en kleed haar helemaal uit dan kom ik zo om haar uit gebreid te onderzoeken.

Ze had wel wat vernomen over de dokter van Helga dat hij wel bekend stond om met name vrouwen veel verder te onderzoeken dan nodig maar wat Helga liet weten dat zij dacht dat ze bespied werd en de gegevens van het onderzoek werden door gespeeld aan haar tante wis ze niet maar daar zou Dorrit nog wel achter komen. Dorrit stond op en ging de behandelkamer in waar Conny op de gynaecologestoel lag met alleen nog haar kuisheidsgordel aan en Susan in haar latex verpleegstersuniform naast Conny stond.

Zo Conny zei Dorrit gaan we even de kogels vervangen ben je er klaar voor. Ja dokter Dorrit slavin Conny is er klaar voor dokter.

Dorrit nam het sleuteltje en deed de kuisheidsgordel open deed onderzoekshandschoenen aan en ging in Conny haar kut om de kogels te verwijderen en zei zo slet aan geilheid ontbreekt het niet voel ik ,even er uit halen dan maakt zuster ze schoon en voel ik even of alles in orde is en dan kunnen ze terug. Terwijl Dorrit voelde of Conny haar kut de kogels nog wel aan kon vroeg ze ook aan Conny wat het doel van deze behandeling was. Ik mag 10 weken niet klaarkomen van mijn meesteres en 3 keer per week controleerd u dat dokter.

En hoe ver ben je nu geile slet. Dit is de week 6 dokter. Conny voelde hoe de dokter haar hele hand in haar kut schoof en door heel de binnenkant bevoelde en net voor ze klaar dreigde te komen trok de dokter haar hand heel snel terug en keek nog met een speculum en zei alles in orde ,Susan de kogels kunnen terug.

Met een soepele beweging duwde de verpleegster de kogels diep in Conny haar kut en sloot Dorrit de kuisheidsgordel en kon Conny haar kleding aan doen gaf Dorrit en Susan een hand en een kus waarna ze weer naar haar meesteres kon gaan.

Hier na zei Dorrit en wat vind je van dat meisje Helga, Susan. Ik denk dat ze seks te kort komt en dat wil ze niet meer bij die dokter en ik denk dat daar dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen en dat bespieden klopt ook niet.

Dat dacht ik ook toen ik het las en ik wil Helga graag zien en een goed gesprek mee hebben. Dus Susan kijk of de gegevens van haar huisarts er al zijn en maak een afspraak met Helga en vraag of ze er een foto van zichzelf bij doet o ja normaal trek ik 45 minuten uit voor een nieuwe patiente maar ik denk dat je voor haar wel 1 uur en 15 minuten vrij kund maken.

Zoals u wenst dokter en Susan verstuurde een mail of ze drie dagen later om 16,00 uur wilde komen voor haar eerste bezoek aan dr Dorrit. Toen ze dat verstuurd had kwamen de gegevens van Helga van haar huisarts binnen Susan nam ze door en kon niets anders zien dan dat ze een keer per jaar bij hem kwam voor een algehele controle.

Susan stuurde het door naar de computer van de dokter. Helga moet achter haar computer hebben gezeten wand er was al een antwoord van haar op de uitnodiging.

En de foto die Dorrit gevraagd had zat er ook bij een mooie volslanke meid met lang blond golvend zowel Susan als Dorrit zeiden tegen elkaar daar word ik nou geil van. Helga had een bad genomen en stond voor de kast wat ze aan zou doen het was een heerlijke zomerdag maar ze vond dat ze zeker wel nylons aan zou moeten wand dat vind ze geil met zelfophoudende nylons op de genacologenstoel voor de dokter te liggen.

Zo ook gedaan met verder nog de hoogste hakken die ze had een blouse en een nouw stretsrokje met een string eronder. Op de fiets wand het was zeker 45 min fietsen vertrok Helga om 15,00 uur om maar zeker niet telaat te zijn. Onder het fietsen dacht zo nog na hoe ze Tante de dag ervoor had laten weten dat ze de afspraak die zij voor Helga had gemaakt niet na zou komen en dat ze al op zoek was naar een andere huisarts het gezicht van Tante stond op onweer.

Susan werd nat tussen haar benen toen ze Helga aan zag komen deed het raam open en zei jij bent Helga. Helga zei ja ik kom voor een controleonderzoek. Ga maar zitten de dokter komt je zo halen je bent een beetje vroeg.

Helga nam plaats in de wachtkamer die Susan geheel kon over zien ze pakte een tijdschrift en begon te bladeren Susan zag dat Helga helemaal op haar gemak was en zelfophoudende nylons droeg Susan en de dokter hadden afgesproken dat als Helga werd onderzocht Susan zeker twee keer zou binnen lopen om iets uit de kast te pakken om te kijken hoe Helga daar op zou reageren. Een patient werd door dr Dorrit uit gelaten en riep meteen Helga.

Helga keek dr Dorrit aan stond op en gaf haar een hand ze liepen samen door de gang en de dokter begeleide Helga met de hand op haar rug maar al snel zakte dokter haar hand tot op Helga haar billen en een stroom van emotie vloog door haar lichaam met het gevolg dat er opnieuw geilvocht in haar slipje kwam en nu gewoon zeiknat was. Binnen boot dokter haar een stoel aan en begon dokter te vragen over haar huisarts en hoe het onderzoek daar ging en hoe het een en ander was gegaan waardoor Tante de regie in huis had over genomen.

Ze studeerde economie en had goede cijfers. En ook vroeg dr Dorrit waarom ze bij haar terecht was gekomen. Helga vertelde honderduit over gezin en over Tante hoe ze 2 jaar geleden er achter was gekomen dat ze lesbisch was. Ik heb ook helemaal niets tegen geregelde controles maar dan het liefst door een vrouwelijke dokter.

En op de vraag van dokter of ze een poging mocht doen om er achter te komen of er werkelijk foto,s of film werd opgenomen bij haar huisarts zei Helga dat ze er niets op tegen had en dat ze hem dan ook maar aan moesten pakken.

Er was al een half uur om toen dokter zei ik weet voldoende en ik ga je nu onderzoeken kleed je maar uit dan zal ik mijn assistente vragen om het een en ander klaar te leggen. Helga had haar blouse en rok uit toen dokter het kruisje van haar slipje zag en zei is dat zo nat Helga.

Ze zei kom eens hier bij me staan en toen Helga dat deed voelde dokter aan haar slipje ja zeker dat is wel erg nat Susan komeens met een laboratoriumzak waar haar slipje in kan voor onderzoek. Terwijl Susan bezig was een zak te pakken bleef dokter voelen aan het slipje en Helga deed automatisch haar benen uit elkaar.

Susan bracht de zak en het slipje werd er in gedaan en Susan het label invulde. Dokter nam Helga mee naar de andere kamer waar ze met het onderzoek begon nog wel tegen Susan zeggend leg zes buisjes klaar voor uitstrijkjes drie voor bloedonderzoek, een potje voor urine en een potje voor het geilvocht.

Helga keek hier helemaal niet van op wel zag ze dat er veel meer dingen op het tafeltje lagen dan bij haar andere dokter. De assistente ging weg en Dorrit begon met de ogen test daarna de oren waar ze met een lampje in keek zo ook in de neus en in de mond Helga moest haar tong uitsteken en met een spatel op haar tong een paar keer a zeggen. Maar ook de borsten werden langdurig bevoeld gekneed en aan de tepels getrokken en het verbaasde Helga dat het niet meer pijn deed.

Zo ging ze richting vagina en vanzelf gingen de benen wijd en tot haar verbaasing luisterde ze ernaar dat had de andere dokter nog nooit gedaan. Ja toe maar lieverd spreid de benen maar laat me maar zien hoever ze uit elkaar kunnen en op dat moment kwam Susan binnen om iets uit de kast te pakken en Helga bleef zo liggen en zag een knipoog van de assistente.

Dokter ging door met voelen aan de schaamlippen en zei je word steeds natter. Helga zei niets en moest nu opstaan haar handen op de tafel waar ze net nog op lag zetten en met horizontale rug de benen ver uit elkaar wat niet meeviel met haar hoge hakken aan. Dokter nam achter haar plaats op een stoel deed nu onderzoekshandschoenen aan en begon aan haar schaamlippen te voelen ze uitelkaar trekken en met een vinger in de vagina en meteen begon het geilvocht te druipen waarop Dorrit Susan riep en zei vang dat geilvocht op en dokter verder ging met onderzoeken steeds verder in de vagina en met steeds meer vingers en dokter voelde dat Helga niet ver meer van een orgasme af was en jahoor ze begon te knijpen met haar vagina en daar was het aangemoedigt door dokter laat maar zien lieverd kom maar klaar voor mij goed zo je hoeft je niet te schamen.

Het potje zat vol met geilvocht en Susan deed er een deksel op en vulde het label in. Nu voelde Helga dat dokter in haar anus ging met een nee twee zelfs drie vingers en weer kwam er geilvocht uit haar vagina wat ook werd opgevangen En tot Helga haar eigen verbaasing kwam ze weer klaar en dokter ja goed zo prima hoe meer je een orgasme hebt hoe beter ik je kan onderzoeken.

Het volgende was bloeddruk meten door de assistente bloed afnemen polsslag en in een potje plassen wat Helga op de wc wilde doen maar dat mocht niet de dokter moest het plassen zien wat Helga zonder enige moeite lukte. Nu moest Helga op de gynaecologenstoel plaatsnemen en kwam dokter met een heel andere stethoscoop waar een lange ronde staaf aan zat van wel 20 cm en zeker4 cm door snee.

Helga zag de klok en die stond op 5 uur dus was dokter al ruim een uur bezig en nog niet klaar zo voelde ze langzaam maar zeker die staaf in haar vagina glijden er bijna helemaal in werd deze langdurig in haar vagina bewogen terwijl de dokter luisterde en Helga haar derde orgasme op leverde En na 10 minuten kwam ook de anus aan de beurt en ook hier weer een orgasme.

Dr Dorrit nam nu op een krukje plaats tussen haar benen en keek om hoog Helga recht in de ogen een vroeg gaat het nog kan ik door gaan. Ja zeker dokter ik voel me prima. Nu voelde en keek ze langdurig naar de vagina Ging er weer met vingers in en nu nog verder voelde Helga en kon het niet goed zien maar dacht met vier vingers en daarna met het kleinste speculum van de drie die op de tafel lagen maar deze was groter dan de grootste bij de andere dokter.

Dorrit plaatse het voor de vagina en met de andere hand spreide ze met de duim en wijsvinger de schaamlippen en schoof het naar binnen draaide hem open en zei Helga aankijkend dat ziet er heel goed uit en ik zie weer een orgasme aan komen. Bij het inbrengen van het derde speculum kwam Susan weer binnen om iets uit de kast te pakken en bij het opendraaien vroeg dokter doet het pijn Helga waarop die zei nee dokter ik vind het heerlijk.

Susan keek Helga aan en gaf weer een knipoog naar haar terwijl ze het zoveelste orgasme kreeg waarop Susan met haar hand over haar wang streelde dokter zag dat en zei ga eens door Susan wand als je dat doet komt ze nog beter klaar. Met het speculum er nog in werd de clitoris onderzocht en Helga pakte de hand van Susan kwam met de billen van de tafel omhoog en riep Susan aankijkend ga door dokter alstublieft dokter ga door ik ben nog nooit zo lekker klaar gekomen.

Susan en dokter keken elkaar aan en dokter deed met duim en wijsvinger het ok teken. Susan pak je even een maat tampon en breng die bij Helga in wil je. Helga zat weer aan gekleed bij de dokter die liet weten dat het bij haar zeer goed uit zag en dat het volgens dokter het beste was dat ze zich toch wat regelmatiger liet onderzoeken en helga kon zich daar wel in vinden.

Een afspraak voor volgende week donderdag voor de uitslag van het lab. Nog vragen Helga ja dokter Dorrit kan ik mij laten overschrijven naar uw praktijk. Natuurlijk kan dat maar dan wil ik je uitgebreid keuren en daar krijg je dan twee opties voor mee en dan hoor ik volgendeweek welke keuring je kiest. Een gewone medische keuring of een door mij en Susan ontwikkelde experimentele keuring deze laatste keuring begint een week van tevoren en duurt twee dagen. Ik moet toegeven dat ik het wel zie zitten om de lange keuring bij jou te doen.

Maar denk er maar over na dan hoor ik dat volgende week. Een hand van dokter en Susan en Hega ging op de fiets naar huis met een geweldig gevoel over heel haar lichaam een onderzoek als dit had ze zeker niet verwacht. De dokter was op studie dag en Susan zat in de praktijk een aantal gegevens te verwerken toen ze de post kreeg en zag dat er iets verkeerd was gegaan met het plasje van Helga teveel geilvocht stond erbij.

Susan belde dr Dorrit en die zei als ze vandaag nog komt plassen dan hebben we donderdag de uitslag. En Susan je weet hoe het moet en voor de zekerheid de lange procedure net als ik bij jou gedaan heb vorigeweek. Goed dokter ik zal er voor zorgen. Helga zat in de klas toen de telefoon trilde ze pakte hem en las.

Je plasje was niet goed je moet zo snel mogelijk een nieuw plasje komen doen er zit teveel geilvocht in,Susan. Een halfuur later belde Helga op dat als het moest ze om 11 uur daar kon zijn wand ze had geen school meer vandaag. Susan zag haar aankomen en ging de deur van slot doen wan de praktijk was dicht. Helga stapte vrolijk binnen en vroeg ben je hier alleen. Ja dokter is op studiedag en ik heb haar over de uitslag gebeld en ze zei dat ik dat ook kon. Ja giechelde Helga in een potje plassen daar hebben we de dokter niet voor nodig toch.

Zo is het niet helemaal Helga om te voorkomen dat er weer geilvocht bij zit moet ik de lange procedure toepassen. Wat houd dat in vroeg Helga. Dat het met een katheter moet en dat er een aantal meet gegevens bij moeten zitten. En dat ga jij doen Susan o dat lijkt me hartstikke geil. Zullen we dan maar beginnen kom kleed je uit. Schoenen en nylons ook vroeg Helga. Nee die mogen aan blijven wel je borsten bood maken en ga maar op de gynaecologenstoel liggen.

Susan kwam aan met een tafel op wielen met dildo,s slangen en draden en ook een heel grote spuit. Kijk deze balonkatheter gaat in je plasbuis en dan word de ballon op geblazen met eerst een halve liter lucht dan gaat de warmte sonde tot in je blaas de grootste sonde gaat in je vagina en de andere gaat in je anus deze registreren de warmte in je buik dan blijven ze een uur zitten en dan dan laat ik er cc plas uit lopen en gaat er cc lucht in en zo gaat dat 3 keer met een tussen ruimte vaan een uur als alles in je zit duurt het plas aftappen drie uur.

Susan trok onderzoekshandschoenen aan en Helga keek en zei ga je me ook onderzoeken in mijn vagina. Jazeker en ook in je anus dat hoord erbij. Nadat Susan lekker in Helga haar vagina en anus had gevoeld bracht ze de katheter langzaam in Helga haar plasbuis en dat ging niet zonder dat ze dat heel goed voelde en af en toe licht kreunde wand de slang had een doorsnee van 1 cm.

Nee zei Susan dan had je maar niet zo geil moeten zijn toen je moest plassen vorige week. De behandeling maakte Helga heel erg geil ondanks dat het wel pijnlijk was in haar blaas. Dorrit ontmoete op de studiedag een collega waar ze mee op school had gezeten en vroeg hoe is het Diana en ze keek om en zei hoi Dorrit.

In de pauze spraken ze honderd uit en Dorrit hoorde dat ze een praktijk had niet ver van haar en dat ze daarbij ook nog schoolarts was. Op welke school voeg ze en Dorrit zei ik heb vorige week nog een meisje van die school onderzocht en ze wist van school dat Diana net als zij heel erg dominant was en vertelde hoe het onderzoek was gegaan en dat ze bij haar als patiente wilde komen en dat ze haar de mogelijkheid had gegeven om een experimenteel of een gewone keuring wilde.

Ze vertelde Diana wat ze van plan was met Helga en dat ze over twee dagen voor de uitslag van de controle kwam en dan moest laten weten welke keuring ze wilde.

Diana keek Dorrit aan en zei kan ik daarbij behulpzaam zijn als schoolarts en misschien de directrice ook wel want bij ons op school werkt een lerares en dat is de slavin van de directrice want ik moet haar een keer in de maand keuren.

Ok ik bel je vanavond nog om het een en ander te bespreken ik vind het heel geil dat we elkaar hier zijn tegen gekomen. De assistente had alle tijd van de wereld om Helga haar plas af te nemen als het maar voor 5 uur in het lab was. En na het afnemen van de laatste plas na 3 uur ging Helga er vanuit dat het klaar was en dat was ook zo maar ze geloofde Susan wand die liet de khateter zitten en zei ik kom zo weer bij je.

Na 1 uur kwam ze terug in begon met nog meer lucht in de ballon in Helga haar blaas te doen en na cc smeekte Helga Susan af ze wilde stoppen. Dat is goed schat maar ik laat je zo nog 2 uur liggen voorschrift van dokter Dorrit en als je er aan gewent bent zal het je goed doen. Ik breng het plasje even weg dan ben ik met een uur weer terug ontspan je Helga het zal je goed doen. Helga hoorde de deur en was alleen in de praktijk geheel naakt met die slang en haar plasbuis en ze vond het vreselijk geil zo te moeten blijven liggen maar kon zich niet indenken dat dit normaal was.

Het was een hele opluchting dat de chateter er uit ging en even later kronkelde Helga op de gynacologenstoel en was niet ver van een orgasme omdat Susan naar Helga der gevoel zeker met vier vingers in haar vagina zat en de g plek had gevonden.

Helga keek Susan aan en vroeg moet dit echt. Ja Helga en je mag niet eerder klaar komen dan dat ik je toestemming geef dus je moet vragen of je klaar mag komen en dan pas als ik zeg dat het mag is dat begrepen Helga. Zo duurde het nog zeker een kwartier voor dat Susan Helga toestond om klaar te komen en Helga ook nog twintig minuten na lag te hijgen met haar benen wijd op de gynacologenstoel alvorens ze in staat was om zich aan te kleden.

Toen ze Susan een hand gaf om weg te gaan vroeg Susan nog voor welke keuring kies je Helga en Helga glimlachte en zei van wat ik tot nu toe heb meegemaakt hier ga ik voor de experimentele keuring. Goed dan zie ik je voor de uitslag van de onderzoeken over twee dagen om 5 uur. De volgende dag Susan kom onmiddellijk hier riep Dorrit. Susan wat is er van uw dienst dokter. Vanavond komt dr Diana en we bespreken hoe de keuring van Helga moet gaan en jij bent als slavin gekleed hoge hakken niylons dildogordel met twee dildo's en je tepels in de stress kooi van 3 cm is dat begrepen slavin.

Susan ging naar huis om het een en ander klaar te maken voor de avond wand ze woonde al twee jaar bij haar meesteres en wist wat voor keuring Helga zou krijgen wand deze keuring had Susan al div keren gehad.

Om 7 uur ging de bel op de woonboerderij van Dorrit waar een volledig ingerichte onderzoekkamer was gemaakt waar vroeger de stal was en een zaal waar patienten konden liggen en ok nog een volledig ingerichte sm kamer. Susan deed de deur open en verwelkomde Diana die niet eens raar op keek hoe Susan erbij liep ze nam haar jas aan en ging haar voor naar de woonkamer en zei meesteres dokter Diana voor u. Dorrit en Diana begroeten elkaar en namen plaats op een stoel waar Susan plaats nam naast Dorrit met de handen op haar rug en haar benen gespreid.

Tot ze opdracht kreeg om voor de koffie en koek te zorgen en daarna weer haar plaats in nam volgens voorschrift van haar meesteres. Zo kreeg ze te horen hoe de keuring van Helga zou gaan verlopen en dat de meesteres van Conny de directrice Sacha van school en een van de leraressen Margreet er bij betrokken zouden worden. In detail werd door genomen hoe vaak en waar en wanneer Helga bij wie moest verschijnen. Zo kwam Susan er achter dat Diana ook dokter was en dat Dorrit en Diana samen op de zelfde school hadden gezeten.

Na de koffie en een drankje werd Diana rond geleid door het huis en zei tegen Dorrit zo wil ik het ook hebben maar dan moet ik eerst een geschikte woning vinden en wel in de omgeving wand ik wil heel graag met je samen werken en ik denk dat er wel een paar meisjes van school geschikt zijn om veel verder te onderzoeken en Sacha en Margreet kunnen een heel goede aanwijzing zijn in de observatie en meisjes naar mij door sturen.

Maar lieve Diana je kund hier ook terecht hoor en het is altijd goed als je een meisje door moet sturen naar een collega. Je heb het wel stijlvol ingericht Dorrit vooral de sm kamer waarbij je de stal zo hebt gelaten als toen er nog koeien stonden en zo kon ik ook van de balken gebruik maken om takels aan te hangen.

Dat is wel een voordeel van een boerderij er is veel ruimte en zo ook buiten zonder dat iemand ziet wat er gebeurd zo is het tocht slavin. Susan zei ja meesteres. En ook kunnen we gezamelijk onderzoek doen als we een zwaar geval hebben. Diana voelde eens aan de dildogordel van Susan en vroeg haar heb je er dildo's in slet.

Ja dokter twee een van 15 cm lang en 8 cm doorsnee in mijn kut en een van 25 cm lang en 6 cm doorsnee in mijn kont en doordat ze flexibel zijn kunnen ze lang blijven zitten. Meesteres Dorrit deed haar rokje uit en ging op de genacologenstoel liggen en zei lik mijn kut slet tot ik klaar kom. Ja meesteres en Susan begon vol overgave aan wat ze met regelmaat moest doen alleen nu keek Diana mee en niet alleen dat ze speelde met Susan haar tepels en buik sloeg met haar vlakke hand op beide billen wat inhield dat ze nog harder op de klit van haar meesteres zoog in haar tong diep in haar kut zat zodat de geilsappen overvloedig langs haar kin stroomde.

Het duurde ook niet lang of Dorrit kwam gierend klaar. Bij het zien van wat Dorrit overkwam deed Diana haar rokje uit en ging op een tafel liggen en beval Susan het zelfde te doen bij haar. Dus even later proefde ze de zoetgeile zappen van een vrouw die een nieuwe episode in haar leven ging krijgen.

Na dat ook Diana gierend was klaargekomen gingen ze weer naar de huiskamer Susan achterlatend om de boel op te ruimen zal dat een taak van de slavin is. Met een dikke kus ging Diana later weer naar huis en zei nog we krijgen het druk met Helga de komende tijd. Dorrit en Susan gingen ook naar bed en vielen in elkaars armen in slaap. Susan nog steeds met de dildogordel aan die voor straf 80 uur moest blijven zitten wegens ongeoorloofd gebruik van haar positie tijdens het afnemen van het plasje van Helga wand ze had onderzoek in Helga haar kut gedaan en de chateter veel langer laten zitten dan nodig was.

Het was tegen 5 uur en susan keek naar de deur of Helga er al aan kwam om de uitslag van het onderzoek te vernemen. En ja daar kwam ze aan ze stapte van haar fiets en trok haar rokje naar beneden wand de kousenband was te zien en Susan zag ook dat ze hele hoge hakken aan had het was heel geil om te zien hoe ze aan kwam lopen en melde zich bij Susan dat ze voor de uitslag kwam. Susan liet haar plaats nemen en zei ik zal het aan de dokter melden dan komt ze zo. Ze nam de tel en belde de dokter en vertelde dat Helga er was en dat ze er heel erg geil uit zag zwarte nijlons met naad super hoge hakken een rood zeer kort kokerrok met een blouse waar haar tieten niet ein pasten en een wijd open staand jasje.

Helga keek op toen ze de dokter op haar hoge hakken op de tegelvloer aan hoorde komende deur ging open en dokter riep Helga om mee te komen. Helga stond op en toen ze dokter begroete en een hand gaf voelde ze meteen de hand van de dokter weer op haar kont en nu steviger dan de eerste keer. In de kamer aan gekomen zei ze ga zitten Helga. Je komt voor de uitslag. Nu ik kan je gerust stellen je bloed is goed de uitstrijkjes van de baarmoeder en van de vagina wand zijn goed het geilvocht is uitstekend productie is meer dan voldoende en het slijm is van een dermate goede kwalitatijd dat bij inwendig onderzoek geen glijmiddel nodig is.

Wat vond je zelf van het onderzoek meisje. Ik moet zeggen dat ik het een heel goed en gedegen onderzoek vond en ik voelde mij op mijn gemak vorige week en wil u ook heel erg bedanken dokter. Je hoeft mij niet te bedanken hoor meisje daar ben ik dokter voor. Het geilvocht bij je urine dat komt zelden voor in ik wil dat graag een keer nader onderzoeken wand het lab stond er versteld van dat er zoveel geilvocht bij zat.

Hoe bedoeld u dokter dat nader onderzoeken. Dan ga ik een reeks van testen doen onder verschillende omstandigheden om te kijken wanneer het geilvocht komt maar daar moeten we een aantal dagen voor uit trekken om dat goed in beeld te krijgen.

Ik denk zeker 10 dagen maar het zou mij niet verbazen als daar nog 4 of 5 dagen bij komen gezien je geilheid meisje. En dan nog even de orgasmes je had er 5 tijdens het onderzoek niet dat ik dat erg vind maar ik heb het nog maar een keer meegemaakt en dat was met mijn assistente Susan maar die kwam drie keer klaar. Ik moet zeggen dokter dat ik bij de andere huisarts in heel die keren dat ik er ben geweest maar een keer een orgasme heb gehad.

Eens te meer reden om ook daar eens een goed onderzoek naar te doen. Ik ben dan ook bereid om je op te nemen in mijn bestand als patiente en ik verneem graag van je voor welke keuring je kiest Helga. Het zou mij een groot genoegen zijn als ik van u het experimentele onderzoek mag ondergaan dokter.

Goed dat is dan afgesproken en dan begint het vanavond om 7 uur bij mij thuis wand ik heb niet alle materiaal hier om je op die wijze te keuren. Wat gaat er dan gedaan worden dokter. Dat zal ik je zeggen maar eerst een compliment voor je kleding je ziet er prachtig uit je straalt een en al geilheid uit. Ik wil dan ook dat je altijd zo gekleed naar hier of in mijn praktijk aan huis komt.

Het rokje mag wel wijd zijn of nouw zoals nu maar nooit langer is dat goed begrepen Helga. Ja dokter ik zal er voor zorgen. Dan ga ik je nu vertellen hoe het verder gaat je komt vanavond om 7 uur bij mij thuis en dan krijg je van mij kogeltjes in je vagina twee stuks met een klein kogeltje er in zodat als je beweegt ze zult voelen.

Deze blijfen er 24 uur in en dan kom je weer bij mij thuis en krijg je een maatje groter in je vagina een dat gaat zo door tot volgende week vrijdag en dan begint de keuring. Bij het inbrengen van de kogeltjes is mijn assistente Susan alijd aanwezig als zuster ook wel nurs genoemd alsmede assisteert ze mij bij de keuring.

Kun je er mee akkoord gaan Helga. Goed dan zie ik je over anderhalf uur. Helga fietste naar een cafetaria in de buurt om wat te eten en te drinken overdacht nog eens water besproken was en realiseerde zich dat het 10 dagen ging duren alvorens ze wist of ze goed gekeurd zou zijn om patiente te mogen zijn bij dokter Dorrit.

En de gedachte dat ze 8 daden lang zou voelen dat er een keuring zou volgen alleen de duur daar werd Helga al bloedgeil van. Ze had wel eens gehoord dat er liefdeskogels waren en dat ze er uit zagen zoals dokter ze beschreef maar was nooit op het idee gekomen om ze te kopen en ze dan te proberen. Helga rekende af en vroeg hoe ze het beste naar het adres van dokter kon komen en ze kwam er achter dat het een heel eind buiten het dorp was en ze moest dan ook flink door fietsen om op tijd te zijn.

Helga belde aan en even later hoorde ze naaldhakken op de tegelvloer de deur ging open en daar stond Susan die niet meer aan had dan schoenen nylons tepelstretsers en een dildogordel alhoewel Helga niet wist dat er dildo's in zaten.

Zo Helga hang je jas hier maar op en volg mij. Ze kwamen in een heel grote praktijkruimte veel groter dan de andere praktijk er stond een gynacologenstoel maar ook een tafel die een splitsing had voor de benen een loopband zoals in eeen sportschool een hometrainer maar daar zat nog iets meer op en onder het zadel ook nog een roeiaperaad maar daar was ook het een en ander aan gewijzigd verder een aantal glazen kasten met heel veel spullen er in die Helga voor een groot deel niet thuis kon brengen.

De zuster vroeg Helga om zich geheel uit te kleden schoenen en nylons aan houden dan kwam de dokter zo. Zuster draaide zich om en verliet de ruimte.

Even later hoorde Helga het klikken van twee paar hoge hakken en de deur van de praktijk ging open en de mond van Helga viel open toen ze dokter Dorrit zag wit leren laarzen tot halverwege haar dijen en zwarte zelfophoudende nylons een zwart ultra kort rokje witte blouse en een witte dokters jas en om haar nek een stethoscoop.

Ze liep op Helga toe en vroeg bevalt het je wat je ziet en met haar wijsvinger onder haar kin duwde ze haar mond dicht.

O ja zeker dokter heel erg mooi maar ik had dit niet verwacht. Er zullen wel meer dingen zijn die je niet verwacht Helga maar ga maar op de gynacologenstoel liggen en nurse we beginnen met een nul meeting.

Helga ging liggen en dokter nam plaats op een krukje tussen Helga haar benen deed de door Susan aangereikte handschoenen aan en zei tegen Helga ik ga eerst in je kut voelen en meteen voelde Helga meerdere vingers naar binnen gaan die daar lang voelden. Nurse Susan nam de bloeddruk op en de handslag aan de pols met de stethoscoop op haar hard en in de lies en hals.

Wat dokter deed kom Helga alleen maar voelen wand ze lag helemaal plat en hoorde dokter zeggen en nu de eendenbek in de kut. Helga verbaasde zich over het taalgebruik maar vond het wel geil zeker nu de eendenbek helemaal open werd gedraaid en dokter hoorde zeggen neukkanaal ziet er heel goed uit.

Het volgende liet dokter zien en dat was een dildo met een slag en een blaasbalg ze demonstreerde hoe ze de wijte van de kut ging meten hetgeen Helga even later ondervond en ze moest wel even op haar tanden bijten toen de dildo in zijn volle omvang een paar keer in en uit haar kut werd bewogen alsof ze geneukt werd.

Daarna voelde ze hoe de kogels diep in haar kut werden geduwd en hoorde je mag je aankleden we zijn klaar en ik zie je morgen om de zelfde tijd terug. En nog even dit Helga haal de kogels er niet uit onder geen enkele voorwaarde anders kan ik geen goed onderzoek doen en hou er rekening mee dat je word gecontroleerd of de kogels wel in jou kut zitten. Als je nog even wacht dan zal ik je laten zien wat het betekend wat ongehoorzaam zijn inhoud nurse ga eens even op de gynacologenstoel liggen.

Susan nam plaats en dokter Dorrit kwam met een sleuteltje en deed de gordel los en wat Helga toen zag deed haar een ooooooonee toch. Jawel Helga ze is stout geweest en daarom moest ze dit 80 uur dragen. Hoezo stout geweest dokter. Ze heeft jou veel langer de chatether laten zitten dan nodig was en hoewel je het lekker vond heeft Susan zich aan de regels te houden ook als ik er niet ben.

Na dat de nurse een kuisheidsgordel aan had gekregen die ook weer op slot ging verliet Helga de dokter en haar nurse. Ja Helga nog even dit er komt op je computer een lijst in die moet je invullen en voor volgendeweek dinsdag weer aan mij terug sturen. Helga had heerlijk geslapen en in bad geweest waarna ze naar school ging.

Nog voor ze de klas in ging sprak juf Margreet haar aan en zei dat ze zich bij de directrice moest melden. Het lopen door de lange gangen liet Helga niet onberoerd in haar onderbuik ze voelde de kogels constant ze klopte op de deur en een stem riep binnen. Helga liep naar het bureau de directrice liet haar op een stoel plaats nemen en begon te praten. Lieve Helga ik ben via onze schoolarts Diana op de hoogte gebracht van het feit dat jij volgende week vrijdag zaterdag en zondag een patiente keuring moet ondergaan klop dat.

Goed buiten dat ik op de hoogte ben is dat juf Margreet dokter Diana een dame in de stad en haar dienstmeisje zij zijn allen bekend met jou tel nr en zullen je per sms oproepen bij hun te verschijnen voor controle of de kogels in je kut er nog in zitten is dat duidelijk Helga. Goed je spreekt mij van af nu aan met directrice Sacha is dat begrepen. Ga dan naar dat kamertje en maak je onderlichaam bloot voor controle. Helga deed wat van haar werd gevraagd en stond met een naakt onderlichaam te wachten toen de directrice binnen kwam ze deed een onderzoekshansdchoen aan ging voor Helga staan en zei benen wijd.

Helga spreidde haar benen en voelde meteen de vingers van de directrice in haar kut die steeds dieper gingen en de kogels beroerde. Dat is goed ze zitten er nog in en de dokter had gelijk je bent zeiknat in je kut dat maakt het controleren wel een stuk makkelijker.

Je mag je aankleden alleen je slipje wand die panty die je aan had belemmerd de controle teveel dan ga je naar huis doet zelfophoudende nylons aan en dat doe je tot de keuring is dat duidelijk Helga. Op de fiets naar huis dacht ze nog eens goed na wat de directrice had gezegd en ondertussen voelde ze de kogels weer. Weer terug in de klas ging de tel en Helga keek naar het bericht kom na de les naar spreekkamer vier voor controle juf Margreet.

Ook nu werd gevoeld of de kogels aanwezig waren waarna het volgende lesuur begon. Net voor de pauze ging de tel weer en ze zag dat ze zich moest melden in de stad bij Madam Astrid het adres stond erbij. Hier aan gekomen liet een dienstmeisje haar binnen. Ze was gekleed in een heel kort jurkje van latex enorm hoge naaldhakken zwarte nylons met naad en een dienstmeisjeskapje in haar haar.

Helga werd bij Madam gebracht en moest voor madam gaan staan het dienstmeisje ging onder Helga haar rok en stroopte haar slipje naar beneden. Helga was even beduusd maar al snel weer bij haar positieven wand madam werd een rubberhandschoen aangereikt en even later voelde Helga meerdere vingers in haar kut en die bleven daar aanmerkelijk langer dan dat de anderen hadden gedaan zolang zelfs dat Helga moeite had om weer op tijd op school te zijn.

Die middag werd Helga nog twee keer gecontroleerd tussen de lessen door Sacha en Margreet. Na school toen ze op het plein naar haar fiets liep ging de tel weer en moest ze weer naar Madam Astrid maar nu werd ze gecontroleerd door het dienstmeisje Conny. Daarna moest ze naar dokter Diana in haar praktijk hier moest Helga zich helemaal uitkleden en op een bed gaan liggen dokter ging naast haar op bed zitten deed Helga haar benen uitelkaar en legde een hand op haar buik en de andere gingen vingers in haar kut en voelden langdurig hetgeen Helga niet onberoerd liet en met haar billen omhoog ging om de dokter tegemoet te komen dokter keek Helga aan en zei ontspan je maar hoor wat ik voel is uitstekend goed blijven ontspannen.

Helga haar hand lag naast haar en dokter zat met haar dij er tegen en Helga voelde haar nylons. Terwijl de vingers van dokter steeds dieper gingen trok Helga haar hand omhoog en ging dan vanaf dokter haar knie naar boven en streelde zo haar dijen en een glimlach van dokter zei genoeg dat ze door kon gaan en dokter liet weten dat ze zelden een jonge kut zo soepel had gevoeld.

Hier na moest Helga zich omdraaien en op handen en knieen gaan zitten waarna dokter nogmaals in haar kut voelde.

Drijfnatte kut escort noord nederland


Antonietta Quesinberry  
Laura Harbert